PDA

View Full Version : ..ако можете...


ankata
2nd September 2007, 23:40
Хей сладури и сладурки ! Здравейте ! Ам виждам ,че всички във форума сте много готини и яки ! А ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна ! Просто искам да ви попитам как мога по-бързо да отслабна...може и да нарушавам правилата на форума , но не трийте темата , защото съм много отчаяна...просто какво ли не пробвах...и диети..три месеца бях на диета ....свалих малко,но не толкова ,колкото искам и не се задоволих...ами движа се ..на фитнес ходих..не става ! имам у дома уреди , колани за отслабване , пеперудки и други ! ами остава да дадете някаква ефективна диета ,, упражнения за ханш , дупето и бедрата , кажете и някакви уреди , каквото и да е ! тежа 55 кг. , но ханша ми е 98 , а талията 70 ! искам да намаля тези мерки , поне ханша да стане 90 , а талията около 60 ! благодаря ви ! целувки ! :D оставам с мисълта ,че надеждата умира последна !

stivn
3rd September 2007, 00:56
мисля че зимата ще ти е трудно да сваляш . но като спреш сички газирани и алкохолни напитки + прасенцето което скоро ще се намира във фризера и минеш на рибка и пиле вместо това и изчакаш своя момент , тоест към края на март месец почваш да бягаш кат отпрана и да ходиш на фитнес здраво + една добра диета от диетолог и ще си 6+ а за упражнения поразрови се из нета има много полезни такива

ankata
3rd September 2007, 01:40
а благодаря ! но аз не ям месо :D а иначе става ли да ми предложите нещо примерно , меню, упражнения, или нещо такова ...?

usmihni_se
3rd September 2007, 10:28
според мен се хващай с аеробика или тае бо и бъди сериозна в тренировките, т.е. ходи редовно и се опитвай максимално добре да изпълняваш упражненията, дето ги показват. колкото до менюто, диети има много въпроса е на теб какво ти харесва да ядеш. прочетох, че месо не ядеш, аз също не обичам и затова съм си избрала две диети, които да приложа една след друга с кратка повичка помежду им. едната е с овесени ядки и се прилага 5 до 7 дни. 250гр ядки смесваш с половин кофичка обезмаслено кисело мляко, 1 лъжица мед и настъргана кора от лимон. разбъркваш и оставаш в хладилника за една нощ. след това на сутринта изпиваш 1-2 чаши топла вода и след 20 минути си вземаш една лъжица от ядките. Може да ядеш от тази смес, когато поискаш. Условието е да не изяждаш повече от 2 л. на веднъж и не повече от 6 л. за целия ден.
другата диета е с мляко. всеки ден 1 л прясно мляко, разделено на пет чаши. приема се през 2 - 3 часа.
тези диети са драстични, така че внимавай като ги прилагаш. ако ти е много трудно да издържиш, просто включи нещо малко, което обичаш. по-добре направи малка почивка, в която естествено не трябва да прекаляваш с храната. в никакъв случай да не се прилагат повече от 5 - 7 дни.
УСПЕХ

alica
3rd September 2007, 11:08
Правиш цялата слес наведъж и я държиш в хладилника ли? и така я ядеш по 6 лъжици на ден докато не свърши ли?
защото ми се струва доста по удачно забъркването на смес ежедневно ... не е ли прекалено малко количеството от 6 лъжици на ден? и последно да разбирам ли, че постоянно редуваш двете диети с малки почивки между тях?!?! и с този режим на хранене успяваш да ходиш на трен по тае бо?!?
:cool:

ankata
3rd September 2007, 11:21
благодаря на всички за полезните съвети. ще се постарая да изпълня всичко. а иначе може да включа повечко движение и ще се постарая да забравя думата кола . :D бавно , но славно ще отслабваме ! :lol: благодаря ви още веднъж !

usmihni_se
3rd September 2007, 15:37
Правиш цялата слес наведъж и я държиш в хладилника ли? и така я ядеш по 6 лъжици на ден докато не свърши ли?
защото ми се струва доста по удачно забъркването на смес ежедневно ... не е ли прекалено малко количеството от 6 лъжици на ден? и последно да разбирам ли, че постоянно редуваш двете диети с малки почивки между тях?!?! и с този режим на хранене успяваш да ходиш на трен по тае бо?!?
:cool:

Alica, не съм казала че трябва непрекъснато да се редуват. само докато стигнеш желаното тегло. на някои им трябва повече на други- по-малко. аз успявам да ходя на тае бо независимо кави диети правя. а и не съм казала че съм ги пробвала. казах 4е мисля да започна. но ако жидя че след първата теглото ми ме удов;етворява няма да прибагвам до втората. важно е после теглото да бъде задържано

alica
3rd September 2007, 15:44
Просто питам. Благодаря за отговора :cool: