PDA

View Full Version : Доц. Христо Бояджиев, "Тривия"


sladkavuzdi6ka
19th January 2007, 08:57
Искам само да ви попитам отказах се от Емил Георгиев и съм се насочила към христо Бояджиев.Дали е добър в ринопластиките?Има ли някакви оплаквания от неговата работа?Благодаря ви

Nikolette
19th January 2007, 09:16
Az съм опереирана от него и за сега съм много доволна. Ти какво ще си правиш?

anita
19th January 2007, 11:03
когато търсехме с приятеля ми къде да се оперира ходихме и при Христо бояджиев. Това беше преди няколко години но имай предвид, чее той е доста стар и не оперира. Някакъв друг доктор оперира там, но не разбрах кой.

Nikolette
19th January 2007, 15:57
Глупости. Разбира се че оперира. Мен самата ме оперира преди няколко месеца. С ''другият д-р" са в екип.

sladkavuzdi6ka
19th January 2007, 16:52
искам да ми изпилят гърбицата и да ми приберат носа малко към лицето.Не искам големи промени

Nikolette
19th January 2007, 16:53
Колко ще ти струва?

want
20th January 2007, 14:30
Преди време бях ходила при него но не останах особено доволна ....предложи ми някакво абсурдно решение на проблема който имах .В последствие си направих операцията в 4ужбина и нямаше нищо общо с това което ми беше предложил Бояджиев!
Той е доста възрастен и едва ли е в крак с новите методи в пласти4ната хирургия а да не говорим и за базата с която разполага!

Nikolette
20th January 2007, 19:18
Хм. Ти си късметлийка, но не всеки има твоите финансови възможности да отдели крупна сума за операция в чужбина. А и няма гаранция, че където и да се оперираш ще бъде сполучливо. Всичко е въпрос донякъде и на шанс а и на реална представа за резултата, който търсиш. За базата, с която разполага Бояджиев не мога да кажа, че е луксозна, но пък наша съфорумничка оперирана в най- тузарската клиника в БГ също не остана доволна от крайния резултат.
Естествено нито го защитавам нито препоръчвам, но мисля че опитът му е от голямо значение.

Beauty
20th January 2007, 19:22
8)

Nikolette
20th January 2007, 20:47
Mетафората ти е много на място Бюти. Искрено се надявам този път, че "нашенската манджа" ще ти хареса и ще си щастлива :wink: :girl_kiss2:

want
20th January 2007, 22:52
Не става дума за тузарска клиника а за база и обурудване!!!Не съм била в луксозни условия, просто болницата е обурудвана с вси4ко възможно!Трябваше да ми се присади пар4е хрущял което трябало да се отреже с специална ''машинка'' на тънка пластинка и някои от лекарите в София 4истосърде4но си признаха 4е я нямат и не биха могли да направят операцията!!Хайвера и шампанското нямат нищо общо!Да не споменавам 4е такива допотопни методи като тампони в носа не съм и имала, хората на запад отдавна не ги ползват!

Beauty
21st January 2007, 01:25
:?

want
21st January 2007, 13:34
Want,наблюдавам ти постовете напоследък...Абе,много си се надъхала,бе мацка,не ти ли оправиха носа в крайна сметка?Аз от толкова анти емоции,които изпитваш ,така и не го разбрах това,доволна ли си вече?:roll:То и на мен ми се из**аха на гърдите един път и преди седмица ми правиха втора операция,ама на,съдба! :2016: И да викам,и да се нервирам,и да си вържа черно шалче на прахосмукачката,все тая...Потърси си правата,ако знаеш как и ако желаеш,разбира се!И без това гледам,че си набрала сили да го изкъртиш направо тоя ти ми доктор Емо! :2010: :2011:А и той завалията,бая фен клуб е понасъбрал във форума! :twisted:
Пове4е от доволна съм от сегашния резултат!Просто искам пове4е хора да про4етат какво съм написала и да си направят сметка какво може да ги сполети !Познавам ве4е доста хора от форума които се 4удят какво да правят и каде да отидат и вси4ките са пострадали от емил георгиев.Дали ако бяха ме про4ели на време щяха да отидат при него???Желая на вси4ки успешни операции.
Къде ще си връзваш шал4ето си е твой избор.....

Beauty
21st January 2007, 13:40
:lol:

want
21st January 2007, 20:24
Бюти искрено съ4уствам на вси4ки които са имали несполу4илви операции и за това ме е яд на безотговорноста на някои самозвани лекари.Видях как се процедира в БГ и как в 4ужбина и сама се досещаш разликата каква е .Другото е 4е пове4ето тук не си знаят правата и се примиряват ....докторите шикалкавят като селски тарикати и все намират на4ин как да прехвърлят вината върху пациента!Аз съм щастлива 4е съм имала възможността да попадна в добри ръце и естествено да си го позволя материално ,но доста хора не могат.Знам как се 4устват и наистина ми е жал за тях!

Ни най малко съм изнервена нито пък да ска4ам по вас , наи малкото защото съм минала по този път и знам 4е 4овек се нуждае от подкрепа когато е взел такова решение ,просто манталитета ни е доста разли4ен и явно не можем да се разберем .....Свикнала съм да не си оставям магарето в калта и да казвам 4е няма какво да се направи:)

rita
21st January 2007, 20:43
Хмм то наистина принципи като : преклонена главица сабя не я сече\" и други подобни са осигурили оцеляването на народа столетия наред и този робски манталитет е здраво вкопан и трябва да минат няколко поколения, за да се изчисти. Но не виждам нищо героично в това да те обезобразят, да преминеш през мъките на втора плацична операция, да си платиш за всичко това, но героично да стискаш зъби и да не говориш във форума. Напротив, по мое мнение трябва да се говори, защото от това което Want сподели и доказа със снимков материал, дори само едно момиче да е спасено от обезобразяване...пак е достатъчно...

Nikolette
21st January 2007, 22:29
Абе кой е преклонена главица бе момиче? Бюти ли че не съсипа с приказки по форумите първия си хирург, както това направи уонт? Напротив постъпката и е повече от аристократична- да махнеш от високо с ръка и да простиш.
Май вие сте тия с преклонените главици. Защото си е чисто нашенска и много лоша страна от характера да плюем и кълнем на ляво и дясно как някой е некадърен и безотговорен, но да не му искаме сметка от страх че видите ли държавата ни е такава. Нали държавата ни това сме ние бе. Ако всички недоволни досега бяха подали жалби в съда вместо да се вихрят из форумите, думата им щеше да се чуе.

rita
21st January 2007, 22:35
много ти е лека категорията душко, затова оставам без коментар. Бъди жива и здрава.

Nikolette
21st January 2007, 23:03
много ти е лека категорията душко, затова оставам без коментар. Бъди жива и здрава.
Що бе мадам? Ти да не си от категорията над 80кила :lol: ако е тъй нямам шанс срещу тебе :lol: Мерси за пожеланието. И ти да права, здрава и корава. И по-щастлива :wink:

Beauty
22nd January 2007, 12:30
:wink:

sunny211
14th July 2007, 00:15
искам само да ви кажа да не се лъжете да си правите носоветв при Бояджиев,защото той е твърде стар,за да може да работи,на вас ще се учат неговите ученици.от собствен опит ви го казвам.отидох при него със съвсем нормален нос,а след свалянето на гипса си видях същия нос само че изкривен на една страна.направо ме съсипа.незнам какво са правили,но като се събудих имах много засъхнала кръв в косата и по гърба.

bimbi
14th July 2007, 00:20
...отидох при него със съвсем нормален нос...защо си отишла в такъв случай?

sunny211
14th July 2007, 00:26
ами защото го разбрах след като ме оперира много ясно.

bimbi
14th July 2007, 00:33
кво разбра след това? че всъщност си имала нормален нос ли?

sunny211
14th July 2007, 00:40
разбрах от други хора,че не оперира Бояджиев,а негови ученици.

sunny211
14th July 2007, 00:42
ако малко се змислиш,едва ли би задала този въпрос

bimbi
14th July 2007, 00:45
руса съм, сори :cry: :roll:

sunny211
14th July 2007, 01:46
нямя нищо,а що се отнася до проблема с гърдата ти искам да ти кажа,4е имам приятелка,на която и се случи същия проблем със завъртането на импланта и я оперираха орново,за да и сложат кръгъл имплант,преди това и беше капковиден и лекаря и каза,че ако не ги смени пак ще се случи

bimbi
14th July 2007, 08:51
засега съм добре, благодаря

leader_Princess
22nd September 2007, 10:57
На 28 този месец т.е. след 6 дни ще се оперирам -нослето, при доц.Бояджиев и още мисля за устните (силикон :( ).
много ме е страх, но имам нужда а и вече е решено...
Икам само ако някои може да ми каже нещо сега е момента дори и само да ме подкрепи,наистина трябва да поговоря с някого
благодаря Ви предварително!

Danielka
22nd September 2007, 11:48
Т'ва със силикона в устата май не е най-добрият избор, ама щом вече всичко е решено....

leader_Princess
31st October 2007, 15:25
Вече се оперирах и ми свалиха гипса и...минаха 29 дни и само мога да ви кажа че този човек не само че ми направи нослето много сладко и красиво, но самата аз изглеждам много различна- да си го кажем честно..много съм готина. Направил ме е като кукла- и говорим само за един нос, какво ли остава сега като ми напълни устните...
Въобще не му правя реклама -на тоя човек не му трябва, но да ви кажа честно като го видя направо искам да го прегърна.
Сега не само че носа ми е различен и се отървах от една грозна бенка на брадичката, но и някакси така ми е направил нослето че да ми отива на лицето, което е квадратно, а аз исках само да си махна гърбицата (колко съм била глупава!), защото ме беше много страх, но слава Богу че доктора си знае неговата и ме направи така.

Приятелят ми ме обожава, родителите ми не могат да спрат да ме гледат, приятелите ми се възхищават, аз съм много щастлива, особено след като виждам неуспешната операция на сестра ми, която сега иска да се оперира където аз, и с основание-АЗ. Тя просто не ме послуша и не се довери на моя доктор, дори не искаше да отиде на консултация.Аз лично не съм питала и ходила при никой друг, не съм си и помисляла за друг пластичен хирург.

И в краина сметка никои нищо не ми каза или успокои преди уперацията от форума, но нищо. Искам да кажа на всички момичета, които не се харесват и искат да станат по красиви от сега да си помислят добре преди да отидат някъде, оставете рекламите защото знаете ли как разбрах за моя доктор-един много богат приятел на моя разбра че искам да се оперирам и ми каза че било скъпо там, но не знаел друго. То и други места е скъпо и накичено, но това не значи че работят добре и си казах ..абе просто там беше моята клиника и ако щете вярвайте ПРОСТО СИ ГО ЗНАЕХ, почувствах го и цяло лято съм събирала тези парички. Баща ми почти се разплака като му казах че искам и аз да се оперирам, след като вижда резултата на сестричката ми, но се поуспокои като разбра че Бояджиев има топкова години опит. Сигурна съм че и там стават грешки, но това е абсолютно задължително и нормално все пак е операция не е танцуване я. Като бях в Гърция обмислях да се оперирам там само че да не мислите, че понеже е Гърция са по добри- не се лъжете.
ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ХИРУРГА

Красива съм и не знаете с какво удоволствие си вдигам главичката, защото знам кой и как ме е направил.

А колкото до всички момичета които не са доволни от свойте операции при другите хирурзи, знам колко ви е тежко защото знам как се чувства сестра ми и незнам как неиния доктор така я е обработил психически освен физически, не можете да си представите за колко лош резултат говоря- когато отиде на контролен преглед тои да провери дали и е здрав носа започва да го мести и естествено го чупи..сега е много изкривен на едната страна, а от едната ноздра се показва костица..не ми се говори повече, но така става когато ви е дебела главата и се оставяте да ви манипулират, затова пак ви казвам че като сте решили и сте толкова сигурни че искате да се оперирате, моля Ви да бъдете толкова сигурни за пластичния си хирург.

И последно, за мен във всичко в живота има само едно най-добро, и мисля че ме разбрахте.
Благодаря че ме изслушахте.

bimbi
31st October 2007, 15:59
пиши в темата за пострадалите от пластични операции кой е доктора на сестра ти :?
иначе се радвам за теб и нослето ти, само хубави моменти оттук насетне :)

leader_Princess
31st October 2007, 16:25
на нея не и се говори но нали ти казвам че я е обработил психически- ами то така станало по добре не може, все едно и друг доктор ще и счупи носа за да го пробва....сякаш така и било писано :evil:
не искам да говоря лоши работи но и други не са доволни от него- Емил Георгиев.

Но много ми се иска това със сестра ми найстина да му е една неуспешна операция НАЛИ ВСЕ ПАК Е ХИРУРГ, не го познавам човека, но дано да е по-добър с бъдещите си пациенти.

CREAMpie
31st October 2007, 18:02
Браво, явно си много доволна, дано има повече такива, ако ни покажеш и снимки няма да се сърдим :D , желая ти всичко да е 6

bimbi
1st November 2007, 08:26
има недоволни пациенти, отишли при Емил Георгиев с адвокати, и им е върнал парите. то дето няма да й оправи носа /толкоз може човека явно :roll: /, ами поне пробвайте това

leader_Princess
4th December 2007, 19:17
напълних си устните и мога само да ви кажа, че е страхотно!!!!!!!!

ekaterina79
6th December 2007, 16:42
При Бояджиев оба4е няма такъв филм.отидох с обърнат имплант.каза 4е ми няма ни6тоооооо.оперира ме друг лекар и платих нова операция

junglegirl
6th December 2007, 20:53
напълних си устните и мога само да ви кажа, че е страхотно!!!!!!!!
Да им се радваш мнооого! :D
Ще покажеш ли снимки?