PDA

View Full Version : help!големи прасци


28th February 2005, 13:56
Моля пишете на кирилица.Проблема ми е ,4е имам големи прасци(39-42см). Някои знае ли как мога да намаля тези см. Няма значение как. Благодаря!

caramele
4th June 2005, 10:20
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Здрасти!Аз може би малко късно но... от скоро ровя в сайта...това наистина и на мен ми е голям проблем и ми създава доста комплекси...питала съм много хора които уж или наистина се занимават активно със спорт и май трябва да ги разбират нещата, но до сега-никакъв резултат...А виждам и че никой не ти е отговорил....Наистина ако някой може да помогне с нещо-нека го направи аз лично ще съм му много задължена!!! :lol:

kiki
4th June 2005, 12:51
и аз пуснах същия върос "мускули на прасците на краката" и никакъв отговор,а това си е доста досаден проблем и има доста хора дето мисля,че го имат,ще чакаме ;)

mafia
4th June 2005, 13:36
Kви са ти другите мерки? Ако си се занимавала от малка активно със спорт :arrow: да ти е голям пръсеца е нормално...ако е съразмерно с другите мускули - не е проблем :wink: Аз някъде 7 години играх баскетбол , сега от 2-3 години не играя и краката ми не са спаднали на обем , единственото което стана е , че ми се намали релефа , но пак ми останаха бая яки (44см. пръсец (студен) , 60см. бедро (студен) , 26 глезен , 124см. дължина на крака) :wink: Не се притеснявай , ако си висока :arrow: размера на прусците ти е добър , а пък и лично мое мнение :arrow: жените със хубави , стегнати пръсци са много по-сексапилни от тие дето са като клечки :wink: Място за комплекси няма :D

liophy
4th June 2005, 13:54
44см. пръсец (студен) , 60см. бедро (студен) , 26 глезен , 124см. дължина на крака) :wink:

Сега кажи какви са ти мерките на ханша и гръдната и Адриана Скленарикова да се пенсионира :lol: :lol:

mafia
4th June 2005, 14:04
Моля пишете на кирилица.Нея я бия с 4см. :lol: Крак де :D
А иначе за питането ти :D :arrow: 94/116 8)

D3BEP
5th June 2005, 10:16
Няма такова нещо, като сваляне на мазнини от определена част на тялото. Понеже нищо не сте конкретизирали Кики и другото девойче, няма за какво да обвинявате, без да говорим, че тук всеки пише доброволно и няма задължени да отговарят.
Ако става въпрос за сваляне, трябва диета + силова + кардиотренировка.
Ако имате твърде голям мускул на крака, единственият начин да свалите е диета + силово претрениране на мускула, но процесът е труден и бавен.
Прасците ви е абсолютно възможно да растат от:
- бягане
- работа прави
- носене на висок ток
По интернет въобще е доста трудно да се даде каквото и да е заключение и то за определена част на тялото ви. ТОва е все едно да се изтапанчите в някой медицински форум и да питате:
Кашлям. Кажете какво ми е?
Нормално е да получавате предимно общи препоръки.
Поздрави!