PDA

View Full Version : Трапчинки..))


Zlatenceto
9th August 2006, 20:05
Така сега..Ако искате малко да си поговорим за трапчинките..
Аз напоследък много се впечатлявам когато видя човек с трапчинки,без значение мъж или жена..Някак наистина много е чаровно и като че ли предразполага другия човек..и..страшно много ми харесват(усмивки с трапчинки)..Та винаги съм се питала,как точно се образуват трапчинките?Някой знае ли нещо повече за самият процес,защото аз търсих допълнителна информация,но за съжаление никъде не намирам..Само знам ,че имало някаква легенда според която,щом имаш трапчинки,значи Богородица те е целунала,когато си се родил.. Добре звучи.. Но това много не ме задоволява..
Ех..толкова ми се иска и аз да си имам..Голяма скица съм,преди малко се хиля(не точно усмихвам,защото доста пресилено си разтягам устата за разлика от тогава когато спонтанно се усмихвам ),та се хиля пред огледалото за да видя дали ще се видят някакви "вдлъбнатинки"..и наистина се образуват,но на ЛЯВАТА бузка най-много личи,а на дясната е по-малка.. .Да ама това(тези трапчинки) се получава едва след доста настоятелна "разтеглива" усмивка,с която далеч не изглеждам чаровна И сега се чудя в момента,аз имам ли аджеба тръпчинки или нямам? Точно такива вдлъбнатинки се образуват но не по средата на бузата,а там където свършва извивката на самата усмивка(ако ме разбра някой де.. )
А между другото,някой ако знае такива упражнения,с които да се подчертаят трапчинките или постепенно да започнат да се образуват,ще бъде от помощ..??Някой ми беше казвал че има такива упражнения,но не се сещам кой е,за съжаление..
Или в краен случай с някаква малка козметична операция?Правят ли такива и ако да, може ли да кажете нещо повече?

Много благодаря на всички!

Beauty
9th August 2006, 20:12
:D

Zlatenceto
9th August 2006, 20:19
Ти ме утепа... :1242: :D Да не се обидиш,ей,шегувам се! :D
Няма страшно..Не се безпокой :wink:
Но дано някой да знае нещо повече..Ще съм благодарна! :P :lol:

Beauty
9th August 2006, 20:25
:D

Zlatenceto
9th August 2006, 20:31
Мога да попитам моя лекар и да ти кажа,ама ме съмнява тая работа,звучи ми като процедура, при която ще се умъртви нервче,та да стои неподвижно,като се смееш или пък подкожно да се направи нещо,,ама това,дето ти го говоря е пълна глупост,не ме слушай.Ти направо ме хвърли в размисъл...Вярно си скица! :girl_haha:
Наистина ли ще питаш?
Много ще ти бъда благодарна ако напрвиш това за мен.. :P :P :P

Благодаря ти!

п.с.Кога ще ходиш при твоя лекар??горе-долу,като време?скоро ли ще е?

Beauty
9th August 2006, 20:36
:D

Stil
9th August 2006, 20:38
Трапчинките са дефект :lol: това съм го учила по биология много отдавна и ако не се лъжа това е по къс лицев мускул.но да си призная хич не слушах какво се говори в час така че може и да греша :D

Beauty
9th August 2006, 20:42
:lol:

Stil
9th August 2006, 20:53
Бюти е напълно и абсолютно права :)

Zlatenceto
9th August 2006, 21:47
Бюти,от Плевен съм.А ти?

diastemma
10th August 2006, 09:19
Аз имам трапчинка от хематом на бузата, получен на 3-годишна възраст:)

Иначе трапчинката на бузата се образува, когато един от лицевите мускули се вплита в кожата. Не съм чувала за сигурни методи за правене на трапчинки (което не означава, че ги няма!)

Poly
10th August 2006, 11:05
И аз на младини :D много харесвах трапчинките.Ама чак пък да тръгна да си правя :roll:

queenpepe
20th November 2006, 08:50
Здравейте и от мен :D
И на мен много ми харесват трапчинките......и мисля,че някъде бях чела(но не съм много сигурна),че има начин да се направят трапчинки чрез пластична намеса със изсмукване на подкожен материал,но все пак това беше отдавна(дето съм чела)и точно не си спомням как беше.За това не съм много сигурна,но според мен трябва да се направи консултация с лекар и да се разбере.И аз бих си направила :wink:
Според мен,когато човек не харесва нещо в себе си и има начин и възможност да го промени-то непременно трябва да го направи!По този начин заобичва още повече себе си и своето тяло и става по-уверен и сигурен в стъпките,които прави в живота и такъв човек в крайна сметка е уважаван(но не винаги обичан от всички-завист и т.н.)от околните!
С две думи аз съм непоклатимо-ЗА,за пластичната намеса!
Желая на всички Ви успех и лека седмица!

em4eto0
28th November 2008, 11:22
искaм да попитам какво значат трапчинките на гърба ????? защото аз имам но никъде не намирам информация :cry: