PDA

View Full Version : Чайове за отслабване


feik
14th September 2007, 08:41
Здравейте:)
Искам да попитам кой какви чайове за отслабване пие и дали изобщо пиете ? Аз лично днес си купих импулсивно Regulavit 2 на Vitax. Има вкус като един друг техен чай- Slim programme, само че втората серия- червените чайчета. От Slim programme бях доволна, защото ми намаляваше апетита, но не мога да кажа дали бях свалила кг. Тъпото е, че по дрехите си усещам разлика, а понякога кантарчето не показва така.
Пила съм също зелен чай Сание, но изобщо не ми действа добре. Отслабване има, но... не мога да понеса такова разхлабване :)))
Много моля всички да споделят опита си относно такича чайове. Моят план е да пия този чах Regulavit 2 и да ям предимно плодове и зеленчуци. Ще споделя ако има резултати :)

vali46
14th September 2007, 14:50
Всеки ден пия чай от едно пакетче китайски чай Сание с бамбук+едно пакетче чай от майчин лист+едно пакетче маточина като ги подслаждам с подсладител.Така вече 3 месеца.Отслабнах доста /около 15кг/ ,но правя и диетата на Пиер Дюкан

Kaldeia
29th September 2007, 21:39
Аз пих един но не отслабнах ама не съм се и старала много. една колежка бая кила свали виждам я понякога ч че пие някакъв чай специален изглежда ще я питам в понеделник

Rusalka
1st October 2007, 08:08
Момичета истината е в правилното хранене, оставете тези чайове :!:

feik
2nd October 2007, 09:16
Аз нещо спрях да го пия този чай за отслабване, както и всякакви разхладващи шоколадчета, бон-бони..Милион пъти съм чела колко са вредни, но като ме хване манията за отслабване не знам какво правя :) А и нали пише, че са здравословни .. :2040: Моята съквартирантка толкова беше свикнала с тях, че ако не пиеше този чай "Сание" не ходеше до тоалетна- мъка.. :2022:

Rusalka
3rd October 2007, 10:00
Ами да, така се получава т.к организма свиква с тези разхлабващи чайове и след това не може без тях. Затова не трябва да се вземат продължително време, дори ако питаш мен въобще не трябва да се взимат.
feik, казваш когато те хване манията за отслабване, но никъде не пишеш колко си висока, колко тежиш, години, всичко има значение!

feik
3rd October 2007, 10:13
Ами да, трудно правя такива признания на глас.. :)) Искам само да кажа, че раз разхлабване може да се взима 1 супена лъжица смелено ленено семе. Може да се добави към салата, към киселото мляко. А друг начин е да се отдели един разтоварващ ден ( в който сте си вкъщи) и сутринта на гладно да се изпие 100-150 гр хладка вода с разтворена в нея английска сол. След това се пие много вода на веднъж ( минимум 1 литър за 10 минутки). Закуската може да е около 1 час след това прочистване. Ако някой знае други такива "номера"- нека да каже, да помогне..

Rusalka
3rd October 2007, 12:03
На мен лично много добре ми действат овесени ядки с кисело мляко за закуска. Хем полезно, хем разтоварващо. :wink:
feik също така има голямо значение с какво се храниш. Трябва да се хапват по-леки храни и да се избягват тези, като ориза например, защото запичат още повече.

the_detonator
4th October 2007, 19:54
Аз пия зелен чай на АХМАД всяка сутрин с половин лимон, но не за отслабване ами за здраве. Истината е в правилното хранене.

Allure_
5th October 2007, 21:11
Баща ми напоследък се е побъркал по един чай за отслабване Инхуа и го купува в промишлени количества.Не виждам много да е заслабнал,но..Прочиствал организма и незнам си още какво..Мен не успя да ме запали.Не обичам чайове,нямам и нужда от такова нещо.

i LovE nAthAn
10th October 2007, 23:01
Ами пия но рядко предпоцитам домашния чай Без захар .А от време на време по кафенетата пия от Сание

sapfira
14th October 2007, 19:41
здравейте и от мен :D.реших да се включа по въпроса за чая.в България няма много култура за пиене на чай,обикновенно се свързва с това,че пиеш когато си болен.чаят особено зелен и черен е изключително полезен.казват му още елексира на младоста.мощен антиоксидант е ,пиенето му се отразява на целия организъм,пречиства от токсини,кожата става прекрасна.но за да не задълбавам,ако някой се интересува повече ще пиша и други интересни неща за чая.аз пия всеки ден,по много :D

VikEnCi
23rd October 2007, 12:00
здравейте и от мен :D.реших да се включа по въпроса за чая.в България няма много култура за пиене на чай,обикновенно се свързва с това,че пиеш когато си болен.чаят особено зелен и черен е изключително полезен.казват му още елексира на младоста.мощен антиоксидант е ,пиенето му се отразява на целия организъм,пречиства от токсини,кожата става прекрасна.но за да не задълбавам,ако някой се интересува повече ще пиша и други интересни неща за чая.аз пия всеки ден,по много :D
Пиши, интересно е да научим нещо ново :) :D

the_detonator
23rd October 2007, 22:00
Ето малко инфо за зеления чай. http://hanlin.hit.bg/green_tea_bul.htm
И за чая като цяло. http://dieti.gbg.bg/tema.asp?razdel=10&temaN=63

VikEnCi
24th October 2007, 07:33
И аз пия такъв зелен чай от Китай, сега ще стана по-красива :oops: :lol:

sammy
28th October 2007, 18:20
искам да ви попитам -кога е наи добре да се пие чая?знам цхе е препоръчително да е вечер,но преди или след хранене?

the_detonator
28th October 2007, 20:25
Според мен може да си го пиеш по всяко време, но зависи от самия чай. Ако е например черен е добре да го пийш сутрин, защото възбужда нервната система. Ако е от лайка е подходящ запреди лягане, защото успокоява.Пак ти казвам зависи от чая.

sammy
29th October 2007, 10:54
ами мерси за саветите.а ако става дума за китайския чай "сание" (за отслабване) :?:

the_detonator
29th October 2007, 10:57
Хм... нямам представа, не пише ли нещо на опаковката.

sammy
29th October 2007, 12:08
не не пише нищо друго,освен че се пие веднъж дневно.затова питам,някои ако е пил "Сание" да ми каже кога....аз го пих след вечеря,ама нямаше голям ефект ,почти никакав даже :(

the_detonator
29th October 2007, 17:22
Абе мн съм скептичен към такива чайове за отслабване. Мани ги тея глупости, само пари гълтат.

sammy
31st October 2007, 00:26
и аз бях доста скептичен,но братовчедка ми го позлва и остана много доволна.но сега не е в българия и затова реших да питам ако някои от вас знае да ми помогне...

Izabo
31st October 2007, 00:47
И аз от днес започвам да пия Сание, но основно заради слабителния ефект...., не се надявам да отслабна от него специално...Преди време разчитах за същото на него седмици наред :D ...Та пила съм го и в 17ч. и в 23.30ч...., когато се сетя....Не съм се замисляла дали трябва да е преди, или по-добре след хранене....Идеята е разхлабващият ефект да се прояви на следващия ден сутринта (за по-удобно предполагам :D ), така че нагласи приема според това...(след колко време ти действа :D )...Но ти пък май казваш, че не ти действа... :? ...Ама какво имаш предвид?...Че не отслабваш от него.... или това, че не те разхлабва....?

sapfira
31st October 2007, 11:56
здравейте на всички :D .Признавам си,че не съм запозната с този чай Сание и затова погледнах малко в интернет за да разбера съставките му.На пръв поглед не виждам нищо което да ме смути.НО :roll: сам напълно съгласна с Русалка и искам да ви посъветвам да не се подлъгвате по моментния ефект който се получава,явно добре разхлабва,но стомаха и червата до такава степен ще привикнат към него,че в един момент няма да можете без него,а едва ли искате подобна зависимост.Този чай ми напомня на Сена,мисля че е билка,той действа по същия разхлабващ начин,но употребата му води до пристрастяване.

sapfira
31st October 2007, 13:42
Исках да споделя за това какъв чай пия аз :wink: .Пия чист зелен и черен чай в насипно състояние ,без да добавям захар или мед.Сутрин на гладно или по време на закуска и през целия ден когато имам желание.Пия го за удоволствие и за ЗДРАВЕ :) Малко пояснение чай произхожда от чаеното растение"Camellia sinensis".Всичко друго не е чай,а билкова отвара и също т.нар ошаф,които е отвара от плодове.Но нищо ние сме свикнали да казваме общо чай :D на топлата напитка.При този чай които пия не може да се очаква такъв слабителен ефект както описахте при Сание.Но пак казвам пийте го за да сте здрави и красиви.Ето как се отрази на мен.Кожата ми стана много хубава и бяла,тенът ми се избистри.Чувстам се жизнена и енергична.Намалих килограмите си,НО да подчертая специално за отслабването това беше съчетано с спорт и хранителен режим.Тоест това не е вълшебен елексир,всички знаем че ако изцяло не се грижим за себе си,физически и психически,само пиенето на чай не помага.Всичко е хармония.Ще напиша малко и за самия чай :wink:
1.Повишава дейноста на имунната система,силен антиоксидант
Съдържа
2.Витамин С-намалява стреса
3.Витам В комплекс-спомга за метаболизма на въглехидратите
4.Витамин Е-забавя стареенето
5.Флуорид-за зъбките :)
6.Регулира кръвното налягане и кръвната захар
7.Не на последно място намалява излишните мастни клетки и потиска вълчия апетит :wink:
8.Подържа течния баланс в тялото
Извинявам се ако малко се поувлякох в описанията :oops:
И още нещо забелязах,че вече се продава на повече места насипен чай,и малък съвет купувайте си чист чай без аромати.Дано с нещо съм помогнала :wink:

Izabo
31st October 2007, 14:40
Този чай звучи чудесно... :D ..
Малка вметка...и сената води до "пристрастяване", че в един момент ти трябват все по-големи дози, за да действа по желания начин. А е и супер вредна за редовна употреба, казват лекарите. За Сание също съм чувала неприятни отзиви, но на мен ми трябват спешни мерки.....На протеиновия режим съм, не ям прекалено много, но и гладна не стоя, така че 2 пъти (сещате се какво) :lol: за 20 дни е ненормално малко, че дори опасно за здравето...Затова прибягвам към тежката артилерия :D .....

loony
31st October 2007, 15:04
Имаше едно гръцко лекарство, което в момента не мога да се сетя как се казваше точно нещо с Лакса... беше, то е точно за регулиране на функцията на червата и не е на базата на сената, което е добре. И едни пак гръцки бонбонки пак Лакса нещо си бяха, също много добри за тази цел, без сена също.

Izabo
31st October 2007, 16:57
loony, много ти благодаря за информацията :D ! Ще ги потърся в аптеките! :D

sammy
31st October 2007, 23:00
мерси за отгожора,Izabo. имах впредвид че с него не отслабвам много,колкото до слабителния ефект- при мен не се получава много много. Възможно ли е това да е в резултат от някои от храните който приемам или не :?:

dreamer_
24th August 2012, 13:40
а искам да попитам ,продава ли се на непълнолетни в апетките?

wermillion
27th August 2012, 15:09
мерси за отгожора,Izabo. имах впредвид че с него не отслабвам много,колкото до слабителния ефект- при мен не се получава много много. Възможно ли е това да е в резултат от някои от храните който приемам или не :?:

Напълно възможно е.

the_hell_kid95
1st September 2012, 12:37
Здравейте! Allure аз също като баща ти си взимах този чай Инхуа, но отслабващ ефект нямаше и бях малко разочарована.

igrach
28th August 2017, 17:18
Тия чайове за отслабване много ме съмняват, реклама. По добре пийте чай за здраве, има някой много готини бели чайове (http://chaiove.tk/bial-chai-bogatstvo-ot-antioksidanti.html) или улонг, а и съм чел , че били богати на антиоксиданти и здравословни.

BiserkaManolova
30th August 2017, 14:00
Според мен никакъв ефект няма от тези чайове. По добре си се хранете по "Здравословно" ако мога така да го кажа, тренирайте си и всичко е топ. Макар че и аз се бях вманиечила да пия Азия слим хапчета, имаше ефект 3 4 кг идо там. :D

TheNet
5th December 2017, 16:50
Не ми харесват тези чайове за отслабване. Честно казано не вярвам и че имат реален ефект.
още информация Тръби (https://www.hydroconstructions.bg/%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B1%D0%B8/), Акумулатори (https://autobox.bg/akumulatori), Професионален домоуправител (https://vhodmanager.com/)

TheNet
20th February 2018, 23:19
При мен имат ефект. Така че продължавам да си ги пия!
ръчни инструменти (https://toolspanda.com/rchni-instrumenti-31)

tishohk
17th March 2018, 11:13
Аз виждам доста ползи от чаят който пия в момента. Има леко разхлабване но това е целта корема вече не му е подут и се свалят килограми. И вкуса му е доста добре пия го с голям кеф. Цена качество мисля че е топ.
http://topbilki.com/produkt/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-detox/

tishohk
1st April 2018, 10:13
Този чай Билков Detox свалих 3кг. за месец без да променям храна или интензитед на тренировки
http://topbilki.com/produkt/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-detox/

georgieva88
5th April 2018, 14:51
Нещо ми звучи твърде хубаво, за да е истина. Без да си променяш хранителния режим да отслабваш само с чайове...

ivanov32
5th April 2018, 16:03
Да пиеш чай, без да тренираш и да спазваш хранителен режим е все едно да плуваш във ваната и да се мислиш за водолаз…

svetellepo
10th May 2022, 13:38
Хапчета за отслабване - https://buygreencoffeeplus.com (http://tonzes.com/slimbg.htm) Отслабнах с 7 килограма за по-малко от два месеца! Много съм доволна.