PDA

View Full Version : Секс без презерватив...


SheLLia
21st January 2007, 19:54
Става нещо много странно.Миналата вечер правих секс без презерватив и то 2 пъти (за което много съжелявам) :cry: последният път когато ми дойде това беше на 5 януари и много се притеснявам ,че точно сега трябва да е овулационният ми период.Днес забелязах , че имам някакво течение .... не е червено , а розово-червено.Мислех си , защото утре ми предстои операция и да не би от притеснение да ми е дошло по-рано , но са минали едва 2 седмици от последният път.Много съм притеснена , едно за операцията и друго за това.Не знам къде ми отиде акъла та да не взема никакви предпазни средства , наистина направих голяма грешка , дано не се е случила "белята" ...... сега ч седмица до кът да си направя тест ще се побъркам ...... колко съм глупава само :cry: Някой ако има представа какво е това течение ще го помоля да ми каже , защото наистина много се притеснявам и много ме е страх....

SheLLia
21st January 2007, 19:57
забравих да спомена , че веднага след като го направихме се изпиках и си сложих аспирин .... дали това може да е предизвикало това течение.А и чак днес се появи ..... много странно :cry:

Armand
21st January 2007, 19:59
забравих да спомена , че веднага след като го направихме се изпиках и си сложих аспирин .... дали това може да е предизвикало това течение.А и чак днес се появи ..... много странно :cry: това с аспирина са бабешки глупости, нищо не прави :)
най-много да си навредиш с този аспирин, той повишава влагалищното pH, протичането на всякаквите там нормални процеси в него и микробиологичния баланс..

Police MAIN
21st January 2007, 20:06
Аз не мога да ти дам компетентен съвет,но мога да кажа само едно Използвайте презервативи!

SheLLia
21st January 2007, 20:11
ох, нали знаеш ,че като направиш грешка и почваш да се заричаш как НИКОГА няма да го направиш пак .... явно е трябвало така да стане за да си ОЧУКАМ едно хубаво главата и да знам следващият път дали ще го правя пак без презерватив.Само дано всичко е наред.Притеснявам се и за това течение какво ли е , защото не ми прилича на кръв , а в същото време има червен отенък .... :cry: имам чувството че ще се побъркам .... точно сега ли трябваше да се случи когато ми предстои и операция ...... тц тц :cry:

neli4ka
21st January 2007, 20:16
Аз не мога да ти дам компетентен съвет,но мога да кажа само едно Използвайте презервативи!
POLICE MAIN,тя това вече си го знае, :2010: Сега става въпрос за течението.Може от притесненията покрай операцията да ти дойде по-рано,а може и да си се простудила.
П.П.Я си виж аватара пак. :2023:

SheLLia
21st January 2007, 20:18
наистина пак усрах работата neli4ka и сега не знам какво да права , до сега не ми се е случвало да ми тече такова нещо .... то не тече толкова обилно , сега даже мисля че е спряло , но ще се побъркам

neli4ka
21st January 2007, 20:23
Сигурно е от притеснение,но за всеки случай,като се пооправиш от операцията отиди на гинеколог.
П.П.Стискам ти палци операцията да мине добре. :2003:

SheLLia
21st January 2007, 20:29
то до тогава ще се разбере дали има нещо или не.Ще поизчакам още 4-5 дена и ще си направя тест за бременност ДАНО ДА Е ОТИЦАТЕЛЕН .... аз до като се оправя от операцията ще мине доста време ,а аз до тогава ще се побъркам.Ох , моля се всичко да е наред и повече НИКОГА ама НИКОГА няма да правя секс без предпазни средства , това ще ми е за урок

neli4ka
21st January 2007, 20:40
Аз НЕ вярвам да си бременна.

Никси
21st January 2007, 20:47
Не искам да звуча злобно или моралистично, но така ще ти е притеснено сега и ще стоиш на тръни, не само заради предстоящата ти операция, ами и за тази глупост. Трябва да си по-отговорна към себе си и здравето си. Дали удоволствието от, образно казано, 20 минути секс, ще компенсира всички отрицателни последници, до които евентуално би могъл да доведе той? 2001 Предполагам, че си приблизително на моите години... Знам, че не бива да живеем в постоянен страх да не си лепнем някоя болест и пр., но ми прави впечатление, че днешните младежи са много безотговорни предимно към самите себе си, защото ако си отговорен към себе си, ти няма да подложиш на риск и партньора си ... Отговорността пред самата себе си я свързвам със себеуважение, незнам дали съм права. Ще ти стискам палци, всичко да е наред (защото имам позната с 2 аборта зад гърба си, още докато беше на 15) и се надявам, че завбъдеще няма да правиш такива компромиси със себе си и здравето си.

SheLLia
21st January 2007, 20:57
ами на 18 години съм и никак не се чувствам готова за бебета в момента :cry: :cry: :cry: :cry: офф аз че съм тъпа - тъпа съм , но най-гадно ми стана (защото на всеки се случва да си изгуби разума за момент) че гаджето ми не каза "нека спрем , че има опастност" ... явно на него не му пука , но и на мен вече не ми пука за него . не искам някой до мен на който да не му пука за мен.Явно трябваше така да стане , за да се сета как се прави секс и за да разбера , че той гледа само неговото удоволствие.....а сега това течение ме притеснява , преди малко го имаше , а сега го няма :cry: оф :2040:

Police MAIN
21st January 2007, 20:59
Аз не мога да ти дам компетентен съвет,но мога да кажа само едно Използвайте презервативи!
POLICE MAIN,тя това вече си го знае, :2010: Сега става въпрос за течението.Може от притесненията покрай операцията да ти дойде по-рано,а може и да си се простудила.
П.П.Я си виж аватара пак. :2023:
Казвам го на тези които не са го правили!!!Да знаят!

Никси
21st January 2007, 21:06
А някакви лекарства изписаха ли ти, които да пиеш преди операцията? Може да звучи тъпо, но ако е така, може да се е появило под тяхно влияние, знам ли ... :roll:

SheLLia
21st January 2007, 21:26
ами операцията ми е пластична на носа и не са ми изписвали нищо , само дето притесненията са ми малко в повече ... мислех си да не би да ми подранява , защото нормално като се притесняваш да ти дойде по-рано , но едно че е прекалено рано да ми дойде - друго че вече го няма това течение

Mena
21st January 2007, 21:51
А изпи ли някакво средство за спешна контрацепция? Поне в аптеките има добър избор от такива: Постинор Дуо, Escapell...Няма нужда да се измъчваш от мисли за евентуална бременност, щом можеш с едно хапче да си спестиш толкова тревоги.

Renkata
21st January 2007, 21:53
Купи си ПОСТИНОР ДУО! 2 хапченца са,пият се до 72 часа след непротектиран полов акт,и колкото се може по-бързо го изпий първото,второто след 12 часа,още сега отивай в някоя денонощна аптека! Но тези хапчета не е хубаво да се пият повече от 2 пъти в годината,защото нарушават цикъла.Мисля,че има някъде тема специално за тях,разрови се:) Но сега за да ти е мирна главицата-бегом към аптеката :) Случват се такива работи,но гледай наистина да не се повтаря,виждаш колко е гадно :wink:

Aset
21st January 2007, 23:35
Дали не може от аспирина да е станала някоя малка язвичка, която леко да е прокървила и в комбинация с нормалното влагалищно течение да е дала розово зацапване?
Щото аспиринът си е киселина.

apoklistika
22nd January 2007, 00:06
Дори и да си направиш тест след 4-5 дни, не е гаранция, че резултата ще е верен, може теста да е отрицателен и въпреки това да си бременна, за сега си вземи Постинор, както вече са те посъветвали и за да си абсолютно сигурна, отиди и си направи кръвен тест, той е единствения, който толкова рано може да ти покаже със сигурност дали си бременна или не.
Не знам колко е вярно това, не искам да те плаша, но съм чувала, че такова розово течение може да се появи евентуално при имплантацията на оплодената яйцеклетка, така че най-добре отиди на гинеколог.

Aset
22nd January 2007, 08:45
Става нещо много странно.Миналата вечер правих секс без презерватив и то 2 пъти .
Днес забелязах , че имам някакво течение .... не е червено , а розово-червено.
Не може толкова бързо да се имплантира яйцеклетката.

Cleopatra
22nd January 2007, 09:36
Купи си ПОСТИНОР ДУО! 2 хапченца са,пият ...

В никакъв случай!!! :roll: Тези хапчета не предпазват от бременност!

Daneto
22nd January 2007, 09:49
SheLLia при мен се случи нещо подобно с такова течение... постъпих в болница и веднага ми дойде, като поизбърза с 1-2 дена,продължи по нормалному и спря.Трансплантацията ми на костен мозък наближаваше,беше след няколко дена след като ми спря.. и точно преди операцията и при мен се появи такова съвсем слабо даже почти никакво течение с малко кръв.Лекарите казаха, че е на хормонална основа и ми дадоха хапчета да пия за да спре.Така че аз мисля,че е от притеснение :wink:

Teara
22nd January 2007, 10:03
Пий Постинор! Те определено предпазват ако ги пиеш до 72 часа.

apoklistika
22nd January 2007, 10:22
Не може толкова бързо да се имплантира яйцеклетката.
Права си :girl_hysteric: ама като чета през редовете :oops:

Celine
22nd January 2007, 10:55
Недей да пиеш никакви хапчета на своя глава ( а също и да си пъхаш хапчета ) без да питаш лекар особено като ти предстои операция, не се шашкай .

Teara
22nd January 2007, 11:13
Недей да пиеш никакви хапчета на своя глава ( а също и да си пъхаш хапчета ) без да питаш лекар особено като ти предстои операция. чувала съм че след използване на тези спешни контацептиви ти идва цикъла ... а нали не може да се прави операция тогава, или поне не е добре. Може нещо да си се наранила сама при тези промивки и манипулации, не се шашкай и на мен се е случвало , но не е било нищо сериозно. Докато лекар не ми каже че е нещо сериозно , гледам спокойно на нещата , че иначе самасе разболявам.


Постинор Дуо може да се пие и не по лекарско предписание! А и цикълът може единствено да дойде по-рано , а не веднага след контрацепцията.

Celine
22nd January 2007, 11:23
да може да се пие без рецепта, но на нея и предстои операция това имах в предвид като казах да не прави нищо на своя глава. За цикъла са ми казвали 2 познати които са го пили , извинявам се ако е грешно инфото - не е от личен опит, и може нещо да не съм разбрала.

gentleman
22nd January 2007, 12:02
Понякога се появява такова течение по време на овулация. Според мене нямаш причини за притеснение. И умната... :)

Поздрави!!!

Renkata
22nd January 2007, 12:23
Купи си ПОСТИНОР ДУО! 2 хапченца са,пият ...

В никакъв случай!!! :roll: Тези хапчета не предпазват от бременност!

Aха...сигурно от сенна хрема предпазват :1250:

Cleopatra
22nd January 2007, 12:31
Казвам го от личен опит бе човек, не се заяждам...после последва аборт защото не беше ясно дали детето няма да е с деформации :( Моят доктор ми каза, че не съм единствената нито ще съм последната докато не го забранят в БГ (междувпрочем е забранен в някой държави този Постинор).

ПС: и за да съм напълно ясна го използвах както си пише в указанието, така че сами си вадете изводите!!!!!!!

verita
22nd January 2007, 13:58
Ако кървенето е леко може и да си се охлузила от страстта + аспирин.. И да си бременна, толкова бързо не може да си проличи (доколкото знам). аз лично бих отишла на гинеколког и бих пила Постинор Дуо.

The Shadow
22nd January 2007, 15:44
Става нещо много странно.Миналата вечер правих секс без презерватив и то 2 пъти .
Днес забелязах , че имам някакво течение .... не е червено , а розово-червено.
Не може толкова бързо да се имплантира яйцеклетката.
Може, може. Овулацията трае от 12 до 24 часа. При всеки е различно и именно когато се получи спукване на доминиращия фоликул и стане оплождане то тогава е налице точно такова течение което след това изчезва. но има и едно но.Аспирина също може да окаже въздействие като при употребата му наистина се повишава киселинността във влагалището и на флората което само по себе си убива сперматозоидите и те стават негодни за оплождане на яйцеклетката.
Също може да се появи такова течение пак при пукването на фоликула в пика на овуто но също не значи че задължително е настъпило оплождане.Абе има много фактори. Ама ще стана много многословна та ще спра до тук.
Също така оплождането ако има такова може да се установи с кръвен тест 5-10 дни след самия акт /ако има съмнение/ Иначе имплантирането може да се установи на 20-тия ден като се брои денят на акта.... оф замаях се в писания.
направи си тест и споко.Може нищо да няма.
Късмет :wink: А иначе презервативите ЗАДЪЛЖИТЕЛНОООООО. В този век на кви ли не болести и наистина съм забелязала че мъжете независимо на каква възраст са много мърляви в това отношение.Ама много, което е Резил.

chick
22nd January 2007, 16:08
А иначе презервативите ЗАДЪЛЖИТЕЛНОООООО. В този век на кви ли не болести и наистина съм забелязала че мъжете независимо на каква възраст са много мърляви в това отношение.Ама много, което е Резил.
Първо, не всички мъже са такива.
Второ, не са само мъжете са мърляви в това отношение, жените са същите... За това нещо са длъжни да мислят не само те, но и жените. Когато става въпрос за секс, отговорността за тези неща се разпределя поравно между тези, които го правят. Ако той не се е сетил за презерватив, жената няма ли уста да му напомни?! Ако пък се притеснява да поиска от мъжа да използва презерватив, после да си понася последствията...

invisible
22nd January 2007, 16:31
Всичко казано до тук е вярно и съм съгласна, но момичето е на 18 г. и в момента е в шок и едва ли иска да я успокояваме с теории кой за какво и как носи отговорност! Ясно е че е сбъркала, ясно е че се случва на всеки. Въпроса е да си разбереш грешката и да не я повтаряш!

verita
22nd January 2007, 16:36
На абсолютно същото мнение съм като invisible! Всеки знае, че трябва да се използва презерватив, и все пак понякога обстоятелствата се стичат по един или друг начин и правим глупости, за които съжаляваме само няколко часа по-късно.. Освен това да не забравяме, че сексуалния нагон и усещането за глад са двата най-силни инстинкта при всички живи същества, нормално е да замъглят разсъдъка ни на моменти.

maeva
22nd January 2007, 16:36
И да спорите и да не спорите........голям смисъл няма, а пък съм сигурна,че тя вече знае каква и е грешката и едва ли ще я повтори!

chick
22nd January 2007, 16:46
Всичко казано до тук е вярно и съм съгласна, но момичето е на 18 г. и в момента е в шок и едва ли иска да я успокояваме с теории кой за какво и как носи отговорност! Ясно е че е сбъркала, ясно е че се случва на всеки. Въпроса е да си разбереш грешката и да не я повтаряш!
Аз съм наясно с това, и затова написаното от мен не е насочено директно към въпросното момиче...Просто, това което The_Shadow написа, ме провокира...

Fashion_Boy
22nd January 2007, 16:54
искам да започна от темата за презервативите,тук всички казвате че винаги трябва да се използват.Аз не сам на тва мнение.защото сьс приятелката ми сме заедно от 2 години и до ония ден не бяхме използвали презерватив,обаче ония ден решихме да използваме.И нали сме сигорни и аз сварших в нея,обаче като го искарах се оказа че е скьсан!И веднага взехме простенол.Но в описанието пише че са сигорни само 85%(мисля че беше)Затова можеби на някои не му е подеиствал!

Цвета С
22nd January 2007, 17:01
а това аз съм с постоянен партньор ,пия хапчета ,но той не свършва в мен ,така все пак е по-сигурно

Fashion_Boy
22nd January 2007, 17:42
е то и аз не свьршвам в нея,ама викаме аиде тоя пат нали уж сьм с презарватив,ама кво стана накрая :oops:

Celine
22nd January 2007, 18:10
е то и аз не свьршвам в нея,ама викаме аиде тоя пат нали уж сьм с презерватив,ама кво стана накрая :oops:
:roll: лош късмет.

Fashion_Boy
22nd January 2007, 18:28
да ама неможе да има такьв карьк като мен!Едимпат да реша с презарватив и то кво стана :o

Celine
22nd January 2007, 18:35
да ама неможе да има такьв карьк като мен!Едимпат да реша с презарватив и то кво стана :o
:girl_haha: марко тотев си тиииии

Fashion_Boy
22nd January 2007, 18:38
извинявам се много,тук малко се отклоних от темата!Аз искам да разбера малко повече за тея хапчета.Искам да знам има ли някакви странични ефекти и дали е вредно ако се вземат редовно?

Fashion_Boy
22nd January 2007, 18:42
:girl_haha: марко тотев си тиииии Не е смешно :? На мен ми се плаче :cry:

Celine
22nd January 2007, 19:01
Извинявай много :oops:
не се шашкай предварително, това че презервативът се е скъсал не значи че вече има бременност. за хапчетата не питай тук а в лек тръст се насочи към най близката аптека или гинеколог за компетентен съвет. не оставяй приятелката си сама нали все пак сте "екип", хубаво е че и ти се интересуваш, защото има и такива мъже които оставят жената да се справя сама ( ох да чукна на дърво не ми се е случвало, но и такива неща съм виждала )
стискам ти палци ............

Fashion_Boy
22nd January 2007, 19:33
celine мерси много за подкрепата :) А това че няма да я остажя сама да се оправя е 100% сигорно!Даже аз се притеснявам повече от нея!Защото не искам да прави аборд!

Aset
22nd January 2007, 20:08
ония ден решихме да използваме.И нали сме сигорни и аз сварших в нея,обаче като го искарах се оказа че е скьсан!!
А спази ли правилото да притиснеш резервоарчето, за да няма въздух при поставянето? Ако има въздух има голям шанс да се спраска.

Fashion_Boy
22nd January 2007, 20:25
направих всичко както трябва!ама забравете за това,нали ви казах искам да разбера за хапчетата,и сьщо така кои хапчета са наи безвредни?

Aset
22nd January 2007, 20:42
На мен този Постинор много зле ми влияе. Обърква ми тотално цикъла. На дуги момичета им обърква повече от един цикъл, на трети нищо им няма. Явно е до хормонално състояние на организма като цяло.
Зная, че не бива да се ползват повече от веднъж на месец.
Ама не е хубаво всеки месец... По-добре си вземете противозачатъчни, ако ще пие хормони.

Cleopatra
22nd January 2007, 20:58
Моят АГ лекар ми каза, че в такива случаи е по-добре да се вземе обикновено противозачатъчно /а не Постинор/, и да се вземе второ след 12ч май беше...ама не помня точно, питайте някой лекар. Мисълта ми е, че наистина Постинора не е много безвреден!!! :2021:

леля мичИ
22nd January 2007, 21:40
и аз сварших в нея,обаче като го искарах се оказа че е скьсан!И веднага взехме простенол.
Е, това не е ли за проблеми с простатата .... :roll: :wink:

Fashion_Boy
23rd January 2007, 07:54
о не аз не мисля да взема такива хапчета!Защото знам че оказват и странични ефекти.Просто стана мальк инцидент:)За вбьдеще ще гледам да няма такива!

cristiano7
23rd January 2007, 08:38
аз не обичам презервативите, защото цялата процедура по слагането му донякъде убива спонтанноста и желанието за секс.....


....но винаги използвам, какво да се прави

Magikka
23rd January 2007, 08:38
Абе Fashion Boy ....хахахаххахаа...то не е смешно, ама простенол е лекарство за простатата...т.е. за мъже и т.н. сигурно мацката е взела постинор :)

чичо
23rd January 2007, 09:03
и аз сварших в нея,обаче като го искарах се оказа че е скьсан!И веднага взехме простенол.
Е, това не е ли за проблеми с простатата .... :roll: :wink:
:lachen: :lachen: :lachen: :biggrin: ше легна направо! :lol: :lol:
Другия път пробай с Простамол Уно :wink: :lol:

invisible
23rd January 2007, 09:21
На мен този Постинор много зле ми влияе. Обърква ми тотално цикъла. ....
На мен ми действа по същия начин :roll:

verita
23rd January 2007, 09:45
Fashion-Boy, най-добре отивайте на лекар да ви кажат какво да правите - не разчитай на това, че някои хора опитват с месеци и години да забременеят и не става - за сметка на това на тези, на които не им е времето им стига и една капка. На скоро един гинеколог с 30-годишна практика ме шокира, като ми каза, че имал случай на бременно девствено момиче :shock: Приятелят й само бил свършил на корема й, не са правили дори истински секс и :shock: :shock: :shock: БРЕМЕННА! Нямала дори и сантиметър разкъсване на девствената ципа - как е станало и той не можел да си обясни, но за мизарията, нали знаеш... :2040:

Celine
23rd January 2007, 10:19
Fashion-Boy, най-добре отивайте на лекар да ви кажат какво да правите - не разчитай на това, че някои хора опитват с месеци и години да забременеят и не става - за сметка на това на тези, на които не им е времето им стига и една капка.
аз лично смятам че противозачатъчните хапчета са по добър вариант на тези след ( постинор дуо или ескапеле ) новите поне при мен нямаха никакви странични ефекти - освен че циците ми стават по големи но това е само в +

Lady1357
23rd January 2007, 10:31
Аз също знам за един случай,в които момичето беше девствена и бременна,но бяха правили секс.

bimbi
23rd January 2007, 11:17
ми тя Дева Мария няма да е сама я :lol: :lol:

Fashion_Boy
23rd January 2007, 11:40
Абе Fashion Boy ....хахахаххахаа...то не е смешно, ама простенол е лекарство за простатата...т.е. за мъже и т.н. сигурно мацката е взела постинор :)Ти кво ме намправи,не сам ги пил аз :lol: то остана и аз да ги бях изпил! :lol:

The Shadow
23rd January 2007, 11:59
chick,
Защо си се заяла с мен? мога да аргументирам написаното от мен. И да кажа че това е мое наблюдение.Ако обаче тръгна да го разказвам от къде и защо ще изпиша цял роман.За това и не съм поствала след твоя пост.
Нищо лично. :arrow:

chick
23rd January 2007, 12:08
The Shadow,
Извинявай, не съм се заяла с теб. Просто исках да променя мнението си, но в бързината, вместо да го променя, съм го цитирала и по този начин съм го постнала отново като ново мнение. И наистина целта ми не е била да се заяждам с теб...

verita
23rd January 2007, 12:10
Офф, за съжаление от моите наблюдения мъжете като цяло наистина не са особено съвестни :evil: Знаят си опасностите и последствията и въпреки това като че ли всичко се свежда до това жената да не забременее.. А това, че лепват и разнасят всякакви гадости не го мислят :evil:

The Shadow
23rd January 2007, 12:10
ок! Да сме живи и здрави!

chick
23rd January 2007, 12:15
verita, ама аз познавам и много жени с подобно отношение към тези неща... Някои от тях са ми близки приятелки, и не са никак глупави момичета, и направо не знам защо са толкова неразумни в такива моменти...

The Shadow
23rd January 2007, 12:18
Офф, за съжаление от моите наблюдения мъжете като цяло наистина не са особено съвестни :evil: Знаят си опасностите и последствията и въпреки това като че ли всичко се свежда до това жената да не забременее.. А това, че лепват и разнасят всякакви гадости не го мислят :evil:
Именно и аз това имах в предвид като писах че са мърляви. Не казвам че няма и такива жени, но силния пол води класацията и не мога да си обясня защо са такива магарета...? :shock:

Да не говорим, че само от свирка може да се лепнат кви ли не неща пък кво остава за съществената част....немам думи.... :evil:

verita
23rd January 2007, 12:22
Дам, така е :? Права си, че отговорността е върху двамата, но като процент май мъжете са по-безотговорни.. А и не само това, ами и по- не подбират партньорките си, и после лепват нещо на някое свястно момиче :evil: Да не говорим, че болестите като цяло се изразяват по-ясно при жените, при мъжете голяма част от болестите са скрити и само си ги разнасят. После като им кажеш да се лекуват и айде - жената е виновна :evil:

Аз съм била само с 2 мъже без презерватив и с двамата съм имала продължителна връзка и все някога доверието надделява и сме започвали да се предпазваме по друг начин. И при двамата все ми се пренасяха разни гъбички и течения, а аз съм толкова съвестна в това отношение :girl_cry2:

The Shadow
23rd January 2007, 12:27
verita
Именно! Този факт обаче мен конкретно много ме дразни.
ми да вземат да се ограмотят малко.Да прочетат това-онова, или да се консултират с Лекар да им обясни.....А ине щат много да ходят на прегледи :evil: както казваш при тях симптоматиката почти я няма и все дрънкат, че нищо им няма и за кво да ходят на лекар.айде спирам, че направо побеснявам като се сетя за това :evil:

verita
23rd January 2007, 12:37
The Shadow, и аз побеснявам като си помисля за това... А особено последния ми приятел до какво ме беше докарал, щях да го убия!!! :2010: 3 месеца ходих по гинеколози по-често от бременна жена! И като му казах да вземе мерки и той взе, че ми се убиди и се скарахме така яко! :evil: :evil: :evil: Как така на него до сега нищо му нямало, а сега ще се маже с някои работи, които лекар ги е предписал като е прегледал само мен, а него не. Ок, ама не искаше да ходи и на лекар , нали!!! Нищо му нямало! Офф, айде стига, че подивявам като се сетя!!! :girl_cry2:

uspeh
23rd January 2007, 12:38
Е кой ви кара да се занимавате с мърльовци бе :lol:

The Shadow
23rd January 2007, 12:43
:?: :arrow:

The Shadow
23rd January 2007, 12:45
Е кой ви кара да се занимавате с мърльовци бе :lol:
ми то не им пише на челото.
А се оказва че е доста масово явление сред мъжете.Без значение че не са някои посредствени в обществото.Мдам.

Fashion_Boy
23rd January 2007, 16:52
много сте прави!Аз като мьж винаги гледам да внимавам много от такива неща.Но имам много приятели който вьобще не им пука и имат какви ли не болести.Дори чух един като каза че е хванал нещо като гьбички и след тва е спал с още 3 момичета.Наистина и аз като мьж немога да ги разбера!Да чукна на дьрво на мен все още не ми се случвало да хвана нещо,но дори и да хвана бих се излекувал пьрво и след тва да преспа с друга жена!

Ol`Dirty`Bitch
24th January 2007, 01:25
тва течение нищо чудно да е от гъбички,аз като имах такова розовко течение и като отидох на гинеколог се оказа че имам гъбички.А с моя приятел явно сме ги хванали веднъж като бяхме на басейн и във водата....сещате се.Беше много яко,ама ....Момичето най-добре да отиде на гинеколог,да се вземе секрет за изследване.

Celine
26th January 2007, 17:37
candida-та ( гъбичките ) не е задължително да се пренесе по полов път,