PDA

View Full Version : Къде греша?


danieIa
4th July 2007, 19:12
Здравейте,
От два месеца започнах доста интензивно да спортувам - интензивно спрямо предишния ми начин на живот. Всяка вечер редувам бягане на стадиона или тренировка в залата. Доста намалих храната и наблягам главно на плодове, зеленчуци и сокове.
Когато започнах всичко това тежах 80кг при височина 167.
След два месеца тежа 80кг.
Защо?
Даже забелязвам, че коремът ми е по-надут от всякога.
Не съм спряла да се надявам и продължавам със същият ентусиазъм, но мисля, че нещо не е както трябва.
Нали?!
Ако имате идея какво да направя - споделете!

stivn
4th July 2007, 19:20
зависи дали тренираш правилно .... ако бягаш по 5 минутки нищо не праиш ... може да ядеш по-малко ама ако се тапчиш 2 пати на ден по много храна и особено вечер след 7h ... може тялото ти да има по-бавен метаболизъм ... ако пииш алкохол сичкото отива на кино ... ако си болна от нещо ...

karine
4th July 2007, 19:20
Аз мисля ,че проблема идва главно от това, че ядеш само зеленчуци, плодове и сокове. Плодовете са богати на въглехидрати и фруктоза и когато се прекали с тях те също се превръщат в мазнини, относно соковете- ако пиеш прясно изцедени ок, но ако са тези натуралните, няма смисъл.....колко време преди тренировка се храниш?
Вкарай месо, яйца, млечни, според мен с еднообразното и бедно меню си забавила метаболизма си. Прочети темите в Диети и Женски фитнес, имам много полезни неща там :wink:

Успех :D

apoklistika
4th July 2007, 19:20
Как точно протича денят ти? Какво точно ядеш, напиши едно примерно меню. Колко време бягаш, каква ти е тренировката в залата?
Мерила ли си си обилколките- там също ли няма разлика?

danieIa
4th July 2007, 19:31
Тренировките ми са над 1 час и доста се потя.
Наблягам на моркови, праскови и ябълки - във всякакъв вариант - пресни или на сок. И главно салата от домати и краставици.
А иначе по цял ден стоя пред компютъра, но такава ми е работата :(.
На сантиметри съм свалила малко от задника и бедрата, но колкото да го усетя по дрехите.

apoklistika
4th July 2007, 19:36
Е, щом го усещаш по дрехите, не е толкова малко :lol: не очаквай чудеса само за два месеца :lol:
Както вече са ти казали, намали плодовете, включи месо, млечни продукти, яйца. Яж колкото може повече пъти на ден по малко.
С това за неяденето вечер след седем не съм съгласна, аз ям и към 11-12 вечер- една пържола или 2-3 сварени яйца за идеални, по- скоро гледай да спазваш правилото да няма повече от 12 часа между вечерята и закуската.
И пий много вода.
П.п. От значение е и колко години ги носиш тия кила- нали знаеш, не може примерно 5-10 години да си 80кг и изведнъж за 3-4 месеца да свалиш 20 :wink:

Nezinka
4th July 2007, 20:50
е както и да го погледнеш, ако наистина си намалила храната, би трябвало да си свалила и на килограми. Два месеца не е една седмица, че да няма ептем никакви резултати. Бих се посъветвала с диетолог. Приемай карнитин прди тренировка и спри соковете- бъкани са със захари.

Да и това със неяденето след 6 и аз не го признавам- избягвай да приемаш въглехидрати по това време-но една салата с месце или яйчица няма да ти навреди.

alfa
4th July 2007, 23:55
Тренираш добре, грешиш в хранителния режим.

Bio
9th July 2007, 00:46
Може би правиш и мускулна маса, която е доста по-тежка от мастната тъкан.

narrotor
9th July 2007, 07:20
Тренировките ми са над 1 час и доста се потя.
Наблягам на моркови, праскови и ябълки - във всякакъв вариант - пресни или на сок. И главно салата от домати и краставици.
А иначе по цял ден стоя пред компютъра, но такава ми е работата :(.
На сантиметри съм свалила малко от задника и бедрата, но колкото да го усетя по дрехите.

яж често по малко когато усетиш глад хапни нещо, но не се засиштай, тренирай си, не е от тренировката

laska
10th July 2007, 07:44
Даниела явно сме от един тип защото и аз не мога да отслабна когато ям плодове .Доскоро не ядях изобщо а сега си позволявам една зелена ябълка сутрин.Аз свалям единствено с Аткинс.Малко да поотпусна въглехидратите и пак качвам.Препоръчвам ти този вид хранене .Много е ефикасна тази диета-просто трудно е да не свалиш ако я спазваш точно и не си гладна

sillence17
12th July 2007, 23:13
и аз като другите да кажа - намали плодовете, увеличи протеините

:)FeIcHkA(:
16th July 2007, 10:12
Моят съвет е първо да отидеш на лекар за да провериш дали нямаш забавен метаболизъм има хора които страдат от това и то не е следствие от диета. За тези които казват че си натрупала мускули това няма как да се случи ако си ядяла само плодове и зеленчуци. По принцип трябва да знаеш, че може и 2 часа гимнастика да правиш на ден, но ако не я правиш правилно няма никакъв резултат. И подобно на другите ще ти кажа да си хапваш пилешко филе(пилешки гърди, защото са най-ниско калорични около 100 калории на 100 грама) по 300 грама на седмица е достатъчно като го хапваш на 3 пъти тоест по 100 гр. три пъти в седмицата да речем през ден да не е в последователни дни. Освен че ще стегнеш тялото си, протеини са ти нужни защото ако се лишаваш от тях дълго време и караш само на плодове и зеленчуци цикълът ти може да спре. Успех!