PDA

View Full Version : проблеми с коленете


klop
26th July 2007, 22:30
здравейте и от мен.от 1 месец вече нямам мира с мойте колене!на 16 години съм,а вече дори след 10мин разходка и започват да ме приатягат коленете.Ходиь на лекар,но той не м иказа нищо съществено и ми изписа кремче,обезболяващо с Кетопрофен.Мазах се колкот ми каза,но проблема продължава и сега.намалила съм спорта,но без фитнес и на корта не мога.
Много съм притеснена,защото вече ми е трудно и да се разхождам по-продължително време без да почна да се гърча от болки!

SypheRrr
26th July 2007, 23:34
Здрасти, аз имах същият проблем само че на по-ранна възраст. Бях някъде около 12 мисля. Ако правилно помня проблема бе породен от това че израствах прекалено бързо и в коленете не можеше да се образува достатъчно бързо хрущялно вещество . Помня също че тогава ми забраниха да играя физкултура и изобщо всякакво излишно движение за около половин година. Аз наистина спрях да тичам и седях мирно и за около 3 месеца нещата се оправиха и пак почнах да си дивея и до сега проблеми не съм имал. Та моят проблем беше породен от бързото израстване в пубертета. При теб нещата може би са по-различни и за съжаление не мога да ти дам съвет или да ти помогна, но се надявам това което съм споделил да ти е от някаква полза.