PDA

View Full Version : болки в ръката:(


lady666
27th June 2007, 20:48
Моля ви който има някаква представа да ме насочи...майка ми много я боли едната ръка:( болките са нечовешки..:( има намерение да ходи на иглотерапия....ако някой може, нека подскаже нещо...Благодаря :2045:

Nezinka
28th June 2007, 03:33
дай повече инфо-ръката е дълго и широко понятие- пръсти, китка, лакът, рамо....къде точно те боли, постоянно ли, или като я движиш?

Enerdji
28th June 2007, 06:49
Ходи се първо на лекар за да установи причината за болката. После е лечението.

чичо
28th June 2007, 08:25
Моля ви който има някаква представа да ме насочи...майка ми много я боли едната ръка:( болките са нечовешки..:( има намерение да ходи на иглотерапия....ако някой може, нека подскаже нещо...Благодаря :2045:
Нека първо да си промени намерението и да отиде при травматолог,ако я е претоварила(би трябвало да знае) или при личния си лекар,който ще я насочи към съответния специалист...може би невролог,зависи къде и как боли:!:

lady666
30th June 2007, 20:16
здравейте и благодаря за вниманието..значи.. ръцете изтръпват и същевременно има една много силна болка :( изтръпват от лакета до пръстите и се деформират :( двата пръста на едната ръка са почти неподвижни :girl_cry: моля ви ако някой има представа....нека сподели мнение..благодаря ви отново

Atlantida
30th June 2007, 21:23
lady666,едва ли някой ще се наеме да дава диагнози в нета. Наистина да иде поне личния лекар да я види! Важно е!

Puppito
30th June 2007, 21:37
съгласна съм с мението на останалите че трябва да си отидете първо при личната лекарка, която най-вероятно ще ви насочи към ортопед-травматолог специалист (съдя по това че има деформация на пръстите).

Atlantida
30th June 2007, 22:06
Вместо да чакате съвет от форума досега майка ти да е отишла на лекар и да се е успокоила, че нищо й няма или ако е нужно да е започнала лечение.

lady666
1st July 2007, 11:37
благодаря ви...да ще отиде на лекар..просто не е в България и там не са й помогнали..затова сега поразпитвам,за да знаем къде да отидем като се върне..приятен ден на всички :2015:

mallvina
12th August 2007, 13:47
надявам се да са помогнали вече тук,на маика ти в Бг.ИГЛОТЕРАПИЯ-помага много точно при такива случаи както описваш.На един познат на 30 години му се схващаха ръцете и краката по същия начин почти беше обездвижен на легло ,получи го изведнъж от стрес и пренатоварване и го наплашиха че може да остане инвалид,направи няколко процедури иглотерапия,на ушите се слагат едни игли,и се оправи за по малко от един месец,пиша за тези които имат такъв проблем защото е много неприятно и не на последно място сериозно за да знаят какво може да им помогне,не само лекарства,защото в този случаи лекарства не помогнаха.

lady666
13th August 2007, 13:23
Благодаря ти Малвина :) Още не се е прибрала и не сме се захванали с проблема тук, но наистина лекарства не помагат,а всички изследвания са добри :roll: Скоро ще тръгнем и по нашите доктори.
Чао и целувки :girl_kiss2:

fitmaniac
25th August 2007, 18:52
Здравей,
по описаните от теб симптоми, заболяването ми прилича на - синдром на карпалния канал. Много хора страдат от това заболяване - моята майка също. Получава се от пренатоварване на ръката, от еднотипни движения - писане на клавиатурата, например. Цялата работа идва от там, че има един нерв, който се намира между сухожилията на ръката и се притиска. Лечение няма. Носи се стегната шина на пъката, докато се успокоят болките. При нетърпими болки се прави операция.
Възможно е да се дължи и на ошипяване също. Направете снимки на вратния и гръдния прешлен.

Мария Василева
25th August 2007, 22:14
много съм чела за иглотерапията и когато в нашият град дойде един лекар-китаец си викам- ха, сега ще опитам! Отидох с надежда, но останах с голямо разочарование.

доктора преглежда в един панелен, мръсен апартамент, има 3 стаи с легла- вратите са отворени, а чаршафите са захабени до немяй-къде.
"прегледа" се състоя в миниатюрно помещение- много бани са по-големи от него, в което лекаря през цялото време пушеше. въобще не се интересуваше от проблема, нито пък много му се обясняваше. говореше силно развален български и за думата "глюкоза" се досетих след като няколко пъти каза нещо подобно във втората част на думата.
Сложи ми тия обици и твърдеше, че не ме боли. Аз пък му казвам-вас не ви боли.. и вярно- от 7 -5 не ме боляха, но 1-2 при най-леко докосване (примерно да си оправя косата) - жестока болка.
Отказах се от този доктор, пък бил той и от Китай. Иначе, голяма реклама си прави!

Надявам се,че не всички са така - чела съм хубави работи за иглотерапията, но все пак трябва да внимаваме на кого попадаме.
mallvina, какъв е този сайт, за който споменаваш?