PDA

View Full Version : Упражнения за стегнато и хармонично тяло


Immortal
1st June 2005, 21:38
Аз съм на 17 години, преди време бях доста пълна... бях стигнала, а дори и минала 75 кг, а бях около 165см висока. За 2-3 години успях с много труд и постоянство да се преборя с килограмите доколкото мога и сега съм 55кг и 170см висока. Изглеждам добре, не обаче по начина, по който искам. При мен проблемът е, че в горната част на тялото съм слаба, дори много.... Ръцете ми, корема и всичко над пъпа ми е добре. Дори бих казала, че май малко се поулях с диетите, защото ребрата ми отдалече се броят и не е много красиво...няма изобщо пък да засягам темата за гърдите, които се изпариха и нямам надежди, че ще ги видя отново... :roll:
Но не това е проблемът ми... Всъщност искам да стегна бедрата и дупето си, защото след толкова намаляне на теглото, нямаше как да не са отпуснати. Не са толкова зле, но аз съм перфекционистка и ако не са идеални, значи са зле... :D Искам ако някой знае точно какви упражнения да правя, за да ги стегна, ще съм мноооого благодарна. По-точно дупето, защото то е по-проблемно. Сега правя упражнения за вътрешната част на бедрата им мисля, че помагат.
Дано някой знае и някои конкретни упражнения за долната част на дупето, точно до бедрата, защото като че ли това е доста проблемна област при мен.
Мерси на всички, готови да помогнат, предварително. Целувки :)

kiki
1st June 2005, 22:18
Първо искам да те поздравя,направо ти се възхищавам сигурно доста си поработила,ама резутата е СТРАХОТЕН :D а за дупето значи в новия брой на космополитън има една книжка с бански и там има и йога за дупето и да ти кажа май върши работа.Има и едно суперско упражнение дето правя значи лягаш на земята по корем,сгъваш си краката в коляното и ги дигаш колкото можеш без да отделяш другата част от тялотото си,по принцип ръцете трябва да си ги държиш пред теб ама на мен ми е по-лесно да се хвана за нещо,например за краката на масата,3X15 повторения и скачането на въже май е полезно за дупето :)