PDA

View Full Version : Объркана съм...


Lady Blue
21st September 2007, 12:59
Здравейте,от няколко дни имам импланти в гърдите,толкова много ги исках...а сега съм ужасно объркана. :cry:
Имам чувството че гърдите са ми огромни,сложиха ми 330сс ,имам чувството че изглеждам като Памела Андерсън.Исках съвсем нормални гърди,да изглеждам естествено.
Благодаря на joliy,която дълго ме успокояваше по тел,че отокът ще спадне и т.н. :2020:
Ако не спаднат,вече си мисля да ги махам :cry:
имам чувството че изпаднах в някаква депресия след операцията :roll:
може ли да ми кажете до колко големината и формата им се променят?и кога ще мога да видя крайния резултат?

Babri
21st September 2007, 13:06
Здравей Lady Blue :D Виж сега,сега имаш големи отоци и не можеш да видиш окончателния вид на гърдите си.След около 1месец,даже месец и половина,гърдите придобиват хубава форма и почти окончателен вид.Въпреки че съм чела,че са нужни няколко месеца за окончателното им оформяне.Тъй че,спокойно :) Не си мисли такива работи за махане.Ще видиш,че нещата ще се оправят.Успех. :2043:

Beauty
21st September 2007, 13:14
Най-после една жена, която да каже "Искам по-малки гърди!". :D
Не се притеснявай, 330 сс не са кой знае какъв обем, че да се чувстваш ужасно, а и наистина отоците и незавършената им форма в момента, те карат да се чувстваш объркана и несигурна в резултата ти.
Има и още един фактор, който допълнително ти създава този душевен дискомфорт- досега си била съвсем различна и адаптирането към новата ти външност явно при теб става по-трудно.
Успокой се, ще свикнеш, гърдите ще се оформят, кожата и тъканите ти ще омекнат, отоците ще спаднат и всичко ще придобие друг нюанс. А и самата ти с времето ще свикнеш и ще се възприемеш така.
Опитай се да се погледнеш през други очи, повтаряй си, че си по- хубава и много по-женствена така! :D

Babri
21st September 2007, 13:23
Наистина, всички мацки тук казват,че искат по-големи гърди след операцията,вкл. и аз.Но явно е нужно време да се възприемеш с новия външен вид.

Ava-ava
21st September 2007, 13:30
От това, което съм чела, не само ти се чувстваш по този начин след операцията..отоците ще спаднат, изчакай, наистина твърде скоро си се оперирала, има време за да се наместят нещата :D Не си мисли за такива неща като махане, ще свикнеш, ще спаднат и ще омекнат гърдите ти, спокойно! :D

Lady Blue
21st September 2007, 14:05
благодаря ви :2020: мисля че съм вече по-спокойна,наистина ще изчакам няколко месеца,да видя как ще се развият нещата.преди това почти нямах гърди,раждала съм и кърмила,гърдите ми бяха изпразнени съвсем.
благодаря още веднъж,наистина ме успокоихте :)

Errika
21st September 2007, 15:14
Лейди,не се притеснявай!И аз съм с 330cc един месец след операцията.Днес се гледах и се чудех дали не са ми малки. :lol: Ще свикнеш!Леко възстановяване!

Lady Blue
21st September 2007, 15:33
ей,Errika здравей,какво стана?
разкажи как мина при теб?

Excel
21st September 2007, 16:28
Лейди , изобщо не се притеснявай . Обикновено при твоя лекар не се получават отоци , но реалната картина за подмускулно ще я получиш след 6 месеца . Наблягай на масажите , когато ги започнеш , те омекотяват и " намалят " обема . При мен има разлика от състоянието в 6-я месец , 10-я месец и 1год.и 2м., когато ми се наложи да правя як масаж . Направо си ги стопих .

Monique
21st September 2007, 23:54
Не се притесняваи! Сигурна съм 4е гърдите ти не са ОГРОМНИ. А и да са, няма нищо лошо :cool:
Успех и бързо възстановяване!
пп. Аз пък искам 390 но не ми дават:9

sue*
22nd September 2007, 11:49
Monique кой не ти дава за по-големи? :roll:
Lady Blue - мила, изобщо не говори така. Моите са 350СС, слабичка съм, а всички ми разправят, че не съм си направила големи цици :evil: . На мен си ми харесват, защото са пропорционални на мерките ми и се чувствам като барби :D. Вероятно ти се струват огромни заради оттоците, и ако са подмускулно мплантантите ще слязат още надолу и т.н. :)

Lady Blue
22nd September 2007, 12:45
Много ви благодаря на всички :2024:
Днес съм значително по-добре, успокоих се,реших да си дам наистина време.Може би не очаквах да изглеждам точно така след операцията,но май отока е наистина голям,защото ме боли всичко под гърдите,под мишниците,гръдната кост между двете гърди е посиняла...
ще изчакам и после ви обещавам снимки :P
Иначе и аз съм слаба,бях 48кг. преди операцията,но сега съм 50кг. :twisted:

bimbi
22nd September 2007, 16:22
моите спадаха повече от половин година - от чашка Д след операцията, след 6-7 месеца минах на С. тъй че споко, това съвсем не са гърдите, които ще имаш :)

Ани
22nd September 2007, 19:21
моите спаднаха доста по-бързо и направо ме хвана яд :lol:

Danielka
22nd September 2007, 19:28
Иначе и аз съм слаба,бях 48кг. преди операцията,но сега съм 50кг. :twisted:

Абе и аз съм така... :?:
Сутринта преди операцията ме теглиха - 49 кг.
Днес - 3 дни след това съм 53... :shock:
Ама много съм подута, дали е от упойката, стомахът ми не спира да бълбука и не спада.

Lady Blue, ти усещаш ли нещо като парене в гърдите?
Мен не ме боли, по-скоро всичко ми е изтръпнало, зашото съм адски пристегната, но усещам странно напрежение в гърдите, особено като се наведа.

Lady Blue
23rd September 2007, 08:10
Danielka честито и на теб :D
При мен силните болки отминаха,вече съм 2 дена без болкоуспокояващи.Сега усещам нещо като силна мускулна треска,а бълбукането което усещаш,се дължи на въздух който е влезнал по време на операцията,казаха ми че най-късно до месец до месец ще изчезне,всъщност вече почти седмица след операцията го усещам по-малко.
Боли ме като ставам и като лягам,тази вечер за пръв път спах леко настрани/вече не издрържах по гръб :x /
имам уговорка с jouli тази седмица да пиеме кафенце,че сме едни от тай-новичките с импланти тук и да споделим една на друга какви са премеждията :wink: ако решиш заповядай
бързо възтановяване :)

joliy
24th September 2007, 18:47
Ако не спаднат,вече си мисля да ги махам :cry:

Ей, момиченце, ще ти издърпам ушите :1241:
Съжалявам, че тия дни не можах да пиша, но се радвам, че вече си размислила над горното твърдение и най-вече, че започваш да свикваш с новата си визия :)
Има още доста да почакаш (както и аз впрочем) докато видим крайния резултат, така че дотогава търпение и само положителни мисли :)