PDA

View Full Version : Бузи и брадичка


FlashDancer
4th May 2007, 14:26
Здравейте! Прегледах много теми от форума, но не срещнах сходен на моя проблем- имам кръгли, детски бузи и месеста брадичка, която сякаш има целулит (не са трапчинки). :oops: :roll:
Интересува ме дали е възможна някаква операция и кой лекар можете да препоръчате. :)

bibi_82
4th May 2007, 14:37
разгледай някоя страница за пластична хирургия.google ще ти изкара такива.аз лично не сам срещала сходен на твоя проблем но предполагам че би могло да се направи нещо и по този въпрос.

FlashDancer
4th May 2007, 14:53
И на мен ми звучи лесно, защото няма чупене на кости. Но в гугъла засега откривам само слагане на имплантанти, а моят проблем е точно наобратно. :?

Yana
4th May 2007, 14:58
И аз имам същият проблем след като свалих почти 45кг, мисля че можеш да си направиш липосукция на брадичката, и на бузите може но за тях май в БГ никoй не практикува, имаче оформят скули но според мен на много бuзесто лице първо трябва да се контурира с лицева липосукция и после скули иначе ще изглежда човек като релефна географска карта.

bibi_82
4th May 2007, 15:00
аз бях намерила едно online списание в което можеха да се отправят въпроси към пластичен хирург. пробвай az-jenata ili eva,не съм много сигурна каде беше.най - добре естесвено е да отидеш на косултация ако си решила да предприемеш нещо.

EMPRESS
19th May 2007, 00:00
За бузи не знам, но знам, че се прави ''изсмукване'' на брадичка, процедурата не е много скъпа и остава съвсем малък белег, а след два дни или нещо такова можеш даже пак да се върнеш на работа...не помня за колко време ми казваха, че била операцията, но нещо ми се върти в главата опт порядъка на час и половина - два...Вече не знам, ако има нужда и от прибиране на кожа :roll: И аз се интересувам от инфо, ако някой го е правил това

Yana
19th May 2007, 01:10
точно с кожата ми е проблема.

geroina
28th May 2007, 08:32
липосукция на брадичка се прави в Александровска болница. На мен ми предстои точно такава интервенция... Тук прочетох нещо за час и половина, което ме размисли, според мен не е толкова дълга процедурата. Ако има нужда от събиране на кожата, доктора ще прецени, но аз говорих на форума с един пластичен хирург, който ми каза, че това се прави по метода на фейс лифтинг, и ако си много млада няма да се навият, освен, разбира се, ако ти не искаш :wink:

FlashDancer
5th June 2007, 17:54
Може и да се наложи да режат кожа, след като ми изсмучат брадичката. Звучи логично, след като няма да има какво да я изпълва. :lol:

Благодаря ви за съветите!

diastemma
5th June 2007, 19:15
По принцип слагат стегната превръзка и кожата сама залепва след определено време. Ако се отстранява кожа директно под брадичката, белегът е голям и не е красив. Увиснала кожа на брадичката се обтяга по метода на долния лифтинг, с разрези около ушите.

geroina
6th June 2007, 19:58
на мен доктора ми каза, че ако няма достатъчно материал за смучене, щял да ми опъне кожата на брадичката... Това със белега е много притеснително :shock: Обаче, красутата иска жертви :D Що се отнася до липосукцията - много лесно и бързо - в Александровска. Друг е въпроса, че моя доктор нещо се прави на храстче, и не взима конкретно становище по въпроса какво точно ще ми се случи на операцията - можело да маха ама ако нямало мазнина, нищо нямало да стане. :? Питам аз - защо да ги ям жабетата, тогава??? Ще видим, ще пиша после! Успехи с твоите бузи и брадичка!

bari2
7th June 2008, 14:39
и мен ме интересува за липосукцията на бузките.Преи мен съвсем мало трябва да се изтегли и ме интересува къде и колко горе долу ще струва :)

miho681
11th June 2008, 16:26
Четох тук там във форума за липосукция на лице.Съществува апарат наречен Фараон нещо си, който бива използван от Ники Георгиев и Скин Системс.Цената е около 2000 лева, като след процедурата/операцията ефекта се вижда почти веднага.Има и друг по-евтин метод, чийто резултат след известно време дава резултат- цената е кам 600 лева.

miho681
11th June 2008, 16:31
Четох тук там във форума за липосукция на лице.Съществува апарат наречен Фараон нещо си, който бива използван от Ники Георгиев и Скин Системс.Цената е около 2000 лева, като след процедурата/операцията ефекта се вижда почти веднага.Има и друг по-евтин метод, чийто резултат след известно време дава резултат- цената е кам 600 лева.
Добре как да си коригирам поста-направих няколко неточности в изказа, защото бързах, а в този форум няма бутон "редактиране" или нещо от сорта :(