PDA

View Full Version : Силиконов бюст


мимка
2nd April 2007, 18:15
Здравейте имам няколко въпроса отностно тази операция, предварително благодаря за отговоРИТЕ :)
Вече съм родила, но дъщеря ми е на една години и ми казаха, че близо месец след операцията няма да мога да я вдигам, така ли е наистина?много ми е важно , защото сама я гледам.
Знам ,ч е при всеки е различно , но коре долу колко време продължават болките след операцията и колко дена е престоя в болницата?
На колко години се подменят имплантантите и има ли такива , които не се подменят?
Лекър , който да ми препоръчате?
И каква е приблизителната цена доколкото знам е 2500Евро-3000 евро?

Ани
2nd April 2007, 18:17
мими аз си направих операция на 24.03.2007 и болки е много силна дума за това което изпитвах - чувството при мен беше като силна мускулна треска нищо повече ама мацката която беше с мен в една стая доста я болеше. денс се видях с нея и каза че продължава да я боли а при мен имаше само леко придъпрване от шева

sladkatony
3rd April 2007, 07:53
А всъщност на всичките ти въпроси има отговори в различните теми, просто отдели малко време и поразгледай. И не е удачно да ти препоръчваме хирург. При всеки доктор има доволни и недоволни пациенти. Решението е да направиш няколко консултации и сама ще разбереш, кой е твоя :wink:

мимка
3rd April 2007, 08:26
Най-много ме интересува колко време не мога да дигам детето след операцията?
Разгледах доста теми, но отговор не открих на този въпрос :roll:

bimbi
3rd April 2007, 08:31
Моето го вдигах още на третия ден като се прибрах от София.

sladkatony
3rd April 2007, 08:33
Ами АНИ ти отговори съвсем точно, при едни не е много болезнено, при други и много болезнено, но при всички случаи, ако не искаш да се окепазиш след операцията, трябва да се пазиш поне месец. Което не изключва гушкането на детето - просто не бива да си напрягаш мускулите

emisof
3rd April 2007, 09:47
Мдаа, строго индивидуално е, аз при втората операция цял месец даже и не си карах колата.

Doctor X
3rd April 2007, 09:54
ако интервенцията е подмускулна трябва да се щадите поне един мецец!

tania29
3rd April 2007, 13:55
Аз бях подмускулно и един месец не можех да вдигам детето.Ако си решила да си правиш операция ,погрижи се някой да ти помага, защото наистина първите дни няма сама да можеш да се справяш, а ии е препоръчително по принцип да не се вдига тежко.За избягване на неприятности.

chervenokoska_2
3rd April 2007, 15:00
При мен пък точно на третия ден болката секна и край. И нямаше кой да ме пощади и да ми помага, така че съм си се занимавала с децата и съм ги вдигала още от следващия ден. И това раздвижване ми помагаше първите дни да не ме боли гърба.

tania29
3rd April 2007, 15:12
А бе тя по-добре да си подсигури някой да ий помага, дано да не й се наложи, ама ако е като мен по-добре предварително да помисли сериозно за този проблем.не се знае как ще е след операцията

kati.kati
3rd April 2007, 21:01
И моят съвет е някой да ти помага,ако има кой,разбира се!
На мен ми помагаха първите три дни и после трябваше да се справям сама. Гледам да не се напрягам много, вече нямам никакви болки.Вече мина една седмица от операцията ми и си мисля,че скоро ще ми се наложи и да вдигам малката,тя е бебче на 1г10мес и си е тежичка. Но това ще си го прецениш сама,според състоянието си.