PDA

View Full Version : Помогнете - лявата ми ръка отказа


arkadas
27th May 2007, 20:42
Привет на всички от форума. По принцип не тренирам с големи тежести и толкова активно (лицеви опори, лостове, дъмбели и велоергометър). От една седмица лявата ми ръка нещо отказва да избутва каквото и да е. Не мога да направя две лицеви при положение, че съм стигал до 100 бр., от лежанка също не мога да избутам и 30 кг. Просто лявата ми ръка изведнъж да изтласква и не мога да разбера в рамото или в гърба е проблема. Иначе за набирания нямам проблем и с теглене/дърпане. Нямам никакви болки никъде просто изведнъж блокаж. Може ли да е някакъв нерв или нещо друго, без да го усещам. Моля ви споделете дори и да не сте сигурни напълно. Предварително ви благодаря.

Puppito
27th May 2007, 22:42
ами по-добре отиди на лекар да ти се даде компетентно мнение и ако се налжи лечение. но най-добре е дотогава да не я натоварваш - единствено можеш да я влошиш.

Yansi
27th May 2007, 22:53
Ясно е ,че става въпрос за травма, ама каква е няма как да ти кажем.тичай при чичо доктор.

nadin
13th October 2007, 14:42
Ако искаш мога да ти дам телефона на моя рехабилитатор-много е добър-бил е рехабилитатор на националния ни отбор по Стоичково време.пиши ми на nadia_popova_pld@abv.bg,за да ти го дам.