PDA

View Full Version : Нерви


Nezinka
3rd March 2007, 22:52
Абе хора, от известно време не съм на себе си от нерви.
Състоянието ми може да бъде описано като един постоянен ПМС!
Всичко и всеки ме дразни и ме избива на агресия. Държа се доста неадекватно и нетактично с хората, които държат на мен, сприхава съм и направоо издивявам.
Нервна криза ли е това, някакъв дисбаланс ли се е получило. Вярно че спрях цигарите преди 3 месеца,ама чак такова отражение...смятам че зависимостта вече отшумя почти напълно.
Ей ама ей така направо ще избухна без причина видима, само копче някой да ми каже... Някой да има обяснение? :girl_hysteric: :girl_hysteric: :girl_hysteric: :1242: 2001 :girl_hysteric:

BuBitoo
3rd March 2007, 22:56
Според мен това се дължи на пролетната умора може на теб така да ти се отразява на мен пък само ми се спи попринцип не спя много 5-6 часа максимум ми трябват и сам готова а сега.... мога и 10 часа да спя. това е моето мнение

Nezinka
3rd March 2007, 23:02
Хмм, може стреса от отказването на цигарите да се е слял с пролетната умора...Ама вече два месеца някъде, нон-стоп нерви, докато не пребия някои, няма да се усмиря май!
А пък откакто не пуша, спя много по пълноцено, в смисъл се събуждам по-релаксиран, но напоследък сънувам ужасно странни сънища. Има нещо...полудявам бавно:)

flakita
3rd March 2007, 23:33
Охх знаете ли и аз нещо от няколко дни съм ацки нервна :? . А тук далеч не е пролет :roll: , вчера даже бяха зтворили училищата, заради някаква страшна буря :shock: .. Но може би все пак си е такъв месеца :roll: . Не знам, но Nezinka не се притеснявай не си само ти :2035: . Аз направо тея дни дето съм видяла наще за по един час и пак се изпокарахме :? ... Тъй че спокс :wink: :D !

alica
4th March 2007, 02:24
Не е от цигарите. Потърси проблема в себе си. Задай си въпроса какво ме тревожи (връзка, кариера, взаимоотношения)? Отговора го знаеш, но не искаш да го приемеш... Спорта помага за агресията, но не решава проблема с главата. А всичко е там .... в мислите. И не започвай да пушиш - няма да помогне. Цигарите не са решение, а проблем 8)

invisible
4th March 2007, 11:36
Аз съм под непрекъснат стрес и понякога откачам от нерви, почвам да си губя съня напоследък и т.н. Най-сериозно съм решила да се обърна към психоаналитик да си излея болките, защото иначе ще лудна :1242:

Puppito
4th March 2007, 14:25
...

EMPRESS
4th March 2007, 18:12
И аз така :? Майка ми даже каза, че я е страх да почне разговор, щото само съм я нападала :? Всичко ме дразни и нямам търпение за нищо :roll: И съм сигурна, че е стрес и трябва да направя нещо(преди карах курсове по медитация) , а нямам време даже на фризьор да отида :cry:И знам, че не е извинение, и се дразня на себе си, и е б*хти порочния кръг :D

chervenokoska_2
4th March 2007, 19:55
Разговорите с непознат са dобър начин за избавяне от стреса. Аз ходих доста на психоложка и съм страшно доволна от положителната терапия която ми прилагаше. А като съм изнервена, щото ПМС-то ме мъчи ужасно, не мога да се удържам да не викам на децата и имам страшни угризения. Знам, че е на хормонално ниво и пак не мога да се спра. Но като се навикам хубаво и наплача и ми минава.

Nezinka
4th March 2007, 20:52
Пфу, поне не съм сама в тази нервна криза. Нещо във въздуха ли е, може би луната пак разбърква работите:)
Но и alica e права, защото наистина като че ли имам и други тревоги,на които мое би не отдавам чак такова значение на повърхността, но вътрешно мя "ядат".
А пък странните сънища продължават...хмм. А колкото до цигарите, винаги съм си казвала, че ако някога успея да не пуша една седмица, щ направя всичко възможно,за да не започна пак. Засега удържам фронта.:)
Уф дано се успокоим скоро, че не се живее така.

Venice_2
4th March 2007, 21:38
:)

Акупунктурист
4th March 2007, 22:09
Неврозите могат да са част от ПМС, но могат и да са отделно. Китайската медицина разглежда всяко едно психо-емоционално състояние като предизвикано от дис-функция на някой от органите в тялото, и лекувайки го този орган, се оправя и психичното състояние на индивида. Хубавото на такова лечение е, че регулира и така укрепва цялостно организма.

mallina
5th March 2007, 01:04
Какво е ПМС? :oops:

Nezinka
5th March 2007, 05:52
Pre-menstrual syndrom.
Общо взето описва състоянието, в което изпадаме преди да ни дойде:) Нерви, сприхавост, смяна на настроенията.

Venice_2 благодаря, ще пробвам.

chervenokoska_2
5th March 2007, 10:27
На мен "отвратителната" шопинг терапия много ми помага да се отпускам :lol:

gmag
5th March 2007, 11:43
и аз се чудех какво ми става ........ чух обаче че имало лунно затъмнение тия дни и то действало така - нервно
не че иначе стреса ни е малко

invisible
5th March 2007, 12:05
На мен "отвратителната" шопинг терапия много ми помага да се отпускам :lol:
Само това ми помага! По никакъв друг начин не мога да се разтоварвам :roll:

Beautiful_
5th March 2007, 14:29
На мен "отвратителната" шопинг терапия много ми помага да се отпускам :lol:
на мен пък обратното...защото се изнервям че няма нищо хубаво по магазините и много се вбесявам....а по принцип да напоследък (и не само) съм много нервна и избухлива...незнам какво се дължи :?

Olivia
5th March 2007, 14:52
пускат "нервни облачета" над Бг и ви е навалял "нервен дъждец" :girl_haha: правят опити с хората и ся ви гледат сеира :2023:

alica
5th March 2007, 15:21
пускат "нервни облачета" над Бг и ви е навалял "нервен дъждец" :girl_haha: правят опити с хората и ся ви гледат сеира :2023:
:lachen: :lachen: :lachen: :lachen: :lachen:

Nezinka
5th March 2007, 17:33
Аз съм на shopping терапия от половин година...не мога да спестя една стотинчица с това лечение!:)
Вече и тя не помага, или може би трябва да увелича дозата,ама съвсем ще фалирам!

Хех,Olivia, аз съм зад океана и тука ли ни обгазяват или тука по default:)

mallina
5th March 2007, 21:26
Аз от "шопинг терапията" се изнервям още повече... Не знам при вас как е, но тук във Варна продавачките са под всякаква критика. всеки път се изумявам :roll: Последният ми по-фрапантен случай: взех едни ботуши (още зимата, сега по разпродажбите са още по-ядосани) и питах на каква цена са, продавачката ми ги взе от ръцете, врътна се и каза, че забравила да им сложи цена 2001 ... Направо ме срази, останах без думи :roll: Някой може ли да ми каже защо е така? На твърда заплата ли са или всички спят с шефа? Много ще съм ви благодарна :roll:

Акупунктурист
6th March 2007, 00:16
Всяко едно или и двете могат да са верни, mallina. Но с простащина бизнес не процъфтява. Ако с мене се държат така, не купувам от такъв магазин, и не влизам в такова заведение. Евро-конкуренцията постепенно ще измете такива.

Nezinka
6th March 2007, 00:32
уф, подивявам направо при мисълта за такива продавачки и въобще такъв обслужващ персонал. Клиентът винаги е прав точка.
Ако някоя простакеса ми се отвори точно в този момент, бих я хванал за проскубаните изрусени два кичура коса и бих влачила кльощавия задник по мръсните павета на Витошка (визирам типична продавачка:)
Ама то и ние като потребители трябва да нададем вой, като шефа получи 5=6 оплаквания и изгуби 2-3 клиенти, може да си замисли дали му е само за едното е...или иска да върши бизнес:) Тука винаги като си недоволен и веднага питаш за мениджъра и почваш да се оплакваш като малко детенце! Действа безотказно

А и мойта shopping терапия се изразява във главоломно пазаруване online най-вече, там поне няма кой да ти се цупи:)

NatalyTake
19th March 2007, 13:40
гледам, че последно дискусията е от преди 2 седмици, ама мен днес ме хвана нервата. но днес имаше освен новолуние и слънчево затъмнение, което означава че все живо е подивяло :lachen: :1211: , особено - :girl_cry2: женско... даже щах да падна по улицата, както си вървях. нерви ли е що ли е??? но аз си имам друга терапия-имам си куче и коте и като се прибера си играя с тях-търчиме из двора, те ме забавляват... и съм сигурна, че усещат, че нещо не съм добре, защото в такива моменти правят голями циркаджилъци и аз много им се смея, а те още по-щури стават... :2021: а шопингтерапията-много скъпо ми излиза-гледам рядко да прибягвам до това лекарство, макар че не успявам да устоя на това пристрастяване :1351: винаги

Morozko
19th March 2007, 14:26
Ми то от вас зависи дали 6те сте нервни или не... :? Къв е проблемът като знаете 4е сте нервни просто да не нападате другите хора? На мен като ми е нервно, знам 4е като ме издразни не6то, всъ6тност проблемът е в мен и се контролирам. Преглътнете си егоизма и не по4вайте да викате за 6тяло и не6тяло, като ви е нервно ами помислете 3 сек. преди да отговорите каквото и да било!!

Pepes
19th March 2007, 15:29
Уфф, и аз от вчера съм яхнала метлата постоянно се дразня с всички наоколо :2010: , днес на работа гледам да съм по-тактична, ама на обед, където се храня, се накарах на една нахална дама, ужас :2022:

EMPRESS
19th March 2007, 18:30
Ми то от вас зависи дали 6те сте нервни или не... :? Къв е проблемът като знаете 4е сте нервни просто да не нападате другите хора? На мен като ми е нервно, знам 4е като ме издразни не6то, всъ6тност проблемът е в мен и се контролирам. Преглътнете си егоизма и не по4вайте да викате за 6тяло и не6тяло, като ви е нервно ами помислете 3 сек. преди да отговорите каквото и да било!!
хахахахаха ето го и най-нервния :twisted: Що ни нападаш нас а :lol:

milen_40
19th March 2007, 18:39
Уфф, и аз от вчера съм яхнала метлата постоянно се дразня с всички наоколо , днес на работа гледам да съм по-тактична, ама на обед, където се храня, се накарах на една нахална дама, ужас

Чувал съм че сексът помага :1210: шоколада също :2034:

Flame73
19th March 2007, 18:43
Понякога и той не помага.... секса, де!:lol: :lol:
Купете си "Шлемник"...поне не вреди! :2013:

Morozko
20th March 2007, 09:53
Ми то от вас зависи дали 6те сте нервни или не... :? Къв е проблемът като знаете 4е сте нервни просто да не нападате другите хора? На мен като ми е нервно, знам 4е като ме издразни не6то, всъ6тност проблемът е в мен и се контролирам. Преглътнете си егоизма и не по4вайте да викате за 6тяло и не6тяло, като ви е нервно ами помислете 3 сек. преди да отговорите каквото и да било!!
хахахахаха ето го и най-нервния :twisted: Що ни нападаш нас а :lol:
Разликата между това да си нервен и спокоен е именно в тона, а аз при всички положения го казвам с много спокоен тон!

Nezinka
20th March 2007, 17:00
Понякога и той не помага.... секса, де!:lol: :lol:
Купете си "Шлемник"...поне не вреди! :2013:
Flame, какво е Шлемник, че аз пак взех да подивявам много стабилно!

Разликата между това да си нервен и спокоен е именно в тона, а аз при всички положения го казвам с много спокоен тон!

A ако говориш с много спокоен тон през зъби и с леко присвити очи, за какво се брои?

Celine
20th March 2007, 17:27
A ако говориш с много спокоен тон през зъби и с леко присвити очи, за какво се брои?
мъжете го броят за Злоба :lol: :lol: :lol:

Nezinka
20th March 2007, 17:31
мъжете го броят за Злоба :lol: :lol: :lol:
Хаха, и аз с такова впечатление съм останала, ама са в грешка!!!
Аз използвам такива "изразни" средства, когато според съвета на Морозко въздържам първичните си емоции:)

Celine
20th March 2007, 18:09
Аз използвам такива "изразни" средства, когато според съвета на Морозко въздържам първичните си емоции:)
а при мен това е крайна фаза, това значи че даже вече ми е писнало и да хабя нерви. :roll:

Mena
20th March 2007, 22:00
Nezinka, Шлемник и майка ми пие от време на време и казва, че я успокоява, снижава високото кръвно.
ето това е (http://www.shlemnik.com/) :lol:

sara81
21st March 2007, 10:29
абе и аз съм пила Шлемник,сега го има и на таблетки за смукане май.не е лош.ама аз съм в такъв период в момента,че трябва с нещо яко да се надрусам сигурно,за да не убия хората около мен. :lol: :shock: но аз го отдавам може би на пролетна депресия, а пък и пия хормонални препарати,та най-вероятно ще да е от тях

Nezinka
21st March 2007, 16:53
Nezinka, Шлемник и майка ми пие от време на време и казва, че я успокоява, снижава високото кръвно.
ето това е (http://www.shlemnik.com/) :lol:
Ами щом е билка едва ми ще навреди, така че ше го потърся, само да видя какъв е превода на изнглез. :?: