PDA

View Full Version : Липса на желание за секс


soleil
21st March 2007, 18:37
Искам първо да кажа, че съм регистрирана във форума от много време с друго потребителско име, но реших, че искам да пиша анонимно. Проблема ми е, че нямам абсолютно никакво желание за секс! На 19 години съм, досега не съм правила секс, но лошото е, че нямам и желание... Много е странно, защото хем искам, пък като се стигне до момента- вече не искам. Вече имам чувството, че не съм нормална, защото никой мъж, с когото съм била в последно време, не може да ме възбуди достатъчно:( Егати, млада съм, а хормоните ми спят като на 50 годишна лелка (никого не искам да обидя!)... Наистина не мога да кажа, че не ми се прави секс, при положение, че досега не съм правила, но лошото при мен е, че ми липсва желанието, възбудата... Не мога да се отпусна достатъчно ли, аз ли не съм нормална нещо, не знам... :roll: Вие имали ли сте такива моменти и как сте се справяли с тях?

bimbi
21st March 2007, 18:42
да не би да те е страх от болката първия път, и затова така да се получава?
пък то апетита идва с яденето, нали знаеш :wink:

apoklistika
21st March 2007, 18:46
Колкото и банално да звучи, може би просто не се е появил човека, който да те възбуди достатъчно и да те накара да го искаш.

soleil
21st March 2007, 18:56
Страх ме е по- скоро не от болката, а от това, че ако не ми хареса чувството, може след това дълго време да отказвам да правя секс... Не знам дали е до човека, мисля, че проблема е в мен. Не може пък никой от хората, с които съм имала някакви контакти, да не успява да ме възбуди достатъчно... Забелязала съм, че получавам някаква възбуда, която трае само момент и след това изчезва... И като изчезне нямам желание за секс :(

Nezinka
21st March 2007, 19:33
ами сама не си ли пробвала да се възбудиш??? Ако успяваш сама , значи наистина ти трябва някой човек, който да те привлича и с който да може да се отпуснеш.

Мда според мен поне проблема е че наистина не си позволяваш да се отпуснеш. Колкото и да си възбудена, ако се притесняваш от нещо или ти е неудобно от нешо и съсредоточаваш вниманието си върху това, възбудата бързо бързо ще изфиряса:(

chervenokoska_2
21st March 2007, 19:46
Не ти се иска? Тогава просто не го прави. Не се насилвай за нищо. Може би това е знак, че още не си готова да го направиш. Вярно, секса е нещо наистина прекрасно, но само когато партньора ти е достатъчно опитен и знае как да те докосва и какво да ти даде, така, че да се чувстваш сякаш летиш.
А това, че си на 19 и си девствена е наистина нещо много рядко и според мен ценно. Това означава, че не си го направила както много други просто заради бройката или защото и другите правят така. Отпусни се, ако можеш сама да се наслаждаваш на тялото си - прави го. И когато си готова - ще го разбереш.

soleil
21st March 2007, 20:03
Мен в никакъв случай не ме притеснява факта, че на 19 все още съм девствена! Напротив- даже съм горда с това нещо. Притеснява ме това, че нямам желание за секс... Иначе сама съм пробвала и успявам да се възбудя, но когато съм с партньор- трудна работа

Nezinka
21st March 2007, 20:07
Както казах щом сама можеш, значи когато си с партньор не се отпускаш поради причини, които са известни само на теб. Помисли си какво те кара да се въздържаш и поработи над това.

missixty
21st March 2007, 20:22
След като сама можеш да се възбуждаш и да изпитваш удоволствие , значи проблема е в това че не си намерила точният партниор.

innna
21st March 2007, 20:51
ами нормално е да нямаш желание-след като още не си правила! В началото и аз не грях от желание но кагото срещнах подходящия човек и всичко се нареди....не се притеснявай за това! :wink:

aniK
21st March 2007, 21:04
Трябва да се отпуснеш и да не очакваш чудеса от първия път. Струва ми се, че прекалено много го мислиш и анализираш. Когато попаднеш на подходящия човек, всичко ще се получи от самосебе си. Аз го направих за първи път на 18г.и се чувствах абсолютно готова за това. Даже ми хареса, въпреки болката (която не беше кой знае какво :) )

rusokoska`
21st March 2007, 22:14
Трябва да се отпуснеш и да не очакваш чудеса от първия път. Струва ми се, че прекалено много го мислиш и анализираш. Когато попаднеш на подходящия човек, всичко ще се получи от самосебе си. Аз го направих за първи път на 18г.и се чувствах абсолютно готова за това. Даже ми хареса, въпреки болката (която не беше кой знае какво :) )
И аз бях така ,само че бях на 17.Когато срещнеш правилния човек сама ще усетиш ,че си готова да го направиш.И не го мисли толкова много...

чичо
22nd March 2007, 00:37
Ами въпреки ,че сме малко мъже в тоя форум,все някой услужлив има и може да помогне :lol:
Майтапа на страна,аз споделям горните мнения ,като си мисля ,че въпросът е не дали ,а с кого...
После много бързо ще ти се приисква,повярвай..
Естествено аз съм мъж и ще кажете,че не ги разбирам тия неща,сигурно е така,ама и аз да се обадя;)

Акупунктурист
22nd March 2007, 01:45
Едва ли проблема ти е изцяло психичен. Но така или иначе, когато човек е болен от нещо и не знае как и къде да се лекува, може да се обърне към Алтернативната Медицина.

Yansi
22nd March 2007, 01:49
аммм, аз пък не мисля ,че става въпрос само за правилен партьор.струва ми се ,че имаш някакви психологични бариери ,които пускаш когато се доближи до съществената част.

soleil
22nd March 2007, 08:31
Ами да, действително се притеснявам и оттам ми умира желанието. Обаче в мен някакси липсва тази страст, която хората изпитват един към друг. Някакси точно все едно хормоните са ми заспали- няма привличане, няма тръпка, направо имам чувството, че съм неспособна да изпитам такова нещо. Направо не мога да повярвам, че ще го напиша, но много се притеснявам и как ще се представя, какво точно трябва да направя... Знам, че тези неща идват от вътре и на момента, но факт е, че ме притесняват

Nezinka
22nd March 2007, 08:51
Направо не мога да повярвам, че ще го напиша, но много се притеснявам и как ще се представя, какво точно трябва да направя... Знам, че тези неща идват от вътре и на момента, но факт е, че ме притесняват
е колкото повече го мислиш, толкоква по-трудно ще ти е да изпиташ тръпка, камо ли да се възбудиш...А секса е нещо което идва отвътре, не мислиш ами сега кой крак да дигна, колко бързо да се движа или каква оценка заслужавам досега.
Спри да се извиняваш с хормони и тн. Щом не се чувстваш комфортно не го прави, но знай че няма нищо срамно, нито пък някой очаква от теб да си полова атлетка по рождение. Явно наистина те тормози корена на проблема какъв е, но според мен е повече от ясно, че е психически и поправим.

soleil
23rd March 2007, 10:58
Направих го! Желание не ми липсваше, болка почти нямаше, само дето не изпитах удоволствие, ама мисля, че е нормално-все пак ми беше за първи път:) Благодаря на всички за мненията и съветите! :2020:

The Shadow
23rd March 2007, 11:28
:D От тук нататък тръпката ще си дойде от самосебе си :!: Наистина има значение партньора! Тръпката - страстта идва без да я търсиш. получава се нещо като химия както казват, без да я осъзнаваш. Сама започваш да искаш, да копнееш, да желаеш.
Успех и не го мисли повече :wink: то само си идва :wink: :!:

Celine
23rd March 2007, 11:31
Направих го! Желание не ми липсваше, болка почти нямаше, само дето не изпитах удоволствие, ама мисля, че е нормално-все пак ми беше за първи път:) Благодаря на всички за мненията и съветите! :2020:
айде честито :wink: :1211: :1211: :1211:
нормално е да не изпиташ удоволствие 1вия път споко

soleil
26th March 2007, 14:46
Celine, благодаря ти:) Добре, а кога е нормално все пак да започна да изпитвам удоволствие? Вчера като правих секс и отново нямаше никакво удоволствие... Дори имах чувството, че ми е по- гадно от първия път. След това отново го направих и по някое време даже ми стана още по- неприятно :( Нали уж след 2ия -3ия път вече би трябвало да ми е приятно?

sladkatony
26th March 2007, 14:52
всичко си е до човек, аз доста по-късно започнах да се наслаждавам истински на усещанията си, но ключа е в отдаването :2035:
Честито, мацка :2020:

Chujdata
26th March 2007, 14:55
Направих го! Желание не ми липсваше, болка почти нямаше, само дето не изпитах удоволствие, ама мисля, че е нормално-все пак ми беше за първи път:) Благодаря на всички за мненията и съветите! :2020:
айде честито :wink: :1211: :1211: :1211:
нормално е да не изпиташ удоволствие 1вия път споко
и втория и третия! Споко ще стане, като се отпуснеш и започнеш да слушаш тялото си :lol:

Mena
26th March 2007, 15:02
Аз започнах да изпитвам удоволстие от секса едва с третия си партньор. С първите двама въпреки тръпката и желанието просто не се получаваше! А не бях малка, бях навършила 18г. когато за първи път правих секс.
Затова не се отчайвай, ще намериш човека, с когото ще ти е наистина приятно!

Celine
26th March 2007, 16:50
аз съм чела че до 20 години е мнооого рядко да не кажа невъзможно ( физиологически ) жената да изпита оргазъм - не си спомням обаче причините, но тогава ми се видя правдоподобно. при мен беше точно така, имаше си удоволствие , тръпка към човека - но това истинското ...... :roll: удоволствие , се получи доста по късно.
Имай в предвид че повечето е в главата а не м/у краката. Трябва да опознаеш себе си , твоето тяло, за да можеш да изпиташ удоволствието и да дариш такова.
малейййй какви неща пиша :?

sara81
27th March 2007, 09:41
и аз съм на същото мнение,че секса ,особено при жената не е м/у краката, а е в цялостното усещане на тялото.трябва да мине време за да се опознаеш сама ти кое ти доставя удоволствие и как да накараш партньора ти да ти го достави.нужно е време за напасване.и аз едва с третия сериозен мъж в живота ми усетих истинските неща.

чичо
27th March 2007, 15:33
Просто първите двама са ви били пълни луузъри и са правили единствено постъпателни и възвратни движения с отмерена дължина(незнайна) и нищо повече!:shock:Най-вероятно....
Не съм аз тоя ,дето тряа да каже ,че става въпрос за докосване,за галене и целувки(всякакви),въобще за подгряване на и подмокряне на ситуацията;)
Ще се оправи всичко,повярвай...ако искаш помощ,само кажи;)
:lol: :lol:

bimbi
27th March 2007, 15:36
...ако искаш помощ,само кажи;)тцтцтц винаги в услуга :twisted: :lol:

чичо
27th March 2007, 15:39
Не бе,имам един приятел,дето "оправя' такива неща... :lol: :lol:
:D :D

cristiano7
27th March 2007, 16:56
абе и аз имам дни, в които хич не ми се прави секс...ама хич:D

някои жени си мислят, че мъжете сме _)_ходещи вибратори _)_, които са постоянно готови за секс, но не е така...така че авторката на темата да бъде спокоина...случва се и при жените и при мъжете....понякога просто се случва нагонът да отсъства

blonde
29th March 2007, 23:45
аз съм чела че до 20 години е мнооого рядко да не кажа невъзможно ( физиологически ) жената да изпита оргазъм

Интересно ми е къде си го прочела :lol:
Аз още на 2-рия път свърших :girl_flirt:

Към авторката на темата - удоволствието идва с практиката , но бих ти дала един съвет - опознай тялото си , опознай всеки милиметър от него , докосвай се , намери местенцата , които ти носят най - голямо удоволстие.. кажи или още по - добре покажи на партньора ти какво , къде и как го искаш... в секса няма място за срам 8)

Celine
30th March 2007, 07:30
Интересно ми е къде си го прочела :lol:
нямам спомен :roll:
Аз още на 2-рия път свърших :girl_flirt:
късметлийка си ти :lol:

Enerdji
1st April 2007, 17:03
[ докосвай се , намери местенцата , които ти носят най - голямо удоволстие.. 8)
Аз пък въпреки преклонната ми възраст :oops: нищо не усещам когато се докосвам сама.. :( ама съвсем нищо!
А е съвсем друго като ме докосне ТОЙ. Така искам по нягога да мога и сама... ама НЕ! :2022: Ето в това отношение съм зависима от мъжете :lachen:

bimbi
1st April 2007, 18:29
ти си за оплакване, честно :1246:

Lady1357
2nd April 2007, 07:20
Ето в това отношение съм зависима от мъжете :lachen:
Лошо е да си зависим :lol:

Sunflowera
2nd April 2007, 17:34
Всичко свързано със секса е много индивидуално. Аз изпитах оргазъм за пръв път на 14 и бях още девствена :oops: . На 16 се изсексих за пръв път и то не защото бях лудо влюбена в момчето, а просто защото ми се сексеше вече неудържимо. Възможно е да имам вроден афинитет към нещата..
При всички случаи не трябва нищо да се прави насила или защото другите така правят. Мерака трябва да дойде от самосебе си.

Celine
3rd April 2007, 08:21
..... просто защото ми се сексеше вече неудържимо.
:lachen: :lachen: :lachen:

pokahontas
3rd April 2007, 15:28
Всичко свързано със секса е много индивидуално. Аз изпитах оргазъм за пръв път на 14 и бях още девствена :oops: .
А после удоволствието с мъж същото ли е като удоволствието сама? В смисъл, откри ли с течение на времето нов, по-силен орагзъм?

bimbi
3rd April 2007, 15:31
Всичко свързано със секса е много индивидуално. Аз изпитах оргазъм за пръв път на 14 и бях още девствена :oops: .
А после удоволствието с мъж същото ли е като удоволствието сама? В смисъл, откри ли с течение на времето нов, по-силен орагзъм?бе ако е някой некадърник, понякога да си сама е по-добрия избор :lol: :lol: :lol:

katie
3rd April 2007, 15:38
[бе ако е някой некадърник, понякога да си сама е по-добрия избор :lol: :lol: :lol:

:1203: :1203: :1203:

pokahontas
3rd April 2007, 15:39
бе ако е някой некадърник, понякога да си сама е по-добрия избор :lol: :lol: :lol:
Хехе, това ми е ясно, но въпросът ми е има ли разлика между оргазма сама и с партньор и дали с мъж удоволствието е по-разтърсващо. Просто съм малка още и затова питам :oops:

Enerdji
3rd April 2007, 20:48
Ето в това отношение съм зависима от мъжете :lachen:
Лошо е да си зависим :lol:
ти си за оплакване, честно :1246:
Най лошо ще стане като спрат да се намират желаещи :oops: Ще се наложи да прилагам други методи :2011: Но за сега всичко си е ок :girl_in_love: :lachen:

nadin
7th October 2007, 15:02
Страх ме е по- скоро не от болката, а от това, че ако не ми хареса чувството, може след това дълго време да отказвам да правя секс... Не знам дали е до човека, мисля, че проблема е в мен. Не може пък никой от хората, с които съм имала някакви контакти, да не успява да ме възбуди достатъчно... Забелязала съм, че получавам някаква възбуда, която трае само момент и след това изчезва... И като изчезне нямам желание за секс :(
Мисля,че прекалено много мислиш.Моят пръв път наистина беше отвратителен,но не ми се е загубило желанието за секс,така че не се притеснявай,отпусни се и не му мисли много много,защото ако всеки път докато си с момче си мислиш-Аз всъщност възбудена ли съм,искам ли да правя секс...До никъде няма да стигнеш
наслаждавай се на мига :wink:

mwraki
7th October 2007, 17:30
Моят първи път беше "някой да свърши черната работа" - в смисъл, че не бях влюбена в гаджето си, не че ми беше гадно, не ме болеше много, но не изпитах и голямо удоволствие :lol: Тогава бях някъде на 18 години :lol: След това вече, абсолютно в потвърждение на думите "апетита идва с яденето" ми дойде и апетит, и храна :1210: :1242: Научаваш се да изпитваш удоволствия от пустия му секс, та искаш още и още, само да премахнеш всякакви прегради и предразсъдъци от рода на "сега дали ще ми е хубаво" и...става :lol: Сега съм на 26 и вече се надсмивам над тия ми ти притеснения, ама тогава :twisted: Сега съм в период на търсене разнообразие и новаторски похвати :lol: Познавам тялото си, но много пъти съм се оказвала изненадвана от възможностите си и от фантазиите си :1242:

just_smile_{F}
8th October 2007, 18:59
остави се просто на момента :) може би просто още не си намерила човека с когото искаш да си :)

Rusalka
9th October 2007, 11:09
Незнам тези, които пишат дали са прочели цялата тема, та да кажа, че момичето отдавна го е направило. Но няма проблем, давайте съвети на тези, който имат нужда. :wink: