PDA

View Full Version : Имам проблем...


bel
11th October 2006, 23:48
Тази сутрин, след спане настрани, се събудих и видях, че имплантът на едната ми гърда се е изместил - вместо да е разположен настрани, беше обърнат нагоре - все едно се е завъртял на 90 градуса. С ръка го наместих обратно и сега отново изглежда добре. Притеснява ме станалото, не мисля, че е нормално - все пак от операцията ми са минали 4 месеца, през първите 2 непрекъснато носех специалния сутиен. Какво може да се направи и дали този имплант ще се върти така, когато му скимне?! Днес отново съм със сутиена на "Триумф", но при движение на ръката, като че ли си усещам прескачане на мускула... Има ли вероятност тепърва да срастне с тъканите или вече всичко е зараснало и имплънтът ще си е така свободен?! Ужас!
Писах на Динев е-мейл и чакам отговор...
Направо ми се реве...

milena127
12th October 2006, 07:13
Bel и аз не мисля, че е нормално това.
Бях чувала за изместване на имплантанта, ама не си го представях чак на 90 градуса.
Според мен би следвало да е добре закрепен вече.
Пиши какво ти е казал Динев!

Lady1357
12th October 2006, 07:15
Какви са ти имплантантите,Бел?

bel
12th October 2006, 07:30
Асиметрични, на PIP. :(

Aset
12th October 2006, 07:30
Bel, много ме разтревожи. При положение, че са минали 4 месеца тъканите вече са заздравяли напълно...
Усетила ли си нещо - болка, дискомфорт? Или просто го намери завъртян?

Пиши ни какво казва д-ра, моля те.

bel
12th October 2006, 07:38
Просто го намерих завъртян и съвсем лесно го наместих обратно. Усетих само лек дискомфорт, болка няма... Днес усещам съвсем леко наболяване при натиск. :?
Все още чакам отговор на е-мейла си, ако не ми отговори до вечерта, ще му се обадя, въпреки, че по телефона ще ми е по-трудно да обясня...

veselana
12th October 2006, 07:45
Bel ,какъв майл бе мила....Направо му звъни по телефона, какво те притеснява...смело го търси и това е.За какво ти е да се измъчваш и да чакаш отговор до довечера :wink: Ти си му пациентка и имаш право да му досаждаш по всяко време,още повече имаш проблем :!:
Успех, стискам ти палци

Aset
12th October 2006, 07:51
Права е veselana. Звъни му, не е редно да се върти импланта, макар че съм го чувала и за други жени, но от трети лица. Та другите жени не са го коригирали това.
Иначе ако си мегушава като мен и му звъннеш - не омаловажавай проблема! Не му казвай както на нас :"Наместих го съвсем лесно!" Кажи си, че е бил разместен и това те притеснява.
Стискаме палци!

beibi1
12th October 2006, 08:21
fitmaniac е била в една стая по време на престоя след операцията с Весела Тотева-водещата на Ало,къщата(сещате ли се :?: ),та и тя била със същия проблем(единия имплант се обърнал наобратно) и не искам да те плаша,но май се наложило нова операция,голям ужас :?

Аз затова ако ще си слагам имплантанти ще са кръгли,да се въртят колкото си искат :lol: ,сори не е никак смешно :(

Но настоявай по телефона за преглед,изобщо не се притеснявай да звъниш на Динев :1222: ,все пак си му наринала толкова пари :roll:

DeSIKOS
12th October 2006, 08:36
Бел,аз също съм чувала от няколко момичета, че им се обръщал импланта, но те са с капковидни, не знам дали твоя асиметричен значи "капковиден", но оставам с впечатлението,че като чели по-често срещан такъв случай е именно при капковидните! Обади се веднага на Динев и го алармирай веднага

tiara_71
12th October 2006, 09:07
Лелеее и аз се притесних-цял живот ли ще трябва да се спи по-гръб! :?

Chujdata
12th October 2006, 09:16
Лелеее и аз се притесних-цял живот ли ще трябва да се спи по-гръб! :?
Как бе , аз си спя всякак. Бел , звъни му, това абсолютно не е нормално :cry:

junglegirl
12th October 2006, 09:46
До колкото знам,по време на операцията,джоба се прави по-голям от импланта и след това си зараства по него.За да се върти,би трябвало повърхността му да не е зарастнала към тъканите,според мен.При гладки импланти сигурно се случва,ама.......... :roll:

blondi
12th October 2006, 10:43
bel- Всичко наред ли е? Какво каза д-р Динев? Успя ли да се свържеш с него?

milena127
12th October 2006, 10:45
Да Бел и пиши непременно, че всички те мислим тук!

Flame73
12th October 2006, 11:11
@Bel-съжалявам за това,което те тревожи.Искренно се надявам страховете ти да са фалшива тревога.Днес сутринта разговарях и аз отново с него,сега е в чужбина...Тъй,че ако се обаждаш по тел.,имай го в предвид!
Следобед ще намеря време отново да влезна тук,за да прочета какво се случва с теб.
Целувки миличка....

milena127
12th October 2006, 18:52
Какво става с Бел?! Знае ли някой?
Пишете момичета!
Колкото повече пишете за проблемите, толкова по-добре. Така повече хора ще са запознати с рисковете.
днес сутринта разговарях и аз отново с него,сега е в чужбина...

Flame, не казваш какво каза доктора. Разбирам наистина, че сигурно живееш в някакъв кошмар сега и ти е трудно, но наистина всички тук те мислим и (ако искаш вярвай) се притесняваме искрено за теб. Пък и твоето мнение ще е предупреждение за всички, които обмислят операция.

bel
12th October 2006, 21:53
Изпратих му съобщение на мобилния, написах му какъв е проблема, че съм му изпратила е-мейл и че очаквам отговор от него. Също го питах кога ще е в БГ отново.
Веднага ми отговори - пак със СМС - че ще е в София в понеделник, да се опитам да "оправя" импланта с масажи (в СМС-а не му писах, че веднага съм го оправила) и че ще поправи нещата, като се върне.
Така че сега ще трябва да почакам до понеделник - за да се чуем поне по телефона, защото нямам възможност да ходя до София... трябва да се виим във Варна...
Това, което основно ме притеснява е, че след като веднъж се е завъртял тоя имплант, може да го прави по всяко време - а това въртене да разшири още повече джоба...
Някаква идея какви могат да са евентуалните усложнения от разместването (изключвам визуалните), защото искам да направя всичко възможно да не правя ре-операция... :( :?
Благодаря ви на всички за подкрепата!

milena127
12th October 2006, 22:08
Аз засега мога само да предложа да спиш със специалния сутиен до понеделник. Не знам дали е правилно, но поне няма да се върти.
Хайде момичета, казвайте кой какво е чул по проблема!

Beauty
12th October 2006, 22:45
:?

bel
12th October 2006, 23:11
Не успях да открия кой знае колко, само пише по малко като за едно от възможните усложнения, най-вече при анатомичните импланти. Съвсем нищо пък не пише за случай, в който притежателката на злополучния имплант сама да си го нагласи обратно - останах с впечатлението, че при всички положението е непоправимо, затова се налага реоперация...
Ако някой попадне на повече информаци, да пише...

junglegirl
13th October 2006, 09:00
Здравей Bel,вчера бях на консултация и попитах доктора за твоя случай(подчертавам,че това е негово мнение,а не мое).Неговото мнение беше,че просто джоба ти е направен прекалено голям за импланта и не се е образувала добре съединителната тъкан,но определено не беше особено притеснен.Останах с впечатление,че спокойно може да не се оперира.Дано е прав... :roll:

Chujdata
13th October 2006, 10:00
Здравей Bel,вчера бях на консултация и попитах доктора за твоя случай(подчертавам,че това е негово мнение,а не мое).Неговото мнение беше,че просто джоба ти е направен прекалено голям за импланта и не се е образувала добре съединителната тъкан,но определено не беше особено притеснен.Останах с впечатление,че спокойно може да не се оперира.Дано е прав... :roll:
От това, което съм чела за превъртането на имплантантите, наистина е често срещано и затова, който е с капковидни имплантанти трябва да избягва спането по корем. Прав е хирурга ти, но можеш да си караш така или да се отвори гърдата и да се намали джоба, не знам как, но го правят.
Бел, Динев от 24 до 30 ще е във Варна. За всички, които се интересуват, не го знам от него :lol:

diastemma
13th October 2006, 15:51
Намаляне на джоба - стеснява се просто със зашиване (горната стена на джоба за долната).

inna
14th October 2006, 13:40
Аз нямам импланти,но наистина си представям как може да се чувства едно момиче с твоя проблем :? Силно се надявам д-р Динев да защити добрата си репутация във форума и да вземе нещата присърце!
Горе главата :D всичко ще е наред :D пиши после какво е станало.Надявам се,аз да съм от бъдещите пациенти на Динев и ще ми е интересно да науча как се развиват нещата ако възникне проблем !

bel
16th October 2006, 10:07
Току-що говорих с Динев. Каза, че се случвало понякога с тия импланти - обикновено поради неправилно използване на сутиена. Което при мен не е така 100 %, защото го носих непрекъснато в продължение на 2 месеца, а до 3-ия месец спях с него. Ставало, когато "обвивката около импланта било по-голяма" (това не го разбрах много - защо обвивката, може би е имал предвид джоба). Между 25-ти и 29-ти ще е във Варна и тогава ще ме види. Преди това само можел да предполага. Каза, че ако джобът ("обвивката")е станал прекалено голям, ще го оправи с "една лека интервенция". Не било нещо страшно, по-скоро неприятно.
Иначе се чувствам добре, леко ме наболява, но гърдата ми си изглежда добре и имплантът си е на мястото. Мускулът ми вече не прескача толкова, но може и да е заради сутиена, който нося непрекъснато отново.
Пфу-у-у, много гадно... Може би ще се консултирам с още някой... :roll:

DeSIKOS
16th October 2006, 12:13
Здрасти Бел, много съжалявам за това тъпо усложнение, но и аз четох някаде, че ако джоба е по-широк се случват такива работи, не разбрах твоите дали са анатомични, да не би и нашите да се въртят при по-широк джоб ама нали са кръгли не ги усещаме :?: Освен това май наистина трябва да се предприеме реинтервенция, защото ще е дразнещо ако ти се обръща по-често, но пак повтарям това съм го чела за анатомичните :!: :?:

milena127
16th October 2006, 22:03
Привет Бел!
Консултацията с друг е добра идея. Предполагам, че същото ще ти кажат, ама поне ще си по-спокойна.
Пиши каква ще е тази дребна интервенция.
Иначе и аз се разрових из сайовете за това усложнение, ама същото прочетох - случва се, трябва да се наместят. Интересното е, че ти явно си успяла да ги наместиш веднага без интервенция. Може би е въпрос на късмет, де да знам.
Пиши непременно какво става с теб!

vessi_77
17th October 2006, 11:11
Здрасти Бел, много съжалявам за усложнението. Ако наистина джоба е по-голям е възможно да се завърти имплантантът, но защо се е случило след 4 месеца? Ти отдавна си свалила Триумфа и спиш както си искаш- предполагам. Защо чак сега? Пиши какво става! Целувки и горе главата!

Flame73
28th October 2006, 19:26
Бел,пиши моля те миличка какво става с теб!!!!

bel
28th October 2006, 22:27
Днес бях на преглед при Динев.
За съжаление и при мен ще се наложи нова операция... Много ми е криво и дори не ми се мисли за това, до последно се надявах докторът да ми каже, че ще се оправи от само-себе-си.
Операцията ми ще бъде между 20 и 25 ноември, във Варна, безплатна, ще си платя само упойката, тъй като предната ми операция не е била в същата клиника.
Направо ми се реве, нямам настроение дори да пиша какво ми каза Динев днес на прегледа. Ако утре се почуствам малко по-добре психически, ще пиша по-подробно.
Флейм, миличка, ще ти пиша ЛС утре, надявам се при теб всичко да е наред след повторната интервенция вчера (не съм чела из форума нищо, но сега ще го направя...).

apoklistika
28th October 2006, 22:36
И при теб ли втора операция :(
Ще стискам палци да е успешна,а дотогава се опитай да не мислиш много за това,защото черните мисли няма да ти помогат,почивай си и бъди силна,с теб сме :girl_kiss2:

milena127
28th October 2006, 23:14
Ах Бел, много неприятно :( :(
Ще стискаме палци за втората, ама не разбирам защо така се е получило?!
Какво точно ще коригира доктора?

Не се отчайвай само! Ние ще помагаме с каквото можем!
Жалко, че само писмена подкрепа можем да предложим! :(

Stil
29th October 2006, 09:09
Мило всички ще стискаме палци :!: Каква е причината за разместването на импланта???

Flame73
29th October 2006, 12:33
Уфффффффффф......адски ми е криво след тази недобра новина,Скъпа!
Имаш изцяло подкрепата ми,когато и да е...Можеш по всяко време на денонощието да ми прозвъниш,и ще се отзова!!Много е важно да имаш приятел до себе си в трудни моменти като този-рамото ми е на твое разположение,миличка!:1219: :1219: :1219:
Ще чакам да пишеш!!!Горе главата....ЧУ ЛИ?! :wink:

DeSIKOS
29th October 2006, 13:14
Bel, знам, че ще кажеш, че е много лесно да се стискат палци отдалеч, но както бях писала и на Флейм преди това, няма нещо с което да не можем да се справим! В живота не всичко върви гладко, всеки среща пречки по пътя си, но помни че Бог слага предизвикателствата винаги пред този който може да ги преодолее, така че напред мила, няма страшно ще се справиш и това ще отшуми във времето!

kari_d
30th October 2006, 09:41
bel,мила горе главата.Всички сме с теб,и стискаме палци това да е последното препятствие по патя ти.Мисли позитивно.

Aset
30th October 2006, 09:45
Бел, сигурна съм, че скоро ще мине и ще забравиш.
Надявам се д-р Динев да постъпи така коректно с както Флейм и ефектът и при двете да е чудесен.
И никакви ядове след това!

С теб сме, мила! Целия форум!

minididi
30th October 2006, 12:30
Бел искренно съжалявам, и напълно те разбирам че не е въжможно да не се притесняваш.Стискам палци и дано както казват хората"Всяко зло е за добро" . Нека късмета да е с теб.

junglegirl
30th October 2006, 12:58
Стискам палци и на двете ви.И да знаете,че няма проблем без решение... :wink:

Malvina
31st October 2006, 10:30
Пожелавам ти всичко да мине успешно!

Nikolette
31st October 2006, 13:11
Късмет, милички!

vessi_77
2nd November 2006, 08:56
Оо, Бел! Стискам палци и дано всичко е наред! С теб сме!

Stil
2nd November 2006, 09:19
Бел,душко стискам палци и като мине да пишеш :girl_kiss2:

Flame73
6th November 2006, 13:23
Аз я чакам по-рано да пише....
Хайде,Бел....Моля тееее!!!!
Сред нас ще се чувстваш по-силна.... :girl_in_love: :girl_kiss2:

milena127
6th November 2006, 21:36
Бел миличка, как си?
Сигурно ти е трудно да го повярваш сега, обаче съвсем скоро всичко ще е зад гърба ти и ще забравиш, че е имало проблем.
Пиши че те мислим!

Stil
11th November 2006, 14:50
Момичета ,къде изчезна Бел :shock: Някоя от вас подържа ли връзка с нея :?: Пишете моля ви

Flame73
17th November 2006, 19:14
Момичета ,къде изчезна Бел :shock: Някоя от вас подържа ли връзка с нея :?: Пишете моля ви
Стилче,виждам,че си писала преди седмица....А от Бел новини никакви? :?
Бях й писала на лични,отговори ми преди 3седмици,но от тогава вести никакви.
Искренно се надявам да е добре и скоро време да се включи!!!

bel
20th November 2006, 21:47
Здравейте, момичета!
Нямах достъп до нет, имам си други грижи до гавата в момента, но днес говорих с Динев и реших да пиша. Много ме трогнахте, като видях, че сте мислили за мен! Толкова сте мили всички, не знам какво бих правила без вашата подкрепа!
Та така, днес ми предложи да ме опирар с местна упойка :roll: - до утре трябва да си помисля и да реша. Досега не съм била под упойка - освен на операцията за туннговане, затова не знам каква е разликата. Той ми каза, че изобщо няма да боли, но ще чувам и виждам всичко, но, честно казана... не знам какво да мисля...
Има ли някоя, която е била и под местна, и под пълна упойка? Какви са разликите?

Yansi
20th November 2006, 22:25
.....

bel
20th November 2006, 22:41
Щял да намали джоба, било съвсем лека интервенция, с малък разрез. Говореше за някаква лепенка, но не можах да разбера дали ще лепи вътре или вече след операцията... След това съм щяла да се чувствам много по-добре от предния път.
Янси, помниш ли имена на упойките? Какво да го питам утре? Дали след упойката ще помня всичко? Да не би просто тялото ти да е реагирало различно на упойката първия и втория път?! Или става въпрос за различно действие на различните упойки?
Ако съм със слушалки на ушите и слушам музика, няма ли да помогне да не чувам нищо?!

DeSIKOS
20th November 2006, 22:45
Здрасти Бел, радвам се че се появи и аз съм претърпявала в миналото местна упойка и според мен не е нищо страшно, наистина си в съзнание, но болка никаква. Ако пък толкова те притеснява това, помоли го да ти сложи пълна упойка, предполагам че за него това няма да е проблем! Какво каза той за твоята ситуация, предполагам, че след като се навива на местна упойка, корекцията ще е малка!

Yansi
20th November 2006, 22:59
......

junglegirl
21st November 2006, 09:09
Bel-че,стискаме ти палци и всички те мислим,да знаеш! :(
А щом се преправят джобове,може и аз да се включа скоро в групата :(

Renkata
21st November 2006, 09:20
Bel-че,стискаме ти палци и всички те мислим,да знаеш! :(
А щом се преправят джобове,може и аз да се включа скоро в групата :(
Bel,май наистина е по-добре с пълна упойка,достатъчно неприятни емоции си преживяла,не ти трябва още 1 неприятно такова.Моля се всичко да мине като по вода този път!!!
junglegirl,а на тебе защо,бе душко?Какво се е получило? :?

Stil
21st November 2006, 09:20
Здравей мила Бел.
Аз имам всякакви видове упойки-местна,пълна,епидурална и мога да ти кажа ,че с местна е 1000 пъти по добре.Пълната е отврат/знаеш от опит/ ,акко питаш мен не се притеснявай и си направи корекцията с местна.Целувам те и ти желая успех :1219:

Сега видях ,че всички са против местната :roll: Но лично за мен тя е поносима :roll:

junglegirl
21st November 2006, 09:40
junglegirl,а на тебе защо,бе душко?Какво се е получило? :?
Криви са ми джобовете-и двата. :( но още не мога да забравя първата операция и ми е много криво да мисля за втора :roll:

Stil
21st November 2006, 09:43
junglegirl,а на тебе защо,бе душко?Какво се е получило? :?

Криви са ми джобовете-и двата. :( но още не мога да забравя първата операция и ми е много криво да мисля за втора :roll:
:shock: :shock: :shock: Джунгле ти ме шокира!Как разбра ,че са ти криви джобовете???? Моля те пиши по -подробно :shock:

junglegirl
21st November 2006, 09:51
Неприятно ми е даже да го кажа,затова само набързо...Контурите на имплантите се очертават ясно(и се напипват ясно,особено отдолу) и се вижда как единия имплант е с около 1см по-високо..........а другият джоб не е достатъчно широк,за да легне свободно импланта...а бе не ми се говори м..ка му!!!! :?

Stil
21st November 2006, 10:02
Няма да те разпитвам ,но моля те пиши какво става :? А ти при кой се оперира???
пп на снимката гърдите ти бяха № 1 -най -хубавите ,които съм виждала :roll:

junglegirl
21st November 2006, 10:45
При Стоянов се оперирах,и ме е яд,че заради една немърливост съсипа всичко........а имаше шанс наистина да станат перфектни :(

DeSIKOS
21st November 2006, 12:48
Как бе junglegirl, толкова са ти хубави гърдите, всички ги видяхме на снимка, може би много бързаш да ги видиш перфектни, каква е тази разлика от цял сантиметър :!: :?: След време ще се стабилизират, виж че в началото на всеки му се виждат криви, не бързай да се шашкаш

junglegirl
21st November 2006, 13:06
За съжалени е точно така-гънката на едната ми гърда е с 1см по-високо отколкото другата...(не говоря за ареолите)?!А джоба на другия имплант не е кръг,а елипса и той просто се смачква(изпъква напред),за да се побере.И аз да бях оперирала,надали щях да допусна такава грешка...?! :lol: Но вече го приемам по-спокойно...,до вчера ми идеше да :girl_cry2:
Поне със сутиен не си личи,колко са криви :lol: :lol:

Yansi
21st November 2006, 13:26
джънгълче , аз си мисля ,че е прекалено рано да се шашакаш :)видях гънката за която говориш, но си мисля ,че е резултат от наместването и е нещо което след време ще се оправи.колко време мина от операцията ти?масажи правиш ли?
:girl_in_love:

junglegirl
21st November 2006, 13:30
Минаха 18 дни.Още не си правя масажи (след 20-тия ден ми каза),а и да ти кажа ме е страх от тях импланта да не падне още по-ниско.Умирам от ужас да не стане дабл-бабл :2009:

Yansi
21st November 2006, 13:43
Ееее 18 дни нищо не са :Dкато почнеш с масажите ще видиш как ще променят нещата.само не се самонавивай ,че нещо не е наред, ще мислиш позитивно!а дабъл-бабъл :1250: дори не го споменавай

junglegirl
21st November 2006, 13:58
Благодаря... :2005:

Beauty
21st November 2006, 14:40
:D

junglegirl
21st November 2006, 14:56
Ееее супер,значи не съм само аз с криви гърди :lol: :lol: Шегувам се Бютсън :wink: Дано сте прави :roll:

Beauty
21st November 2006, 15:17
:?

junglegirl
21st November 2006, 15:39
Супер,ама ако ми изпадне импланта,ще ми подарите ли тиранти? :lol:

Yansi
21st November 2006, 15:40
:lachen: :lachen: :lachen:
Можеш да разчиташ на нас :lol:

Beauty
21st November 2006, 15:42
:lol:

junglegirl
21st November 2006, 15:54
Даааааам,той веднага си предложи услугите относно масажите :2013:

П.П.Между другото мога ли вече да ги започвам? :roll:

Stil
21st November 2006, 17:47
Ееее супер,значи не съм само аз с криви гърди :lol: :lol: Шегувам се Бютсън :wink: Дано сте прави :roll:

Не Бютсън , БЮСТЪН :1224: :1228:
Бюти--- :girl_kiss2:

Beauty
21st November 2006, 18:57
:D

Yansi
21st November 2006, 19:02
Ееее супер,значи не съм само аз с криви гърди :lol: :lol: Шегувам се Бютсън :wink: Дано сте прави :roll:

Не Бютсън , БЮСТЪН :1224: :1228:
Бюти--- :girl_kiss2:
аз така и го прочетох първия път :lachen:

junglegirl
21st November 2006, 19:48
I like it! :lol: Трябва да си сменя ника,с 390 сс ,мисля,че ще ми прилича. :2002:

Moжеш да го смениш и с Breast-ън :1228:
....но и Бюстън е добре,поправям се... :wink:

bel
22nd November 2006, 20:53
В петък ще ми е операцията, така и не уточнихме вида на упойката, но като че ли ще е местна... Много ме е страх... И ми е криво-о-о!!!
Джунгличке, съжалявам, че имаш притеснения относно формата на гърдите си, но ми се струва, че още е рано да се каже, че има някакъв проблем - все пак са минали само 18 дни. И въпреки това - ако нещо те притеснява, обади се на хирурга си - той е длъжен да ти разясни всичко!
Надявам се, че нещата при теб ще се оправят от само себе си! Прегръдки!

Beauty
22nd November 2006, 21:04
8)

junglegirl
23rd November 2006, 09:02
Bel,впечатлена съм,че в този момент намираш сили да мислиш и за другите...Ще се моля за теб,това да е последната болка,която търпиш за гърдите си и от сега нататък да си безкрайно щастлива.Целувам те! :1219:

Aset
23rd November 2006, 16:10
Ще ги преборим,само търпение,масажи и никакво натоварване на гръдните мускули!:wink:
Не съм сигурна за последното, момичета. Чувала съм от хирурзи, че натоварването на мускула е масаж за импланта против КК, освен това е добро средство против нежелани сраствания и ограничаване на подвижността.
Мисля, че като минете 1,5 -2 месеца вече можете да ги натоварвате умерено. Също така не забравяйте да вдигате ръчички нагоре и встрани.

Бел, ще издържиш и местна, и пълна упойка. Ако питаш мен съм за местната - избягваш един ужас от мисли какво ще се случва с теб, мисли ще се събудиш ли и стресираш по- малко организма.
Ще се справиш, миличка, кураж!

Beauty
23rd November 2006, 16:12
:?

Nikolette
23rd November 2006, 16:45
Taя тема все я подминавах и съм останала назад с информацията :lol:
Ох дано всичко при Бел да мине или може вече и да е минало леко и с възможно най-малко болка.
А ти Джънгъл стига си се шашкала бе момиче- изплюй бастуна и се поотпусни :lol: Такива хубави гърди имаш и още по-хубави ще станат. Ти какво искаш на 18я ден след подмускулно поставяне, да се снимаш за Плейбой? :lol: То не че не можеш, защото както всички ти казаха гърдите ти са супер ама има още време докато си приемат окончателната форма.

junglegirl
23rd November 2006, 16:50
А бе няма ли някакви електрически масажори за гърди(мъж ми не става :lol: )Малко е тъпо,ама питам сериозно :wink: Тези за целулит не стават ли,че това с масажите си е живо изтезание... :(

Beauty
23rd November 2006, 16:58
:?

neli4ka
23rd November 2006, 18:12
цицковрът...
От къде го измисла това,бре? :lachen:

DeSIKOS
23rd November 2006, 18:35
Бел, аз искам да те попитам, ако влезеш скоро във форума, освен тогава друг път превъртал ли ти се е импланта или само веднъж до сега :?: И още веднъж безпроблемно да мине втората интервенция :lol:

bel
23rd November 2006, 20:01
Благодаря ви, момичета!
Утре, преди операцията пак ще го разпитам за упойката, толкова ме е страх (много повече от първата операция), че нищо чудно да избягам от операционната маса!
DeSIKOS, само един път ми се е превъртал - тогава. След това обаче си ходя със сутиена на "Триумф" само и изобщо не се и опитвам да спя настрани. Всъщност, когато отидох на преглед при Динев преди 20-тина дни, той също ми го превъртя... :?

Beauty
23rd November 2006, 20:13
:?

Aset
23rd November 2006, 21:09
Това е така,миличка,но в момента на писането на този пост,тя беше на около 18 дена и й е много рано за натоварване! :wink:А за упойката на Бел,каквото и да избере,стреса ,който преживява,преди операцията,за жалост неизбежен!Дано всичко да бъде наред!
Аха, ясно. Просто го беше написала в множествено число и реших, че и ти не се натоварваш, пък си дърто куче вече в бранша :wink:
Стресът си е стрес... Обаче аз ако можех да избирам бих избрала местна упойка. Със сигурност не боли, а имаш чувството за малко или много контрол над ситуацията. Много се изкефих когато разбрах, че секциото ми няма да е с пълна, а с епидурална и ще съм в съзнание. Трябва да ви кажа, че никакъв страх нямах почти преди операцията. Макар да знаеш, че в днешни дни не се мре от упойка все ти минава една мисъл :Ще се събудя ли? Какво ще чувствам?, когато си с пълна.

Но съм далеч от мисълта да агитирам. На мнение съм, че е редно да избириш това, което ти диктува сърцето, Бел!

junglegirl
24th November 2006, 08:18
Аз имам чувството,че и двата ми импланта се движат,това не е ли нормално...а при движение,като че ли усещам как импланта се трие в това,което е отдолу(гръдната кост или малкия гръден мускул,не знам)-много е гадно :roll:А имам чувството,че при кръговите движения си се завърта...
П.П.А доктора още на 5ден ми каза,че мога спокойно да спя на страни,ако успея от болка да се завъртя.На някой с подмускулно казвал ли му е лекар да не спи така? :roll:

Aset
24th November 2006, 09:12
много е гадно :roll:
Наистина е много гадно. Това е защото още не си се нагодила към тези усещания. После спираш да им обръщаш внимание и ги усещаш само ако се замислиш или при натиск, например когато спя по корем.

junglegirl
24th November 2006, 09:23
Aset-какво мислиш за това?Усещам "стържене",как импланта се "плъзга" по нещо отдолу-имам чувството,че се трие в ребрата ми... :roll: А при кръгови движения,като че ли се върти около центъра си(ротация)-не знам дали добре се изразявам...това така ли си остава?
И като спя на страни дали няма да има проблем,доктора специално ми каза да не се притеснявам от това. :roll:

П.П.И знаете ли под импланта какво има-гръдната кост или малкия гръден мускул?Като гледах една графика,като че ли се разделат малкия от големия и импл. се поставя м/у тях,но не знам... :roll:

toniksan
24th November 2006, 09:39
Моля ви, помагайте.
Чак сега разбрах, че за операцията за увеличаване на бюст трябвало да ми издадат паспорт, а на мене не ми дадоха никакъв такъв документ.
Какво да правя, вече се минаха почти две седмици от операцията ми. :cry:

Aset
24th November 2006, 09:50
Aset-какво мислиш за това?Усещам "стържене",как импланта се "плъзга" по нещо отдолу-имам чувството,че се трие в ребрата ми... :roll:
П.П.И знаете ли под импланта какво има-гръдната кост или малкия гръден мускул?Като гледах една графика,като че ли се разделат малкия от големия и импл. се поставя м/у тях,но не знам... :roll:
От всичко има - има ребра, но те не са голи, има и външни междуребрени мускули там, имаш и малкия гръден мускул, както си предположила.
Гръдната кост е по средата, между двете гърди, в нея завършват хрущялните части на ребрата.

А при кръгови движения,като че ли се върти около центъра си(ротация)-не знам дали добре се изразявам...това така ли си остава?
Това не можах да го разбера, като правиш кръгови движения с ръцете ли? Имплантите ти кръгли ли са? Ако да - да се въртят. При моите не съм усещала завъртане, само плъзгане надолу-нагоре.

И като спя на страни дали няма да има проблем,доктора специално ми каза да не се притеснявам от това. :roll:
Не вярвам да има проблем, и аз издържах няколко дни на гръб, после започнах малко по малко да се обръщам все по- настрани и така.

Aset
24th November 2006, 09:50
Моля ви, помагайте.
Чак сега разбрах, че за операцията за увеличаване на бюст трябвало да ми издадат паспорт, а на мене не ми дадоха никакъв такъв документ.
Какво да правя, вече се минаха почти две седмици от операцията ми. :cry:
Нищо не е минало. Те ги пазят. Просто си ги искай.

toniksan
24th November 2006, 09:57
Сега говорих с Динев по телефона :D
А бе, този човек наистина е невероятен, толкова е готин.
Веднага започна да ме разпитва как съм и т.н. Толкова мили се държи и така те предразполага.
Каза, че ще ми прати паспортчето по пощата :D

junglegirl
24th November 2006, 10:10
Имплантите ти кръгли ли са? Ако да - да се въртят. При моите не съм усещала завъртане, само плъзгане надолу-нагоре.
Да,кръгли са,но съм почти сигурна,че се въртят и ми е малко гадничко от това...Ако прекалявам с масажите, мога ли да разкъсвам съединителната тъкан,която сега се образува м/у импланта и джоба?Може би им преча да зарастнат,като ги движа непрекъснато... :roll:
Aset-благодаря ти-успокоих се!
Toniksan-радвам се за теб!

9119
24th November 2006, 10:10
Сега говорих с Динев по телефона :D
А бе, този човек наистина е невероятен, толкова е готин.
Веднага започна да ме разпитва как съм и т.н. Толкова мили се държи и така те предразполага.
Каза, че ще ми прати паспортчето по пощата :D
Чета си, чета си изфорума, даже тук някъде се бяха карали за реклама на определени хирурзи, а сега се явява нова реклама на Динев. Защо става така ? за едни майка за други мащеха :roll: не мога да разбера ! и аз още не съм избрала хирург, ама това ми се вижда смешно, моля по-старите форумци да ме светнат
така само се обърквам, трябва ли някой да говори за хирурга си или не трябва
исках и аз да споделям мои наблюдения от консултации, ама не смея , за да не ме...

Lady1357
24th November 2006, 10:14
За каква реклама говориме?Всеки казва какво и при кого е преживял...Айде стига вече спорове!На крив *** всичко му пречи!

леля мичИ
24th November 2006, 10:15
Споделяй, нали за това е този форум...
Когато става въпрос за нелоялна реклама- от 100км. си личи...

junglegirl
24th November 2006, 10:17
Не 9119,няма нищо лошо "да похвалиш" хирурга си,стига да е умерено.Ние говорехме за съвсем друга "пропаганда". :wink: И нека сме по-търпими.

toniksan
24th November 2006, 10:26
Много съжелявам :? Понеже съм нова и незнаех...
Просто бях много притеснена, дали ще мога да си получа паспорта след като е минало вече толкова време и така се зарадвах, когато той най-учтиво ме успокои, че ще ми го прати по пощата, че не се стърпях :roll: Имах предвид, че е страхотен като човек, а не като доктор - има разлика.

9119
24th November 2006, 10:31
Много съжелявам :? Понеже съм нова и незнаех...
Имах предвид, че е страхотен като човек, а не като доктор - има разлика.
иаз съм нова и това си личи, но както и да е
искаш да кажеш,че не едобър като хирург ли :roll:

Lady1357
24th November 2006, 10:33
Иска да каже че не прави реклама.

toniksan
24th November 2006, 10:34
Не, изобщо не искам да кажа това и то е очевадно!
А и още е рано да правя преценка, все пак съм на две седмици.
А и както всички казват, това, че аз съм доволна от него, не е гаранция, че другите ще са! Всичко е много индивидуално, както знаете сами.

леля мичИ
24th November 2006, 10:38
Да ама мен ме интересуват като лекари, к`во ме интересува какъв е като личност- няма да си го взимам у нас я... :twisted: :wink:
Казвайте бе момичета, като сте доволни или недоволни, що пък да не кажете... :roll: :wink:
Аз като се тунинговам, най- подробно ще разкажа впечатления и ще изразя МОЕТО мнение за доктора на който се доверя, на който не му харесва - да не чете :twisted:

junglegirl
24th November 2006, 10:47
Аз като се тунинговам ще изразя МОЕТО мнение
Да,и аз мисля,че като се тунинговаш-тогава ще изразяваш мнение :lachen:

леля мичИ
24th November 2006, 10:52
Аз като се тунинговам ще изразя МОЕТО мнение
Да,и аз мисля,че като се тунинговаш-тогава ще изразяваш мнение :lachen:
А ти да си видяла мнение за хирург да изразявам до момента :1202:

Може би искаш да ми забраниш да пиша :1202: докато не се тунинговам :lachen:

junglegirl
24th November 2006, 10:56
Aко ти кажа,че ама изобщо не си ми интересна... :lol: :lol:
Само,че до сега не съм прочела нещо умно от теб,но това си е МОЕ мнение.Подчертавам!Желая ти приятен ден и ми все тая дали пишеш или не. :wink:

9119
24th November 2006, 10:57
Ето пак караница :( вече май няма да искам да чета
и аз несъм опериранаоще,да пиша ли?

junglegirl
24th November 2006, 11:10
Ето пак караница :( вече май няма да искам да чета
и аз несъм опериранаоще,да пиша ли?

С Милена си имаме стара "закачка",така че това си е м/у нас. :wink:

junglegirl
24th November 2006, 11:19
:D

junglegirl
24th November 2006, 13:02
Имплантите ти кръгли ли са?

Да,кръгли са,но съм почти сигурна,че се въртят и ми е малко гадничко от това...Ако прекалявам с масажите, мога ли да разкъсвам съединителната тъкан,която сега се образува м/у импланта и джоба?Може би им преча да зарастнат,като ги движа непрекъснато... :roll:
Aset-благодаря ти-успокоих се!


Много ми е важно,plssssssss :lol: :lol: Само моите ли се "разхождат"?!

blondi
24th November 2006, 13:13
Нали на bel и е днес операцията ??
Стискам палци миличка. :2020:

Yansi
24th November 2006, 13:19
Ако прекалявам с масажите, мога ли да разкъсвам съединителната тъкан,която сега се образува м/у импланта и джоба?
джънгълче ,то масажите май се правят баш с тази цел, за да не стане тази съединителна тъкан капсула и да няма сраствания.

Да, днес е операцията на bel...
Стискам палци!!!!

Renkata
24th November 2006, 13:23
:roll: С частично подмускулно съм и вече мина месец и половина,а доктора не ми е казвал за никакви масажи :? Та се чудя правилно ли е да бездействам или да почвам да ги мачкотя ...пук и незная как точно... :?: :!:

junglegirl
24th November 2006, 13:25
джънгълче ,то масажите май се правят баш с тази цел, за да не стане тази съединителна тъкан капсула и да няма сраствания.
Ама цял живот ли ще ми "хлопат" вътре имплантите?! :lol: Няма ли все пак да се "уплътни" пространството м/у импл. и джоба?Стоянката ми каза,че масажите са за да се отпусне мускула и при този метод нямало нищо общо с Капс.контр....А какво е "сраствания"?

Yansi
24th November 2006, 13:26
Ренка ,ако доктора не ти е казал да правиш масажи по-добре недей да ги почваш на своя глава

bimbi
24th November 2006, 14:00
Ренка ,ако доктора не ти е казал да правиш масажи по-добре недей да ги почваш на своя главамхм, на мен също не са ми казвали нищо и не съм се масажирала :)

Yansi
24th November 2006, 14:09
Ама цял живот ли ще ми "хлопат" вътре имплантите?! :lol: Няма ли все пак да се "уплътни" пространството м/у импл. и джоба?Стоянката ми каза,че масажите са за да се отпусне мускула и при този метод нямало нищо общо с Капс.контр....А какво е "сраствания"?
За "хлопането" не знам :roll: , аз не съм имала такива усещания.
а за срастването ако може някой по-компетентен да обясни ,че аз няма да мога :oops:

Бимбе, той Бояджиев е против масажите ,та е нормално ,че не си правила :D

junglegirl
24th November 2006, 14:12
Благодаря ти Yansi! :girl_kiss2:
Между другото днес ми е много лигав ден и ако съм обидила някого-се извинявам :1206:

Renkata
24th November 2006, 14:14
Аха,значи мачкането по друга линия е достатъчно :lol: 10х,сладуранките ми!!!!

junglegirl
24th November 2006, 14:24
:D

bimbi
24th November 2006, 15:00
Бимбе, той Бояджиев е против масажите ,та е нормално ,че не си правила :Dми не знам дали е против, или просто като са над мускула няма смисъл... 8)

Yansi
24th November 2006, 15:07
ми не знам дали е против, или просто като са над мускула няма смисъл... 8)
аз понеже съм говорила с него по тоз въпрос :lol:
иначе за тези над мускула е препоръчителен другия вид(интимни)масажи :girl_haha:

DeSIKOS
24th November 2006, 15:56
Кой бе Янси, изразявай се по очевадно, че не мога да го прочета :lol: :lol: и аз съм над мускулно ...а до сега масажи никакви не съм правила!

Lady1357
24th November 2006, 15:59
Е аз защо правих тогава? :2016:

junglegirl
24th November 2006, 16:03
Е аз защо правих тогава? :2016:
Aми за КК

Beauty
24th November 2006, 16:06
8)

Yansi
24th November 2006, 16:06
Е аз защо правих тогава? :2016:
Открих ,че всеки доктор си има различно виждане по въпроса с масажите-едни са "за" други "против"(независимо дали са над или подмускулно поставени имплантите), но така и не разбрах защо :roll:

и аз съм над мускулно ...а до сега масажи никакви не съм правила!
дори и тези, за които писах ли :shock: :wink: :girl_haha:

пп. май ме е ударил хормона :lol:

Lady1357
24th November 2006, 16:09
пп. май ме е ударил хормона :lol:
То май всички ни е ударил :girl_haha:

DeSIKOS
24th November 2006, 16:17
За тез другите масажи и дума да не става, те мъжете са по-страхливи и от нас :lol: :lol: Трябва да убеждавам мъжът ми, че не хапят.... :oops:

Yansi
24th November 2006, 16:28
Трябва да убеждавам мъжът ми, че не хапят.... :oops:
:lachen:
а моя ,цицомана му с цицоман налита като невиждАл :shock: :2013: :girl_haha:

Цвета С
24th November 2006, 17:22
еми като знам как изглеждаш ,накак си не го виня човека

kari_d
24th November 2006, 17:38
Аз ще се включа, че отдавна не съм го правила :
http://tamnev.com/
е това си е масаж,дано съм Ви развеселила :girl_haha:

С текста може да импровизирате.Целувки на всички, и на следващата среща ме бройте,срам не срам идвам :girl_kiss2: :girl_in_love:

bel
24th November 2006, 22:25
Момичета, пипна ме гаден грип и Динев отложи операцията ми за средата на декември... :? Страшен късмет извадих...

kari_d, много ме развесели, благодаря ти! :)

junglegirl
25th November 2006, 08:52
Bel-че- :2014: -лекувай се :2003:

DeSIKOS
25th November 2006, 09:02
Ох!Бел, много гадно бе, въпреки че си нямала повече проблеми от тогава, все пак представямси какво психическо натоварване е това да чакаш да се свърши веднъж за винаги с този проблем. Жалко, чак средата на декември, защо толкова късно, ти ще се оправиш максимум за седмица от грипа! Аман значи :cry: :cry:

milena127
25th November 2006, 14:50
Споко Бел, ей сега ще дойде декември. Сега си почивай, лекувай грипа и всичко ще се оправи. Тъкмо за празниците ще си ОК :2003: :2003:

kari_d
25th November 2006, 15:52
bel дано бързо да ти мине,а за операцията ми то не останало,ей къде е декември.Мисли позитивно мила,всички сме с теб :girl_in_love:

bel
25th November 2006, 22:27
Жалко, чак средата на декември, защо толкова късно, ти ще се оправиш максимум за седмица от грипа! Аман значи :cry: :cry:
Просто Динев ще е във Варна отново след 15-ти. Той ми предложи да отида и до Сфоия, но на мен не ми е удобно. Сега, като се замислих, хич не ме урежда операция в средата на декември - това значи на Коледа и Нова година да седя само... а пък съм се настроила за танци... Ще видим. Ако не е фатално, аз ще се опитам да отложа операцията за началото на януари. Вчера ми беше гадно, че се налага отлагане, ама днес, като се замислих за празниците, още по-зле се почувствах. Затова си мисля, че януари ще е по-добре. Още повече, че наистина не се е обръщал отново импланта.

DeSIKOS
27th November 2006, 12:38
Бел, след като от тогава си нямала проблеми, наистина няма за къде да бързаш месец по-рано или по-късно не е фатално, важното е да се чувстваш добре и да имаш настроение за танци, така че забавлявайсе а пък Динев ще те корегира януари, то ако беше нещо по-сериозно той сам щеше да те юрка да го оправи час по скоро :lol:

junglegirl
28th November 2006, 11:18
:D

beibi1
28th November 2006, 12:02
Това на аватара ти ли си :?:
Ако-да,супер си :girl_in_love:


А за проблема ти и идея си нямам :roll:

DeSIKOS
28th November 2006, 12:27
junglegirl, толкова добре изглеждаш на аватара, че ми е трудно да повярвам, че имаш някакъв проблем, май много бързаш, аз след моята операция поне месец чувствах всякакви болки и болчици, та чак се бях побъркала от страх, че нещо се окипазих. Имай малко търпение :lol:

junglegirl
28th November 2006, 13:04
:lol:

Beauty
28th November 2006, 15:30
:lol:

junglegirl
28th November 2006, 15:35
:D

Beauty
28th November 2006, 15:42
:lol:

junglegirl
28th November 2006, 15:50
:D

Beauty
28th November 2006, 15:53
:lol:

junglegirl
28th November 2006, 16:00
Колко познато-типичното му лекарско,софтсадистично чувство за хумор! :lol: :lol:
Не беше много "Soft",ама хайде-наистина чувството му за хумур е супер яко! :lachen:

Flame73
14th March 2007, 23:07
Готиното е момичета, че поне не е остранил вашето чувство за хумор по време на интервенциите Ви...че къде по-сериозни неща "чистят"от нас! :lol: :lol: :lol:

jiko
15th March 2007, 10:24
Може ли да попитам BEL колко кубика сложи?

Flame73
15th March 2007, 15:55
Bel едва ли ще ти отговори... :roll: Влез в "Да се представим"и потърси там, възможно е да е писала жената!

bel
16th March 2007, 03:30
Що бе, Флеймче, ще отговоря. :D
255 кубика, асиметрични на PIP, над мускула.

Flame73
16th March 2007, 08:27
А такаааа .... :girl_in_love: по-добре е като си тук! :girl_in_love:
Знам, че ще отговориш милото ми! :girl_kiss2:

Briseis
16th March 2007, 12:30
здравейте, реших че тази тема е подходяща да попитам. моя приятелка наскоро си прави операция за намаляване на бюста в Пловдив. уж всичко беше ок, но разбрах че наскоро са я изпратили в болница в София, защото имала проблем със зарастването или нещо такова. обадих и се да я чуя, но не я питах за подробности, стори ми се неудобно. та се питах дали ако някоя от вас е наясно ще ме осветли малко?

DeSIKOS
16th March 2007, 13:57
А знеш ли при кого се е оперирала в Пловдив, често казано аз не мога да ти помогна, намаляването на бюста е по-сложна процедура от тази за увеличаване, надявам се да имаш повече подробности за проблема, за да те посъветват нещо конкретно и момичетата тук с такава операция!

Briseis
16th March 2007, 15:23
оф, DeSIKOS, наистина не му поня името :( знам, че доста на сляпо питам, ама... нещо свързано със шевовете - май не зараствали и се отваряли. макар че това и при други операции може да се случи. нали? освен ще я чакам да излезе

junglegirl
16th March 2007, 16:16
Ако шевовете не зарастват и се отварят се дължи на инфекция-така ми казаха. :(

DeSIKOS
16th March 2007, 18:31
Да, май Малвина беше с такъв проблем :!:

emisof
16th March 2007, 19:40
На моя приятелка при секциото имаше такъв проблем - инфекция, която обикновено ти я тресват в болницата, ама не си признават :wink:

jiko
17th March 2007, 09:28
А под мукулно ли са ти бомбите?? :lol:

emisof
17th March 2007, 11:25
Неее, подмускулно тоя порноефект почти не може да се получи :lol: :lol:

jiko
17th March 2007, 19:54
Аз малко липсвам обаче този порноефект е супер. Питах, заради завъртяната протеза. Да не би дае по-голяма от колкото има възможност???? :oops:

Flame73
19th March 2007, 18:39
Аз малко липсвам обаче този порноефект е супер. Питах, заради завъртяната протеза. Да не би дае по-голяма от колкото има възможност???? :oops:
Завъртането на имплант не е на Еми, а Бел!
Най-вероятно е от направата на широко ложе(джоб)?! Няма как да се завърти протезата ако е по-голяма от джоба?:roll:

jiko
20th March 2007, 10:43
Flame73. :D Значи се е разширило след поставянето?
А това ти ли си на снимката?
8)

DeSIKOS
20th March 2007, 11:09
Тя е да, страхотен бюст и Флейм, много голям ми изглежда така на аватара ти :!: :lol: :lol:

Flame73
20th March 2007, 15:00
Изглежда си такъв какъвто е в действителност... :wink: :lol:
Но ще бъде още по-пищен без намесата на дунапрен и подлънки! 8)

emisof
20th March 2007, 15:15
Абе, Флейм, наистина изглежда бая големичък :lol: :lol: А нали си с 330сс, доколкото си спомням. Явно си си имала и преди. Нищо не личи в тия дрехи, ама то стига ти да си знаеш, че нещо не е наред :?

Flame73
20th March 2007, 15:52
Мерси, мерси....абе важното е, че го докарвам до ефект някакъв!:girl_haha:
Преди опер.не съм имала кой знае какъв бюст...
Ето от мин.лято (http://share.pacomlan.com/images/VrS98787.jpg) една фотка! :oops:

emisof
20th March 2007, 15:56
Ето от мин.лято (http://share.pacomlan.com/images/VrS98787.jpg) една фотка! :oops:
Мисля, че и моите бяха подобни, ма не съм сигурна, щото последно ги видях през 1997 :girl_haha: Ама хич не ми липсват.
Сега как ти е разстоянието? То се оказва болна тема на доста подмускулни пациентки.

jiko
20th March 2007, 16:00
Мерси, мерси....абе важното е, че го докарвам до ефект някакъв!:girl_haha:
Преди опер.не съм имала кой знае какъв бюст...
Ето от мин.лято (http://share.pacomlan.com/images/VrS98787.jpg) една фотка! :oops:
Браво, браво. Оцелила си размера. Нправо са ти супер.
Недей да скромичиш сега. :P

Flame73
20th March 2007, 16:01
Мисля, че и моите бяха подобни, ма не съм сигурна, щото последно ги видях през 1997 :girl_haha: Ама хич не ми липсват.
Сега как ти е разстоянието? То се оказва болна тема на доста подмускулни пациентки.
На мен пък ми липсват.... :lol: :lol: :lol: И сега бих дала пари за да си го имам "стария"бюст...
Болна е темата не само за подмускулните, за съжаление!

morganlefei
20th March 2007, 16:18
Аз пък съм от хората, който си харесват разстоянието между гърдите.
Никой не се е родил с залепени една за друга.

junglegirl
20th March 2007, 16:22
Никой не се е родил с залепени една за друга.
А не е и секси според мен :roll:

emisof
20th March 2007, 16:49
Разстоянието е въпрос на вкус, но ако изрично си ги искала по-събрани, пък те ти отиват под мишниците и д-р ти казва, че е от неправилно носене на сутиен или от особеностите на физиката ти, това имах предвид. Тези (http://www.implantinfo.com/photocenter/visitors/379/index.html) и тези (http://www.implantinfo.com/photocenter/visitors/368/index.html) са под мускула, пък разстоянието им е различно.

Briseis
20th March 2007, 17:53
лелеее :shock: бюста на тази втората мацка не вярвах, че може да се постигне това - толкова кръгли и събрани гърди! уау, че те са като.. незнам няам думи! имам предвид 7 седмица. а бюста дали ще се поотпусне малко по-нататък или все така ще си стоят?

emisof
20th March 2007, 17:55
Ами при подмускулното май трябват към 6 месеца до окончателния резултат, но все пак си е впечатляващо.

Briseis
20th March 2007, 17:57
наистина доста впечатляващо. :1246: аз ако имам толкова събрани и кръгли гърди никога няма да слагам сутиен, то си е грехота направо

morganlefei
20th March 2007, 20:53
Позволете ми да изкажа различно мнение от вашето :wink: На мен ми изглеждат като два балона, но не и като секси цици. Но всеки има вкус ... За мен това е хубав, секси бюст http://img.data.bg/i.php?id=117992, но не съм сигурна, че е силиконов :1246:

Flame73
20th March 2007, 21:48
Съмнявам се да е със силикон мацката....и какво тяло има.... :2009:

junglegirl
21st March 2007, 08:13
лелеее :shock: ..... че те са като.. незнам няам думи!
Хм,много интересно,щях да кажа същото,само че точно на противоположното мнение-даже се зачудих кое точно имаш предвид :roll:
Явно е въпрос на вкус... :roll:

emisof
21st March 2007, 10:37
Позволете ми да изкажа различно мнение от вашето :wink: На мен ми изглеждат като два балона, но не и като секси цици. Но всеки има вкус ... За мен това е хубав, секси бюст http://img.data.bg/i.php?id=117992, но не съм сигурна, че е силиконов :1246:
И на мен на истински ми прилича - много е красив.
Мисля, че при естествения бюст, по-голямото разстояние стои много по-секси, заради плавния преход на гърдата, отколкото при имплантите. Може би с асиметричните се постига този ефект :roll: Трябва да питаме Чуждата, аз само нея знам, че е с такива.
Снимката, която Джангъл не харесва, я сложих, защото има доста мнения, че при подмускулното не може да се доближат така гърдите.

milena127
21st March 2007, 10:49
И аз съм с асиметрични. Действително се постига много повече ефекта на този хубав естествен бюст, който и аз харесвам. Е не е чак толкоооова естествено стоящ де, като на тази мацка:(
(тая моя сестра ще я навикам днеска да дойде да ме снима най-после):)

Въпрос на вкус както казахте. Аз също не харесвам особено залепения бюст, искам по-естествен вид, но пък други търсят точно този ефект.
В никакъв случай не може да се каже кое е по-хубаво, всеки мисли различно.

Teara
21st March 2007, 10:56
Аз със с асиметрични и раздалечени и стоят много естествено.
Също съм на мнение, че разстоянието между гърдите е по-младежко и секси.

emisof
21st March 2007, 11:00
други търсят точно този ефект.
В никакъв случай не може да се каже кое е по-хубаво, всеки мисли различно.
Даа, права си.Аз лично търсех точно ефекта "дупе" :lol: :lol: След като 10 години бях с ето тези силиконки (http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=113356) . Бррр...паролката на лични

sladkatony
21st March 2007, 11:13
Даа, права си.Аз лично търсех точно ефекта "дупе" :lol: :lol: След като 10 години бях с ето тези силиконки (http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=113356) . Бррр...паролката на лични
Определено си постигнала търсения ефект 8) Кефиш ма мацка, Ша ти звънна :P

emisof
21st March 2007, 11:16
Бе той доктора изигра голяма роля :wink:

Chujdata
21st March 2007, 11:31
ето (http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2452054) ефекта на асиметричните
Парола 7777

emisof
21st March 2007, 11:36
Страхотни са! И разстоянието им е точно като при естествените, плавно. Чуждата, :2004:

Briseis
21st March 2007, 11:43
чуждата, супер си, наистина бюста ти е почти като естествен. :wink: а колкото до онези въпроси гърди (а може и топки :lol: ), вярно е че от километри си личи, че е силикон, но мен ми допадна факта, че са така оформени, все едно си сложила Уондърбра с незнам си какви там подплънки, за да постигнеш ефекта Уау (хайде сега кажете си честно, че преди да си сложите силикон, а и несложилите де, сте си мечтали за такъв сутиен)

junglegirl
21st March 2007, 12:13
но мен ми допадна факта, че са така оформени, все едно си сложила Уондърбра с незнам си какви там подплънки, за да постигнеш ефекта Уау (хайде сега кажете си честно, че преди да си сложите силикон, а и несложилите де, сте си мечтали за такъв сутиен)
Аз много харесвам такива гърди и преди да се оперирам носех само такива сутиени. :wink: А и всички фолк-певици са с такива,и всички списания(от този род) са с такива...

Chujdata
21st March 2007, 12:28
Разни вкусове :lol: Аз честно пък изобщо не исках такъв надупен ефект и изришно си казах на хирурга, че искам да ми стоят естествени, да не са големи и да увиснат малко.

junglegirl
21st March 2007, 12:37
Май още сме недорасли :lol: След някоя и друга година сигурно и аз няма да искам,но сега ми харесват.

JIJIBIJI
3rd May 2007, 20:54
Здрасти и от мен.Моите гърди са също толкова събрани една до друга като момичето от снимката ако искате мога да ги изпратя да ги видите. Преди операцията даже не предполагах че ще изглеждат така но лекарят каза че такава е анатомията ми и аз му вярвам защото сеста ми е с различен имплант а гърдите и са същите като моите.Въпросът ми е друг-какво мислите за масажите и когато правите секс и партньорът ви ги пипа малко по силно но без да боли разбира се това зле ли е или добре.Не мога да разбера трябва ли да се мачкат или не.Някои хирурзи казват че не трябва защото ще се нарени тънката капсула образувала се около импланта и може да се удебели което води до КК.Другиказват да се мачкат за да няма сраствания и да са по меки и подвижни и против КК.Къде е истината?

emisof
4th May 2007, 10:52
Ами след като лекарите нямат единно мнение по въпроса, ние ли да имаме :roll:
За себе си мога да кажа, че силното мачкане, масажиране и т.н. ми се струва неприемливо и не съм го правила. Редките случаи, в които съм травмирала по този начин гърдите си, съм получавала капсулна контрактура, така че, определено вече си ги гледкам и пазя по-старателно. :lol: