PDA

View Full Version : Хлаб?


E
21st April 2005, 20:27
Здравейте,
От около 3 седмици съм сменила хлаба само с диетичен. Консумирам около 200-300гр. дневно, днес даже по-малко, около 100гр., а преди хапвах много повече и то от най-калоричният хляб, понякога съм стигала до към 600-700гр. на ден, а може и повече да е било...
Въпросът ми е: кога мога да очаквам някаква промяна в теглото си от тази промяна и въобще ще има ли? Не съм променила нищо друго в менюто си. Ще има ли резултат само тази промяна?

riddicko
22nd April 2005, 00:03
Вероятноста е твърде малка, за да очаквате някаква промяна. Заменили сте един вид въглехидрати с други подобни. За да има някаква промяна в теглото и структурата Ви, няма да е за 3 седмици и няма да е само смяна на хляба. Трябва да намалите до минимум въглехидратите, предимно да се приемат сутрин, а за мазнините-трябва да ги изключите. Увеличете белтъчините и зеленчуците. Препоръчително е някакви аеробни упражнения. Ефекта вече няма да закъснее.

Има три тайни, които са безотказни:
. Диета
. Тренировки
. Почивка

liophy
22nd April 2005, 10:11
Ако преди си консумирала 700 гр бял хляб на ден, а сега приемаш 200 гр диетичен е сигурно, че ще има някаква промяна. Друг е въпроса в какво ще се изразява.

Без да съм запознат с начинът ти на живот и метаболизма ти, съм сигурен че преди малко или много, постоянно си качвала килограми. Разликата би била че сега ще спреш да качваш.

Това обаче не е видимата разлика, която търсиш. За да има видимо подобрение наистина ще е нужно да поспортуваш.