PDA

View Full Version : Eдин проблем свързан с цикъла


helen4ee
21st March 2007, 19:55
Здравейте, имам е един проблем свързан с цикъла(бих казала).Надявам се да ми помогнете и искренно ви благодаря предварително!Днес сутринта, като отидох до тоалетната по малка нужда, нали всичко тип топ , обаче и след като се изпишках, пак имах онова усещане че пак ми се пикае и то зверски!Все едно нещо отдолу ме гъделичкаше.По принцип, такива неща ставяат когато съм хванала настинка.. а а май наистина имам.Аз отидох пак до тоалетната и нали опитах да се изпикая, но беше много малко насила и имаше кръв леко червена, ама много малко кръвчица почти капка!И аз ис викам ами то ми е дошло( а то и трябваше тия дни да ми дойде) и МИми е щастлива и си слага превръзка всичко тип топ, обаче няма нищо и грам кръвчица нямаше по превръзката след 4 часа! След това правих секс с гаджето и по преерватива също нямаше кръв, и след това до сега няма кръв .. и незнам. Днес цялото ми настроение беше ужасно променливо плача и аз незнам защо по 2 сълзички и спирам след извесвестно време за най-малкото започвам да плача.Има и още нещо което не съм сигурна че е свързано с проблема и то е че преди 4 дни пих постинор ...(за 2ри и последен път в живота ми)Говорих с майка ми тя ми каза да видим утре дали ще има кръв..(тя не знае за постинора) Много съжалявам за тази тема, но наистина незнам , страшно ме е страх и аз незнам от какво! Надявам се да ми помогнете !!!

Flame73
21st March 2007, 20:02
Най-вероятно е от постинора, миличка.Не се шашкай! :wink:
Ако цикъла ти е редовен, изчакай спокойно менстр.си ден...
А този постинор....и двете хапченца ли си изпи?През какъв интервал?

helen4ee
21st March 2007, 20:06
ами то пише едновременно да ги изпия.. аз и на нова година пих защото ми се наложи! Направо с е 6ашнах от тая плинка кръв направо незнам много се сдухах и мее страх и това настроение, и ти като много се обичам, като си предцавя че нещо моей да съм си направила с тъпиоя постинор умирам направо !

Flame73
21st March 2007, 20:11
Постинора не може да ти навреди.Моя съвет е да избягваш обаче прибягването до него....по постовете ти съдя, че си младо момиче?!Ако се притесняваш толкова много, редно е да се консултираш с гинеколог.Сподели и с майка си, предполагам знае жената, че редовен полов живот?
Казваш, че с гаджето си ползвате презервативи...какъв е проблема тогава? :roll: Дори и да сте натаралянкани, не забравяйте за кондомите! :wink:

helen4ee
21st March 2007, 20:16
хаха да тя майка ми знае аз съм сравнително малка 17 години (колко са)Ами аз от 5 годишна не съм ходила на гинеколог и много се пиртеснявам от тия разширители... обаче знам че когато водиш полов живот е хубаво поне 2 пъти в годината да ходиш на профилактичен преглед.. нали аз с гаджето ми съм си от 3 години( и двамата си бяхме девствени) обаче все пак е хубаво да се ходи но ме е страх.. сега април с майка ми ще ходя аз си споделям с нея обаче как да и кажа че съм пила постинор мене ме е срам, не е редно въобще такива неща да пия, а от него всичко ако ми се е получило... миналия път нишот не ми стана.. сега незнам
:cry:

Flame73
21st March 2007, 20:24
Ти до сега не си ли ходила на гинекологичен преглед? :roll: Като се има предвид, че отдавна вече правиш секс, редно е да минаваш тия профилактични прегледи за които си чувала!Няма място за притеснения от мед.инструменти, не вярвам съвестен лекар да ти навреди.
Моето мнение е да споделиш с мамчето, и тя като зряла жена да те покрепи.Освен това ще те придружи при гинеколог, ще бъдеш и по-спокойна! :wink:

helen4ee
21st March 2007, 20:33
Ами незнам дали ще се стигне чак до гинеколог? Смисъл аз в началото на другия месец ще ходя 100%, защото тогава с маминка сме се разбрали,не съм ходила защото е няма къде.От много време гхи карам наще да ме заведат да ми издадат пълномощно теееее само ми казват:"добре ще видим " и нищо .. когато имах огромното желание да ходя (преди да разбера за разширителите) не отидох сега ме е страх и си мълча, но другия месец 100%.
А сега за проблемът ми имам въпрос до колко сериозен е. СМисъл едва ли е кръвоизлив невъзможно кръвоизлив с такава плюнка кръв, какво може да е аз не знам много ен си знам органите къде са и от какво може да е това..:(

Flame73
21st March 2007, 20:41
Ой, милото....Не се притеснявай, не е кръвоизлив!!!
Ти на 17 ли каза, че си? И за преглед е необходим док.от родител ли?Това не го знаех?! :roll:

helen4ee
21st March 2007, 20:44
О извини ме! Не пълномощно а направление от доктора.. много се извинявам понякога бъркам думите .. :oops: А аз знам че може да кажа на гинеколога да не използва разширители .Така ли е?

apoklistika
21st March 2007, 20:54
Не се шашкай толкова, тов е по всяка вероятност от постинора. Възможно е дори и да не ти дойде този месец, пак заради него. Но консултацията с гинеколога е задължителна. Ако той прецени и ако ти искаш, ще ти изпише подходящите за теб противозачатъчни.
Мой съвет- не прибягвай повече до постинора.

helen4ee
21st March 2007, 21:00
Ох Благодаря ви и на двете много!
Мисля да ми е за последен път, определено защото в крайна сметка това е лекарство, което се взима в краен случай... определено не мисля че вличе добре и нямам намерение да го взимам!! Дано ми дойдее много се надявам, защото не искам да казвам на майка ми за тъпия постинор и да изгубя доверето и... Благодаря ви много !

Ако има още жени, коиот са имали такъв проблем, нека да споделят.

apoklistika
21st March 2007, 21:17
http://www.ladypill.com/what.php
Прочети какво пише тук, един от вероятните странични ефекти е точно кръвотечение между двете менструации, така че най- вероятно това е станало и при теб.
Между другото, имаш ли проблеми с бъбреците? Защото това, което описваш с ходенето до тоалетна аз го имах, когато изхвърлях песъчинки от бъбреците, включително и капките кръв.

helen4ee
21st March 2007, 21:20
Ами не, аз по принцип с нищо нямам проблем органите са ми много добре.Само в 5ти клас имах мононоклеоза и черното дробче беше пострадало, но сега всичко си функционира добре.
Благодаря ти апоклистика :)

sladkatony
21st March 2007, 21:34
Извинявайте, че се натрапвам, ама не се светнах къде другаде да си задам въпроса. Преди време бях срещала из мрежата нещо като "интимен календар за жени" , всъщност въобще не съм сигурна, че се казваше така :? Въсщност беше нещо коети си инсталираш на компютъра и там му залагаш разни, данни за цикъла си и той те "уведомява" ако има някакви отклонения
Имате ли идея какво търся :1231:

Flame73
21st March 2007, 21:38
Такъв календар (http://calendar.zachatie.org/work/HomePage) ли търсиш, Тони?

sladkatony
21st March 2007, 21:45
Не, но благодаря. Онзи беше нещо по-различно :1246:

apoklistika
21st March 2007, 21:49
Аз ползвам календара на зачатие, бива го, върши ми работа.
Ако искаш нещо на компютъра, тук (http://www.download.com/Femta-Woman-s-Calendar/3000-2124_4-10193689.html) има един, но не съм го пробвала.
Още един (http://www.freedownloadscenter.com/Business/Personal_Info_Managers/Woman_Calendar_Download.html)

Flame73
21st March 2007, 21:52
Окей..... :D
Виж този (http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=31799)линк.
Но за да си инсталираш програмката, е необходимо да се регистрираш!

Flame73
21st March 2007, 21:56
Още един (http://www.freedownloadscenter.com/Business/Personal_Info_Managers/Woman_Calendar_Download.html)
Без да искам, цъкнах на тоя и взе,че се тегли сега... :lol: :lol: :lol:
Мерси за линка. :2020:

apoklistika
21st March 2007, 21:59
То и аз без да искам го изтеглих, ама ще го видя сега, може и да ми хареса повече от зачатието :lol: