PDA

View Full Version : Реконструктивна операция на гърда


Krassi
30th August 2006, 14:52
Моля, жени, които са си правили реконструктивна операция на гърда, да споделят впечатленията си за хирурга, клиниката, фазите на операцията и цената.

seoan
30th August 2006, 15:11
Krassi,не мога да помогна с много информация.Знам,че доц.Тепавичарова прави такива опирации.Когато аз се оперирах в стаята ми имаше жена претърпяла такава интервенция.На консултация най-добре ще ти обяснят за фазите,цената...Дано се намери някой с по-компетентно от моето мнение:) Успех

diastemma
30th August 2006, 21:55
Доц. Тепавичарова отдавна се занимава с това и може би е единственият специалист в тази област. Клиника по пластична хирургия, разположена в Стоматологичен факултет - София.
Самата операция представлява оформяне на гърда от правия коремен мускул. Но дали е уместна и възможна при конкретния пациент - може да каже само специалистът.

AnnaBella
3rd September 2006, 15:11
То4но така доц. Тепави4арова.В болницата лежах с момиче на което и беше направена такава операция.Етапите са 3. Първа операция-взимане на мускул и кожа от гърба и поставяне на експандер/балон/,който разширява кожата.Втората операция е за махане на експандера и поставяне на силиконов инплантант.Третата операция е с месна упойка и е за оформяне на ареола и зърно.

Chujdata
8th September 2006, 20:09
http://www.medlineclinics.com/e7.htm