PDA

View Full Version : Хирург с най-много НЕУСПЕШНИ операции!


Beauty
22nd March 2007, 22:57
:cry:

milena127
22nd March 2007, 23:17
Момичета, с риск много от вас да ме оплюят аз ще напиша нещо, което си мисля тези дни.
С цялото ми уважение и съчуствие към всички, които се борят с проблемите и грешките на лекарите и с бездушното им отношение искам все пак да ви кажа нещо, което ме мъчи:

Нека не оставяме тези, които тепърва ще се оперират с погрешно впечатление. Няма такъв избор, който ще те предпази от проблеми. Виждала съм очевидни грешки на лекари тук, ужасни последствия от лошо свършена работа. И все пак - ПОНЯКОГА проблема се случва въпреки старанието на лекаря.
Аз за себе си ще говоря- поех риска въпреки старанието на лекаря да получа риплинг, обръщане на имплантанта (аз съм с асиметрични), КК, отхвърляне....
И ако това се случи ще знам, че МОЖЕ би ще е грешка на лекаря, която заслужава да бъде в тази класация, но има и вероятност въпреки неговото старание просто да имам лош късмет, да съм спала не както трябва и хиляди други може би...

ПП. Да не се изтълкува погрешно, че съм против анкетата, напротив, смятам, че ще е доста полезна за новите момичета и точно за да съм им полезна си написах мнението.

bimbi
23rd March 2007, 08:02
Напълно подкрепям Милена. За мен не винаги проблема е грешка на лекаря, има и редица други фактори, оказващи виляние. Най-сетне това е организъм, който не винаги може да го правим каквото си искаме.
Въпреки че ми се обърна импланта, няма да гласувам против Бояджиев. Тоест няма да гласувам срещу никой.

tania29
23rd March 2007, 09:40
Здравейте!Според мен всеки от нас ,който е решил да си направи такава операция е запознат до някаква степен с рисковете и недостатъците след това. Вярно е ,че не на всеки може да се случат някакви неприятности ,свързани с операцията, но винаги и навсякъде в сайтовете на пластичните хирурзи пише ВСЯКА ОПЕРАЦИЯ КРИЕ РИСК и с това те малко или много се застраховат. Друг въпрос е за старанието ,което полагат при самата операция, но при хирурзи който са внимателни ,такъв риск е минимален.

laska
23rd March 2007, 10:20
.Второто ми основание е,че ми докара тромбофлебит на торакалната гръдна вена,защото е засегнал главен кръвоносен съд,което премълча,а на всичкото отгоре ми каза,че съм имала късмет,че изобщо мога да си движа ръката!И такива пациентки имал :roll: Това е моят глас!
Съжалявам за това което си преживяла.След операцията едната ми ръка беше много трудно подвижна.Страната от която понастоящем имам малко риплинг ме боли когато спя на нея.Би ли ми обаснила симптомите на твоето усложнение за да ги сравня с моите и ако трябва да потърся помощ.Сега съм по добре и съм доволна от резултата но все пак.... :roll:

Chujdata
23rd March 2007, 10:42
Гласувах за Сердев, тъй като в далечната 1995 г. само ангел хранител ме спаси от инжектиране на хидрогел.Лично съм виждала последствията.

Sister
23rd March 2007, 10:43
Няма да гласувам в анкетата, понеже още не съм се подлагагла на интервенции. Тъй като смятам да го направя, мисля, че анкетата наистина е полезна на такива като мен, които все още не са направили своя окончателен избор..разбира се форума не може да бъде единствен критерий при избор на хирург и все пак информацията, която намирам тук ми е полезна....въпрос на лична преценка е къде да сложиш границата на доверяването....

Още с началото на тази анкета поставихте много въпроси и най- вече дадохте много отговори....Бях се спряла на хирург, от който има двама недоволни още на първата страница.... :(

Радвам се , че ви има.....

emisof
23rd March 2007, 11:04
Гласувах за Сердев, тъй като в далечната 1995 г. само ангел хранител ме спаси от инжектиране на хидрогел.Лично съм виждала последствията.
И аз така, по същите причини.
Иначе съм абсолютно съгласна с Бимби.Имам три операции на гърдите, две от тях при един и същи лекар, третата при друг. Имам и абдоминопластика. Имала съм и КК, и риплинг, и хиператрофирали белези, и асиметрия, но никога не съм смятала лекаря си отговорен за това. Затова ще гласувам само за Сердев, защото смятам за КРИМИНАЛНО деяние инжектирането на свободен гел в гърдите.

junglegirl
23rd March 2007, 11:12
Имала съм и.... асиметрия, но никога не съм смятала лекаря си отговорен за това.
За другото съм съгласна,но това му е работата.Ако асиметрията е видима в момента на излизане от упойка(както аз си напипах гънката с ръка,още преди да съм ставала от леглото)смятам,че това е напълно грешка при позиционирането.

emisof
23rd March 2007, 11:16
Имала съм и.... асиметрия, но никога не съм смятала лекаря си отговорен за това.
За другото съм съгласна,но това му е работата.Ако асиметрията е видима в момента на излизане от упойка(както аз си напипах гънката с ръка,още преди да съм ставала от леглото)смятам,че това е напълно грешка при позиционирането.
Мойта асиметрия беше в размера на гърдите. Винаги едната ми е била по-голяма. Сега съм с различен кубик 350 и 390сс и нямам асиметрия.

junglegirl
23rd March 2007, 11:21
Аз бих разчитала лекарят ми да съобрази различните обеми(мое мнение,разбира се).

Flame73
23rd March 2007, 11:38
Имала съм и.... асиметрия, но никога не съм смятала лекаря си отговорен за това.
За другото съм съгласна,но това му е работата.
Мойта асиметрия беше в размера на гърдите. Винаги едната ми е била по-голяма. Сега съм с различен кубик 350 и 390сс и нямам асиметрия.Аз бих разчитала лекарят ми да съобрази различните обеми(мое мнение,разбира се).

Еми, привет... :2020:На останалите също... :1201:
Подкрепям мнението на Джангълчето, мацка.Според мен е трябвало да бъде съобразено с асиметрията преди последната ти операция!

А аз по-късно ще се включа, че.....май ще съм многословна в тази анкетна тема! :2007:

П.П.Но пък ще си дам своя глас за Веселин Динев (http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?p=103690#103690)(за съжаление)като една от пострадалите му пациентки!
Абе защо не можем да си дадем по два гласа, че да маркирам и тоя престъпник :twisted:Сердев:twisted:?!

Вили
23rd March 2007, 12:32
Привет на всички! Аз дадох моя глас за Любомир Калудов и ме е яд,че не мога да гласувам постоянно против него.Но се надявам,че и другите "обезобразени" като мен ще се включат в анкетата.Съгласна съм с вас,че никой хирург не може да ти даде 100% гаранция и че всичко е до организма на човек.Но има и ГРЕШКИ на хирурзите,които за жалост са непоправими. След операцията при този "сръчко" разбрах,че всъщност той само ме е нарязал и зашил и къде да беше само това.Той е работел точно като дърводелец и е предизвикал кръвоизлив в корема ми ( става дума за абдоминална пластика) ,от който кръвоизлив се е образувала киста с размери 5см на 2см. Освен кистата се е образувала и много съединителна тъкан,която беше "изсякана". Да не говорим че пъпа ми също беше нарязан и обезобразен. Та кажете ми къде е моята грешка,грешката не е в моя организъм,грешката ми е че съм отишла при него.И накрая разбрах ,че той всъщност няма диплом за пластичен хирург. Направо съм благодарна ,че съм жива и затова гласувам с две ръце ПРОТИВ него.

emisof
23rd March 2007, 12:44
Хмм, за асиметрията си мисля, че би трябвало изрично да кажеш на хирурга ти да ги изравни. Аз при първите оп. дори не знаех, че може да се поставят различни по размер импланти :? Сега при последната /надявам се/ оп. си казах изрично, че искам да са ми равни. Ама мойто са бели кахъри пред толкова ИСТИНСКИ пострадали пациентки.

minididi
23rd March 2007, 13:25
Аз дадох моя глас за Динев,защото поисках корегиране на разстоянието м/у гърдите ,а той го е направил само от едната стана и е очевидно.

morganlefei
23rd March 2007, 13:57
Давам моя глас за д-р Емил Георгиев, за това, че сложи импланта ми почтина врата, не прецени ширината и профила, който ми е нужен, направи ми широк джоб настрани и не пожела да направи ре операция.

milena127
23rd March 2007, 14:08
Струва ми се, че за да са обективни резултатите, трябва да се направи малко по-разширена анкета.

По-точно?

apoklistika
23rd March 2007, 14:24
Извинявам се предварително за намесата в темата ви, аз не съм оперирана, нямам преки впечатления от който и да е доктор, но чета достатъчно дълго,за да си изградя за всеки някакво мнение и искам да обърна внимание на нещо, от което могат да се подведат новите момичета.
Виждам, че например за Калудов има само един глас против, а за Сердев- 8 до момента. В никакъв случай обаче не мисля, че Калудов е "по- безопасен" от Сердев, имайки предвид дори само случаите на Малвина и Вили. Причината е, по мои наблюдения, че тук пишат много малко негови пациентки.
Та затова не съм сигурна колко реална ще е класацията...

bimbi
23rd March 2007, 14:31
Та затова не съм сигурна колко реална ще е класацията...няма да е реална разбира се. щом се гласува и анонимно, а някой имат и по няколко профила...

milena127
23rd March 2007, 14:33
Аз мисля, че точно затова Бюти помоли всички да напишат причините за гласуването си. Съвсем коректно е да е така.

lethe
23rd March 2007, 14:57
гласувах за анастасов. причините са доста и ги има в темата за него.

Errika
23rd March 2007, 15:59
Въпреки,че я няма в анкетата,аз гласувам за Красимира Вачкова.Първо си правих липосукция на ханш и бедра с епидурална анестезия.Останах с впечатление,че за нея най-голямо значение имаше да си вземе парите.Възможно е да е практика навсякъде и аз да греша,смятайки,че парите не се дават преди операцията.Няколко месеца след първата липосукция,направих отново при нея втора,но на глезени и колене.Исках пълна упойка,но тя ме изкара някаква лигла и ми каза,че с местна упойка няма да усетя нищо.Чувствах всичко,особено на глезените и колкото и да стисках зъби,понякога виках от болка,но тя усмихната ми казваше,че не е възможно да ме боли.Да не говорим,че резултата изобщо не беше и близо до това,което очаквах.Когато попитах колко литра са изтеглили ми каза,че това не ме интересува.Няколко години по-късно,след като родих втория си син,поисках да повдигна гърдите си.Ивайло Рачев ,при когото отидох за консултация ми препоръча Красимира Вачкова,където той практикуваше тогава.Изказах му опасенията си ,но той ме увери в нейния професионализъм и аз не се поучих от предишните си грешки.В деня на операцията отпътувахме сутринта с доктора за Софииската клиника,пристигнахме,напра виха ми изследваниqта и след един час бях на операционната маса.С пълна упойка.Два часа след операцията пътувахме обратно за Плевен,беше кошмарно.А резултата от операцията още по-кошмарен.Огромни белези около ареолите,с много набори,едната ареола е два пъти по-голяма от другата и разположена съвсем неадекватно спрямо другата.Ревнах с глас,като ги видях.Докторът,който ме беше завел потвърди лошия резултат и ми предложи сам да поправи грешките,но аз не се съгласих,не исках повече да се подлагам на нещо подобно.Ако някой иска,мога да снимам.
Така че моя глас е за д-р Красимира Вачкова

Ани
23rd March 2007, 17:22
аз за сега няма да гласувам защото нямам личен опит и дано не ми се налага......... анкетата е много хубаво нещо лошото е че резултата може да се види само ако си гласувал

sladkatony
23rd March 2007, 17:25
... лошото е че резултата може да се види само ако си гласувал
Това не е вярно ! От долу под изредените имена има "виж резултата" или нещо в този дух

Jeni84
23rd March 2007, 17:26
аз за сега няма да гласувам защото нямам личен опит и дано не ми се налага......... анкетата е много хубаво нещо лошото е че резултата може да се види само ако си гласувал
Какво искаш да кажеш??? Нали под анкетата има виж резултатите???

Вили
23rd March 2007, 17:26
Ами за Калудов знам още три негови пациентки,които са обезобразени,дано се включат.На едната е правил два пъти операция на нос ,ужасно несполучливи и двете. Другата е с абдоминопластика,която е изпаднала в кома и не знам нищо повече за нея,а третата - при нея операцията е на детето и и по точно на ушите на детето.След тази абдоминална пластика въпросния "специалист" е изгонен от клиниката в която практикуваше.Знам за още една абдоминална пластика,след която се е образувал тромб в корема и остана и случая на Малвина.Всичко това го има тук из темите.Та мила apoklistika,чудя се ако постъпят така с теб как ще реагираш и пак ли ще се чудиш колко е достоверно всичко.
И се чудя,защо от всичките хирурзи се замисли точно за него :?:

Ани
23rd March 2007, 17:30
... лошото е че резултата може да се види само ако си гласувал
Това не е вярно ! От долу под изредените имена има "виж резултата" или нещо в този духда видях го просто не му бях обърнала внимание заблудила съм се от други подобни форуми

milena127
23rd March 2007, 17:41
Аз честно казано не виждам къде Апоклистика казва, че е това, което сте казали за Калудов не е достоверно??? :?:

Че тя нали точно това казва- дори и малко да гласуват за него той е много опасен!

Тя казва само, че резултата ще зависи предимно от това колко пациенти на въпросните доктори посещават форума.

Nadia28
23rd March 2007, 17:58
лелеееееееееееее,каква съм патка заспала,гласувах за Ники Георгиев като прочетох,че е за доволни от операцията си,моля модераторите да ми изтрият гласа за него,много съжалявам :oops:аз съм от най-доволните му пациентки

Glesanka
23rd March 2007, 19:15
Моят глас също е за д-р Вачкова, резултатът от нейната намеса бяха хлътване в дясната гърда, набръчкани ареоли, асиметрични като форма и разположение, гигантски белези. След реоперацията разбрах, че отвътре положението не е било по-розово - многобройни усукани в разни посоки конци. Въпреки това, за да бъда справедлива, ще кажа, че като човек д-р Вачкова ми направи добро впечатление - беше внимателна и мила. Съжалявам, че разочарованието ми от резултата от операцията не е в унисон с чувството, което иначе остави в мене.

Glesanka
23rd March 2007, 19:22
Дадох още един глас, този път за д-р Емил Георгиев, от името на сестра ми, която не влиза във форума, заради непоправимо опропастените й уши - прекършени хрущяли, неправилна форма, както и заради това, че пропиля надеждата й да има някога уши, които не се налага да крие под косата си...

want
23rd March 2007, 22:10
Моят глас е за емил георгиев!Така беше ме подредил че и аз самата не можех да се позная!До сега съм похарчила 20 000 лева за да поправя една част от поразиите му а ако трябва да поправя всичко ще трябва да дам още толкова!

bel
23rd March 2007, 23:38
Гласувах за Динев. Според мен джобът, който е направил на едната ми гърда е бил прекалено голям и затова имплантът ми се обърна. Освен това имам риплинг и на двете гърди, а едната леко ме наболява все още, а са минали 9 месеца и половина от операцията.

apoklistika
24th March 2007, 00:58
Та мила apoklistika,чудя се ако постъпят така с теб как ще реагираш и пак ли ще се чудиш колко е достоверно всичко.
И се чудя,защо от всичките хирурзи се замисли точно за него :?:
Вили, много погрешно си разбрала какво искам да кажа :roll:
Милена се е опитала да обясни, но да си кажа и аз, за всички неразбрали. Не оспорвам достоверността на ничия история, напротив, исках да обърна внимание точно на изключително сериозните проблеми при теб и Малвина и да наблегна (за тези, които сега започват да търсят инфо из форума) на това, че единственият глас против Калудов е равностоен на всичките вече 11 гласа против Сердев.
Именно заради това е нереална анкетата. Според нея излиза, че на Калудов може да се има повече доверие, отколкото на Стоянов и Динев примерно, което е абсурдно.

Вили
24th March 2007, 01:09
Съжалявам Апоклистика,наистина съм те разбрала съвсем погрешно :roll: !

Enerdji
24th March 2007, 07:34
Въпреки,че я няма в анкетата,аз гласувам за Красимира Вачкова.
Няколко години по-късно,след като родих втория си син,поисках да повдигна гърдите си.Ивайло Рачев ,при когото отидох за консултация ми препоръча Красимира Вачкова,където той практикуваше тогава.Изказах му опасенията си ,но той ме увери в нейния професионализъм и аз не се поучих от предишните си грешки.В деня на операцията отпътувахме сутринта с доктора за Софииската клиника,пристигнахме,напра виха ми изследваниqта и след един час бях на операционната маса.С пълна упойка.Два часа след операцията пътувахме обратно за Плевен,беше кошмарно.
Така че моя глас е за д-р Красимира Вачкова
И аз се зачудих защо я няма в анкетата. Имам лоши впечатления от нея само от консултацията на която ходих за блефаропластиката, така че нямам основания да гласувам. Но щеше да ми е интересно да знам колко са недоволните от нея пациенти.
Иначе историята Плевен-София и обратно с Рачев я знам, моята с ринопластиката е същата, само че носа ми го прави той, а не тя. Не че съм видяла де... но като се събудих от упойката той беше до мен.
Няма да гласувам и против него, макар че носа ми съвсем не е това което очаквах. Благодарна съм че нямам никакви здравословни проблеми!
И понеже съм видяла много гърди правени от него, когато реша да слагам импланти ще го направя САМО при него. В това наистина е адски добър, за сега няма провали.

МЕРИ
24th March 2007, 08:38
Момичета, мисля, че сте пропуснали да поставите имито на д-р Скерлев. Казвам го не заради това, че съм недоволна от него, а просто защото за него съм чувала добри отзиви. Аз при него съм слагала само ботокс и съм доволна.

trini_ti
24th March 2007, 10:20
Като човек който смята да си прави и други пластични операции бих казала че тази анкета е супер, много хубава идея но за съжаление смятам че не е от най-обективните. Вътре имаше много имена на хирурзи за които дори не бях чувала, както и много от по-новите във форума предполагам, а в тази анкета е написано само от кои сме недоволни, като много от хирурзите които са по-неизвестни ще се съберат само 1% та дори и толкова може и да не съберат и така те ще се наредат в очите на много като едни от най-добрите хирурзи заедна с истински много добрите.
ПП: не за друго пускам това а за тези които направят такава грешка да погледнат нещата и от тази страна. Ето аз съм доволна за сега и искранно съчуствам на пострадалите които себорят, борили са се или ще се борят с проблеми причинени от "специалисти".

grace
24th March 2007, 12:41
Съгласна съм с trini_ti и apoklistika. Излиза че докторите, чиито пациентки не влизат в този форум и са по-неизвестни като имена са най-добрите, защото не трупат отрицателен вот, а най-често обсъжданите са некадърни. Редно е да има анкета и за доволните от лекарите си :roll:

milena127
24th March 2007, 14:10
Гласувах за Динев. Според мен джобът, който е направил на едната ми гърда е бил прекалено голям и затова имплантът ми се обърна. Освен това имам риплинг и на двете гърди, а едната леко ме наболява все още, а са минали 9 месеца и половина от операцията.
Хм...Бел, ти май ми обърна представите. Аз все си мисля, че нямам риплинг, понеже джобовете ми са направени точно за този обем имплантанти.
Риплинга не се ли получава, когато имплантанта не се побира съвсем в джоба? Т.е. набира се понеже няма място.
Не мога да си обясня как така хем джоба ти е голям, хем имаш риплинг, след като е голям джоба би следвало изобщо да не се набира имплантанта, нали :1202:

zuzina
24th March 2007, 17:42
........заради непоправимо опропастените й уши - прекършени хрущяли, неправилна форма, както и заради това, че пропиля надеждата й да има някога уши, които не се налага да крие под косата си...
Точно това направи и Калудов с ушите на моят син, а като се опита да поправи стореното, резултата беше дори по-лош от първия!!! Гласувам за него с две ръце!!!

emisof
24th March 2007, 17:45
Зузина, гласува ли НАИСТИНА, щото има само един глас против Калудов и той е на Вили :roll:

DeSIKOS
24th March 2007, 18:09
Риплинга не се ли получава, когато имплантанта не се побира съвсем в джоба? Т.е. набира се понеже няма място.
Не мога да си обясня как така хем джоба ти е голям, хем имаш риплинг, след като е голям джоба би следвало изобщо да не се набира имплантанта, нали :1202:
Миленче, така погледнато твоята логика е желязна относно риплинга, а как ще обясниш факта, че риплинга се получава първоначалн при повечето момичета и след време изчезва (включително и на теб) :?:
Питам, защото и аз има риплинг и според мен не е толкова на малкото ложе, колкото на тънката кожа, която аз имам!

milena127
24th March 2007, 18:17
Миленче, така погледнато твоята логика е желязна относно риплинга, а как ще обясниш факта, че риплинга се получава първоначалн при повечето момичета и след време изчезва (включително и на теб) :?:

Съвсем логично ще го обясня- в началото имах лек риплинг, с времето все повече се отпуска кожата по имплантанта и леко се разширява (както при бременност). Това естествено не е безкрайно, става въпрос за леко отпускане. По-сериозния риплинг естествено няма как да изчезне така.

ПП. Говоря само мои наблюдения и впечатления, в никакъв случай не претендирам да съм медицински запозната в детайли. Ако не е така нека някой обясни и за мен е интересно.

И да уточна- аз имам страшно тънка кожа също, но изчезнаха вълничките.

bel
24th March 2007, 21:48
Миленка, и аз като Деси го отдавам главно на тънката си кожа. Но според мен риплинг може да се получи и при по-големи джобове. Визуално си представям как импланта, след като не е плътно обграден от тъкани, се набръчква и увисва надолу, понеже не е нещо твърдо, а е като найлон, пълен с желе. Може и да не съм права, но имам такова усещане. А риплинга си е факт, особено като се наведа надолу... :?

milena127
24th March 2007, 21:58
Мда, Белче наистина може и така да се обясни. Не съм го мислила от тази гледна точка.

Аз само по себе си съдя досега - аз имам много тънка кожа, толкова тънка, че козметичката ми все разправям, че не е виждала някой с толкова тънка кожа. В началото имах леки вълнички по средата и като се наведа. С времето все повече се изглаждаха и след няколко месеца вече съвсем изчезнаха. Та за себе си така си го обясних- в началото кожата ми беше много опъната, то аз бюст нямах и как няма да е опъната като и набутах имплантантите, обаче сега омекна, разтегна се леко и вълничките изчезнаха.

Ти кога ще стесняваш джоба? А на другата, която не е изместена къде ти е риплинга- по средата ли?

Malvina
25th March 2007, 08:50
Аз гласувах за Калудов!

Chujdata
25th March 2007, 15:34
Всички с надмускулно поставяне и повечето с частично подмускулно, които са нямали собствена тъкан в достатъчно количество, както и са с тънка кожа, имат риплинг като се наведат. Така, че успокойте се за тоя риплинг, все пак нямаме естествени цици. Кой го гледа и забелязва освен ние самите, аз незнам честно.

bimbi
25th March 2007, 15:37
Именно че не само джоба е от значение. С надмускулно съм, моя джоб също се оказа по-голям, но кожата ми не е тънка, имам си и тъкан - риплинг нямам, и никога не съм имала.

Beauty
25th March 2007, 17:18
:D

trini_ti
25th March 2007, 19:57
Не съм искала да обидя никого. Аз както вече казах анкетата е страхотна идея но има много от по-новите, не достатъчно запознати и не желаещи да поровят повече във форума за които беше поста ми, с препоръка която смятах че се подразбира- да не гледат само анкетата, а да се заровят по-надълбоко ако са решили да се оперират (а от споменатите има много, та дори и аз бях така в начлато исках някой да ми каже добър хирург и веднага отивах при него, добрече тогава точно ти ме скастри и не направих грешка, за което мерси :girl_in_love: )

Beauty
25th March 2007, 20:21
:D

ADA
26th March 2007, 18:36
Аз не съм гласувала,защото нямам личен контакт с никой от хирурзите, но ми се струва че хора които са недоволни или просто искат да направят анти реклама на някой от хирурзите са най-активни, и дават гласа си по няколко пъти!Аз мисля, че тези на които им предстои среща с пластичен хирург не бива да се ръководят от тази анкета, или поне аз не бих се ръководила от нея, или поне не напълно.

Venice_2
27th March 2007, 13:09
:)

lethe
27th March 2007, 15:39
бъркам ли се или гласуват само пострадалите? иначе ако всеки почне да гласува според мнението си ще стане една... :shock:

Beauty
27th March 2007, 15:40
:D

milena127
27th March 2007, 15:49
бъркам ли се или гласуват само пострадалите? иначе ако всеки почне да гласува според мнението си ще стане една... :shock:
Не бъркаш, редно е само пострадалите да гласуват наистина, иначе ние тук трябва да кликаме на всеки лекар, за който сме чули лошо мнение, и ще стане една....

Venice_2
27th March 2007, 16:54
:)

Errika
27th March 2007, 17:45
Beauty, възможно ли е да добавиш в анкетата и д-р Красимира Вачкова?
До сега за нея има два гласа-моя и на Bendji ,но няма как да гласувам. :)

Beauty
27th March 2007, 17:46
:D

danikk
28th March 2007, 08:21
Смятам за изключително полезно поставянето на този проблем! Надявам се всички да бъдат честни, а не подставени лица, защото от това зависи ,макар и не 100%, решението на някой на кого да се довери и евентуално да се спаси. Пиша и от собствена гледна точка, тъй като впечатлена от телевизионните реклами на Сердев ( НЕ БИХ ГО НАРЕКЛА ЛЕКАР) мусе доверих и сгреших!!! Неговите т.н. безкръвни шевове са пълна измама - изпъването на кожата трае около 20 дена. След това положението е същото както преди - документирано е от самия него със снимки. Но болката си я изживял, а за връщане на парите не става и дума! Същото се отнася и за липосукцията, която ми направи - въобще не личи, че е правена!! АКО МОГА ЩЕ ГЛАСУВАМ 3 ПЪТИ ЗА НЕГО :girl_cry2:

want
28th March 2007, 13:08
Аз не съм гласувала,защото нямам личен контакт с никой от хирурзите, но ми се струва че хора които са недоволни или просто искат да направят анти реклама на някой от хирурзите са най-активни, и дават гласа си по няколко пъти!Аз мисля, че тези на които им предстои среща с пластичен хирург не бива да се ръководят от тази анкета, или поне аз не бих се ръководила от нея, или поне не напълно.
За да гласуваш не се иска да си имала "личен контакт" с лекаря а да си правила пластична операция:)Самото заглавие на темата показва за какво се гласува и кои трябва да гласуват.И естествено че хората които са недоволни от операциите си да са наи активни!Прочети още веднъж името на темата и се замисли малко!Анкетата е доста показателна и може да покаже на тези които тепърва ще си правят операция кои са лекарите от които има най-много недоволни!А недовоството е породено от зле свършена работа мила, а не защото просто ей така сме решили да злепоставим някой!А за гласуването по няколко пъти просто е невъзможно технически така че спри да пишеш глупости

Beauty
28th March 2007, 13:23
:D

Cleopatra
28th March 2007, 13:40
Видях, че д-р Жерар Охеда има 1 негативен глас засега... може ли този, който е гласувал за него да поясни защо? Аз съм се спряла на този лекар и живо ме интересува всичко за неговата работа!

milena127
28th March 2007, 13:47
И аз искам да попитам кой е гласувал за д-р Николай Георгиев и защо?
Уж всички мнения прочетох, а никой не казва да е гласувал за него (освен погрешното гласуване, ама то не се брои).

desp
28th March 2007, 15:12
Здравейте.
Живея извън България. По тази причина не съм писала нищо във форума. Аз съм една от пострадалите при пластични операции правени от български хирурзи. Говоря в множествено число, защото в България вече ми се наложи да се обърна към трети хирург. Първите двама меко казано си оставиха ръцете. Говоря за 2-ма защото там където не ме беше пипал първия да ме окепази, ме пипна втория да добави и той неща за поправяне. Все едно ми беше малко това от първия...
Ако трябва да дам мой глас в тази анкета то гласа ми отива за 2-ма хирурзи:

д-р Николай Сердев
д-р Николай Георгиев

Надявам се след някои и друг месец да не ми се наложи да прибавя и
трето име.

Поздрави на всички

junglegirl
28th March 2007, 15:42
Искаш ли да ни разкажеш повече подробности,особено за Н.Георгиев,защото тук той се ползва с много добро име и на мен лично ми е интересно да видя и другата страна на нещата-може би в "Пострадали от....."Благодаря ти :lol:

mel
28th March 2007, 15:43
desp, а може ли да кажеш какво точно са ти правели и какво точно не са направили както трябва?

Errika
28th March 2007, 15:50
desp,и аз бих те помолила да напишеш причините да не си доволна,защото също съм се насочила към Николай Георгиев.Благодаря ти!

desp
28th March 2007, 16:06
Ами тя моята е дълга.
162см/48кг. 35 години. Спортна натура. Изкарах едно двойно счупване на опашката при падане и сложих бричове докато се бях залежала 9 месеца. Реших да си възвърна контура с липосукция.
Първо при Сердев. Резултат: Огромна резка на едното бедро. Другото остана по-дебело. Там брича просто не беше взет. И на всичко отгоре ми взе от единия прасец като ми прави коленете.
При Георгиев отидох да ми запълни резката и възстанови асиметрията в бедрата. За липофиллинга се разбрахме да вземе от вътрешната страна на бедрата. Резултат: Резката не се промени много, Дебелината на бедрата ми се изравни що годе, но на всякъде където беше правил липосукция станаха отвратителни дупки. Развали ми линията и симетрията и на вътрешната част на бедрата.
А съпругата му като ме видя обяви че сам си била много добре.
За третия път ходих при Стоянов. На 45 дни сам след операцията при него. Изравни дупкуюте и асиметрията от Н. Георгиев. Този път ми взеха мастна тъкан от корема, щото след като е вземано веднъж от едно място, тъканта се променя и не става повече за донор при липофиллинг.
Все още сам подута, но такива неравности и дупки като при първите 2-ма няма.
При Сердев и при Георгиев дупките и неравностите се появиха в първите дни след операцията.
Ще се връщам пак при Стоянова за реконструкцията на прасеца. То нямаше как да се направи от веднъж.
Ами това е накратко.
Аз гласувах за Сердев. Тази дама дето е гласувала за Георгиев по грешка ми а направила услуга, щото аз нямаше как да гласувам и за двамата.

desp
28th March 2007, 16:22
Добавям и още нещо:
1.Най-отрватителното беше, че Георгиев като видя творението си обяви, че било добре и не би ме пипнал повече.
2.Стоянов успя да заглади видимо и резката на бедрото. При следвашатата операция и там ще трябва да се пълни наново, но виждайки резултата от работата му до момента си позволявам оптимизъм в известна степен и мисля, че мястото ще се изглади достатчно.

Enerdji
28th March 2007, 16:30
лелеееееееееееее,каква съм патка заспала,гласувах за Ники Георгиев като прочетох,че е за доволни от операцията си,моля модераторите да ми изтрият гласа за него,много съжелявам :oops:
....... :(

ADA
28th March 2007, 16:58
Want-ти защо си толкова настървена бе мила?Това, че казвам че нямам личен контакт, само по-себе си говори, че не съм си правила пластична операция,но не сметнах за необходимо да го казвам защото ако трябва да се изразя метафорично, се получава тафтология.Но ако кажеш друг път специално за теб ще се пояснявам. Това за недоволните е ясно, идеята ми беше да не се гласува анонимно. А и благодаря ти, че ми разясни как стоят нещата технологично :D .А и пропуснах да кажа - извинявам се, че пиша глупости.

Nadia28
28th March 2007, 19:35
Много съжалявам за това,което се е случило на desp,но ми олекна за единия глас,който приписах погрешно на Н. Георгиев :lol:аз съм една от най-доволните му пациентки и още не мога да си го простя :girl_cry:

junglegirl
29th March 2007, 08:21
Благодаря ти Desp,оставам с впечатлението,че операцията при когото и да е било е просто хазарт-не знаеш какво ще получиш на края.

bimbi
29th March 2007, 08:31
оставам с впечатлението,че операцията при когото и да е било е просто хазарт-не знаеш какво ще получиш на края.eee най-сетне познахте верния отговор

Jullet
11th April 2007, 02:03
Искам да ви попитам за кой Маджаров става въпрос.
КОлко е възрастен ?
В коя клиника работи ?
(Защото споменавала съм и преди - аз преди години (2 -3) ходих при един възрастен хирург със същото име.
От бургас ми го препоръчаха, като един от най-добрите за страната.
Прегледа ме в апартамент ... хихи :lol: .. с треперещи ръце и каза, че опрерира буквално в съседната стая. Че работил само с месна анестезия и с екип от една единствена мед. сестра. :roll:
Пред този апартамент нямаше табела и нищо не показваше, че това е място където се извършват такива сложни операции.... :?
Ако все още оперира, само въпрос на време е да влезе в "Господари на ефира" ... хихи :lol: )

:!: НО, - ПРЕДПОЛАГАМ ГОВОРИМ ЗА РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ;)

Solley
11th April 2007, 11:44
Аз също знам за един лекар Маджаров от Бургас ,даже при него щях да се оперирам ,тъй като много добри отзиви получих за него.
Но мацката ,която ми разказва за операцията си при него точно това обясняваше ,имплантирал с месна упойка под жлезата и за няколко часа се съвзела и се върмала в София ,после я боляло малко,но нищо особено.
Понеже беше първата жена ,която познавах да си е правила операция ,пък и беше завела всичките си приятелки и всички са доволни ,няма проблеми ...И то сега се сещам ,че ми обясняваше ,че приятелките й са се оперирали докато са били на море -1,2 дни най-много за възстановяване и хоп на плажа.
Аз бях решила че това е едва ли не най-леката операция на света -без последствия
МИСЛЯ СИ ,АКО НЕ БЕШЕ ТОЗИ ФОРУМ КОЛКО ЛИ ГРЕШКИ ЩЯХ ДА НАПРАВЯ

Stil
11th April 2007, 22:37
Давам своя глас за Н.Георгиев,защото окепази една моя риятелка ,която много обичам.Направи й липосукция на задната част на бедрата.Резултат:ужасни буци приличащи на огромен целулит,който неможе да бъде премахнат никога :( :evil:И черешката на мелбата беше ,че й пойска 1000 евро за да поправи работата си.

Цвета С
12th April 2007, 12:11
Аз гласувах за Сердев, не съм оперирана при него , но и аз смятам з криминално деяние свободното инжектиране на хидрогел в гърдите и където и да било.

iva1066
18th April 2007, 11:17
И аз съм от пострадалите при ринопластика, имам 2 операции при СЕРДЕВ и не съм доволна, мислех да ходя за 3- та ама, като чета тук ме хваща страх, посъветвай те ме при кой да отида да ми оправи най накрая носа :?: има ли някои доволен от това как му се е получило нослето или всички в БГ са касапи

mays
22nd April 2007, 18:19
сердев!!

Azumi
9th May 2007, 14:40
Съжалявам вместо да гласувам за Динев ,гласувах за др Заякова-ако може модераторите да ме коригират.От др Заякова съм доволна не разбрах въпроса... :oops:

didka07
10th June 2007, 02:49
не съм доволна от Емил Георгиев - на едната ми гърда се полу4и "double-buble"... ужасно беше и това, 4е след операцията веднага ме прати да си ходя - бях ужасно замаена от упойката и едвам ходех, а под гърдите ми стърчаха тръбички със спринцовки, от които после сама в къщи няколко дни трябваше да изстисквам кръвта ...
освен това Георгиев ме излъга с един лазер за премахване на белези, бенки и т.н, който изобщо не беше лазерът който трябваше, ама аз това много късно го разбрах след като поговорих и с други доктори...а Георгиев си гушна 200 лв за измисления си лазер...

didka07
10th June 2007, 02:53
извинявайте, но защо в анкетата не фигурира името на Скерлев от "Галатея"????? познавам две момичета които са ужасно разочаровани от него...

Мария Василева
10th June 2007, 11:46
администратора трябва да добави всяко предложение според мен. :1230:

Honey33
2nd July 2007, 10:12
За Николай Георгиев

Enerdji
2nd July 2007, 18:59
Та затова не съм сигурна колко реална ще е класацията...няма да е реална разбира се. щом се гласува и анонимно, а някой имат и по няколко профила...
Значи един от личните ми мотиви да избера Динев за моята операция беше, че единствено пред неговия кабинет за всички пъти които съм го посетила имаше опашка :idea:
Та много ясно че ако пациентките му са 3 пъти повече от на някой си колега шанса да има провал е по голям. Но ние не знаем колко операции има всеки един от участниците в анкетата, нито пък колко от пациентките са в този форум. Така че всичко е само... мм... общи приказки.

Pipi_80
7th July 2007, 13:21
Аз имам планове да ходя на консултация при д-р Ильо Стоянов за премахване на татуировка,уж лесна за премахване ,от критериите посочени за това.Видях ,че никой не е дал причина защо е гласувал отрицателно за него и се чудя...А 9% на фона на няколко с по 0% ,ми се струват много.А ме е страх,но искам да махна това гадно нещо на гръбчето ми,и треперя....Кажете ми ,който е гласувал за него защо :( :cry:

diastemma
7th July 2007, 19:06
С какво смяташ да си махаш татуировката?

Pipi_80
7th July 2007, 19:29
Здрасти,
аз още търся къде.Даже преди малко попаднах на сайта на www.mvmcosmetics.com,за тях пише ,че притежават единственият лазер,специализиран за премахване на татуировки(Qs Nd YAG лазер КТР филтър (специализиран лазер, неизгарящ кожата), за премахване и корекция на татуировки и перманентен грим - 91064/532 nm))=>
http://www.mvmcosmetics.com/content/view/14/586/
Това е линк към пример за премахване на татус.
Но не знам,трябва да се поинтересувам задълбочено и тогава да реша.
Явно ще е обратното,без да му мисля си я направих ,а сега с много мисли за парите,мястото и начина от 1,2 години подхождам за премахването.
Мисля направо да се свържа лично за консултация,жената специалистка ми вдъхна доверие,но от сайт не може да се разбере,друго е лично да разпитам.

diastemma
8th July 2007, 00:32
Благодаря, не знаех, че вече има, ще прочета подробно. Да не разваляме темата:)

Pipi_80
8th July 2007, 09:58
:roll: Е надявам се поне да съм полезна както анкетата за мен беше,а другото предстои.....

sunny211
14th July 2007, 00:04
трябва гласуването да бъде по-обширно,защото един хирург е добър да кажем в коригирането на носове,но не му се отдават операциите на бюста и обратното.за емил георгиев например са много доволни от операциите му на носове,но не и за гърди,така че не може да се съди по това гласуване.единствено не оспорвам първото място на Сердев.страдала съм от него,както аз така и мойта приятелка

huanita
5th September 2007, 21:32
Аз имам планове да ходя на консултация при д-р Ильо Стоянов за премахване на татуировка,уж лесна за премахване ,от критериите посочени за това.Видях ,че никой не е дал причина защо е гласувал отрицателно за него и се чудя...А 9% на фона на няколко с по 0% ,ми се струват много.А ме е страх,но искам да махна това гадно нещо на гръбчето ми,и треперя....Кажете ми ,който е гласувал за него защо

точно щях да пускам същия пост, да, много моля тези които са посочили Ильо Стоянов за потенциално опасен да се обосноват защо е така, че този форум колкото помага, толкова и обърква :2005:

Ava-ava
6th September 2007, 12:12
Никой не е гласувал за(против) Тонев. Това е защото няма пострадали(много ме съмнява) или защото няма оперирали се при него? :roll:

Yana516
20th September 2007, 22:20
ами аз съм съвсем нова и не съм правила осче нищо но тази анкета е изклюцително полезна човек да се образова поне малко Ще ви кажа след като се реша на липо.във Варна

Jullet
26th September 2007, 18:14
Хм ... :roll:
Каква е ползата от тази анкета ...
При положение, че колкото повече оперции има дадения хирург , толкова и повече ще са неуспешните на фона на някой по малко практикуващ :!:

Beauty
26th September 2007, 20:20
Права си за това, но ако хирурга е чак толкова добър и не прави неуспешни операции, никой няма да гласува" против" него.:-)
Ако тази анкета я имаше преди една година, можеше и изобщо да не отида при лекаря, заради когото ми се наложи да изживея кошмара на още 2 операции... :roll:

Ava-ava
26th September 2007, 21:11
А някои изобщо нямат гласове, но това изобщо не ги прави по-добри... Наистина анкетата до някъде е показателна, но не може да се претендира за някаква кой знае каква точност и да се разчита 100% на нея.

huanita
26th September 2007, 21:51
само по веднъж ли може да се гласува, защото инъче според мен анкетата е абсолютно нереална :1246: , не че ако няко е твърде недоволен и иска да говори това ще го спре, има интернет клубове за тая работа :idea:

Beauty
27th September 2007, 13:04
Тази анкета не е само моя прищявка и за подобна анкета имаше предложения и от други форумки. В нея може да се гласува само по веднъж.
Анкетата не е с категоричен характер, а е ориентировъчна!
Всеки, който я смята за излишна и нереална, може просто да не я чете.
Целта й не е да оклевети някой лекар и да издигне друг , а е с цел да се сигнализира поне в малка степен кои от имената са по-склонни към неуспешни операции.
По отношение на това, което някои от вас казват, че "при положение, че колкото повече оперции има дадения хирург , толкова и повече ще са неуспешните на фона на някой по- малко практикуващ", моето мнение е , че щом въпросния хирург е по-малко практикуващ, съответно той ще има и по-малко опит!
Ще се доверите ли на хирург с малко опит и такъв, за чиято работа не сте чули нищо, нито имате възможност да осъществите контакт с негови пациенти? Колко от вас ще го направят?
Дайте да не се лъжем- 95 % от пациентите ходят да се оперират само при известните имена, вие също сте избрали такива лекари.
Защо да не покажем и другата им страна, пък било то и само ориентировъчно?
И все пак, не сте длъжни да се съобразявате с анкетата! :D

DeSIKOS
27th September 2007, 13:40
Beauty, напълно те подкрепям :D
Тази анкета е много полезна за бъдещите съфорумнички, нейната цел е корективна. На всички ни е ясно, че има недостатъци, но е по-добре от нищо, нали така :?:

Raia G
2nd December 2007, 13:30
за съжаление, не са само един или двама лоши хирурзи. иначе е добре да има анкета.

trini_ti
3rd December 2007, 15:46
Аз искам да помоля за нещо което преди време и други помолиха, но не прочетох отговори:
ще може ли тези които са гласували за Стоянов да споделят защо, ако не искат пред целия форум то тогава на лични, защото аз съм си го сложила на първо място за добър специалист, справящ се със нестандартни проблеми (някои от които създадени от негови колеги), а виждам че не малък процент са гласували за него без да прочета и един довод защо.

hipnose
10th January 2008, 19:53
давам гласа си за Николай Георгиев-той ми обезобрази носа,пък и не мога да дишам вече през него

645CI
25th January 2008, 03:23
моя фаворит в тази класация е" д-р христов",но не го намирам в тази анкета,веднага ще кажа,че съм писала в "пострадали при пл.операция" защо.

645CI
12th May 2008, 23:24
Давам своя глас за Н.Георгиев,защото окепази една моя риятелка ,която много обичам.Направи й липосукция на задната част на бедрата.Резултат:ужасни буци приличащи на огромен целулит,който неможе да бъде премахнат никога :( :evil:И черешката на мелбата беше ,че й пойска 1000 евро за да поправи работата си. Това е наша обща приятелка и аз написах за нея в форума,но кака Роси се опита да ми прилага тактики,но не на мене тия :lol_sign:

sisiapostolova
7th June 2008, 17:05
класацията не е реална

buba-77
10th June 2008, 23:42
Искам да ви попитам за кой Маджаров става въпрос.
КОлко е възрастен ?
В коя клиника работи ?
(Защото споменавала съм и преди - аз преди години (2 -3) ходих при един възрастен хирург със същото име.
От бургас ми го препоръчаха, като един от най-добрите за страната.
Прегледа ме в апартамент ... хихи :lol: .. с треперещи ръце и каза, че опрерира буквално в съседната стая. Че работил само с месна анестезия и с екип от една единствена мед. сестра. :roll:
Пред този апартамент нямаше табела и нищо не показваше, че това е място където се извършват такива сложни операции.... :?
Ако все още оперира, само въпрос на време е да влезе в "Господари на ефира" ... хихи :lol: )

:!: НО, - ПРЕДПОЛАГАМ ГОВОРИМ ЗА РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ;)
Аз съм се оперирала при Маджаров в Бургас .Работи в клиника Мария Луиза Ел Масари .Екипа условията в клиниката са на ниво .Човека не е дятка с треперещи ръце .Мамопластика прави само с пълна упойка.Доволна съм от работата му и най-вече от разрезите които ми направи /супер тънки/ Така че явно говорим за различни личности

princesavm
23rd July 2008, 12:12
Момичета,
Коя е гласувала против д-р Юрий Анастасов и защо? Аз май към него клоня....

yoli
12th January 2009, 22:41
danaq777 ти защо не гласуваш за твоя доктор които по думите ти са му трябва ли 4 операции да ти направи.та да се получат нещата.
Тази класация въобще не е обективна :twisted:
И да е ясно не защитавам по никакъв начин Н.Георгиев :lol:
Въпросът ми е принципен.

diadora
14th January 2009, 19:07
Късмет на всички

diadora
19th January 2009, 23:30
Много полезна тема .

gwendoline
20th January 2009, 13:35
Искам да се извиня на доктора си-аз не харесвам резултата,но все пак съм жива и здрава.
Диадора, какво значи, че понеже си жива и здрава - няма значение, че не харесваш резултата...? Не е нужно да се извиняваш за това, че си прозвучала грубо - нормално е, след като не си постигнала удовлетворение - все пак когато говорим за естетическа процедура - това включва като понятие и добра визия, не само да останеш жива или здрава; а при липса на такава + заплащане за нея - може би имаш основание да прозвучиш грубо... :idea:

diadora
20th January 2009, 18:02
Благодаря Ти мила,но все пак се извинявам.

nadilhann
22nd January 2009, 20:37
Още един глас за Емил Георгиев и ринопластиката която окипази жижота ми през лятото на 2002.Просто не ми се говори.

evita29
1st February 2009, 23:12
Виждам че името на Спиридонов от "Хигиа"Пазарджик го няма в списъка, гласувам за него с двете си рьце.За да се обоснова ще ви кажа че ме оперири преди 7 години всичко си беше добре до преди 10 дни когато направих нова операциа при друг доктор.За увеличаване на размера. Учудването дойде когато видях старите инплантанти нямаха нито номер нито марка.Отдоло пишеше само 300сс а имам паспорти за Mentor с всички печати и подписи.Бях потресена.Искам да уточня че извадените инплантанти изглеждаха добре не бяха деформирани и не ми бяха сьздавали проблеми през годините просто не бяха Mentor.Не е чесно от негова страна.

Excel
2nd February 2009, 07:28
Може би не трябва да обвиняваш лекаря си . 7 години без проблем и промяна в импланта , да му търсиш буквите . Ми може такова да е било производството . Нашите като се смачкват още на третия месец , затова ли са им буквите ? Да изкараме 7 год . без проблем чак е нереално .

evita29
2nd February 2009, 10:21
Права си дива трябва да гледам по олтимистично на това.Просто смятам че когато се изправиш очи в очи с доктора си той трябва да ти казва истината а решението да бьде твое.

aniK
2nd February 2009, 12:31
МОже тогава Ментор да не са слагали надпис :roll:

te_dda
2nd February 2009, 22:12
МОже тогава Ментор да не са слагали надпис :roll:
не вярвам......освен това тя не е първият случай, в който е извадено различно от очакваното...за съжаление живеем в бг и всеки злоупотребява както иска, без грам етика и морал!!!!!!!!!!!!!!!!!! още повече пък по времето, когато на нея са й слагани имплантите......

te_dda
2nd February 2009, 22:17
Виждам че името на Спиридонов от "Хигиа"Пазарджик го няма в списъка, гласувам за него с двете си рьце.За да се обоснова ще ви кажа че ме оперири преди 7 години всичко си беше добре до преди 10 дни когато направих нова операциа при друг доктор.За увеличаване на размера. Учудването дойде когато видях старите инплантанти нямаха нито номер нито марка.Отдоло пишеше само 300сс а имам паспорти за Mentor с всички печати и подписи.Бях потресена.Искам да уточня че извадените инплантанти изглеждаха добре не бяха деформирани и не ми бяха сьздавали проблеми през годините просто не бяха Mentor.Не е чесно от негова страна.
евита, много си права!!! И не мисли,че си придирчива!!!! Това,че си имала късмет нещо ,което е с неясен произход за твоя сметка, да ти прични това,което е причинило на други ( има такава тема в друг форум с ужасяващи неща) , не значи, че не трябва да си потърсиш правата или да смяташ., че няма за какво да се чувстваш излъгана.

дива, да, никой не знае и най-реномираните импланти как ще се държат в тялото ни, но поне имат сертификати и гаранции за някои много важни подробности!!! и това е не само при имплантите, но и при всички качетсвени и скъпи стоки, при които малките букви имат значение. и удостоверяват разликата между менте/оригинал...

demili 1
2nd February 2009, 22:29
Теда е права. Съгласна съм с всичко, което казва.

Excel
3rd February 2009, 07:45
Теда , информацията , която получаваме от това момиче , всъщност я получаваме след нашите коментари и запитвания . За сертификат нищо още не се чули досега . Не обичам да сравнявам със себе си , но тук често ми се налага - моите импланти бяха отворени , разгледани от лекаря пред мен и след това ми беше позволен достъп до тях . За символи върху импланта - съжалявам , но след три години не помня , но сертификата си нося всекидневно със себе си , както е изискването . Все пак злополука с преход към безсъзнание е по-вероятно да ми се случи навън , отколкото в къщи .

Excel
3rd February 2009, 07:54
А в случая , Евита само ще си изхаби нервите напразно и излишно . След седем години , лекаря само ще и каже , че тя е доказателството за истинността на имплантите си и ще я отпрати . А и колко ли си пази историята на своите пациенти оттогава , най-много и да отрече , че е негов случай. Мое лично мнение .

evita29
3rd February 2009, 11:45
Доказателството че е негово дело са подписа и печата му вьрху паспорта.А сега доктора който ми прави операцията ми обясни че вьрху стария инплантант колкото и да се почиства остава мое ДНК и за това е противопоказно да се поставят втора рька инплантанти.Мисля че збора от паспортите с подпис на хирурга и моето ДНК трябва да е достатьчен,а може би не?

te_dda
3rd February 2009, 17:33
Да ви кажа ли аз какво бих направила???? Бих ги изпратила на МЕнтор с копие от въпросните паспорти..... И знаете ли какво ще му се случи на еди кой си, ако се установи от ментор, че това не са техни импланти??? Защото хората танм плащат ОГРОМНИ суми за защита на марка и права и там имат правосъдие, за разлика от тук.......

evita29
3rd February 2009, 23:02
Чесно да ви кажа нямам смелост да водя такава битка. :oops:

danaq777
11th February 2009, 23:46
danaq777 ти защо не гласуваш за твоя доктор които по думите ти са му трябва ли 4 операции да ти направи.та да се получат нещата.
Тази класация въобще не е обективна :twisted:
И да е ясно не защитавам по никакъв начин Н.Георги ев :lol:
Въпросът ми е принципен.az sam dovolna ot Emil Georgiev,toi mi napravi 5-tata operaciq,i sam glasuvala za Efremov,toi mi napravi 4-ri operacii,ot koito ne sam dovolna

danaq777
11th February 2009, 23:48
danaq777 ти защо не гласуваш за твоя доктор които по думите ти са му трябва ли 4 операции да ти направи.та да се получат нещата.
Тази класация въобще не е обективна :twisted:
И да е ясно не защитавам по никакъв начин Н.Георги ев :lol:
Въпросът ми е принципен.az sam dovolna ot Emil Georgiev,toi mi napravi 5-tata operaciq,i sam glasuvala za Efremov,toi mi napravi 4-ri operacii,ot koito ne sam dovolna vupreki 4e za nqkoi Efremov e Mikelandjelo,az sam dale4 ot tova mnenie

et-vanesa
18th February 2009, 22:44
tarsq pacienti na Dr asenov koito ne sa dovolni ot negovite plasti4ni operacii. Molq da se svarjat s men za da tarsim zaedno pravata si. E-mail: grizzly89@abv.bg

Divinemouse
18th February 2009, 22:52
et-vanesa,какво ти се е случило ако не е тайна...

dupla
11th May 2009, 02:06
Моят глас е за емил георгиев!Така беше ме подредил че и аз самата не можех да се позная!До сега съм похарчила 20 000 лева за да поправя една част от поразиите му а ако трябва да поправя всичко ще трябва да дам още толкова!


готова съм да разфасовам емил георгиев-опит за ринопластика :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ttitti29
12th June 2009, 15:18
Моят глас е за емил георгиев!Така беше ме подредил че и аз самата не можех да се позная!До сега съм похарчила 20 000 лева за да поправя една част от поразиите му а ако трябва да поправя всичко ще трябва да дам още толкова!


готова съм да разфасовам емил георгиев-опит за ринопластика :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

и за така.....давай заедно :2047:

cannavaro
28th July 2009, 10:08
здравейте може ли да ми кажете за др Ивайло Рачев на него съм се спрял да си направя пластика на носа някакви отзиви или да ми кажете за някой др доктор за когото имате добро мнение много ще съм благодарен

jolifille
28th July 2009, 10:35
cannavaro потърси в раздела ринопластика,там има всички отговори на въпросите ти :wink:

ARIZINA
5th August 2009, 07:17
И доктор Пламен Недев от Варна липсва в класацията!Изключително недоволн съм от ринопластиката си при него..не стига че ме направи, като карикатура визуално,но и функционално не мога да дишам.Щял да ме оправи уж,но честно казано аз не смея да му се доверя пак, та ако ще и без пари да е.Никаква естетика няма тоя човек,а самочувствието му е до небето.Сега съм се спряла на Джамбазов и се моля с две ръце да успее да оправи очевадната некадърност на Недев. :twisted:

desi_87
19th August 2009, 22:20
Не съм гласувала за никой... но за д-р Тонев не прочетох нищо лошо,което ме кара да се радвам...но ако има...давайте пишете за да знам кой ще ме тунингова и кой НЕ !!!! :wink: :idea: :idea: :idea: :!:

pigi
9th October 2009, 23:51
вече гласувах,жалко че е само по ведъж.Бих включила Бояджиев,Сердев и Рачев

givenchy-girl
9th November 2009, 21:12
Гласувах срещу Емил Георгиев, защото наистина е много смотан... Преди време си направих ушите при него, исках съвсем леко да ги коригирам, нямах много време да търся и да чета... , отворих си и-нет и първата клиника ми излезе Нефертити, обадих се в същия ден и си записах час за следващия ден... Отидох в клиниката, говорихме малко в офиса му и си записах операция за следващия ден... Когато отидох в назначения ми час... той ме заведе в мазе (тогава започнах вече да се притеснявам), в което наоколо имаше само една маса и тенджери, където единствената му сестра вари кърпи, които използва многократно при операции... След операция се прибрах в къши... Като мина 1 седмица отидох при него да ми маха превръзка..., той даже не се и появи, което ми се стори много странно. Сестрата ми махна превръзката и конците.. Беше ме страх да ги гледам, но след 2 седмици видях как е почупил хрущялите и ми е залепил ущите до главата, деформирани и не могат да се изправят... Сега се налага да ги крия със косата....... Не знам колко е специализиран в другите области, но на уши корекция тои не може да прави. В допълнение искам да отбележа, че и условията в които работи са мизерни.

Оnly
9th November 2009, 21:57
Година ?

apoklistika
9th November 2009, 23:56
Че много недоволни от него има, така е, ама тва за мазето и кърпите, ще ме извиняваш, не ти вярвам :lol:

Марулка
10th November 2009, 07:45
И според мен е доста преувеличена тази историйка...... :roll:
Имам само две познати,които са се оперирали при него.Единственият недостатък който и те казват е именно хигиената при него.Твърдят,че ги е оперирал с дрехите с които са си отишли те(дънки и блузка). :roll: Така,че.....има някаква истина сигурно,ама,чак пък толкоз......
И двете ми познати са много доволки иначе от резултата и нямат никакви проблеми.
А мацката с едни от най-готините гърди тук е именно негова пациентка(Сесил,ама тя почти не пише) :roll:

i_ani
10th November 2009, 08:50
Съжалявам , че ще разочаровам някой , но това с тенджарите , мазето и сестрата дето вари кърпи са си пълни глупости и измишльотини ... :lachen: :2055: :lachen:
Хигиената в клиниката на Емил Георгиев си е перфектна :wink:
Моята ринопластика при него беше преди две години и мога да кажа , че нямам никакви оплаквания от клиниката и персонала :wink:
Първо , че операционната не е в мазе , а се качваш по стълби за да стигнеш до нея ..., няма никакви тенджери и парцали и всичко си е стерилно :idea: .Ако не си носиш пижама (като мен ), ти дават чисто нова бяла тениска , която сам си изкарваш от пакет. Кабинетът на док , самата операционна , а и цялата клиника са по-хубави от същите в други клиники , които съм посещавала...

givenchy-girl
10th November 2009, 18:44
Ами честно казано не ми се спори с никого ,само споделих моите впечатления БЕЗ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ . Ако за последните 2 години е преместил "клиниката " си може и да са други условията. След неговата операция направих още една при друг хирург (разбира се ) и такива проблеми нямах, доста уютно се чувствах там.
Радвам се че има и хора който го защитават (стига да не са негови близки) защото колкото по-малко пострадат от неговата некадърност толкова по-добре.
Не ме разбирайте погрешно , не пиша тук да го оплюя , а просто за да няма и други потърпевши като мен.

i_ani
10th November 2009, 19:27
Радвам се че има и хора който го защитават

Аз не съм негова защитничка , а доволна пациентка ... :wink:
Незнам преди колко години си си правил/а операция при Е.Георгиев , но просто останах леко шокирана от поста ти и не можах да не се включа :wink: :1201:

pimcidinci
4th November 2010, 00:51
Моят глас е за Сердев,инжектиран гел през 1998г. За последиците няма да се впускам в подробности,но ако можех да гласувам два пъти другия ми глас щеше да е за Евстатиев,той ме заведе при него ,а и комисионна си взе, за поредната пациентка...

Мариса
4th November 2010, 06:41
Не ме разбирайте погрешно , не пиша тук да го оплюя , а просто за да няма и други потърпевши като мен.

за съжаление има много и се увеличава техния брой,докато този "майстор" се чуди как да дялка

Vogue_Fetish
6th November 2010, 02:21
Не съм доволна от Стоянов,и как да съм,когато операцията ми струваше 10 000 лв, гърдите ми са огромни за финото ми тяло,но както той обясни "до сега не се се връщали за по-малки"...Белезите ми са груби,а за разстоянието между гърдите е непростимо.
Предстои ми нова операция,но се колебая между две имена.От тук разбрах и за Анастасов и опрделено ме интересува какви са резултатите му през ареола,и като цяло отзивите ви за него.

natali.griice
22nd January 2011, 20:57
момичета,а някой правил ли се е при др. Бояжиев чувала съм добри отзиви,но искам и вашето мнение.Благодаря!

limanna
10th February 2011, 15:13
Аз пострадах от доц. Евстатиев, невероятно безхаберие и немърливост прояви към мен , не ходете при него!

Kayleigh
15th January 2012, 21:07
В списъка не видях д-р Красимира Вачкова. Спестете си я! Имам адски некадърна ринопластика от нея. Просто полудявам като се сетя ! :shooting:

andjelic
25th March 2012, 19:49
Избрах 2008 година Николай Георгиев за да увеличи гърдите ми.Доверих му се.Сложи ми 405 куб. PIP Дълго време имах проблеми с едната гърда.Той твърдеше,че всичко е нормално. И така направих редица прегледи и откриха някакъв гранолом тип чуждо тяло.Той дори не благоволи да види снимката от ехографията.И така дълго време.Гърдите ми се промениха обезформиха се и се смалиха,а и едната доста ме болеше.Нямах възможност дълго време да направя реоперация.Бях приета по спешност в спешно,но във Франция и там извикаха екип от лекари,които като ме видяха и доста се стреснаха от картинката.Направиха ми изслевания и ехография и констатираха,цхе силикона е спукан и то е бил спикан много отдавна.Казаха,че това е много опасно да се отлага операция за отстраняването на имплантите.Силикона се беше разнесъл навсякъде.Там изваждането на импланти е безплатно,няма значение,че не си техен пациент.А смяната с други струва 2000 евро.Направих операция за премахване тук в България при И. Стонянов.Сега сам с 2 дупки вместо гърди.Стоянов каза,че събирали силикона парче по парче,но е останало доста от него,защото е зараснал с тъканта и няма как да се изреже.Следваща операция не ми се позволява защото е опасно!И в същност не знам сега здрава ли съм или не?Какво правим със силикона ,който е останал?Така,че помислете за последствията от интервенцията?Струва ли си?Можем ли да се доверим на някои изобщо в тази държава?

Rocket
8th May 2012, 16:09
ей тия според мен са най-лошите, от които съм виждал най-много грешки

Николай Сердев
Ильо Стоянов
Емил Георгиев
Николай Георгиев
Страхил Ефремов
Красимира Вачкова

може и да съм забравил някого
е, има и няколко по-порядъчни имена в списъка, на общия черен фон
момичета, българката е сред най-красивите жени в света
какво се занимавате с тия некадърници

ЛИСКУ
8th May 2012, 16:16
Списъкът ти може би е верен, но за Ильо Стоянов ще те погнат сега повечето тук...
Какви точно грешки си виждал/а от него и каво те накара да го включиш в списъка?

Нелка
8th May 2012, 20:23
Ей сега ако ми е направил зърната кривогледи, и аз ще го накваця! :lol:
Иначе има най-добрата апаратура, най-доброто обслужване, най-добрата материална база. Прави страхотни гърди от хубав старт и най-сполучливите лифтинги на лице в Б-я. Разбира се, има издънки, но кой ли няма? Моля се на Господ да не съм от тях... !!

За Сердев съм съгласна, но аз него въобще не го слагам в графата "хирург".
Страхил Ефремов също. А работи при Стоянов....

Dessislava
9th May 2012, 09:54
Ефремов незнам защо си мислех,че работи в клиника "Малинов":2014:

Нелка
9th May 2012, 11:09
Когато ме оперира, работеше в Малинов. Сега е в Есте, макар че никога не съм го виждала там...

qna_T
9th May 2012, 11:57
Ефремов не беше ли в Токуда след Малинов?

Rocket
9th May 2012, 20:47
ще те погнат сега повечето тук...


не виждам причина да се погваме освен с любовни намерения

живеем в свободна и демократична държава където всеки може да си казва мнението според това което са видяли собствените му очи

ЛИСКУ
9th May 2012, 21:32
Раздуй тогава повече инфо за споменатите имена...:-)

Нелка
10th May 2012, 09:07
Няма как да раздуе, защото стана ясно, че човека никога не се е възползвал от пластичната хирургия. Говори на принципа "Чух от някъде"...
Докато мен са ме оперирали 50% от споменатите хирурзи.. :1242:

flower01
17th May 2012, 09:54
Emil Georgiev mi susipa u6ite!! Bqsna sum !! Nqma tolkova nekadurno, grubo i al4no su6testvo kato tozi! NIKOGA NE XODETE V NEFERTITI!!!

Rosiska
7th August 2012, 14:33
Здравейте, аз ще гласувам за Тонев, за мен той е най-големият касапин. Правих си носа при него, такива мъки и болки изпитах. А крайния резултат беше нулев и трябваше да правя повторна при друг.

Еmi
12th September 2017, 21:08
Аз пострадах от д-р Веселин Динев - той прояви несериозно и нагло поведение.

ruzunova
26th September 2017, 14:33
Аз пострадах от д-р Веселин Динев - той прояви несериозно и нагло поведение.

За какво става въпрос?

П.Б.
26th December 2020, 20:26
Здравейте мили читатели, искам да споделя горчивия си опит с въпросния “Лекар Склуптор” Калоян Денков, който ме обезобрази и осакати завинаги Октомври 2019г. След извършена от него Vaser Lopo и J plasma завърших в реанимацията с преливане на кръв и сепсис с 20% шанс да оцелея. 2 месеца ме остави да вървя с некротирала кожа, прегорена с Лазара, твърдейки, че е нормална реакция след интервенцията J plasma, което можеше да ме доведе до 2 ри сепсис. Веднага след операцията започнах да се надувам като балон на различни места на корема, което според него беше въздух между тъканите и течности, а се оказа огромна херния 6/6.5, и отваряща се друга от другата страна, когато отидох в болница и направиха скенер и прекъснат нерв. От тогава имам 2 операции за затваряне на хернии и предстои 3 та и 4 та за дефектите и обезобразената кожа. Пиша ви за да не се залъгвате като мен от рекламите, които си прави, а да се замислите дали това е човека, на който да се доверите??? Днес, аз съм с деформиран и неподвижен коремен мускул, обезобразяване и ограничени движения. Ще съм благодарна, ако моята история спаси живота на някой. П.Б.