PDA

View Full Version : крем за шия


mays
1st July 2007, 09:25
Крем с екстракт от орехи извайва нежна шия

Кожата на шията е много чувствителна и уязвима поради постоянния контакт с дрехите и недостатъчното слънце. В резултат на това тя става вяла и отпусната, и е слабо хидратирана. Това е причината гладкостта на кожата на шията да се наруши по-рано отколкото на лицето. За да я запазите красива намазвайте редовно тази деликатна зона със стягащ крем за шия сутрин и вечер преди дневния крем, с леки галещи движения в посока от брадичката към деколтето. Стягащият крем, който съдържа екстракт от орехи, жен-шен, витамин Е и извлек от ориз премахва по-фините линии, изглажда бръчките тип “огърлица”. Кожата на деколтето се хидратира дълбоко и като резултат добива гладкост и кадифена мекота.
Знаете ли някоя марка крем за тази цел??????

Yansi
1st July 2007, 11:29
В момента се сещам само за серума на KORFF (http://www.korff.it/en/linee/365_lifting_express/lozione_collo_e_decollete.html) със сигурност има и други марки.

Mena
1st July 2007, 19:46
Освен шията, деколтето и бюстът се нуждаят от също толкова прецизна и ежедневна грижа, която да възвърне еластичността на кожата, да намали видимите знаци на стареене и да подобри кръвообръщението в тези зони, ето един крем за шия и бюст (http://pevonia.com/index.pev?id=productrange-forhome-body-corrective-neckbustcream), и концентрат за шия и бюст (http://pevonia.com/index.pev?id=productrange-forhome-body-corrective-neckbustconcentrate).