PDA

View Full Version : Проблем на костната система и решение.


panova
17th July 2007, 18:04
Здравейте!
Искам да споделя и да дам надежда на всички които имат здравословни страдания че решение на техните проблеми има.
Преди 9 години имах силни болки в областта на гръбначния стълб, шията и ставите.
Лекарите ми поставиха няколко диагнози – остеохондроза, междискова остеохондроза и подагра и започнаха да ме лекуват с най-различни медикаменти – „Диклофенак”, „Волтарен”, „Ибупрофен”, но абсолютно безрезултатно. Оплакванията ми продължаваха и тъй като работата ми изискваше да съм пред компютъра часове наред, болките, сковаността в ставите и затрудненото движение бяха постоянни и ужасно неприятни.
В резултат на лечението на болките и сковаността към тези проблеми се добавиха още – язва на стомаха и пясък в бъбреците.
Всичко това ме накара да търся друго решение на моите здравословни проблеми – правих физиотерапия, лечебни масажи, екстензия на врата. Подложих се на лечение с акупресура, акупунктура, както и су джок масаж. Получавах временни подобрения, но прогнозата за моето състояние продължаваше да бъде обездвижване – болестта на Бехтерев.
Не виждах промяна в моето здравословно състояние, което силно ме притесняваше и ме потискаше. Не можеш да отида даже и на почивка, тъй като не можех да спя от болките по цели нощи. Предпочитах да не лежа, ако можех да спя в право състояние щеше да е по-добре за мен и тогава да потърся друг изход - как да изляза от това положение - да търся решения първо в себе си, да промяна на досегашния си начин на живот за възстановяването на равновесието във всички негови аспекти – физически, психологически, емоционален и духовен и стигнах до извода че там е ключа към здравето.
По пътя на своето търсене срещнах д-р Николова. И както казват няма нищо случайно - моя приятелка ми разказа за нея и отидох в нейният кабинет, не заради моите проблеми, а за проблеми на дъщеря ми. Много рядко се среща лекар като д-р Николова тъй като лекува пациентите, а не болестите. Аз й повярвах и започнах лечени по нейно предписание. Препаратите, с които проведе лечението ми помогнаха не само за костно-ставните заболявания, но излекуваха и язвата ми. Лечението продължи 6 месеца като първо изчезна сковаността. Можех вече спокойно да ставам, да се навеждам, или по-точно казано да преминавам лесно от едно положение в друго. Спях вече по-спокойно и комфортно. Събуждах се отпочинала, бодра, без болки.Това ми помогна повече, отколкото традиционната медицина.
С програмите за лечение, които прилага при своите пациенти д-р Николова успешно решава много сериозни заболявания от рода, диабет II тип, заболявания на щитовидната жлеза, проблеми с наднорменото тегло и други смятани за неизлечими болести. Твърдо вярвам, че си заслужава да се докоснеш до д- р Николова, но само ако вярваш, че е това което търсиш, за да стъпиш отново на финалната права.

С радост ще споделя опита си с всеки, който се интересува. Майлът ми е bcoral@abv.bg