PDA

View Full Version : tae-bo v Varna


sisi
3rd June 2005, 16:39
Моля ви кажете ми къде във Варна има добър инструктор по тае-бо, ако може и да е близо до х-л Черно море. Благодаря :)

polincheto
14th July 2005, 13:53
Здравей!И аз сам от Варна и сам спортувала близо 2 год. тае бо в спортен център Тим.В самия хотел Черно море има зала "Хуни" ,там може да пробваш,инструкторите са същите и са много добри :D
Успех!

rey
15th July 2005, 09:35
Даааа,аз макар да съм от София съм ходила във Варна и наистина в ТИМ са добри инструкторите.Пробвай ,ще ти хареса!
Успех!

dessie__
4th September 2005, 20:42
Най-готиното тае-бо и изобщо всички аеробики са в Спортен център ТИМ.Там ще намериш най-добрите условия на най-добрите цени.В спорта е истината! Успех!

PassiON_
11th September 2005, 12:20
... не си решила къде да тренираш във Варна, опитай във търговския център, който се намира между ХЕЙ и стадион Спартак. Инструктурката, при която те пращам се казва Теодора (Теди).И според мен няма по добра от нея. Повечето инструктурки в "Хуни" и в ТИМ са били нейни клиентки. А ученика никога не е по горен от учителя си :) . Даже и графика и мога да ти дам :P .
Залата е нова, е картите идват малко по-скъпо от тези на ТИМ, но си заслужава :lol:
И кво друго ... ами ПРОБВАЙ и няма да съжеляваш :P 8)

Vesisa
18th September 2005, 08:47
Здравей ! Най - страхотното Тае Бо във Варна е в Дом Младост. Повярвай ми, ако утидеш ще видиш за какво става въпрос. Инструкторката се казва Галя и е СУПЕР. Ще отговори на всичките ти въпроси ! Успех !

dalinda
17th January 2006, 00:23
аз тренирам от месец Тае-бо преди това не бях фен на спорта много карах колело но нищо по сериозно така 4е се запалих по Бо-то от моята инструкторка ИНА в спортен клуб ХУНИ-Х-л Черно море Варна ами искам да Ви кажа 4е сам супер редовна защото инструктора е най-важната част от тренировката а тя е страхотна обръща внимание на всеки и с такова желание тренира че няма как да не те запали още повече 4е е изключително добър и луд човек и тренировката ти е супер динамична и с много добри резултати.Не съм тренирала другаде и няма и да отида другаде за мен Ина е всичко което ми трябва от един Инструктор!!!!!!!!!!!!!!!

ani_kaz
2nd August 2006, 14:29
Здравейте, Днес съвсем случайно попаднах на този форум и исках да уточня за ефекта от Тае бо-то. Ако наистина сте решити да правите мускулна маса с тае бо няма да стане защото Тае бо е кардио аеробика, която стимулира изгарянето на мазнините, повишава тонуса ви и с нея единствено можете да орелефите тялото съответно мускулите си.
За да се постигне желания ефект не е необходимо само да тренирате, а и да спазвате подходящия за вас хранителен режим. Повече информация за хранителните режими ще намерите в http://taeboani.spaces.live.com
Самата тренировка зависи все пак от инструктора, но според мен би трябвало да протича по следния начин:
1-ва част 30 мин загрявка и кардио упражнения (включени са основни ритници и удари от карате или бокс с аеробни упражнения). За да се постигне кардио ефект музиката трябва да е бързичка и да ви стимулира да играете с удоволствие.
2-ра част 10 мин. упражнения с гирички за орелефяване на ръцете и стягане плюс разтягане.
3-та част 10 мин. упражнения за дупе бедра (като цяло се набляга на проблемните зони при жените и са типични шейпинг упражнения за земя)
4-та част 7 мин. се набляга на корема и всякакви варианти на коремни преси за орелефяване на корема и талията.
5-та част 3 мин. си е за разтягане на корема и краката и за нормализиране на дишането с дихателни упражнения. Тренировката може да има продължителност от 1ч - 1:30ч.

Тренировки по тае бо има в GYM Palace -ул. Ян Палах 10, гр. Варна тел: 685586; e-mail: office@gympalace.com www.gympalace.com - залата на Пикадили МАМБО до ХЕИ) Вторник, Четвъртък и Неделя от 17.00 ч. има и вечерни тренировки при Теди.

Да споделя с вас, че тренировките при който и да е инструктор по Тае бо се различават от така добре познатите ни касетки на Били Бланкс по простата причина, че са по интензивни и по-натоварващи. В касетките са дадени основните упражнения но почти сигурно е, че всеки ги интерпретира и доукрасява по свой начин и прилага своя техника.

Съвета ми да задавате въпроси след тренировката да питате как се изпълняват правилно упражненията и т.н. защото при всеки е съвсем индивидуално. Ако имате контузии или проблеми с дишането или с теглото (бързо качване или сваляне на кг) Преди тренировката ги споделете на инструктора защото той като специалист може да ви посъветва.
Не изтезавайте телата си, а с всяка изминала тренировка се старайте да изпълнявате правилно ударите и да помагате на тялото си бавно да влезе във форма. С течение на времето ще видите сами ефекта и се надявам да ходите на тренировки само за да поддържате фигурата и тонуса си. Ефект се наблюдава при всеки различно, но нормално е да се забележи след 2-я месец

Важното е да се чувствате добре като играете и да сте тонизирани. ;-) Е май прекалих със съветите ;-) Ако има нещо питайте. ще се радвам да помогна.
:)

ani_kaz
2nd August 2006, 17:14
Интензивно Тае бо с правилна техника на изпълнение на упражненията може да откриете само в залата GYM PALACE - Varna, ul. Yan Palah 10 (MAMBO на Пикадили до ХЕИ)
e-mail: office@gympalace.com
tel: 052/ 685586 http://taeboani.spaces.live.com/blog/cns!414A1B2C2978005E!646.entry

Lilu
25th August 2006, 07:28
да прибавя и аеробик клуб "Темпо" в училище Хуманитарна гимназия "Константин преславски " . ТАм също са добри тренъорките и има различни програми на натоварване .

ani_kaz
14th November 2006, 16:53
:idea: Всеки вторник, четвъртък и неделя от 17:00ч. в GYM Palace (Палах Център) до ХЕИ се показват основните удари с ръце и крака при Тае бо. Който иска да научи основните техники и да регулира дишането си при аеробните кардио упражнения е добре дошъл. За повече информация посетете http://members.lycos.co.uk/newiaqua/article-488.html http://members.lycos.co.uk/newiaqua/article-487.html
(удари с ръце- прав, кроше, ъперкът; удари с крака kicks - хидзагери, маегери, мавашигери, уширугери, йокогери, какатогери) :!:

ani_kaz
23rd January 2007, 12:26
Тренировките по Тае бо са най-интензивни и с най бърз резултат при Теди и Ани в GYM Palace - всеки ден

Зала GYM Palace - ул. Ян Палах 10, гр. Варна тел: 685586; e-mail: office@gympalace.com www.gympalace.com до Мамбо. За повече информация ви давам мобилен телефон: Aни 0888741091 Теди 0888997575 http://taeboani.spaces.live.com/blog/cns!414A1B2C2978005E!646.entry

Що се отнася до показването на основните удари моля посетете http://taeboani.spaces.live.com/blog/cns!414A1B2C2978005E!543.entry Също така информация за тае бо и аеробика може да откриете в http://aerobika.start.bg

Usmihnat den :D

ani_kaz
5th March 2007, 21:15
... не си решила къде да тренираш във Варна, опитай във търговския център, който се намира между ХЕЙ и стадион Спартак. Инструктурката, при която те пращам се казва Теодора (Теди).И според мен няма по добра от нея. Повечето инструктурки в "Хуни" и в ТИМ са били нейни клиентки. А ученика никога не е по горен от учителя си :) . Даже и графика и мога да ти дам :P .
Залата е нова, е картите идват малко по-скъпо от тези на ТИМ, но си заслужава :lol:
И кво друго ... ами ПРОБВАЙ и няма да съжеляваш :P 8)

Залата се намира до ХЕИ казва се GYM Palace (ул. Ян Палах 10, гр. Варна тел: 685586; e-mail: office@gympalace.com www.gympalace.com)

ani_kaz
5th March 2007, 21:22
Даааа,аз макар да съм от София съм ходила във Варна и наистина в ТИМ са добри инструкторите.Пробвай ,ще ти хареса!
Успех!

ТИМ вече не е това което беше откакто Теди и Светла, Бети и Юлия и цял отбор добри инструкторки включително и аз - Ани, напуснахме заради отвратителните условия на работа и заради некоректното отношение. Ако инструктора не е мотивиран и постоянно му сервират изненади как да създаде на клиентите приятна атмосфера и да им внуши хъс и желание за интензивна тренировка.

Това го казвам от личен опит. За всички, които питат къде се преместих да водя тае бо и защо не съм в ТИМ мога да дам подробна информация. Все пак всяко зло за добро както се казва. Преместих се при Теди в Палах Център. Който иска да си направи интензивна тренировка по тае бо да заповяда http://taeboani.spaces.live.com и http://taeboani.spaces.live.com/blog/cns!414A1B2C2978005E!646.entry

sesil
16th January 2008, 15:30
Вярно е, че Спортен център ТИМ не е както едно време - в много по-добра насока се е развил, и не само като обзлужване и цени но и качеството на самите зали и най-вече фитнеса, което предлагат си е доста на ниво. Не съм чувала някой да се оплаква от там, даже напротив :D Който не е отишъл не е видял, всеки сам преценява интересите си :D Успех със спорта, където и да го тренирате :wink:

siren_
9th February 2008, 14:11
Някой може ли да ми каже в кои дни се провеждат тренировките в зала "Хуни" и в "Дом Младост" ? :)
Благодаря ви предварително !!! :):)

siren_
11th February 2008, 12:47
Цените също така ме интересува и как мога да се свържа с Ина ? :roll:

PassiON_
11th February 2008, 17:11
Най-добрият вариант е сама да идеш до там и да провериш :) или поне до залата, която е по-близка.

Vesisa
18th March 2008, 13:20
Мога да ти кажа за Дом Младост. Там има тренировки всеки ден от 19,00 до петък. А събота е от 11,00. В неделя няма. Ела и сама ще се обедиш за какво става въпрос. :)

tekkn0
7th April 2009, 22:15
Тае Бо при Таня! От 10:30 и 14:30 от понеделник до петък! Натоварването е голямо, но след това чивек се чувства страхотно, с усмивка и самочувствие ! Много добро кардио! Изпотяваме стъклата всеки път! Ефекта е видим и се усеща още след четвъртата - петата тренировка!
Треньорката е много готина - възпитаничка на спортно училище, занимава се със спорт от много години, включително и кик бокс ( а знаем, че тае - бо е комбинация от аеробни и кик - бокс движения + разтягане) - абе, направо супер! Постоянно се включват нови елементи и не позволяват на тялото да свикне с натоварването. Много е добра ! :)) :1203:

ejluty
14th April 2009, 09:35
az lichno hodq na tae-bo v gym palace :) predi bqh pri ivan no tam e dobre samo da se zapochne zashtoto e po-leko, a sega sym pri mihaela i se chuvstvam strahotno :) trenirovkite sa mnogo intenzivni i imat byrz rezultat :) elate da opitate ;)

violetabg
8th May 2009, 17:59
И аз ходя при Ина в черно море ,много яка откачена и юрка постоянно,надъхва те. Има понеделник ,сряда и петък от 16.30,и събота от 12h. Препоръчвам я на всеки. :wink:

Модератор: Моля, пишете на кирилица!

Mirelka_1
1st July 2009, 12:06
Искам да тренирам в Ян Палах и съм на 15 години .. може ли някои да ми каже инструктор и телефон на който да звънна

den_den
11th July 2009, 12:35
Искам да тренирам в Ян Палах и съм на 15 години .. може ли някои да ми каже инструктор и телефон на който да звънна

Виж тук! (http://www.varnafitness.com/gyms_directory/info/viewkey/palah.html) :wink:

Само информативно - тези, които са ходили при Теди на тае-бо и йога тренировки, да се ориентират към ТИМ. След като роди третото си детенце, тя се премести там.

PassiON_
29th May 2010, 11:53
незнаех, че Теди има трето дете ... браво на нея. Това е мечта, да имаш 3 деца, чудесна новина.

Galina-kaka G
20th December 2010, 09:40
Някой знае ли Теди къде работи сега? Или е все още в отпуск по майчинство.