PDA

View Full Version : Малки гърди, какво да правя


oburkanata
25th April 2005, 15:16
Eи хора помогнете ми плс цицити ми са стегнати но малки.Един ден прочетох 4е като носиш по 2 сутиена циците ти изглеждат мн по големи...пробвах тоя номер и до ден днешен вси4ки си мислят 4е имам големи цици но идва лятото и ще трябва да се съблека по бански и вси4ки ще разберат 4е са ми малки :oops: какво да правя? 4увала съм за хап4ета за уголемяване на бюста...бих пробвала но не знам дали няма да ми навредят все пак съм на 17...PLS HELP

CrazyBlackBitch
25th April 2005, 15:41
Никакви хапчета, мазила или билки няма да ти помогнат. Слагаш подплуънките на банския и туй то! :twisted:

mafia
25th April 2005, 16:11
oburkanata - аз като мъж бих те посъветвал да не зимаш нищо - не се комплексирай , че са ти малки :wink: Има много мъже , които се кефат повече на малки , отколкото на големи цици :!: Аз примерно се кефа и на едните и на другите , но виж - едно е важно , трябва да са стегнати 8)

25th April 2005, 19:40
е моите са стегнати и това с нищто не ми помага маи е по добре да са ти отпуснати но големи :cry:

11th May 2005, 21:53
носи по два бански :)

mafia
11th May 2005, 23:30
Моля пишете на кирилица.носи по два бански :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CuC
14th May 2005, 18:49
hahahahahahahahahahaha :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

tequila
16th May 2005, 08:09
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Eи хора помогнете ми плс цицити ми са стегнати но малки.Един ден прочетох 4е като носиш по 2 сутиена циците ти изглеждат мн по големи...пробвах тоя номер и до ден днешен вси4ки си мислят 4е имам големи цици но идва лятото и ще трябва да се съблека по бански и вси4ки ще разберат 4е са ми малки :oops: какво да правя? 4увала съм за хап4ета за уголемяване на бюста...бих пробвала но не знам дали няма да ми навредят все пак съм на 17...PLS HELP

ми ако напълнееш най-вероятно е да ти се уголемят малко. ама ако искаш тва да не стане и със задника ти :) трябва да спортуваш. (личен опит-действа ма не очаквай фрапираща разлика)

Ася
16th May 2005, 12:35
Абе толкова ли е важно тия,дето ще те видят по истинските ти "данни",какво мислят???Прати ги да ходят да си играят с техните,като са им тъй надарени...Я по-смело! :wink:

liophy
16th May 2005, 16:16
Аз пък не харесвам много големи гърди :!: . Не стоят много спортно на фигурата. А в много от случаите стоят даже леко курвенски.

Ти нали не си тръгнала да ставаш порно звезда или да правиш кариера в попфолка?

MeloMan
16th May 2005, 21:29
по малки но стегнати ! :evil:

Blood_Soul
18th May 2005, 14:46
Моля пишете на кирилица.Abe hora,vie go oburnahte na podigravka..ne biva taka...Oburkanata iskam da te pitam edno ne6to..za6to izob6to si trugnala da nosi6 po dva sutiena?????? :?:

Paradizio
18th May 2005, 15:56
Моля пишете на кирилица.Абе квото станало - станало, аз друго искам да те питам - защо се чустваш длъжна да плащаш на всички данак "обществено мнение". Ако ти плямпат зад гърба - майната им! Явно не са ти токлова близки. Според мен обаче повече се притесняваш не от това, че старите ти приятели ще разберат, че не носиш 2 кила млеко в блузката, а от това че си свикнала мъжките погледи да ковът върху тебе като минеш и сега ти е кофти че ще трябва да се простиш с тия мълчаливи комплименти, поднесени с влажни очи и оголемени зеници. Ако е така - тъпо. Истината е, че най-хубавият секс през живота си съм правил с жена, която съсвем не бих сложил в графа "цицорести". Още като я видях обече, вече бях сигурен как ще свърши всичко и колко много няма да съжелявам. Последното нещо което загледах у нея бяха циците (можеби защото ги и нямаше де), но мисълата ми е, че имаше 1001 неща които ми направиха много по-силно впечатление от това че няма цици. Открии поне 10 твои качества които знаеш че притежаваш и те карат да се чустваш жена, покажи ги смело и никога няма да имаш проблем с мъжете. Поведението и маниерът с който общуваш казват много повече за теб в леглото от който и да е сантиметър, постарай се да се чустваш жена и мъжете просто ще ти се залепят като ваденки.

vv
18th May 2005, 16:38
Моля пишете на кирилица.Paradizio , внимавай , че с този вид и с такива мисли ще си навлечеш много влажни разнежени женски погледи и разтуптяни сърца :) без майтап , правят впечатление мъже като теб

CrazyBlackBitch
18th May 2005, 17:02
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Paradizio , внимавай , че с този вид и с такива мисли ще си навлечеш много влажни разнежени женски погледи и разтуптяни сърца :) без майтап , правят впечатление мъже като теб

съгласна съм :mrgreen:

Paradizio
19th May 2005, 00:01
Моля пишете на кирилица.За тия благи думи - сърдечно мерси :) Качихте ми акцийте много, сега три дена с никой няма да си говоря :) На четвъртия може да напсувам някой, обаче само ако е много мил с мене и ме помоли очтиво :wink: Ако е рекъл Господ да разтуптявам сърца по интернет и на това времето ще му дойде. По страшно от това да се наиграем с някоя по-разтуптяна симпатяга май няма, тъй че перспективите не са от най-притеснителните - живота е шарен а ние сме млади :wink:

futbolistche
19th May 2005, 00:06
Давай по смело .. да не ти пука от хорските приказки ;-)

Кашкавала
19th May 2005, 18:01
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Абе квото станало - станало, аз друго искам да те питам - защо се чустваш длъжна да плащаш на всички данак "обществено мнение". Ако ти плямпат зад гърба - майната им! Явно не са ти токлова близки. Според мен обаче повече се притесняваш не от това, че старите ти приятели ще разберат, че не носиш 2 кила млеко в блузката, а от това че си свикнала мъжките погледи да ковът върху тебе като минеш и сега ти е кофти че ще трябва да се простиш с тия мълчаливи комплименти, поднесени с влажни очи и оголемени зеници. Ако е така - тъпо. Истината е, че най-хубавият секс през живота си съм правил с жена, която съсвем не бих сложил в графа "цицорести". Още като я видях обече, вече бях сигурен как ще свърши всичко и колко много няма да съжелявам. Последното нещо което загледах у нея бяха циците (можеби защото ги и нямаше де), но мисълата ми е, че имаше 1001 неща които ми направиха много по-силно впечатление от това че няма цици. Открии поне 10 твои качества които знаеш че притежаваш и те карат да се чустваш жена, покажи ги смело и никога няма да имаш проблем с мъжете. Поведението и маниерът с който общуваш казват много повече за теб в леглото от който и да е сантиметър, постарай се да се чустваш жена и мъжете просто ще ти се залепят като ваденки.

хехеее ти направо ме разби :arrow: като те гледам май само тая си ебал за тва имаш такиа наблюдения :lol: :lol: :lol: Друго си е мойто момче да има кво да фанеш и да мачкаш 8) А за момичето дет е пуснало темата :arrow: споко за секи влак си има пътници , се някой ше те хареса :arrow: ма на плажа внимавай не се печи без горнище че ше земат да те объркат с момче на евиния плаж и ше те изгонат :lol: :lol: :lol: Готин съвет :arrow: ходи с два бански :lol: :lol: :lol:

Paradizio
19th May 2005, 20:44
Нямаш нито вкус, нито въображение. Ако представата ти за хубав секс е просто да мачкаш нещо, евала брат! - добре че има пиани жени че ше си мачкаш само твойте иначе. Да има не е като да няма, ще съм лицемер ако твърда обратното, но има жени с малки цици, които определено могат да ме развълнуват много повече от такива с големи - зависи от жените не от циците - това е моя акцент. Все пак, вкусът ти или по-точно липсата му са си лично твой проблем - както сам каза - "за всеки влак си има пътници". Успех с циците

nadin
20th May 2005, 12:47
Моля пишете на кирилица.Paradizio,tozi nad tebe se e izkazal adski prostashki.Ne mu obrushtai vnimanie.Takiva kato nego ne oceniavat jenata kato ravnopraven chovek,a samo kato obekt na udovolstvie.
Mejdu drugoto,mnogo si gotin)))

mafia
20th May 2005, 13:10
6to ne vleznete v nqkoi "Teen problem" forum :lol: Q adminite tuka da napravat edna grafa "Zapoznanstva" :lol: :lol: :lol:

P.P. - izvinqvam se za kirilicata , ama ako znaete kolko virusi me mu4at napravo mi se pla4e :cry:

nadin
20th May 2005, 13:57
Моля пишете на кирилица.6to ne vleznete v nqkoi "Teen problem" forum :lol: Q adminite tuka da napravat edna grafa "Zapoznanstva" :lol: :lol: :lol:

P.P. - izvinqvam se za kirilicata , ama ako znaete kolko virusi me mu4at napravo mi se pla4e :cry:
Ama ti da ne revnuvash?)))

mafia
20th May 2005, 14:33
Mani sa doide lineikata i pojarnata da me spirat , 4e trugnah da si reja venite i da ska4am ot balkona :lol: I tva si4ko zaradi tebe - leleee taq revnost napravo me smaza :lol: Dobre , 4e doide Bat Boiko (deto bie bez upoika) , ta me navi da ne se metam , kaza mi 4e 6e prati baretite da te naviqt samo s mene da si pi6e6 :lol: :lol: :lol:

P.P. - trqbva da me fanat da pi6a scenarii za filmi , noo me biva :lol:

nadin
20th May 2005, 15:13
Моля пишете на кирилица.Mani sa doide lineikata i pojarnata da me spirat , 4e trugnah da si reja venite i da ska4am ot balkona :lol: I tva si4ko zaradi tebe - leleee taq revnost napravo me smaza :lol: Dobre , 4e doide Bat Boiko (deto bie bez upoika) , ta me navi da ne se metam , kaza mi 4e 6e prati baretite da te naviqt samo s mene da si pi6e6 :lol: :lol: :lol:

P.P. - trqbva da me fanat da pi6a scenarii za filmi , noo me biva :lol:
oleeee,dobre che sa te razkandardisali,che se pritesnih mnogo nachi!Ama ne si si slojil snimka i az kvo da praia... zeh,che sa zagledah po drug muj...Ma niama poveche,OBESHTAVAM!!!

mafia
20th May 2005, 15:59
кекекек - спяцялно за тебе ше фана да си направа една фотосесия :lol: Лелеее дано да ми се усмихне късмета - винаги съм си мечтал някое момиче да ме хареса , чатовете са ми последната възможност сляпо вярвам на тях :shock: :lol: Че по дискотеки наще не ме пускат , а като избягам нищо , че има години , на фхода не ме пускат щото съм 155с. и тежа 105к.г. и ме бъркат с бъчва по чалгатеките и се разни пияни девойки се качват по мене да танцуват :lol:

Paradizio
20th May 2005, 16:35
Моля пишете на кирилица.Paradizio,tozi nad tebe se e izkazal adski prostashki.Ne mu obrushtai vnimanie.Takiva kato nego ne oceniavat jenata kato ravnopraven chovek,a samo kato obekt na udovolstvie.
Mejdu drugoto,mnogo si gotin)))

Ами виж, аз също като кашкавала говоря на ниво "първо впечатление за жената", а при първо впечатление никой мъж не си задава въпроси от типа: "чете ли тя книгите на Паулу Куелю" и "дали харесва Бари Уаит или предпочита великденските песнопения на патриарх Ефтимий". Всеки мъж (освен ако не е пълен лигльо) си казва: "я какви хубави глезени, колко добре ще ми отиват на раменете" или в другият случай: "леле колко трябва да изпия тая вечер". След това, дори бих казал много след това на дневен ред идва оценката какъв точно човек си представяш с глезени върху раменете си. Това е естествено, всички го знаем и ако не беше така, на първо място обърканата нямаше да постави тази тема за разискване. Човек се влюбва в тялото на другият, а душата му обича. Аз лично се влюбвам средно по 4 и 1/2 пъти на ден. Втози смисъл, не се явявам апологет на поетичната, дълбокоранима душевност на жената и съвсем не твърдя, че именно нея трябва мъжете да търсят в захлас още при запознанството си с една жена, загърбвайки всичките й дефекти ако ще да има вид, че я е била градушка - това е противоестествено и в разрез с инстинктите ни. Просто не съм съгласен, че жена с малки цици не е способна да те накара да ти изтръпнат пръстите още от пръв поглед само и единствено защото видиш ли - няма кво да мачкаш. Жената не е само цици, има хиляди други части от тялото и поведението й които могат да събудат еротичният фетиш във фантазийте ни. Но мафия е прав човека - каза се повече от колкото предразполага форума. За циците (големи или малки) или добро или нищо. точка :)

Delphia
20th May 2005, 19:09
Моля пишете на кирилица.Paradizio, вярно че на ниво първо впечатление едва ли мислите точно за Бари Уайт, обаче 100% не е трудно да разграничите дали мадамата клони към него или е върла фенка на турбочалгата! Колкото до пича с кашкавалените части на тялото (не ща и да си помислям!), той вероятно би се хвърлил и на Азис, щото има какво да му мачка! Но него не си струва да го коментираме. Явно форумите са и отдушник на комплексари!
Обърканата, я сега си представи до себе си човек, чието основно занимание по улиците е да си криви врата след всяка мацка и да преценява доколко има какво да и мачка. Такъв човек ли искаш да си намериш? Както виждаш от форума дотук, не за всички циците са най-важното, и няма сисъл да обръщаш внимание на такива като тоя с кашкавала и на тъпите им коментари.
И още нещо, когато излъчваш увереност в себе си привличаш повече погледи отколкото ако имаш голям бюст, обаче изглеждаш вътрешно смачкан.

Paradizio
20th May 2005, 20:14
Благодаря ти за това определение делфи, точно то ми убягваше - УВЕРЕНА. Ти си човекът, който се познава най-добре тъй като си по цял ден със самата себе си. Всеки знае това и ако ти не се харесваш и го показваш на всеовидение с какво основание човек, който те познава от две минути би решил, че знае по-добре от теб самата каква си ти... Разбира се, ако на всяка цена се опиташ да излъчваш увереност рискуваш да прекалиш и да те вземат за надута патка. Изтъквай качествата, които имаш, а не тези които ти се иска да имаш :) основно правило :)

Сел
20th May 2005, 21:31
Моля пишете на кирилица.Леле ужас след тия мнения какво да правят жените с големи гърди? :)))
Да, както се спомена погледи има. Сигурно защото мъжете мислят по 300 пъти на ден за секс. :)))
Но определено има и случай, когато "пречат".
Така че, и двете положения си имат плюсове и минуси.

mafia
20th May 2005, 23:08
Моля пишете на кирилица.Като каза за преченене :lol: На братчед ми гаджето не може да спи по корем , един ден я побърках от бъзици :lol: Тва по гръб само да спиш е ноо шибана работа :lol: Не мани ташака настрана , и малките и големите цици си имат и плюсове и минуси :wink: Но тука да ви сложа едно обобщение на всички мнения - Големината на едните цици не прави едно момиче красиво или грозно , по-малко или повече сексапилно :wink: Но виж тука мога само да си кажа мойто мнение (без да искам да засегна когото и да било) по-гадно от разплута и безформена цица за мене няма :x Дали ше са малки или големи , ако имат хубава форма и са стегнати - цена нямат :wink: :lol:

П.П. - що бе Азис си е хубавец бе :lol: Много античалгари тука бре :roll: :lol: Тва е най-слушаната музика в България примирете се :wink: :lol: Има и някои гадни песни , но болшинството са яки 8)

Сел
21st May 2005, 17:26
Грешиш приятелю. Бюста си е най-сексапилната част от женското тяло. Това е, приеми го...
А репликите за спането са глупости, то по тая логика и мъжете с големи ... не могат да спят по корем. Хахах

mafia
21st May 2005, 17:38
Моля пишете на кирилица. тая логика и мъжете с големи ... не могат да спят по корем. Хахах
:lol: :lol: :lol: Не знам за големи (няма да коментирам , щото е смешно сам да си го хвалиш :wink: ) , но тая пуста сутришна ерекция кви кофти номера прави като спиш по корем :lol: А аз обожавам да спя по корем :cry: :lol:
А за сексапила - циците не са наистина часта от човешкото тяло , която най-много възбужда мъжа (поне аз имам такива наблюдения съдейки по себе си) мене примерно супер много повече от циците ме възбуждат хубавите крака , дупе и гладка нежна кожа , като на циците обръщам много по-малко внимание :wink:
Са за теорията , че жените с малки цици се ебат много по добре от тези с големи (нито съм я открил аз тая теория та да я коментирам , но моя опит показва , че е бая противоречива , тва да се смята че големината на сисите определя жегата в секса е много тъпо :wink: )

Лидия
21st May 2005, 18:03
Моля пишете на кирилица.Леле ужас след тия мнения какво да правят жените с големи гърди? :)))
Да, както се спомена погледи има. Сигурно защото мъжете мислят по 300 пъти на ден за секс. :)))

Сел,те могат и по 500 пъти да мислят, проблемът си е само техен.И аз по 300 пъти на ден си мисля за повишение на заплатата,обаче не става. :wink: Ако наистина вярваш,че бюстът е най-секси част на тялото,тогава господата да се втурват към кравата-нейните ненки са най-най..Най-общо казано,секси е тази личност,която е чистоплътна,самоуверена,с приятно и позитивно излъчване...тя/той е "твоят човек",когато те кара да се чувстваш добре и да харесваш живота си...а това със сигурност не е по силите и на най-съвършения бюст.

Сел
21st May 2005, 18:05
Аз не казвам, че останалите части не са сексапилни. Че ти ако доста отдавна не си правил секс може и от женски глас да ти стане нещо :)))
Просто бюста се свързва със жената. Без значение дали харесваш големи или малки, те са свръх ерогенни зони :))))

mafia
21st May 2005, 18:28
Ааа за ерогенните зони мога да споря много (запознат съм бая) :lol: Само да ти кажа - че сисите са на 5-то място по максимална възбуда от точките по женското тяло :wink:

Лидия
21st May 2005, 18:34
Просто бюста се свързва със жената.
Жена=бюст?
Хм,доста мъже са=бюст също,особено ако не се придържат към съветите в "Мъжки фитнес" :lol:
Отивам да се свържа с бюста си,че е събота вечер!Приятен weekend! :D

mafia
21st May 2005, 18:45
Моля пишете на кирилица.
Просто бюста се свързва със жената.
Жена=бюст?
Хм,доста мъже са=бюст също,особено ако не се придържат към съветите в "Мъжки фитнес" :lol:
Отивам да се свържа с бюста си,че е събота вечер!Приятен weekend! :D
И ти ли с 2 сутиена :lol: Майтапа настрана - изкефиме поста ти - ЕВАЛА :wink:

Сел
21st May 2005, 19:02
Опитвате се да ме абсолютизирате, а не да разберете какво мисля.
Мафия, не съм писала че са най-ерогенната зона, а нещо друго.
Лидия правилно си ме цитирала, а след това пишеш че съм казала, че жена=цици.
Не са толкова елементарни нещата, за съжаление...

mafia
21st May 2005, 19:08
А 1 цица на кво е = ?

:lol: :lol: :lol:

Сел
21st May 2005, 19:25
Ти на какво мислиш, че е равно? Хахах
Виж сега Мафия, далеч съм от мисълта да променям нечие мнение за това, какво харесва в една жена.
Просто прочетох, че всички постинги тук са изпълнени със "самонавиване", че видите ли за какво са ви изобщо цици? Комплекси ли или какво? Е вие обезсмисляте съвсем силиконовата индустрия тогава. :))). А както виждаме, тя много добре се развива, значи има кой да купува "продуктите" й.

mafia
21st May 2005, 19:35
Айде не се стеснявай...от тва което пишеш разбирам , че си с големи цици :arrow: дай да ги видиме де :lol:

Тука голяма чеасане на езиците стана :lol: :arrow: няма ли да става 9:30 , че получих гръбначни изкривявания на тоя стол :lol:

Сел
21st May 2005, 19:41
Ти за мойте цици не мисли :))). Гледай като Лидия да се свържеш с гаджето, че след като стане 9.30 поне да се забавляваш.

mafia
21st May 2005, 19:51
Не ти трябва да знаеш на къде отлитам в 9:30 :lol: :lol: :lol: Гитиното на тоя полет е , че никога не знаеш къде ше кацнеш 8) :lol:
А за забавленията - в тях ме бива , даже нещо съм се притеснил , че прекалено много се забавлявам , а за сериозни неща не мисля :oops: :lol:

oburkanata
25th May 2005, 08:22
така първо искам да благодаря на всички за съветите ви и наи вече на Paradizio и второ не съм казала 4е нямам никакъв бюст напротив имам но проблема ми беше 4е е само 90 но знаете ли вече не ми пука колко големи са ми защтото осъзнах че не циците са наи важното има и други мн по важни неща!

liophy
25th May 2005, 11:52
но проблема ми беше 4е е само 90!


След всичките приказки се оказа че проблема е в комплексите на момичето. Както в 90% от всички други случаи. Не само при жените, но и при мъжете (комплекса не ми ли е малък).

90 гръдна е най-малкото нормално. Да не казвам даже напълно прилично. Явно не си гледала достатъчно свои приятелки голи до кръста или пък си заобиколена от супер надарени съученички. Но иначе да знаеш че имаш напълно нормална гръдна обиколка- златната среда.

liophy
25th May 2005, 11:54
Грешиш приятелю. Бюста си е най-сексапилната част от женското тяло. Това е, приеми го...


Мафия и аз харесвам и много повече се възбуждам от стегнати дупета и стройни крака, но щом "приятелката" ни казва че циците трябва да са- кво да се прави, трябва да приемем.

Пък и то си е нормално една жена да знае по-добре от нас какво харесваме ние мъжете, какво ли разбираме ние...

vv
26th May 2005, 12:30
Абе оставете момичето да си мисли , че циците са най-секси нещото в жената :) . Явно в нея са... Но все пак Сел , довери се на момчетата и пробвай да отслабнеш , пък туку виж се преоткриеш :)

Сел
26th May 2005, 15:32
Хехе. Много сте лоши. Ще взема да се обеся заради вас. :lol: :lol: :lol:

ВВ аз се преоткривам всеки ден. И има кого да слушам.

Момчета, ако искате да ме оспорвате не го правете по този елементарен начин. С обидни реплики нищо няма да постигнете. Все пак аз си мисля, че съм толерантна в постингите си.

Лидия
27th May 2005, 08:50
И ти ли с 2 сутиена :lol: Мафия,позна! :oops: Наистина сложих 2 сутиена в един кучешки студ като опит да се стопля .Сложих и 2 панталона,но не за да изглеждам дебела. :lol:
За мене лично нещата са прости.Или ме харесват такава,каквато съм,или ако е само заради форма/размер на гениталии аз не ги харесвам.Намирам фетишистите за примати,а и е скучно да говоря с мъж,чийто мозък трескаво скенира чашките на сутиените ни..Liophy,между другото те са "по-важни"от размера :lol:
Сел,не съм забелязала някой да те обижда.Ти решаваш дали да се засягаш.
Поздрави :wink:

CrazyBlackBitch
27th May 2005, 20:21
За мене лично нещата са прости.Или ме харесват такава,каквато съм,или ако е само заради форма/размер на гениталии аз не ги харесвам.Намирам фетишистите за примати,а и е скучно да говоря с мъж,чийто мозък трескаво скенира чашките на сутиените ни..

Yeah baby! :wink: Все едно си ми в главата :lol:

Angel
29th May 2005, 10:25
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Eи хора помогнете ми плс цицити ми са стегнати но малки.Един ден прочетох 4е като носиш по 2 сутиена циците ти изглеждат мн по големи...пробвах тоя номер и до ден днешен вси4ки си мислят 4е имам големи цици но идва лятото и ще трябва да се съблека по бански и вси4ки ще разберат 4е са ми малки :oops: какво да правя? 4увала съм за хап4ета за уголемяване на бюста...бих пробвала но не знам дали няма да ми навредят все пак съм на 17...PLS HELP
Има бански с подплънки ...можеш да потърсиш...
Все пак не смятам че циците са толкова важни.Малко от ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ обръщат внимание на големината , това е по скоро за непорасналите момченца.

dehol
15th June 2005, 22:00
oburkanata - аз като мъж бих те посъветвал да не зимаш нищо - не се комплексирай , че са ти малки Има много мъже , които се кефат повече на малки , отколкото на големи цици

:D абе аз съм навитак на секви...абе тея глупости дето ги рекламират по телевизията не помагат ли....там некви мазила по WS Teleshop :P

Sarni4ka3
28th March 2007, 10:18
Обърканата,според мен е важно не толкова големината,колкото това как се съчетават гърдите ти с останалите части на тялото ти-ханш,крака.Тоест пропорциите за мен са важни.Аз също имам малки гърди,но ме харесват мъжете въпреки това и не мога да се оплача от липса на внимание.Трябва да си по-самоуверена и да не се съсредоточаваш толкова в определено нещо,което не си харесваш,да му позволяваш да влияе на цялото ти самочувствие,защото така хората ще забелязват това и ще те атакуват разни простаци като този кашкавала ли беше.Не се връзвай на такива хора.Те,хубаво,не харесват малки гърди,но може малко по-културно да се изразят,вместо да обиждат!

sugarfree
10th April 2007, 13:18
Абе я се успокой (; Аз също съм на 17 и не мога да се похваля с голям бюст, преди бях супер комплексирана, обаче честно да ти кажа сега хич не ми пука, просто го преодолей. Гаджето ми е напълно доволен от състоянието им, може би това ми помогна най - много. (: И мога да ти кажа от личен опит, че това, което правиш с двата сутиена и подплънките не е хич помощно. Представи си разочарованието на някой, с който излизаш, като те види като се съблечеш. Истината над всичко. Пък и щом са стегнати не мисля, че имаш проблем. Дано съм помогнала. :wink:

Хаха, ето, приложение. (http://i47.photobucket.com/albums/f173/wishezZ/Me%20Mylself%20and%20I/Image2-1.jpg)

krisi_pat
17th April 2007, 22:47
Абе я се успокой (; Аз също съм на 17 и не мога да се похваля с голям бюст, преди бях супер комплексирана, обаче честно да ти кажа сега хич не ми пука, просто го преодолей. Гаджето ми е напълно доволен от състоянието им, може би това ми помогна най - много. (: И мога да ти кажа от личен опит, че това, което правиш с двата сутиена и подплънките не е хич помощно. Представи си разочарованието на някой, с който излизаш, като те види като се съблечеш. Истината над всичко. Пък и щом са стегнати не мисля, че имаш проблем. Дано съм помогнала. :wink:

Хаха, ето, приложение. (http://i47.photobucket.com/albums/f173/wishezZ/Me%20Mylself%20and%20I/Image2-1.jpg)

мале ти ако на тва викаш малки гърди... :cry: в сравнение с мойте са си мн големи :cry: :cry:

Storm
27th April 2007, 11:42
oburkanata , имам само един въпрос към теб - Какво предпочиташ - циците ти да са малки ,но сетгнати и на място, или да приличат на бъчви и да са ти увиснали до ребрата.Хайде малко повече кураж. :wink:

krasiva_devoika
9th May 2007, 11:59
Мойто момиче, по принцип тва с тия цици няма никакъв смисъл-като носиш така сутиени и като решиш да спиш с някое момче някой път и как да стане-той нали ще разбере истината и заблудата и още повече да разкопчава 2 сутиена-някак странно ще му се стори. Ако го правиш заради приятелките си-пак няма смисъл. Не знам как изглеждаш, но съм сигурна, че имаш много по-достойни неща в теб, които да привлекат мъжкото внимание.
Щом се притесняваш толкова за банския-просто сложи подплънки и това е. Но всички тия истории за големината на циците изобщо не са верни. 1000 пъти по-важно е излъчването ти и начина, по който се държиш и това ще накара 1 момче да се влюби в теб, а не циците ти!

Разни изказвания от рода на тези на Кашкавала по-горе обикновено ги пишат някви комплексари, които гледат на жената като на няква "дупка" с извинение и страдат от Едипов комплекс и комплекс за малоценност. Един истински човек ще гледа на теб като на равностойна личност със своите качества, а не просто като на ходещи цици и задник.

Сигурна съм, че с времето ще се убедиш, че съм права! Бъди по-самоуверена и горе главата :wink: !!!

Pepes
9th May 2007, 18:24
Аз може ли да вметна, че темата е от преди 2 години и тя obyrkanata може сама да си е направила изводите за толкоз време 8)

cristiano7
9th May 2007, 18:30
сорка че ви се намесвам в женската темичка.....
абе всичко, което не наподобява дъска, е ОК...малки , големи все тая...важен е умствения багаж,
.... защото поне аз мразя прости и кухи лигли, ако ще и да са с големи цици и лица като на кукли

Pepes
9th May 2007, 18:36
сорка че ви се намесвам в женската темичка.....
абе всичко, което не наподобява дъска, е ОК...малки , големи все тая...важен е умствения багаж,
.... защото поне аз мразя прости и кухи лигли, ако ще и да са с големи цици и лица като на кукли

Подкрепям :2003:
Винаги ми е бил странен този стремеж, ама верно е и че моите са си мънички и съм си изградила философията на тази база :1228:

krasiva_devoika
14th May 2007, 16:12
Аз може ли да вметна, че темата е от преди 2 години и тя obyrkanata може сама да си е направила изводите за толкоз време 8)


Оле верно ли бе :lol: ! А аз тука се моря да пиша и обяснявам... :lol: :lol: :lol: ...ми няма нищо, поне дано някой четящ се е обнадеждил малко :lol: . На мен тая тема ми излиза от първите, а нали първите са най-новите? Или някой сега я е изровил и е почнал да отговаря и затова ми излиза така?

Pepes
14th May 2007, 16:20
Или някой сега я е изровил и е почнал да отговаря и затова ми излиза така?

Точно така си стана, ама доста хора я прегледаха наново и може на някой да е помогнало :2003:

П.С. Те тия проблеми с големината на бюста винаги започват към 13г. и постепенно отшумяват с възрастта

krasiva_devoika
16th May 2007, 12:54
Дай Боже! 8)

kaija
21st May 2007, 15:03
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица.Eи хора помогнете ми плс цицити ми са стегнати но малки.Един ден прочетох 4е като носиш по 2 сутиена циците ти изглеждат мн по големи...пробвах тоя номер и до ден днешен вси4ки си мислят 4е имам големи цици но идва лятото и ще трябва да се съблека по бански и вси4ки ще разберат 4е са ми малки :oops: какво да правя? 4увала съм за хап4ета за уголемяване на бюста...бих пробвала но не знам дали няма да ми навредят все пак съм на 17...PLS HELP
тука има велика конспирация! нещо ми намирисва!
но да не бъда толкова гадна, сложи под банския 2 сутиена и никой няма да разбере истината.

anelusi
22nd May 2007, 18:38
:oops:

valinka_899
22nd May 2007, 19:10
онзи ден като ровичках из нета се натъкнах на разни мазила за уголемяване на бюста и на някакъв форум.Там всички пишат коя какво ползвала и такива ми глупости.За мене тва е просто уникално тъпо да се занимаваш с такива измишльотини...в нашето семейство пък всички са с големи ц*** и майка ми,сестра ми, бабите ми всички...само че аз съм клцощава и нямам...за моите 47 килограма съм си доста добре бих казала :oops:

mallvina
25th May 2007, 18:56
на бюст плюс има хапчета и сироп за обем и стегнатост,аз съм ги изпробвала на мен преди 4 години някъде,тогава се рових доста и незнам въобразявам ли си но наистина има малко разлика и се стегнаха,макар че не са ми хич големи ,но сиропа го вземах доста от зимата до някъде края на на лятото,не съм имала странични ефекти,имаше ги в аптеката на Халите преди даже ми казаха че сиропа бил по добър.

me4o_puh
26th May 2007, 10:47
Просто имай самочувствие и се харесвай такава, каквато си. Само така ще бъдеш харесвана и от другите!
Изтъквай повече другите хубави неща, които имаш-крака, дупе и т.н
:D :D :D :D :D

narrotor
27th May 2007, 23:06
Аз пък не харесвам много големи гърди :!: . Не стоят много спортно на фигурата. А в много от случаите стоят даже леко курвенски.

Ти нали не си тръгнала да ставаш порно звезда или да правиш кариера в попфолка?

Съгласен съм напълно!!!

lapeto
6th June 2007, 10:27
АМИ АКО СИ ТОЛКОВА КОМПЛЕКСИРАНА СЛОЖИ СИ СИЛИКОН...
МЕН ЛИЧНО ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЧЕ ИМАМ МАЛКИ ГЪРДИ - ДОРИ БЕЗ ГОРНИЦА СЕ ПЕКА НА ПЛАЖА- КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА НЕ ГЛЕДАТ-АЗ СИ ГИ ХАРЕСВАМ-ТОВА Е.....

ледено_sЪrце
5th November 2007, 16:37
ето, приложение. (http://i47.photobucket.com/albums/f173/wishezZ/Me%20Mylself%20and%20I/Image2-1.jpg)
От отдавна е този пост, но исках да отбележа-много сладка снимка. :girl_dance:

krisi_pat
5th November 2007, 17:36
ето, приложение. (http://i47.photobucket.com/albums/f173/wishezZ/Me%20Mylself%20and%20I/Image2-1.jpg)
От отдавна е този пост, но исках да отбележа-много сладка снимка. :girl_dance:
да а гърдите са си ти големи аз нз как може да не си ги харесващ..аз ако имах като твойте гърдиии щях да бъдааа най-щастливия човек на земята

mery is little
4th April 2012, 15:33
Здравейте,искам да попитам дали може да качите снимка на най-малкия размер сутиен.аз съм на 12 само аз не нося сутиен от момичетата.Майками не иска да ми купи казва ми че не съм за сутиен,а според мен съм.Помогнете ми molq ви какво да правя да обеждавам ли мама или не . Тя каза че може да ми купи потник до под гадрите

Rabiosa
4th April 2012, 23:32
Първия ми сутиен беше в 8ми клас и беше полупразен. Кофтито беше, че си личеше и през дрехите, че е празен, но както и да е. Мисълта ми е , че щом питаш за най-малкия сутиен, значи можеш да минеш и с бюстие или нещо такова. Не мога да разбера какъв е зора да носиш сутиен, като цял живот това ще правиш. Само на 12 си!!!

kalinka86
5th April 2012, 10:53
Подкрепям мнението преди мен, но ше допълня само, че и аз като бях малка исках да нося сутиен. Малките момиченца припират и не издържат този период на преминаване от момиче към млада жена и им се иска да стане по - бързо, аз бях същата. Исках сутиен, просто защото жените носеха сутиен. Но си мълчах. Майка ми сама изяви желание да ми купи, когато бях 9 - 10клас. Беше най - малкият размер... като за орех :Д Ужас... чашките ми се вдлъбваха... исках да го сложа защото съучениците ми ми се подиграваха, че само аз не нося и т.н...

Мисля, че като чашка.. А е най - малката. Но може и да греша. Варират. Според мен все още нямаш какво да поддържаш, карай го с бюстие, къде къде по - удобно е !! :)

qna_T
5th April 2012, 11:33
Сега на всякъде са напускали страхотни тиин сутиени. Памучни, без банел и със страхотни десени. Онзи ден ме хвана яд, че няма и големи размери от тях.:girl_cry2: Много са свежи.

jesiart
16th May 2012, 00:01
ЧЕРВЕНОТО ПОЛЕ ,,ГЛАСУВАЙ ЗА МЕН,, натиснете го след като отворите снимката ,Благодарим ви : http://konkurs.muskuli.com/competition/profile/73#.T7IiL5SCyfE.facebook

StefanPetrov
13th June 2012, 17:59
Нещо интересно което намерих по темата цък (http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/94078)

snn555
16th February 2017, 11:19
Хапчета за увеличаване на бюста - https://breastfast.com (http://tonzes.com/breastbg.htm) Лично съм го ползвала и много ми помогна.

ФитнесВкъщи
19th July 2017, 14:55
Eи хора помогнете ми плс цицити ми са стегнати но малки.Един ден прочетох 4е като носиш по 2 сутиена циците ти изглеждат мн по големи...пробвах тоя номер и до ден днешен вси4ки си мислят 4е имам големи цици но идва лятото и ще трябва да се съблека по бански и вси4ки ще разберат 4е са ми малки :oops: какво да правя? 4увала съм за хап4ета за уголемяване на бюста...бих пробвала но не знам дали няма да ми навредят все пак съм на 17...PLS HELP

Ще ти кажа самата истина. Няма как да ти станат по-големи естествено. Може да подобриш гръдната си мускулатура със лицеви и тренировки, което ще избута самата гърда малко по-нагоре, но разликата няма да е голяма, тъй като жените не може да качите мускулна маса лесно.

Но какво значение има? Малки? Големи? Има хора които харесват всякакви, аз лично предпочитам по-малки! Не се притеснявай за глупости, ти си каквато си, който не те харесва, майната му!!!
https://fitnessvkashti.wordpress.com/

Tedinka08
20th October 2022, 16:19
Много мъже обичат малки гърди, дами! Не бива да ви притеснява това, даже в повечето случаи изглеждат по добре :))