PDA

View Full Version : За 10 дни ще има ли видим ефект?!!!


shusharuvel
13th June 2007, 15:39
Привет на всички отслабващи.Решила съм да направя нещо със себе си, тъй като не се харесвам.10 дни сутрин 40 минути тичане на открито+20 минути гимнастика вкъщи.4 хранения на ден и то само домати,крастевици,зеле с малко сол,оцет и никакъв зехтин.Имам тлъстинки по корема и мисля че трябва да изключа напално мазнините от яденето за да има ефект.Другото което е до сега се хранех 1 вечер и сега като мина на 4 пъти в деня се надявам да има видим ефект макар и за 10 дни, пък ако резултатите са забележителни може да продължа с нещо подобно.МНОГО МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ И МИ ДАЙТЕ КУРАЖ ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМ.Ако в нещо греша ме критикувайте но не много, все пак сам самоука.Ако ви интересува съм 180см на 60 кг.Благодаря ви предварително!!! КОЛКО КИЛОГРАМА ОТ МАЗНИНИ БИХ СВАЛИЛА?

verita
13th June 2007, 15:45
За другите и да няма видим ефект, ти със сигурност ще се почувстваш по-прибрана и как си започнала да се стягаш и отслабваш! Успех! :cool:

locvs
13th June 2007, 15:49
От тази диета ще загубиш и много мускули. От това изключване на всякакви мазнини най-много да си прецакаш здравето.

stivn
13th June 2007, 17:59
От тази диета ще загубиш и много мускули. От това изключване на всякакви мазнини най-много да си прецакаш здравето.
подкрепям до някъде .... тия краставици и глупости не могат да ти дадат енергията нужна ти ... по добре си хапвай по калорични неща по по-малко и спортувай повече от тва отколкото да караш само на салати и да чакаш енергия за бягане :)
повярвай ми от личен опит ти го казвам ... днес така нямах сили за 1 час баскетбол и фитнес след тва ....

loony
14th June 2007, 07:03
Ти килограми ли искаш да сваляш или да си оформиш тялото.

Защото при 180см 60кг.... си напълно в нормата....а ако питаш мойта леля си даже направо слабичко и трябва да качиш някое и друго килце ;)

Тежат ли ти тези кг? На колко години си?

krisi_pat
15th June 2007, 09:53
според мен тия килограми даже са малко за 180

shusharuvel
16th June 2007, 21:03
Ето ме и мен отново.Четири дни вече съм на зеленчуци и мисля, че не съм свалила и грам, дори кантара показва с 2 килограма нагоре.какво ще ме посъветвате. Дали не са ми много дошли въглехидрати от зеленчуците?Ям само крастевици, домати и зеле, около 2-3 кг на ден. Дайте компетентно мнение.Благодаря, Ви предварително.

apoklistika
16th June 2007, 21:11
:1246: да, зеленчуците са бъкани с въглехидрати...

Nezinka
16th June 2007, 21:19
Aпо, дай малко по-сериозно да се отнасяме, че сме станали много остри:)))

Шушарувел, първо и най-основно- с тази диета си изтощаваш организма и забавяш метаболизма.Второ в зеленчуците, които упоменаваш има минимално кол. въглехидрати. Резултат очаквай след 4-5 ден, а за видим и постоянен резултат една диета трябва да продължи поне месец-два. А твойто не е диета, а глад, добави някакво месо и млечни.

apoklistika
16th June 2007, 22:36
Ми всеки път се заричам, че няма да пиша в тия раздели и никога не мога да се сдържа като видя подобен бисер :2014:
shusharuvel, избрала си неподходящи зеленчуци- зелето е доста трудна храна, а само от домати и краставици не се живее. Незинка ти е написала вече, разгледай темите за НВД, вместо да се мъчиш с това гладуване

Chiana
17th June 2007, 09:52
Не казвам, че съм особено компетентна откъм диетите, но все пак... Защо никакъв зехтин?? Той е растителна мазнина и съдържа ненаситени мастни киселини. Човекът не може да синтезира някои от ненаситените мастни киселини, които участват в синтеза на група вещества със силно физиологично действие - тъканни хормони. Затова тези мастни киселини трябва да се приемат с храната в състава на растителните мазнини.
Освен това с храната човек поема аминокиселини. От всички 20 на брой аминокиселини човекът не може да синтезира 8 на брой. Тези аминокиселини се наричат "незаменими" и подобно на витамините трябва да се поемат с храната.
Аз не виждам какъв ти е проблемът с теглото, при положение, че си 180см и 60 кг... Но ти си знаеш, щом си решила, едва ли ние бихме могли да те разубедим.
Чудесно е, че спортуваш. В това няма нищо лошо. Но освен зеленчуците, ти трябва да поемаш и месо. Пилешко или заешко, защото е диетично. Ти трябва да поемаш и калций, който е с високо съдържание в млечните продукти, както беше вече споменато.
За мен най-добрата диета е "от всичко по малко" Естествено става въпрос за полезните храни. Така няма риск да лишиш организма си от жизнено необходими за него вещества. А и диетата трябва да се пази продължително време, както ти казаха, поне месец-два. А на теб ще ти е много трудно месец-два да караш само на 2-3 зеленчука на ден. В диетите се иска търпение, иска се грижа за тялото, не трябва да се подлагаш на драстични диети. Храни се здравословно и спортувай. Това от мен. Пожелавам ти голям успех!

п.с. Както вече споменах, не съм особено компетентна относно диетите, затова нека, ако греша, да ме поправите. Вярно, уча биология, но всеки допуска грешки.