PDA

View Full Version : Доц. Евстатиев, "Александровска"


DANELA
1st September 2006, 22:33
Здравейте, моля някой от вас, ако има впечетления за д-р Евстатиев да ги сподели, понеже съм се спряла на него и ще се радвам, ако имам повече информация.

кити
2nd September 2006, 22:15
Завеждащ отделение "Пластика" или както там се нарича в Александровска болница, много откровен, не е комерсиален в никакъв случай, не спестява нищо от рискове или неагтивни последици, даже на моменти те разколебава за определени неща...Не обещава чудеса и не обича хора, които ходят при него, въобразявайки си, че отиват на "фризьор" :) Добри впечатления. За гърди нямам понятие как работи... :roll: Цените му са несравними с останалите.От новия сезон обаче не знам...Имат ендоскопски апарат, ако е за нещо различно от гърди, но май не го използват...поне аз като бях там.Там са още Тепавичарова и Христов. Не мога да се сетя в момента кой друг се беше оперирал при него, но те ще се обадят.
Успех!! :)

Emmalfy
2nd September 2006, 23:34
Напълно съм съгласна с кити за болезнената откровеност на Евстатиев,ама така си е по-добре, отколкото да разказва приказки и да сътворява кошмари :)
Аз другата седмица ще си правя операция при него ,но на носа,обаче обещавам да пиша после с повече впечатления ... Все ще добия някаква представа ...как ,,пипа" ,но поне до този момент ми е вдъхнал мнооого доверие 8)

DANELA
3rd September 2006, 11:27
Много ви благодаря.Вярвам,че всичко ще бъде ок при Emmalfy.Успех

Chujdata
8th September 2006, 20:20
http://www.sev-brokers.bg/klin_b.htm

di_di
12th April 2007, 18:05
ПИШИ НА КИРИЛИЦА (http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php)
Моля ако сте доволни от услугите на д-р Евстатиев по отношение корекция на гърди пишете ми плс! И аз съм решила да се променям...но не знам при кого!!??

Rositsa
22nd April 2007, 13:49
Здравейте всички.
Казвам се Росица и преди по-малко от месец си оперирах носа в Пластичната клиника на Александровска болница.Хирурга ми беше доц.Евстатиев.За всички които се интересуват-впечатленията ми подред.
Доцента си свърши работата страхотно.
Екипа в клиниката е много добър и всички са много отзивчиви.
Налози ми се да комуникирам в месеците преди операцията с др.Евстатиев чрез мейлове и телефонни обаждания,защото не съм понастоящем в България и той беше супер отзивчив и готов да ми обяснява и отговаря на въпросите ми.Аз лично питах много;)))
Евстатиев не "сваля звезди" на пациентите,нито е сервилен и не обещава чудеса-мене това много ме впечатли,даже за някои неща ми обясни че не е добре да се правят.-Това го казвам с оглед на факта,че комерсията в този бранш е супер силна,и много други пластични хирурзи са готови да ти направят каквото трябва и не трябва само за да ти вземат парите.
Аз още сам подута на места,и носа ми се подува и спада,обаче се чуствам страхотно,не ме боли,не ме и болеше след операцията-няма майтап!!!!!
Готова сам да пратя снимки на всеки и да отговоря на всеки.
Мейла ми е rkalacheva@gmail.com
Успех на всички.
Доцента е мн добър.

Flame73
22nd April 2007, 23:00
Роси, честито ново носле! :2020: :1203:
Ще е удобно ли да ми изпратиш снимки?С Л.С.ще ти напиша е-майла си!
Пожелавам ти от все сърце да си безкрайно щастлива!!!:girl_dance:

Dani84
23rd April 2007, 14:57
а си правих перация при Евстатиев...ама не съм доволна...на път съм да си направя 2-ра но не при него :roll: ....не стана както аз исках..и съм на мнение че е малко консервативен

yolk
24th April 2007, 15:01
А аз видях на Rositsa снимките и мисля, че нослето и е станало съвършено, идеала ми за нос :2003:
Dani84 може ли да видя снимки?

Dani84
24th April 2007, 15:04
може разбира с ено довечера или утре ,защото сега съм на работа и тук нямам снимки

yolk
25th April 2007, 10:36
Dani84, да не забравиш за снимките :wink:

anita
26th April 2007, 10:24
според мен е с ограничени възможности, но пък има самочуствие в излишък и не може да ти направи хубав нос не отведнъж а изобщо :x

Rositsa
26th April 2007, 14:52
Иха,ама се заяждаааш,и то без да се обосновеш!!Дай малко по-спортсменски,като ще е критика,поне да е свястна,щото така малко злобничко.
Надявам се ако си оперирана да си ок.

Dani84
27th April 2007, 17:34
yolk снимките къде да ти ги пусна..малко закъснях ама бях много заета тези дни

petya_q
21st May 2007, 23:26
знам,че всеки пластичен хирург има по-силни и по-слаби области :? Има ли някой,който е правил липосукция при доц.Евстатиев и липофилинг на устни ме интересува също...тук само за ринопластика и бюстове виждам мнения май :(

geroina
22nd May 2007, 09:26
относно липофилинг на устни, но явно малко жени си правят подобна интервенция :lol: Моля те, Амбър, ако научиш нещо по темата - напиши ми, защото много живо се интересувам. :)

petya_q
22nd May 2007, 11:16
другата седмица съм на консултация и ще разказвам :)

lok45111
25th May 2007, 08:39
Евстатиев прави добри естетични операции на носове, но лично аз от моя нос не съм доволен. При мен обаче липсва половината назална кост, така, че нормално е да не стане от веднъж. Иначе неговата практика е да прави разрез под устната отвътре с резорбируеми конци, което от естетична гледна точка е идеално. Няма никакви белези. Успеваемостта на козметичната ринопластика при него е 95%, в останалите 5% се касае или за много тежки случаи или за чиста случайност... За гърди нямам впечатление как работи, защото не съм виждал правени от него такива. С успех прави корекция на ушни лобуси - виждал съм двама оперирани от него. Но болките след операцията не са за всеки. Корекцията на уши се прави предимно с локална анестезия.

petya_q
6th June 2007, 21:33
Бях на консултация при доц.Евстатиев!На 17.07 ще ми оперира един белег по рождение и ще ми направи липофилинг на устните.Много съм доволна от консултацията,не беше толкова строг и пестелив на обяснения,както го описват повечето му пациенти.Дано и след операцията да се чувствам така!

petya_q
6th June 2007, 22:12
geroina,какво по-точно те интересува за липофилинга на устни,питай ако мога ще ти отговоря

diastemma
7th June 2007, 09:27
Успеваемостта на козметичната ринопластика при него е 95%, в останалите 5% се касае или за много тежки случаи или за чиста случайност...
Лок, на теб достъпна ли ти е документацията на доц. Евстатиев относно всички случаи в практиката му?

ADA
7th June 2007, 10:35
Здравейте.Мен ме интересува за липофилинга при него както и за ринопластиката, но понеже няма сайт доколкото знам и не мога горе долу да се ориентирам в цените, та ще бъда много благодарна ако ми кажете нещо повече освен за цените и за липофилинга.Благодаря

sweet_dreams
7th June 2007, 17:55
И аз се присъединявам към въпроса - каква е цената на липофилинга при д-р Евстатиев? :)

petya_q
7th June 2007, 22:59
около 500 лв:330 е минималната цена за липофилинг,20 лв е леглото,и между 100 и 150 лв е изборът на лекар....и прегледа е 20 лв...но пак е по-евтино отколкото при повечето други лекари...само не знам той как се справя с тази процедура,повече се занимава с реконструктивна хирургия,не познавам никой,който си е правил устни при него,но ще рискувам... :wink:

sweet_dreams
8th June 2007, 09:47
Изобщо не е много, обаче ако се наложи втори път да правиш липофилинг, плаща ли се пак? Писала си, че операцията ти е на 17.07 - юли ли е наистина или си се объркала? Защото ми се вижда много далече :P

petya_q
8th June 2007, 20:22
Да на 17.07 е,далече е но той ще отсъства от 20.06 до 15.07 и каза,че ще е по-добре да го направим след като се върне,за да може да ме наблюдава след интервенциите.И аз реших,че така е по-добре :) а относно липофилинга,всяко попълване се заплаща,а за да е траен ефекта се правят 2-3 процедури през няколко месеца

sweet_dreams
9th June 2007, 14:06
Стискам ти палци всичко да е ок :) Да разказваш после и да пращаш снимки

geroina
9th June 2007, 14:39
Точно това ме интересуваше, което си писала - и той ми го каза, че е вероятно устните да се абсорбират, и може да се наложи второ и трето пълнене. Аз съм много добре след интервенцията, само дето приличам на бушменче в устата - е, той ме предупреди, че оттока ще е голям! Доктора е страхотен! Вчера бях много замаяна от операцията, днес не го видях... Интересуваше ме с този липофилинг, Амбър, на 100 % от пациентите ли им се резорбира, или в някои случаи остава някакъв видим ефект? Защото, малко не ми се ще да ходя пак... Пък и, дребосъчето ми ме гледа много уплашено, горкото... Иначе не ме боля - нито вчера, нито днес... За всеки случай съм си купила аулин. Мисля, че и липосукцията на брадичката е минала добре, но нали ти казвам - не съм говорила с доктора още. В понеделник съм на консултация, и ще знам повече за себе си :D и тогава ще пиша пак. Успехи на всички!

petya_q
9th June 2007, 21:34
Ти при Евстатиев ли прави липофилинг?Доколкото съм информирана,количеството което остава в устните е индивидуално.Резорбират се между 20 и 80%,най-добре diastemma да каже,но определено ще се наложи повторение за по-добър и траен резултат...ти кога прави процедурите,да кажеш колко време стоят отоците,че мен докторът ме наплаши :?
Мерси мила sweet_dreams
:)

geroina
10th June 2007, 11:50
мен ме оперира в петък, 08.06 ! Повече ще мога да ти кажа утре! А на теб, Амбър, какво ти е казал за времето на спадане на отока? Макар, че при всеки е индивидуално... При мен проблема е в гадния колан, който опасва главата ми и ме стяга... НО иначе се чувствам добре. Само дето съм гладна :lol: Ама, как беше "Търпи бабо за хубост"! Иначе наистина, и доцента е страхотен, и в отделението са свестни - аз , например, лежах бременна в 5-тия месец в Майчин дом, имах контракции, и бях на системи, имаше такива сестри и лекари, дето да ти се отще да виждаш медицинско лице - нагли и вулгарни! Родих в Шейново - където се насладих на истинско и професионално отношение от целия персонал. И във пластичната хирургия мога да се похваля със същото. Стискам ти палци, Амбър, до 17.07 има време, ще ти пиша пак, да ти дам повече подробности , но мога да ти кажа, че не боли. Поне мен не ме боля изобщо... Сега малко ме стягат коланите, но самите устни не ме болят. Успехи!

geroina
10th June 2007, 17:25
кажи, ако знаеш, с какво да си мажа устните, че много ми изсъхват, направо имам усещането, че ще се напукат... Аз утре ще питам доктора... ама... притесняват ме... Иначе са три пъти по-голями от моите стари, направо изглеждат ОГРОМНИ! Тайно се надявам да не се резобрират до край, защото не искам да ходя пак да ме режат! Благодаря ти предварително!

petya_q
10th June 2007, 21:23
Има едно балсамче на Виши,течно е като олио,направо е вълшебно.Опитай с него...утре след консултацията пиши кво става :wink:

geroina
14th June 2007, 08:21
Операцията мина добре, вече се възстановявам, според мен има много добър ефект, само дето устните ми се пообелиха след първоначалния шок :lol: Отначало приличах на бушменче в устата, още повече, че съм с колани, заради липосукцията на брадичката, и това още повече ги пристяга и изважда на показ. Доктора свърши прекрасна работа. Само дето не е сигурен дали няма да се напълни брадичката с мазна тъкан отново... Също, за устните казаха в клиниката, че вероятността е 50 : 50 - при някои хора спадат и се налага повторно пълнене, при някои хора, обаче - не! Чувствам се добре, самата операция беше с пълна анестезия и след това не ме боля, само дето е неприятно - не можеш да си отваряш устата, да се храниш... Но пък, не съжалявам. Е, това ми е последната интервенция, си мисля, и се надявам да има ефект. Като дойде ред да сваля коланите, че трябва да ги нося още 10-на дни, ще ти кажа да пратиш адрес да ти пратя снимки. Поздрави! Героина

petya_q
14th June 2007, 09:06
Супер!Много се радвам :D...Отокът на устните ти спадна ли вече или още са подути :?

geroina
14th June 2007, 09:32
още са подути, но и доста спадна, че първия ден бях само устни :lol: :lol: :lol: дай мейл, ако искаш, ще се снимам и ще ти пратя :wink:

Мария Василева
28th June 2007, 13:27
знам само, че е национален консултат по пластична хирургия..

apoklistika
28th June 2007, 13:29
Какви са тия забранени импланти и кога ги е слагал?

irkara
10th July 2007, 15:12
Моля ако някой си е правил абдоминопластика при него-споделете моля.Мерси :D

anny
10th July 2007, 20:06
Здравейте!
Аз си правих ринопластика при д-р Евстатиев на 18.04.07.
Реших се да пиша тук едва след като виждам резултата.
Доволна съм, 4увствам се като нов 4овек. Той ми оправи гърбица, промени ми ъгъла и ми стесни върха. Носа ми бе6е единствения ми комплекс и съжалявам, 4е го оправих 4ак сега. Не съм от Сф и дори още не съм благодарила на доктора, но като се гледам в огледалото сега, искам да го прегърна. Според мен при този лекар няма неприятни изненади.
Интересувам се от тази операция в Бг поне от 10 г., 4ета и вси4ко тук от създаването на форума. Благодаря на вси4ки моми4ета писали тук по темата /особено на Кити/.Това ми помогна да отида да се оперирам подготвена за вси4ко, което ме 4ака.
Мисля оба4е, 4е има моми4ета, които о4акват след една ринорластика от огледалото още след 10 дни ще ги гледа модел на Avon. Ако не си харесвате нищо, нямя как това да реши вси4ките ви проблеми. /С това не искам да обидя никого/.
Успех моми4ета, следвайте ме4тите си.

Lonu
16th August 2007, 15:54
здравейте, аз имам белег на дясната половина на лицето, по-точно на носа и горната буза. Правих си операция при Михайлов, но не съм много доволен. Наистина, белега мие от изгаряне, но ми се струва, че може да се направи нещо. Този доц. от България ли е?

Поздрави!

CosmoGirl
16th August 2007, 20:14
Предполагам, че за френския професор - проф.Перлен се казва, на който ще съм благодарна до края на живота си питаш ?
:)
Не, не е от България. Преди години идваше в Пловдив, в клиниката в каято работи доц. Анастасов и правеше операции, но не чисто естетична пластична хирургия - гърди, ринопластики и т.н., а за вродени аномалии и получени при злополуки.

Lonu
17th August 2007, 11:47
Благодаря за информацията! Моля се доц. Анастасов да може да помогне.

evelina2004
23rd August 2007, 13:50
Много внимавайте с Евстатиев. Той осакати лицето ми завинаги - преряза лицеви нерви, които не могат да се възстановят, не мога да повдигам едната си вежда в резултат на това, оперира долните ми клепачи без да съм искала, без да имам нужда и без да съм платила, носех контактни лещи, след дърводелската намеса на Евстатиев ми казаха, че не мога да ги нося повече. Преряза корените на косата отстрани на лицето, вследсвое на което се появиха големи обезкосмени полета. за "доказателство" в своя полза не се посвени да фалшифицира медицинската ми документация. Не знаех за този сайт, иначе отдавна да съм предупредила. Съсипа ми здравето, нервите, разболях се тежко, сега съм 92 процента инвалид. Предупреждавам ви да внимавате. С друго не мога да помогна.

bimbi
23rd August 2007, 13:54
:shock: ужас :evil:

bibi_82
23rd August 2007, 14:15
това е ужасно.много съжалявам за това което си преживяла и си търси правата!!!

Lonu
23rd August 2007, 14:20
:shock: майко мила :(
благодаря за предопрещението

dara
23rd August 2007, 14:28
:shock: :shock: :shock:
А ти каква операция по точно си си правила при него?
Ох вече съвсем се обърках,тъкмо бях решила,че ще си правя ринопластика при него и сега като прочетох това направо се вцепених. :|

Stefiela
23rd August 2007, 15:42
:2009: :2009: :2009:

Това за него без последици ли остана?
Не мога да повярвам.

mariana1204
30th August 2007, 19:54
Здравейте! Аз съм нова тук,но отдавна чета по въпроса.Все още обмислям ринопластика при доктор Евстакиев.Моля дайте ми повече информация за него и за самата операция.

petyaaaa
30th August 2007, 22:22
Евелина, това кога се е случило? И ти за каква интервенция си отишла при него? Какво стана след това? Разкажи повече, моля те!

borislavka
30th August 2007, 22:43
Аз също се интересувам от развитието на случая на Евелина. искам да си правя ринопластика при Евстатиев и вече взех да се плаша.

Excel
31st August 2007, 17:02
Евелина май говори за фейслифтинг . И лошото е , че грешки там наистина могат да станат , но са и непоправими . А на всеки може да трепне ръката .

кити
1st September 2007, 00:20
Много внимавайте с Евстатиев. Той осакати лицето ми завинаги - преряза лицеви нерви, които не могат да се възстановят, ..... Предупреждавам ви да внимавате. С друго не мога да помогна....
A стига бе... :shock: :shock:
Много съжалявам... Няколко негови колеги лекари ми го похвалиха преди да отида там... Може би и на най-добрите се слу4ва, кой знае...
Можеш ли да ни кажеш пове4е, макар да ти е тежко от вси4ко това

ADA
3rd September 2007, 15:39
Някой,може ли да ми каже как мога да се свържа с доц. Евстатиев, защото на телефона, който е даден никой не отговаря,Благодаря.

Kerasia
6th October 2007, 21:35
Моля ако сте доволни от услугите на д-р Евстатиев по отношение корекция на гърди пишете плс! И аз съм решила да се променям :roll:

Jana_I_Dark
4th April 2008, 22:24
здравейте на всички.Моля да ми кажетре какво мислите за доц.Евстатиев. В понеделник сам на операция на носа при него и много се притеснявам.Дали има някакви опасности по сериозни и дали може да не се сабудя от упойката много ме е страх но вообше не си харесвам носа и незнам какво да правя

sibi
4th April 2008, 23:09
Jana_I_Dark, просто се успокой. Всичко ще бъде наред :wink: След ринопластика няма болка, само дискомфорт.

blanco y negro
5th April 2008, 12:25
За упойката не се тревожи, не е страшна. И аз като теб се притеснявах как ще се събудя, дали въобще ще се събудя и др. глупости. Просто се събуждаш малко замаян и това е, аз дори не повръщах. Нито си им първата, нито последната, правят почти всеки ден такива, това им е работата. :2038:
Единственно съм забелязала, че оперираните при него са доста посинени. :lol:

silver_girl
22nd May 2008, 08:22
здревейте!
Ще си правя ринопластика при доц. Евстатиев. Избрах него защото мисля че е много добър, особено в тази област. Другата причина е че цената на тази операция при него е двойно по-ниска отколкото при Николай Георгиев и Емил Георгиев.
Аз от години се интересувам как мога да си направя ринопластика и къде, но забелязах че след шоуто "Пълна промяна" тези двама докотори вдигнаха цените на ринаплостиката двойно....... :?:
Надявам се всичко при Евстатиев да мине добре и искам да питам тези които са се оперирали при него, колко бързо след операцията ще мога да се върна на работа, колко време се носи гипс и се стои в клиниката, какво представлява тази упойка за 200 лв??
Много ще съм благодарна ако някой ми опише стъпките за възтановяването след рилопластика.

bebka
22nd May 2008, 09:04
Всичко е индивидуално. По принцип след операцията на 3-5 ден се махат тампоните от носа, към 10 ден гипса. Първичния резултат го виждаш на 20ден, а окончателния на 6 месец. До този период спадат и отоците, но както ти казах при всеки е различно. Ако всичко е наред след 2-3 седмица ще се върнеш на работа.

silver_girl
23rd May 2008, 09:06
благодаря за отговора Бабка
честно да си призная ми се искаше по-бързо да мине периода на възтановяване :oops:
, но по-важното е операцията да е успешна и да се радвам на новото ми носле :wink:

bebka
23rd May 2008, 15:17
Избрала си подходящия лекар и съм сигурна, че ще е успешна. Стискам палци!

blanco y negro
23rd May 2008, 16:29
Бебка, ти правила ли си си нещо при него?
Silver_girl, а ти защо реши, че е ного добър? Не че нещо, питам само от любопитство.

bebka
23rd May 2008, 20:09
Правих си да. Преди малко повече от месец си увеличавах бюста при него. За ринопластиката знам от момичето с която бяхме в една стая.

silver_girl
29th May 2008, 11:05
здравей natalia1
Реших че Евстатиев е много добър, защото има много дълъг стаж като пластичен хирург, а пък мисля че опита е много важен за нещо подобно. Когато ходих на консулнация при него прегледах папка само с корекции на носове. Имаше много снимка в нея и ми хареса как ги е направил.
Но съм на мнение, че за успешна операция човек може и да разчита и на късмета си защото и 1000 успешни да е направил преди това и аз да съм първа неуспешни, нищо не би могло да ме утеши.
Ходих също и при Николай Георгиев на консултация. Сестра ми там си прави операция /сложи си силикон/. Тя е много доволна от него. Гърдите и изглеждат страхотно. Но също и ми каза че като е ходила веднъж на консултация след операцията имало две по-възрастни жени със силикони в гърдите които били недоволни, а на едната жена гърдата и била много крива в сравнение с другата...... Късмет.
Това което ми направи впечатление е че след "Пълна промяна" примерно Емил Георгиев от Нефертити си вдигна тарифата за ринопластика от 1500 лв на 3000 лв. Понеже мислех да се консултирам и с него, но въобще не отидох.
Реших да заложа на опита на Евстатиев, а не на рекламата, затова ще съм при него. И все пак ми пожелайте късмет......... :D

Марулка
29th May 2008, 11:09
Пожелаваме ти го! :lol:

junglegirl
29th May 2008, 11:54
Пожелаваме ти го! :lol:
:2003: :2003: :2003:

dedektiv_p
29th May 2008, 14:16
Късмет и от мен Силвърче!

pphoto
18th June 2008, 10:17
Правила съм си липосукция при него и съм доволна.Прям и до болка откровен.

silver_girl
19th June 2008, 10:14
Здравейте !
Благодаря за подкрепата на вскички и за пожеланията :D
Операцията мина успешно. Вече съм на работа. Имам си ново носле по-късо и без гърбица. Много ми харесва. МНОГО.
Имам още леки отоци и синини около очите, но с всеки ден намаляват. Доволна съм от доц. Евстатиев и се радвам, че най-после направих тази оперция.

Целувки......

Inkaaa
19th June 2008, 10:19
Честито ,Силвър!Бързо въстановяване и пусни снимки,когато можеш!

patricia777
11th December 2008, 14:25
po povod za t.nar. samozvan i moje bi samokoronoval se docent Evstatiev ,moga da kaja samo,4e moje da se prevurne v nai-golemiq vi dojivoten ko6mar,imaiki predvid tove,4e eksperimentira s pacientite si,...a imenno az bqh edna ot tezi.Pravi mi gardi-7 puti,7neuspe6ni opita(ne po moe jelanie razbirase,a za6toto 06te,pri purvoto slagane,toi re6i da si spesti medikamenti,vupreki 4e bqh na 4astni na4ala...govorq vi za seriozna cifra za vremeto predi 9g.-2500lv...a imenno:ne mi postavi antibiotik sledoperativno i stana infekciq,i natatuka ne mi se govori kakvo hodene po mukite stAna).I na finala rezultata be6e pove4e ot 4udovi6ten,zatova momi4eta ne se lujete,za6toto na purvo 4etene ,kogato razgovarqte s nego 6te si kajete''strahoten specialist,super otkroven,SRECIALIST S OGROMNA RUTINA I OPIT...noooo.....ima edno ''NO'',I AKO ISKATE VSE O6TE DA ZAPAZITE TURGOVSKIQ SI VID NE POLZVAITE ME4E6KITE MU USLUGI!!

bebka
14th December 2008, 16:20
А би ли пратила снимки да видим резултата от "неговата некомпетентност"? Аз пък от своя страна обещавам скоро да се снимам и да ви пратя мои. Повече от доволна съм. С една операция, също не искаше да ми слага антибиотик по време на операцията, но като видя, че настоявам ми сложи. От друга страна се чудя как след първата или втората, айде третата операция си продължила да ходиш при него а не си го сменила :roll:

patricia777
14th December 2008, 20:05
мисля,4е бях достатъчно обстоятелствена!Дали ако не ви беше сложил антибиотика щяха да са положителни резултатите....въпроса е за 100.000???Ааа за снимка....няма как да стане,Д-р Николай Георгиев ми доказа ,че за него няма непоправими извращения...и слава богу...ноооо ако държите на доказателствата,бих могла да припомня на доцента за моята особа,в присъствието на 3-то лице,..а именно ВИЕ,и тогава ще получите достатъчно яснота,защото доколкото разбирам сте заинтересована.........или по-скоро любопитна

tediidet
14th December 2008, 21:56
3 неуспешни ринопластики при него имам.Предполагам не по моя вина.С 4 тата операция при друг хирург нещата се оправиха.Грешката е моя, че не проучих добре пазара на пластични хирурзи.

tediidet
14th December 2008, 21:57
3 неуспешни ринопластики при него имам.Предполагам не по моя вина.С 4 тата операция при друг хирург нещата се оправиха.Грешката е моя, че не проучих добре пазара на пластични хирурзи.

patricia777
14th December 2008, 23:37
Показателно е ,че не съм била единствената му опитна мишка....tediited аз ти вярвам за това,защтото съм била потърпевша от неговото фрииволно и съзнателно безотговорно отношение към пациентите си......

bebka
18th December 2008, 14:23
Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев. Винаги съм се чудела как има най-много коментари и то добри за него, най-много снимки са от негови операции. Това май е задължително за всяка която е минала през него. Само не разбрах за неуспешните операции на доц.Евстатиев. В какво е сбъркал и какво е направил. Извинявай ама само с голи обвинения кой ще повярва. Еми вземи и кажи какво точно е станало та се е наложило да те оперира цели 7 пъти. Надали нямаш снимки след операциите. Това се прави при всяка такава. И накрая за сумата - 100.000 деноминирани лева или ...? Любопитна съм за друго - колко ти взе д-р Георгиев? Колко пъти по 100.000?

Марулка
18th December 2008, 14:40
Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев.
В смисъл? :roll:

gwendoline
18th December 2008, 14:59
Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев.
В смисъл? :roll:
Доре, зарежи... В смисъл - няма смисъл :1246:

Марулка
18th December 2008, 15:04
Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев.
В смисъл? :roll:
Доре, зарежи... В смисъл - няма смисъл :1246:

:2003:

patricia777
18th December 2008, 19:24
[quote="bebka"]Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев. Винаги съм се чудела как има най-много коментари и то добри за него, най-много снимки са от негови операции. Това май е задължително за всяка която е минала през него. Само не разбрах за неуспешните операции на доц.Евстатиев. В какво е сбъркал и какво е направил. Извинявай ама само с голи обвинения кой ще повярва. Еми вземи и кажи какво точно е станало та се е наложило да те оперира цели 7 пъти. Надали нямаш снимки след операциите. Това се прави при всяка такава. И накрая за сумата - 100.000 деноминирани лева или ...? Любопитна съм за друго - колко ти взе д-р Георгиев? Колко пъти по 100.000



Не мога да разбера какво те учудва и те озадъчава?? Определено има загадка и тя се крие в уменията на д-р Георгиев,а той неминуемо ги има,и то в излишък,след като успя да се справи с ''истинския шедьовър''на доцента......А що се касае до това,какво си разбрала не докаже,само не знам тогава какъв ще ти бъде следващият ве мой проблем.Аз казах в резюме това,което е за публичното пространство и мисля,че е безпреметно да се повтарям.По въпроса за фотосите мисля,че отново бях ясна-нямам,остави да знам по-добре от теб(дали имам снимки),но ако искаш неуспорими доказателства за професионализма на този псевдо-доцент...има архиви,може да се ъпрос......... И друго искам да ти кажа,аз не съм дотолкова извратена,4е да снимам извращенията по себе си за спомен....ЗААААААААА 100.000-те лева....явно не умее6 да 4ете6 между редовете,което сочи,че понятието ''МЕТАФОРА'' в изречение е китайси йероглиф за теб....И все пак д-р Георгиев е ГУРУ-то в пласиката(за това определение 6те ти е нужен преводач).......Следващият въпрос?.............................

patricia777
18th December 2008, 19:33
Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев. Винаги съм се чудела как има най-много коментари и то добри за него, най-много снимки са от негови операции. Това май е задължително за всяка която е минала през него. Само не разбрах за неуспешните операции на доц.Евстатиев. В какво е сбъркал и какво е направил. Извинявай ама само с голи обвинения кой ще повярва. Еми вземи и кажи какво точно е станало та се е наложило да те оперира цели 7 пъти. Надали нямаш снимки след операциите. Това се прави при всяка такава. И накрая за сумата - 100.000 деноминирани лева или ...? Любопитна съм за друго - колко ти взе д-р Георгиев? Колко пъти по 100.000



Не мога да разбера какво те учудва и те озадъчава?? Определено има загадка и тя се крие в уменията на д-р Георгиев,а той неминуемо ги има,и то в излишък,след като успя да се справи с ''истинския шедьовър''на доцента......А що се касае до това,какво си разбрала не е мой проблем .Аз казах в резюме това,което е за публичното пространство и мисля,че е безпреметно да се повтарям.По въпроса за фотосите мисля,че отново бях ясна-нямам,остави да знам по-добре от теб(дали имам снимки),но ако искаш неуспорими доказателства за професионализма на този псевдо-доцент...има архиви,може да се докаже......... И друго да ти кажа,аз не съм дотолкова извратена,4е да снимам извращенията по себе си за спомен....ЗААААААААА 100.000-те лева....явно не умее6 да 4ете6 между редовете,което сочи,че понятието ''МЕТАФОРА'' в изречение е китайси йероглиф за теб....И все пак д-р Георгиев е ГУРУ-то в пласиката(за това определение 6те ти е нужен преводач).......Следващият въпрос?..........................

diastemma
19th December 2008, 17:12
И все пак д-р Георгиев е ГУРУ-то в пласиката(за това определение 6те ти е нужен преводач).......
ВНИМАВАЙ с определенията и квалификациите, защото носиш отговорност за тях.
П.С. Странно защо, но го разбрах без преводач. И бъди по-мила.

te_dda
19th December 2008, 22:08
[quote=bebka]Мдаааааааа, ето го ключето към загадката - д-р Георгиев. Винаги съм се чудела как има най-много коментари и то добри за него, най-много снимки са от негови операции. Това май е задължително за всяка която е минала през него. Само не разбрах за неуспешните операции на доц.Евстатиев. В какво е сбъркал и какво е направил. Извинявай ама само с голи обвинения кой ще повярва. Еми вземи и кажи какво точно е станало та се е наложило да те оперира цели 7 пъти. Надали нямаш снимки след операциите. Това се прави при всяка такава. И накрая за сумата - 100.000 деноминирани лева или ...? Любопитна съм за друго - колко ти взе д-р Георгиев? Колко пъти по 100.000



Не мога да разбера какво те учудва и те озадъчава?? Определено има загадка и тя се крие в уменията на д-р Георгиев,а той неминуемо ги има,и то в излишък,след като успя да се справи с ''истинския шедьовър''на доцента......А що се касае до това,какво си разбрала не докаже,само не знам тогава какъв ще ти бъде следващият ве мой проблем.Аз казах в резюме това,което е за публичното пространство и мисля,че е безпреметно да се повтарям.По въпроса за фотосите мисля,че отново бях ясна-нямам,остави да знам по-добре от теб(дали имам снимки),но ако искаш неуспорими доказателства за професионализма на този псевдо-доцент...има архиви,може да се ъпрос......... И друго искам да ти кажа,аз не съм дотолкова извратена,4е да снимам извращенията по себе си за спомен....ЗААААААААА 100.000-те лева....явно не умее6 да 4ете6 между редовете,което сочи,че понятието ''МЕТАФОРА'' в изречение е китайси йероглиф за теб....И все пак д-р Георгиев е ГУРУ-то в пласиката(за това определение 6те ти е нужен преводач).......Следващият въпрос?.............................

просто може би с 2 думи трябваше да кажеш ,че си много доволна от д-р георгиев :wink: :wink:

sibi
19th December 2008, 22:39
просто може би с 2 думи трябваше да кажеш ,че си много доволна от д-р георгиев :wink: :wink:

Бе много сте язвителни, но я да ви питам, ако седем пъти ви оперират несполучливо, пак така ли ще говорите? И дали няма да издигате в култ доктора, който ви е оправил накрая? В първия пост на жената акцентът беше върху Евстатиев, не върху Георгиев.

te_dda
19th December 2008, 23:13
ако става въпрос за моя отговор - не съм имала нищо язвително в предвид, казах нещо с усмивка, както беше и иконката - имах в превид,че явно нещо остана неразбрано в многото думи в постовете... а не друго...

patricia777
20th December 2008, 15:50
diastemma
Има свобода на словото!Благодаря ти за съвета,но не си прави труда,безрезултатно е!

patricia777
20th December 2008, 15:56
te_dda
Истината е,че всички говорим на различни езици,изхождайки от лично преживяните си възходи и падения.....извини ме за дръзкия отговор,беше малко груб...SORRY

patricia777
20th December 2008, 15:57
sibi
Благодаря за разбирането!

diastemma
20th December 2008, 17:13
diastemma
Има свобода на словото!Благодаря ти за съвета,но не си прави труда,безрезултатно е!
Да, сигурно е безрезултатно да ти говоря. Не можеш да определяш като ГУРУ човек, който не е създал собствени лечебни методи, не е написал учебници/книги, и няма свои ученици.
Може би просто е добър лекар, но не сгъстявай краските.

patricia777
20th December 2008, 19:12
За едни е добър,за други не чак толкова,а за трети е МНОГО ЛОШ,за мен не спада в нито една от изброените категории,а просто е най-добрия...но конкретно за МЕН,и с това не те задължавам да последваш мнението ми,но много те моля да не се опитваш да ми казваш,кое може и обратното на това....Пак ти казвам,за МЕН,не за цялата аудитория хора,ползвала се от услугите му...

bebka
21st December 2008, 13:33
Искам да помоля patricia777 да разкаже все пак с няколко думи какви са били усложненията от тези операции при доц.Евстатиев. Нека хората имат в предвид какво се е случило и сами да преценят дали е от лекарска некомпетентност или от нещо друго. Разбира се всеки ще хвали този от който е доволен но е нужно да сме наясно и с провалите на тези дето ни оперират. А за д-р Георгиев не мога да приема две неща: първото, че взиама по 300евро за да запише час за операция и за процентните отстъпки ако си направиш последваща операция. За мен това си е чист бизнес. Да е жив и здрав щом може да го прави и го прави, но да правиш маркетингова политика за привличане на "клиенти" малко е недостойно като лекар. Пак казвам това е мое мнение не ангажирам други с него. Спирам, че станах многословна.

На всички момичета във форума желая весели празници! Бъдете все така красиви, обичани и желани! :santa:

gwendoline
21st December 2008, 14:01
първото, че взиама по 300евро за да запише час за операция и за процентните отстъпки ако си направиш последваща операция. Объркала си се нещо, мила :idea: :lol:

bebka
21st December 2008, 15:17
Ами не, не съм. Моя приятелка ходи при него и срещу 300евро и бе записала час за септември. Операцията така и не се състоя. Хубавото в случая, че парите и се пазели ако реши да поиска нова дата. Във форума четох за едно момиче което също беше дало такава сума но нещо се откзала от операцията и питаше ако иска някоя която има намерение да ходи при него да се разменят. Пак тук четох за някакви отстъпки които той прави ако решиш да си направиш някаква друга операция. Може и да са изключения тези случаи, но все пак ги има. Най-накрая ще реша да отида на пробен преглед при него и ще видя каква е истината :girl_flirt:

gwendoline
21st December 2008, 15:21
Ами не, не съм. Моя приятелка ходи при него и срещу 300евро и бе записала час за септември. Операцията така и не се състоя. Хубавото в случая, че парите и се пазели ако реши да поиска нова дата.
Не бъркай капарото, което се оставя с такса за операция :idea: Различни неща са... :cool:

Отстъпките, които прави за последващи операции за някои може да са "търговски похват", за други - "реверанс към пациента". Отстъпки правят и други хирурзи също.
Най-накрая ще реша да отида на пробен преглед при него и ще видя каква е истината :girl_flirt:
:2043:

te_dda
21st December 2008, 16:15
аз лично нямам нищо против някой да ми направи отстъпка :lol: :lol: :lol: :lol: и не виждам нищо лошо. :!:

patricia777
21st December 2008, 21:28
На кратко :бях на 19г,когато реших да си направя корекция,т.е преди 9г.Имах средна големина бюст,нито малък,нито голям,при това много добре оформен,но аз оцених своите дадености,когато ги загубих.........от чиста проба каприз.....
........1-грешка-на първа операция ме оперира с местна анестезия,и ме прати по живо по здраво непосредствено след операцията да си ходя като ударен хеликоптер...
........2-не ми сложи антибиотик след оперативно....това доведе до отхвърляне на едната...да не говорим,че преди операция не ми пусна нито едно изследване и като му зададох въпроса защо не ми се пускат ,в отговор на това ми каза''Ти си млада мойто момиче,че какво може да ти има''........Мъчи ме известно време,с това да я чака да се оправи,антибиотик ми изписа на на 5-тия месец след операцията и задележете какъв-Доксициклин,при положение,4е всеки ден ходех да ми стиска гърдата,защото бе инфектирала.......има много за разказване, АМА МНОГО, но държа да запазя анонимност(грешките му са изключително много)......ПОСЛЕДСТВИЯТА БЯХА МНОГО СЕРИОЗНИ,НО МОЙТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ВСИЧКИ ,НЕ МОГА ДА ИЗПАДАМ В ПОДРОБНОСТИ...
......Вече всичко е история,но колко много ми струваше това...да стана отново онова,което бях.....и към днешна дата съм....за щастие....

bebka
23rd December 2008, 22:41
Като чета това все едно говорим за друг лекар. За национален консултант и ръководител на клиниката в МА е сериозен пропуск. Доколкото знам е забранил да се прави мамопластика на жени под 21-22г. Съжалявам за това, което ти се е случило. Със сигурност е било голямо изпитание за теб. За тези на които им предстои да избират лекар за операция това ще окаже негативно влияние, но за мен не. За в бъдеще съм му намислила още работа и стига да сме живи и здрави ще му я създам. :roll:

patricia777
15th January 2009, 18:40
Като чета това все едно говорим за друг лекар. За национален консултант и ръководител на клиниката в МА е сериозен пропуск. Доколкото знам е забранил да се прави мамопластика на жени под 21-22г. Съжалявам за това, което ти се е случило. Със сигурност е било голямо изпитание за теб. За тези на които им предстои да избират лекар за операция това ще окаже негативно влияние, но за мен не. За в бъдеще съм му намислила още работа и стига да сме живи и здрави ще му я създам. :roll:


Всеки сам прави своя избор!
Желая ти успех,и максимален естетически завършек..

adella
17th January 2009, 13:43
Имам две неуспешни мамопластики при Евстатиев.За мен той е толкова пласичен хирург,колкото аз съм Памела Андерсън.

ginger_
8th February 2009, 13:52
Имам 2-ва неуспешни опита от негова страна за оперативно повдигане на горната устна,резултата-обезформена и крива на места фиброзна горна устна.И до днес се опитвам да игнорирам погледите на хората с питащия въпрос четящ се в очите им-"Какво ли се е случило с усната и?".Не ми се изпада в подробности за мен този човек е изключителен НЕ-професионалист,на въпроса ми какво да правя от тук на татък,отговора беше-Ще си слагаш повече червило.

sibi
8th February 2009, 14:07
на въпроса ми какво да правя от тук на татък,отговора беше-Ще си слагаш повече червило.

Наглец :twisted:

dedektiv_p
11th February 2009, 09:42
егати и отговора е дал... много съм възмутена...няма ли да намери начин да оправи положението или поне да компенсира по някакъв начин нещата :(

borislavka
18th February 2009, 21:39
Никога няма да отида при този ненормалник. То май стана като със Сердев. Ужас!!! :2009:

limanna
6th March 2009, 13:46
аз имам 6 операции при него и първите три бяха изпълнени перфектно, а следващите 3 бяха пълна катастрофа, така че и аз незнам какво да кажа за него едно е сигурно че засега никой не е в състояние да ме оправи :( но не бих препоръчала на никой да се оперира при него

Марулка
6th March 2009, 14:04
Колко общо са ти операциите.. :shock: до тук преброявам 7..........? :roll:

limanna
7th March 2009, 15:08
plasti4nite sa mi 10

Марулка
7th March 2009, 15:15
plasti4nite sa mi 10

:roll: изби рибата.......... :roll:

te_dda
8th March 2009, 12:28
направо....конкуренция - нулева :lol: :lol: :lol:

katerina27
7th September 2011, 14:57
Хмм , учудена съм.Никой ли не се е оперирал при Евстатиев от 2009 насам...

goskata
12th September 2012, 13:36
здравейте биляна номера на д-р Евстатиев е +359/888708567,аз имам записан час за консултация при него за 5 октомври,и ми каза че на 7 октомври може да ме приеме и на 8 октомври да е самата операция,датата е така късна защото не съм в БГ.Ти му звънни и мисля че ще стане по рано ако бързаш.успех

goskata
12th September 2012, 13:39
найстина не се пише така много за неговата работа така както за Джанбазов,найстина ми се струва малко консервативен но да се надяваме че найстина е добър,ако има някой скоро да е правил ринопластика да пише коментар.

alex88
20th September 2012, 15:45
не те съветвам, все пак възрастта си казва думата, а и е доста консервативен.с една дума не съм доволна.

goskata
24th September 2012, 19:24
найстина по начина на говорене ми се струва доста консервативен,но дали това е предпоставка за несръчност,все пак има доста голям опит,а и цената която ми каза, че ще струва /2 600 лв/ ме устройва,д-р Ангел Енчев ми каза 3000 евро.ALEX 88-Вие от кое конкретно не сте доволни.

dovolna
10th October 2012, 15:31
Много малко мнения открих, в темата, за силиконов бюст при него. Моля ако някой има впечатления да каже.

goskata
11th October 2012, 14:27
В понеделник си направих ринопластиката при доц.Евстатиев,а жена ми в сряда си сложи инпланти пак при доцента и трябва да кажа на всички,че човека си е професионалист.Много сме доволни и двамата.Снимки няма как да кача,защото е още много скоро и аз съм лонгетата още,но махайки ми тапмоните имах възможност да погледна за секунда и ми хареса.Надявам се с времето да стане още по хубав.

Magi_Evtimova
12th October 2012, 13:16
Здравейте ,искам да помоля за снимки на нослета правени при Евстатиев, търсих но не намерих нито един негов нос ,а само на прехваления Джамбазов а той не ме интересува ,защото не ми се чакат години за една ринопластика !

eliii
12th October 2012, 20:21
Евстатиев все още слага надмускулно цици.Това лято видях негово произведение и бяха като изсипани в чорап...

sibi
13th October 2012, 18:42
Здравейте ,искам да помоля за снимки на нослета правени при Евстатиев, търсих но не намерих нито един негов нос ,а само на прехваления Джамбазов а той не ме интересува ,защото не ми се чакат години за една ринопластика !

Не подценявай ринопластиката - това е една от най-сложните пластични операции, а на Евстатиев изобщо не му е силата. Моя приятелка е с три неуспешни ринопластики при него и четвъртата (успешна) вече при друг!

Magi_Evtimova
13th October 2012, 21:10
Ми аз тогава не знам къде да отида вече....

rusalka9
13th October 2012, 21:24
Ми аз тогава не знам къде да отида вече....

Като се ровех из темите тия дни попаднах на добри отзиви за д-р Христов от Александровска точно за ринопластика.

Magi_Evtimova
14th October 2012, 11:32
За съжаление и за него съм чела негативни коментари :(

rusalka9
14th October 2012, 18:53
В крайна сметка има ли доктор,който да има 100% успеваемост на всичките си операции?Май не.Никой не е застрахован.Грешка може да направи и най-добрият доктор.

Magi_Evtimova
14th October 2012, 19:10
Ми и аз до такова заключение стигнах :( каквото сабя покаже.....Преди си мислех само да събера пари ще си направя хубав нос ! Сега като чета форумите разбрах, че парите не са гаранция че лекаря ще си свърши добре работата.

eliii
14th October 2012, 19:28
Въпроса е къде е по-малък риска!

Jana_Dark
28th January 2013, 07:02
Здравейте, момичета искам да попитам някоя от вас правила ли си блефаропластика при доц.д-р Димитър Евстатиев и доволни ли сте ?

goskata
19th March 2013, 00:55
здравейте,преди известно време писах за доц.Евстатиев,но явно това което съм написал е било твърде рано като заключения,сега ще ви кажа че жена ми след интервенцията с инплантите се оказа с различни гърди,наложи се повторна операция на проблемната,защото "доцента" явно не е наместил импланта,но по лошото е че при повторната операция имланта пък слезна долу в дясно и сега ще трябва трета интервенция,за моята ринопластика да не говорим-освен че след спадането на отока не видях желания резлутат,с лявата ноздра не мога да дишам почти.Абе голяма трагедия е този човек,трябва да си върне освен доцентската си диплома ами и докторската.

klarisina
19th March 2013, 13:33
здравейте,преди известно време писах за доц.Евстатиев,но явно това което съм написал е било твърде рано като заключения,сега ще ви кажа че жена ми след интервенцията с инплантите се оказа с различни гърди,наложи се повторна операция на проблемната,защото "доцента" явно не е наместил импланта,но по лошото е че при повторната операция имланта пък слезна долу в дясно и сега ще трябва трета интервенция,за моята ринопластика да не говорим-освен че след спадането на отока не видях желания резлутат,с лявата ноздра не мога да дишам почти.Абе голяма трагедия е този човек,трябва да си върне освен доцентската си диплома ами и докторската.

Преди години маса жени бяха пропищяли от неговите, корекциии -гърди и носове. Спомням си едно предаване, в което направи ринопластика на една пациентка и се чудех как има нахалството да показва и да хвали работата си при условие, че носа изглеждаше ужасно, а пък за акъла на тия дето го бяха поканили няма да коментирам.
От предишните ви постове си мислех, че все пак през годините се е понаучил на това-онова, но явно си е все същия некадърник.

miksi7
9th July 2013, 12:18
Пълен некадърник, това е меко казано мнението ми за Евстатиев. Преди години си правих ринопластика при него и той направо ме обезобразии, още си новя последиците от неговата некадърност и се чудя как да се оправя. Имах прав дълаг нос и просто исках да ми го скъси, а той вместо това ми направи огромна гърбица, въобще не го скъси и сега имам и вдълбнатина от дясната страна на носа, просто трагедия. Агетирам всеки които се е насочил към него сериозно да се замисли и да не рискува.

Magi_Evtimova
7th June 2014, 10:59
Много лошо отношение от страна на лекарите .
Преди операцията евстатиев ми каза да се моля да стане добре .
E не стана добре .Имам вдлъбнатина в средата на едната страна на кокала на носа .
Не е много видима но все пак на определена светлина се vijda
гърбицата я няма поне
Явно тази вдлъбнатина си я прави всеки път

magim
21st December 2014, 18:17
Напълно съм съгласна с кити за болезнената откровеност на Евстатиев,ама така си е по-добре, отколкото да разказва приказки и да сътворява кошмари :)
Аз другата седмица ще си правя операция при него ,но на носа,обаче обещавам да пиша после с повече впечатления ... Все ще добия някаква представа ...как ,,пипа" ,но поне до този момент ми е вдъхнал мнооого доверие 8)


Здравей,
адски отдавна е темата, но ще се радвам да споделиш как е минала ринопластиката, доволна ли си и ако не запозната ли си в ден днешен при кой добър може да се оперира човек?
Мерси предварително:)