PDA

View Full Version : Странно кафеникаво течение


bibbb
17th May 2007, 17:00
Здравейте,
цикълът ми закъснява вече с 9 дена, а преди 3 дена ми се появи това кафеникаво течение, което по принцип ми се появява в последните два дни от цикъла.Вече 2 години не ми е закъснявало с повече от 10 дена и започнах да се притеснявам доста осбено след появата на това течение.Не мисля, че това може да е симптом на бременност (поне не съм чувала за такъв), но разбира се немога да съм сигурна.И все пак утре най-вероятно ще си направя тест.Та исках да ви попитам случвало ли ви се е това ?От почти два месеца започнах редовно да ходя на фитнес, но незнам дали това може да има някаква връзка.Смятам,че трябва да посетя лекар,но тъй като в близките няколко дни няма да мога реших да чуя и вашето мнение :?

rusokoska`
17th May 2007, 17:25
За да си сигурна,че не си бременна си направи тест :) Ама тоя месец и на мен ми закъсня с 12-13 дена(бях откачила от притеснение),както и на повечето ми приятелки.Може да е от смяната на климата и от големите жеги :)

mo_mo
17th May 2007, 18:36
по принцип би могло да е симптом за бременност - при загнездване на яйцеклетката в маточната стена се получава леко капилярно кръвотечение. така, че да по принцип е възможно, вземи си тест за да си сигурна.

last night
16th September 2007, 12:51
оле ужас. и аз от вчера имам някакво странно кафеникаво течение, много е малко, но все пак ми е странно за пръв път ми се случва. свърши ми на 10ти този месец. не съм бременна и умирам от притеснение какво може да е това и какво да правя. мога да отида на лекар чак в четвъртък за направление :( много се притеснявам, ако някой може да ми кажеюпрепоръча нещо ще съм адски благодарна.

bibisi222
25th September 2007, 08:53
Според датите които даваш излиза че сега си в овулация а това кафеникаво течение може да бъде от намалено ниво на хормони в кръвта.Ако е еднократно няма проблем но ако започне да се появява всеки месец е необходим консулт с гинеколог .Това е ако няма никакви други гинекологични смущения.

last night
25th September 2007, 09:17
мерси много за отговора. то спря след около 2 дена. и ако другия месец пак ми се получи така, ще отида на гинеколог, но дано да не се налага. незнам дали има нещо общо, но имам ниско кръвно 80/50 и сега пия хапчета за кръвно,дало може да се е получило от това? е, ще разбера другия месец.

vali46
25th September 2007, 11:54
На мен също ми се случи това миналия месец,но бях на диета за отслабване.Някъде прочетох ,че диетите могат да повлияят на цикъла