PDA

View Full Version : Pomagaite s kakvoto mojete :)


Kurtni
27th March 2005, 14:07
Здравейте,
виждам тука има доста компетентни сладурии :lol: та искам да ви задам тема за размисъл :roll:
Аз съм на 22 години, висока 170см, тежа 60кг. ... Водя малко заседнал начин на живот... работя в седнало положение 15 дена в месеца.
Та по същество... имам нужда да сваля 2 – 3 килограма... не искам повече, но предполагам, че няма и да мога.. но адски много ми тежът. В къщи имам велоергометър, а от скоро и един уред от тези които ги рекламират за коремни преси, но с тях успявам да тренирам максимум 3 дена в седмицата. Имам лек проблем с обмяната на веществата, но явно всяко нещо си оказва влияние... Та..пих едни хапчета Клен ботерол (уж разграждат мазнини) ... пиех по 6 на ден от тях около 3 месеца – никакъв ефект.. Пих редовно (сега не толкова) зелен чай – заради обмяната на веществата. Купих си един комплект Viarеdin (таблетки и коктейл) за отслабване – никакъв ефект....сега съм се вманиачила в едни други таблетки и скоро и тях мисля да си купя и добре, че от всичките тези лекарства нямам никакви проблеми. Та какво да ви изреждам повече... истината е, че не съм отслабнала с нито 1 грам .. с нито 1... Като се качвам на колелото се мажа с един крем , обувам едни найлонови гащи, зада мога да се потя и ... нищо. Основните ми натрупвания са главно в дупето, бедрата и вече и в ханша се започна.. До скоро нямах никакъв целулит, сега и това взе да се вижда и започвам да се шашкам.... Моля за съвети...

yaninka
27th March 2005, 21:56
Zdravei Kurtni, iavno ima6 jelanie zna4i i za volia 6te nameri6 sili spored men problema ti e 4isto

Kurtni
4th April 2005, 13:29
Добре де... а може ли причината за това да не мога да отслабна да са противозачатъчните лекарства...? Защото наистина от както ги пия поддържам едни килограми и грам не мога да сваля...

Smigi
4th April 2005, 17:59
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица. :? казано си е,че при пиене на противозачатъчни или сваляш или качваш 2 килограма,така че е абсолютно възможно :wink:

Kurtni
4th April 2005, 18:27
Ami da... az tochno 2 kilograma sym kachila... :x
Sega chuh za edni drugi Yasmin.. tam kazvat che ot tqh otslabvash zashtoto predptvratqvat zadyrjaneto na voda v organizma... shte vzema da gi probvam... i az se pyna tuka... :?

CrazyBlackBitch
5th April 2005, 08:12
Да, вземи си Жанин. Аз съм пила няколко вида, но гинеколожката ми препоръча Жанин, защото не качва килограми, оправя пъпките по тялото и регулира вобще хормоните. Препоръчвам ти ги и аз. Малко са скъпички, но пък в опаковката са повече :)

Kurtni
7th April 2005, 13:26
Ама май бъркаме хапчетата... тези са Ясмин ... някакви нови сега ги рекламират и струват около 15лв.. тези Жанин ми ги препоръча аптекарката, каза че биле много търсени и биле френски... ще видим на какви да се спра...

Lo-Ra
7th April 2005, 15:18
Моля пишете на кирилица.
противозачатъчните влияят по много индивидуален начин, така че няма гаранция, 4е ако един е отслабнал или е из4истил лицето си от пъпки, то при вси4ки схте окаже непременно същото влияние. МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ СЕ 4УДЯ ЗА ТЕЗИ яСМИН, АМА НА СВОЯ ГЛАВА НЯМА ДА ЗАПО4ВАМ НИСХТО

Теди
8th April 2005, 11:53
Моля пишете на кирилица.Аз ли съм единствената, която никога не се е и замисляла да пие такива гадости :wink:

Kurtni
8th April 2005, 17:40
На кое викаш гадости... 8) на хапчетата ли? :) Не смятам че са гадости, тъйкато за мен това е идеалния вариант за млади жени да се предпазват от бременност... все пак някои са по плододавни от други :lol: :wink:
Днес си купих Ясмин и от днес ги почнах... ще видим какво ще стане с тях :D

CrazyBlackBitch
9th April 2005, 09:44
така че няма гаранция, 4е ако един е отслабнал или е из4истил лицето си от пъпки, то при вси4ки схте окаже непременно същото влияние.

Не си измислям аз как действат тези, за които казах. За тях съм сигурна, че махат пъпките и имат минимум странични ефекти. Те затова и са толкова скъпи. Казвала ми го е гинеколожката и то неведнъж. Преди да се навия да започна противозачатъчни доста време събирах информация, затова писах за тях.

13th April 2005, 14:12
Ето малко инфо, естествено пристрастно http://www.yasmin.bg/scripts/index.php