PDA

View Full Version : Физиотерапия въпрос


elli
2nd March 2005, 10:20
Имам един въпрос към все който би могъл да ми даде някакво инфо. : )) Преди 2 месеца си пукнах капачката на едното коляно. И днес съм на положение физиотерапия. Тъй като ми е най-близо мисля да ходя в Студентска поликлиника. И дори вече се записах. Но искам да чуя мнения дали някой знае къде биха се погрижили наистина добре за мен, защото съм активен спортист и не искам да остана с дефектно коляно.
На 26 години съм. Също така все още не мога да свивам крака си съвсем докрай... Защото боли. Трябва ли да ходя и на рехабилитация? Въобще ще се радвам да прочета всяко ваше мнение по въпроса. : )))) Какво би било най-добре за ставата ми. ; )))

liophy
2nd March 2005, 12:16
Задаваш медицински въпрос. Никой не може да ти отговори в този форум. Дори и да е компетентен.

Съзнаваш че трябват снимки, прегледи... проблема ти е сериозен. Подхождай сериозно към него. Единственото, което може да се напише тука е, някой да си даде мнението и препоръките при кой лекар да отидеш.

2nd March 2005, 13:31
Да, разбира се... бях на лекар имам снимки. Всичко е както си трябва... Лекаря ме изпрати на физиотерапия.
Точно това попитах, дали някой може да ми каже къде биха се погрижили добре за мен. : )))) А останалото беше въпрос към някой който е бил със счупена капачка да ми каже какво е правил, къде го е правил, дали е дало добри резултати.... такива неща.
Защото винаги когато ходя на лекар имам едно на ум. : ))) И винаги очаквам да направят нещо което не е трябвало или да не направят нещо което трябва. Исках да чуя мнения по въпроса. : ))
Благодаря ти все пак. ; )

liophy
2nd March 2005, 14:12
Има добри и лоши лекари. Някои са по-комптетентни от други, това е ясно. Всички хора дори и най-компетентните понякога грешат.

Но това не значи че не трябва да им се има доверие. Не е хубаво да си прекалено мнителна. По-добре звучеше както ти каза "да имаш едно на ум"