PDA

View Full Version : Нов бюст - колебания, ПОМОЩ!


kali.p.
4th August 2007, 17:19
Момичета, здравейте!

Преди да се регистрирам прочетох доста от темите и вместо да се ориентирам по-добре, аз се оплетох още повече :cry:

Иска ми се да си сложа импланти, защото никога не съм имала много бюст, а след раждането и каквото имах и каквото нямах преди се разтегна и бюста ми доста поувисна.

Преди години съм си правила липосукция и не останах особено доволна. Тогава се доверих на личната си преценка за специалист по симпатии, като избирах между Скерлев и Бояджиев и избрах Скерлев. Цената също повлия, тъй като тогава нямах много възможности :roll:

Въз основа на досегашния ми опит смятам, че е по-важно да видя или чуя за резултатите, отколкото дали хирурга има чувство за хумор и т.н.

От познати съм чувала хубави неща за Ники Георгиев, Тепавичарова, Ефремов и ако не се лъжа Стоянов, който имал клиника в хотел Вега /може и да бъркам името на доктора :oops: /.

Приятелка ми показа гърдите си, правени от Тепавичарова. Като цяло изглеждаха добре, макар че седяха леко по-овални отколкото ми харева, но пък бяха направени изцяло подмускулно, каквито са и моите предпочитания. Освен това по време на същата операция е коригирала и ареолите, които са били различни.

Друга позната също сподели, че си е правила бюста в клиника Малинов при Ефремов. Формата на бюста много ми харесва, сложила си е капковидни импланти, които по мое мнение седят много естествено. Формата й ми харесва сташно, но пък тя седи леко прегърбена и като се приведе и между гърдите й става едно хоризонтално нагъване, което ако е на моите гърди би ме побъркало. Нейните импланти са сложени наполовина подмускулно. Не знам дали това е от значение за въпросното нагъване.

При Бояджиев няма да отида, защото имахме неприятна размяна на реплики.

За доктора от клиниката в хотел Вега чух хубави отзиви, но не досега не съм ходила да се консултирам с нито един от тях лично.

Искам да си сложа капковидни импланти подмускулно, като може би ще се наложи да се коригират и моите ареоли, защото се разтегнаха вертикално след кърменето. Имам и малко отпусната кожа около ареолите. Щеше ми се да съчетая оформянето на ареолите със слагането на имплантите, а моята приятелка, която си е правила операцията при Тепавичарова каза, че на много места е ходила и само тя се е съгласила да извърши едновременно и двете неща с една операция. Искаше ми се и да вкарат междувременно имплантите през ареолите, но като чета какво сте написали по темите, че след това не мога да кърмя и малко се стряскам, защото макар да имам 2 деца, някой ден може да се реша и на трето. През мишниците не ми се иска да ги вкарват, защото се вижда като си вдигнеш ръцете, а и отдолу под гърдата не ми искаше, честно казано. Мислех, че през ареолата ще е най-неабележимо, защото ако има бял участък около разреза може да се коригира с татуировка за перманентен грим например.

Сигурно много объркано звуча, но така и се чувствам.

Дано някой се включи с мнение по темата ми, ще съм много благодарна да чуя различни гледни точки :wink:

kali.p.
7th August 2007, 15:14
Нищо ли няма да ме посъветвате :?

milena127
7th August 2007, 21:44
Извинявай, ама какъв ти е точно въпроса? :roll:
На мен поста ти ми звучи като констатация по-скоро. Не разбирам съвсем в кое точно не си сигурна? Ако искаш да ти препоръчаме лекар- тук много внимаваме да го правим, понеже всеки лекар може да сбърка.
Иначе за мнения от въпросните хирурзи сме писали по темите за тях.

Danielka
8th August 2007, 08:45
Аз също не видях конкретен въпрос...Изкара си един монолог и т'ва е.
питай, все някой ще ти отговори :lol:

kali.p.
8th August 2007, 11:23
Аз също не видях конкретен въпрос...Изкара си един монолог и т'ва е.
питай, все някой ще ти отговори :lol: Да, май сте прави :oops:

На първо място от какво се получава тази хоризонтална гънка между гърдите? Притеснява ме да не се получи и при мен.

Препоръки вече ми е ясно, че няма да получа :wink:

milena127
8th August 2007, 20:16
Както вече ти казах ми се струва, че говориш за някакъв вид риплинг.
Ето погледни тук (http://www.advanced-art.com/Breast-Aug-Rev-Rippling.htm) (първата снимка)
Това ли имаш предвид?

kali.p.
9th August 2007, 11:18
Както вече ти казах ми се струва, че говориш за някакъв вид риплинг.
Ето погледни тук (http://www.advanced-art.com/Breast-Aug-Rev-Rippling.htm) (първата снимка)
Това ли имаш предвид?

Не точно, това не е върху самите сърди,а ми си е като сгъната само веднъж кожа, точно там, където двете гърди се събират. Много странно ми се видя. Като се изправи изчезва. Само като седи се вижда. Да не би защото е доста слабичка и имплантите по някакъв начин изпъват прекалено много кожата :?

kali.p.
9th August 2007, 11:24
Сега гледам в друга тема едно мнение, може би говорим за едно и също нещо - "Аз днес бях на консултация при Николай Георгиев и ми препоръча френска марка кръгли / съжалявам не запомних името мисля че беше PAN/,грапавино на пипане много финни като микрофибър.Цената им е 3600 Е но твърди,че били най-добрите и нямало такава опасност от набръчкване при навеждане,както може да се получи при ЕВРОСИЛИКОН.А аз съвсем се обарках защото парично ми идва доста в повечко,но от друга страна се слагат за години напред /дай боже никакви усложнения/.[/u]"

kali.p.
9th August 2007, 11:37
Още 2 въпросчета - какво значи анатомични импланти и какво значи кохезивен гел - какви са предимствата?

Миленче, благодаря за отзивчивостта :)

millenita
9th August 2007, 14:35
Ако става въпрос за ПИП микротекстура наистина са най-фини.Аз съм с такива и съм доволна..При навеждане и на мен понякога ми се получават гънчици.. Но чак такава гаранция ,че няма да имаш риплинг едва ли някой може да ти даде..А за цената- зависи кой д-р ще избереш.. :roll:

milena127
9th August 2007, 22:44
Кали май наистина говориш за риплинг.
Той е вид набиране на имплантанта и може да е на най-различни места. Пусни едно търсене във форума за риплинг, говорили сме за него.
Появява се при надмускулно поставяне.

kali.p.
11th August 2007, 08:39
Кали май наистина говориш за риплинг.
Той е вид набиране на имплантанта и може да е на най-различни места. Пусни едно търсене във форума за риплинг, говорили сме за него.
Появява се при надмускулно поставяне. Снимките бяха все с нагъвания върху самата гърда и затова съм се заблудила. Ами, момичето каза, че имплантите й са поставени наполовина под мускула.

Иначе засега везните клонят към Тепавичарова. От това, което четох във форума, не видях някой да е недоволен. Освен от консултациите :lol: