PDA

View Full Version : Help?


BigBadWolf
6th June 2005, 09:03
Здравейте дами!на мен не ми е много мястото тук :wink: , обаче търся информация. Жена ми наскоро роди (момче) :D и сега реши че трябва да започне фитнес за подобряване на фигурата, по принцип преди бременноста поддържаше форма с тичане. ще ви бъда много признателен ако някоя от вас ми каже подходяща фитнес-програма, понеже моите съвети в тази област могат да и причинят неща като 42 ръка, плочки като гръб на костенурка и голям гръб, а пък двама такива май сме много в семейството :D Благодаря предварително!

6th June 2005, 09:26
Моля пишете на кирилица.
във всеки фитнес салон могат да и назначат индивидуална фитнес-програма в зависимост от теглото и ръста и.така че смело към фитнес салоните!!!!

mariapilates
6th June 2005, 09:35
По мое мнение фитнеса не е най-доброто за женската фигура, особено ако целта е сваляне на килограми. Най добре е да продължи с бягане, или ако все пак е решила да ходи на фитнес да наблегне на колелото и да се упражнява с много малки тежести или да посети някоя зала за аеробика и да избере тренировката, която ще и допадне най много :lol:

liophy
6th June 2005, 10:56
Точно така. В допълнение ако все пак ще ходи на фитнес, би било хубаво да не прави почти никакви почивки между различните упражнения, за да получи евентуално аеробен ефект.

6th June 2005, 11:08
Благодаря на всички отзовали се :D значе все пак ще обикаляме с жена ми морската градина заедно, а пък аз се надявах да я пратя на фитнес, а пък аз - в морската :lol: :lol: :lol:
имам въпрос към mariapilates - ти да не би да се занимаваш с пилатес??

mariapilates
6th June 2005, 12:58
Да, аз съм инструктор по пилатес от почти 2 години :wink:

BigBadWolf
6th June 2005, 14:09
Браво впечатлен съм! :D Познавам едно момиче от Бургас (аз там живея), което се занимава с пилатес и когато дойдеше на фитнес на всички жени им ставаха кръгли очите от завист (благородна предполагам) :wink: .Лично аз не бих могъл да се справя и с половината от упражненията които тя правеше, при положение че съм се занимавал с контактни спортове, които изискват доста разтягане :wink:
а конкретно - от известно време когато прекаля с фитнеса или бягането, а аз много обичам да прекалявам :) на другата сутрин имам много кофти болки в кръста, та това момиче ми каза че пилатеса е такъв комплекс от упражнения които помагат в такива ситуации, после обаче тя явно тръгна на друг фитнес и т.н. та ако не те мързи може ли да напишеш малко повече по темата плийз (а ако те мързи можеш да дадеш някакви координати icq, e-mail, сайтове и т.н. )

ани
6th June 2005, 16:30
Моля пишете на кирилица. Жена ми наскоро роди (момче) :D и сега реши че трябва да започне фитнес
Честито,приятел!А ако беше родила момиче нямаше ли нужда от спорт? :wink: Блазя им на женските майки тогава! :lol:

liophy
6th June 2005, 16:47
Моля пишете на кирилица.Моля пишете на кирилица. Жена ми наскоро роди (момче) :D и сега реши че трябва да започне фитнес
Честито,приятел!А ако беше родила момиче нямаше ли нужда от спорт? :wink: Блазя им на женските майки тогава! :lol:

Мен ми изглежда все едно човека искаше просто да се похвали между другото че си има момченце. Затова го е сложил в скоби, защото е допълнение само.

Delphia
6th June 2005, 17:27
Моля пишете на кирилица.Liophy, не си ли забелязал, че много хора се хващат за най-незначителното, но не и това, което е основната идея на питащия:) да се намираме на приказка!
А иначе, BigBadWolf, Мария определено хваща окото, и ако с ходене на пилатес добия и половината от нейния финес ще съм много щастлива. За жалост не винаги съм свободна Събота и Неделя:(
Мария, дали няма да имаш скоро часове и през седмицата?

6th June 2005, 19:01
Моля пишете на кирилица.Az puk si mislia,che BigBadWolf si tursi neshto drugo,........shtom kato iska icq i e-mail-a na Mimeto......:))))))

mariapilates
7th June 2005, 08:15
Delphia - Благодаря за хубавите думи, за съжаление все още часовете ми са само Събота и Неделя, има вариант и за през седмицата, но не е сигурно още, ако има нещо, ще пиша, поздрави :lol:

BigBadWolf
7th June 2005, 08:33
Във връзка с направените коментари публикувам следното:
ОПРОВЕРЖЕНИЕ
1. Посочих пола на наследника се за да не отговарям после на евентуалните въпроси - какво е? благодаря на админа и ани за подкрепата
2. Мария определено хваща око, това обаче само потвърждава безспорния факт че имам вкус за женската красота (ако не вярвате питайте някой мой познат)
3. От пилатес се заинтересувах защот имам стара травма в областта на гърба и им бяха казали че тези упражнения могат да ми помогнат. а иначе то кю-то на мария е посочено в профила и. Моят въпрос към нея дали би посочила координати е за да се уверя че тя иска да разговаряме на тази тема. Думата която му убягва на госта, който пише на латиница е "деликатност", може да опита и с "джентълмен"
4. Would you stop these rumours, please i'm a married man :D :D :lol:
BigBadWolf