PDA

View Full Version : Към всички с нови гърди - помагайте, момичета


kati.kati
27th February 2007, 23:56
Скъпи момичета, изчела съм целия форум, всичко,което сте писали,даже ви чувствам близки,без да ви познавам, но ,моля ви помогнете ми да взема своето решение. Един месец ще бъда на диета,за да сваля 8 килограма,след което април отивам на операция за увеличаване на бюста. В мен има обаче няколко питанки, на които явно трябва сама да си отговоря: дали искам имплантите дабъдат поставени през ареолата или по другите два начина,дали да бъдат под-, частично под- или над-мускула и колко кубика ще ми препоръча лекарят. В мен непрекъснато се пораждат следните тревоги: дали ако ми бъдат поставени над мускула,което предпочитам,защото разбрах,че по- не боли, няма да се набръчкат самите импланти и бързо да "слязат" надолу,а също и да се напипват ръбовете им. Или пък ако ми бъдат поставени под мускула,дали няма да умра от болка, но пък дали ще си струва повече,ако не се усещат ръбовете и изглеждат естествено,а също и ако могат да се сложат около 400сс. А имам и още едно дерзание: какви ги искам да бъдат тези мои гърди: капковидни ли да са, кръгли ли да бъдат, с висок или среден пофил ли,въобще идея нямам. Моля ви, от цялото си сърце, казвайте кой какви болки е изпитвал,колко време,с какво са се притъпявали. И най-вече,моля ви,споделете имате ли някой от горепосочените проблеми,свързани с набръчкване или увисване на имплантите,или с напипването на ръбове. Мисля,че ще ми е по-лесно да взема решение,когато прочета кой по какъв начин е предпочел да му се поставят имплантите и колко време след това са се появили /дай боже да няма,де/ евентуално тези проблеми.
Момичета,БЛАГОДАРЯ ВИ!
И да ми пишете и на мен,когато си правите срещи. Искам и аз да се запозная с вас,че ще ми трябват още доста съвети.Нали знаете как е?:)))
Давам ви моя скайп,ако желаете да си пишем и там: Kati Yosifova

Aset
28th February 2007, 08:45
Добре дошла, Кати! Съжалявам, че първо аз се включвам, но може пък да съм ти от полза. Ще започна по ред на въпросите ти:
Един месец ще бъда на диета,за да сваля 8 килограма,след което април отивам на операция за увеличаване на бюста.
Много килограми за един месец. Сигурно си го знаеш, но моят съвет е да ги свалиш по- плавно и сигурно и след лятото да се оперираш, за да не се получи йо- йо ефект и да си върнеш бързо сваленото.

дали искам имплантите дабъдат поставени през ареолата или по другите два начина
Ако си раждала и най- вече ако мислиш, че си приключила с ражданията /макар че сигурно няма в това отношение/ - давай през ареолата.
Ако не ти препоръчвам някой от другите два достъпа.


, дали да бъдат под-, частично под- или над-мускула и колко кубика ще ми препоръча лекарят.
Лекарят кубиците ще ти ги препоръча лесно. Консултирай се с повече от един, за да видиш доближават ли се мненията им и за да избереш най- близкия за теб хирург / по сърце/.
Предимствата и недостатъците на методите си ги прочела, а и имаше отделни теми, така че няма да задълбавам. Но виждам, че нещо много те обърква - болката. Логически погледнато болката при подмускулно е по- голяма от това над. Колко мислиш, че е по- голяма? Разликата е незначителна и е до човек, има жени, които са изпитали страхотни болки при поставяне под жлезата и такива, които не ги е боляло особено подмускулното /и аз съм сред тях/. Нека болката не те води! Така рискуваш да сгрешиш и да не се харесаш после. В повечето случаи болка има, но тя не е нетърпима и се овладява с аулин и подобни обезболяващи. Нека не е опрадаляща за избора ти! На третия ден след операцията си бях в университета на лекции! Не съм се задържала на легло, нито някой ми е вършил работата вкъщи, дори детето ми си беше при мен ден след намесата.
Спокойно относно болката! Ще се стегнеш за ден - два, ще превъзмогнеш всичко и ще станеш още по- красива, сигурна съм!

morganlefei
28th February 2007, 10:17
Мисля, че докторите трябва да определят как е най-добре за теб - подмускулно или не. Много е индивидуално. Аз съм за подмускулно, имам много приятелки по този метод и всички са доволни!
Аз съм раждала и имах средно голям бюст. Подмускулно сам от 4 години и съм доволна. Имам приятелка, която е вече 10г така и няма никакъв проблем.
Болката е 4-5 дни, и вярвай ми бързо се забравя!
Успех! :D

Dakota
28th February 2007, 15:31
Здравей!Аз нямам нови гърди,но мисля да си правя и аз се чудя,капковидни ли да са или кръгли :roll:

Dakota
28th February 2007, 15:37
Може ли да попитам на кой хирург си се спряла?

Excel
28th February 2007, 17:46
Май вече идва вълна на отричане на капковидните , въпреки че и аз съм с тях .

Dakota
28th February 2007, 19:01
И аз чух същото за капковидните,май ако си сложа ще са крагли.Вече ми мина колебанието за формата,сега остана само хирург да избера.Момичета,изчела сам целя форум,но не разбирам,кои импланти са високопрофилни и нископрофилни.По едно време малко почна да ми се изясниава но после пак се обарках и стана една каша :1246:

Excel
28th February 2007, 19:51
Високопрофилните " стърчат " повече напред . Май аз съм те " поела " тук . :wink:

Dakota
28th February 2007, 19:58
За което ти благодаря! :D Добре ама има ли крагли високопрофилни и нископрофилни,и капковидни високопрофилни и нископрофилни?

dance
28th February 2007, 21:26
Дакота - относно хирурга винаги е трудно преди да избереш точния. :roll:
Аз се оперирах сега в събота и моя доктор е Николай Георгиев - срещнах се и с други момичета, които са били при него - всички са доволни, няма голяма болка, работи без дренажи, абе разбира си от работата - това е мое мнение. Ако имаш въпроси относно доктора - ако се спреш на него - насреща съм. :D

dance
28th February 2007, 21:30
За което ти благодаря! :D Добре ама има ли крагли високопрофилни и нископрофилни,и капковидни високопрофилни и нископрофилни?
Има висок, нисък и среден профил - според зависи как искаш да ти изглеждат цицките :D

laska
28th February 2007, 22:28
Това че доктора не слага а дренажи не е преимущество.Дренажа предотвратява образуване на хематоми -неприятно но полезно.

Меги
28th February 2007, 22:44
Здравейте.Имали жена която е с моите размери 167 височина , 47 кг. загатка на бюст, 32 години и вече си е сложила силиконов бюст? Как се чуства сега, защото и аз искам, но много ме е страх

milena127
28th February 2007, 23:27
Аз горе-долу и на двете питащи да отговоря:

Аз съм приблизително като теб- 160см,46кг, силикон на година (след 3 дена ще стане:)). Засега се чувствам чудесно, доволна съм от резултата.

Иначе- над мускула, през аеролата. Болките не бяха силни, имах някакво хематомче, което малко повече ме боля. Ама в никакъв случай не бива да те притеснява болката, с аулинчетата не се усеща.
Колкото до разреза- Динев ме увери, че няма да пречи занапред, защото засяга само 5 процента от жлезите. Скоро бях на преглед при мамолог- д-р Свещаров, който също ми обясни, че няма какво да се запушва там (аз бяха решила,че при бременност това ще е резултата) просто кърмата може да е по-малко. Все пак, въпреки уверенията на докторите, имай предвид, че сигурно е вид риск за жлезите. Ти прецени дали да го поемеш.

Aset
1st March 2007, 08:41
Мтурнахме се на помощ, а Катито никакво го няма :2016:

grace
1st March 2007, 10:19
Здравейте.Имали жена която е с моите размери 167 височина , 47 кг. загатка на бюст, 32 години и вече си е сложила силиконов бюст? Как се чуства сега, защото и аз искам, но много ме е страх
Аз съм точно с твоите размери. Сложих си 300сс подмускулно, операцията и възстановяването минаха много леко. Питай каквото те интересува :lol:

chervenokoska_2
1st March 2007, 10:54
И аз съм горе долу така - малко по-тежичка само и имах лекичко нещо останало. Аз съм с 375 подмускулно. Чувствам се идеално 2 месеца след. И аз ще помагам с каквото мога.

Меги
1st March 2007, 14:41
Благодаря ви момичета.Само че като чели аз искам подмускула,чувала съм че има разлика по принцип :( :(

kati.kati
1st March 2007, 15:13
Хей,мили момичета, мои скъпи съмишленички и верни другарчета, толкова съм ви благорадна за всичко, което ми пишете, толкова ми помагате!!!
Скъпа Асет, познавам те /задочно/ още от деня на операцията ти по Канал 3, гледах те и ти стисках палци всичко да е наред. През цялото време гледахме операцията ти,заедно с моя съпруг и сестра ми. Това се случи малко,след като родих и болките от секциото ми бяха още пресни. Тогава си мислех,че няма да мога да се подложа на операция за гърди. Но сега вече не е така. Прочела съм абсолютно всичко,което си писала във форумите, всяка информация от теб означава много за мен и за всички останали, благодарим ти. Много ще се радвам да можем да се запознаем някой ден, лично! Продължавам с интерес да чета всичко,което се пише по моята и по останалите теми!
Съжалявам,че не успях да се включа по темата,откакто съм я пуснала, но не ми оставаше време. Не се сърдете,моля :D
Наистина 8 килограма са доста, но дали не е възможно да сваля само половината за м март, да ми сложат гърдите и след това да сваля останалите 4кг.
Аз продължавам да следя всичко,което пишете с огромен интерес!
Добре,че ви има!

grace
1st March 2007, 15:18
Меги, има разлика-да. Аз бях с много малка собствена жлеза, имам много тънка кожа, освен това се притеснявах от риплинг и отпускане с времето ,затова избрах подмускулното. Лекарят най-добре ще прецени кой метод е подходящ за теб.

kati.kati
1st March 2007, 23:08
Момичета, имам молба към вас, ако е възможно пуснете ни малко снимки,за да видим помускулни гърди и надмускулни и съответно капковидни и кръгли. Моля ви! После и аз ще показвам прелести:))
Много ще съм ви задължена. Само,ако е удобно,разбира се.

kukli4ka
2nd March 2007, 09:19
Здравейте момичета!Искам да питам за алергиите.Аз имам алергия към някой антибиотици и непоносимост към вагинални тампони.Така също 2 пъти си слагах спирала, и с еналожи още на първата седмица да я махна-пак поради непоносимост.Има ли случай на непоносимост към имплантанта?Ако нещо знаете - пишете.Днес имам среща с пластичния хирург и съм толкова объркана :(

kati.kati
2nd March 2007, 15:55
сгреших мястото на мнението си и го пуснах като нова тема,сори :?
Исках да ви приканя,дайте малко снимки на новите си гърди и кажете какви са като видове импланти и начин на поставяне,моля ви. Ще полудея от всичката тази информация. Гледах толкова много картинки, съвсем се обърках. Помагайте, не ме оставяйте,моля ви

tania29
2nd March 2007, 16:02
Здравейте момичета!Искам да питам за алергиите.Аз имам алергия към някой антибиотици и непоносимост към вагинални тампони.Така също 2 пъти си слагах спирала, и с еналожи още на първата седмица да я махна-пак поради непоносимост.Има ли случай на непоносимост към имплантанта?Ако нещо знаете - пишете.Днес имам среща с пластичния хирург и съм толкова объркана :(
Аз на консултацията питах за този вариант, но лекарката категорично ми каза че с моите имплантатни на макган нямало такава опастност-да не се притеснявам :wink: