PDA

View Full Version : лишей


monica_bellucci
25th August 2007, 15:49
Здравейте момичета появи ми се един лишей и аз не му обърнах внимание, но след 1 седмица и втори и трети бихте ли ми препоръчали с какво да се мажа или да пия.Ако станат повече май ще трябва и на лекар да ходя за сега ми се струва дребна работа

aniK
26th August 2007, 02:34
По-добре иди на лекар :!: Все пак си спомням, че моята майка си купуваше АнтимикоБета. Не знам дали още съществува това лекарство. Може би в аптеките ще те посъветват за нещо по-съвременно.

Babri
26th August 2007, 21:01
Къде са точно тези лишеи :?: По лицето или по тялото :?: По едно време доста отдавна ми излизаха по лицето и се мазах с Elocom cream.

Celine
27th August 2007, 07:17
На мен ми са се появявали 2 пъти , винаги се е оказвало от котки. Предписвали са ми Канестен крем.
Това го казвам само информативно.
Задължително според мен трябва консултация с лекар.

rusokoska`
27th August 2007, 11:01
Като бях малка редовнио ми излизаха лишеи по лицето, ходих на лекар и ми казаха,че е от липса на витамини...мазах се с едно детско кремче(едно такова розово),не се сещам какво точно беше и ми казаха да си мажа лицето с лимонов сок...Кожните проблеми не са шега работа и са доста упорити,по-добре върви на доктор за да ти кажат от какво са...колкото повече отлагаш ,толкова по-трудно и дълго ще е лечението

monica_bellucci
27th August 2007, 15:31
Момичета по тялото ми са и за това все още се ослушвам.Една колежка ми каза за билката змийско мялко, че помагала, но ще вървя на лекар нов се показа :shock: :cry:

Babri
27th August 2007, 18:09
Сега се сетих да кажа,че преди 2 месеца ми излязоха по тялото няколко лишейчета и отидох при една докторка.Тя обаче ме изпрати да ги изследвам дали не са на гъбична основа.Оказа се,че не са.И ми изписа Diprogenta да се ма по 2 пъти на ден 10 дни и да се къпя с едно олио,някакво лечебно беше без да се отмива.И 1 седмица след като спрях да се мажа,изчезнаха.Ама ти все пак,се консултирай с лекар.