PDA

View Full Version : Реших се и аз...


darimai
1st October 2007, 18:29
Дойде ден и аз да я напиша тази тема.
Ще си правя мамопластика. По принцип, не бих я направила, за да ми е по-голям бюста, но при мен е просто задължително. Проблема е във формата. Преди време ходих на консултация при Ефремов и той ми каза, че имам генетично срастване на сухожилията и заради това не са могло да се оформят както трябва. Каза ми, че с импланти може да се коригира и то не от най-малките.
Работата е там, че аз не искам да има голяма разлика в големината.
Висока съм 163 см. 50кг на 21 години, нося размер 70В сутиен, обиколката ми е 85см.
Искам да ме посъветвате за абсолютно всичко, за кото можете и се сетите. И цените ме интересуват (5000лв. не вярвам да ме оправят, но толкова съм събрала) и хирурзи, какъв вид импланти мислите, че ще са най-подходящи... Сигурно стотици такива теми сте чели, но тази е първата, която пиша. Изчетох огромна част от другите, но толкова се обърках, че нищо не ми е ясно и пак съм в изходно положение.
Помогнете със съвет и на мен.

diastemma
1st October 2007, 22:42
По принцип, не бих я направила, за да ми е по-голям бюста, но при мен е просто задължително. Проблема е във формата. Преди време ходих на консултация при Ефремов и той ми каза, че имам генетично срастване на сухожилията и заради това не са могло да се оформят както трябва. Каза ми, че с импланти може да се коригира и то не от най-малките.
Опиши по-подробно формата на гърдите си. Едната гърда ли е или двете?
генетично срастване на сухожилията - не успях да схвана същината на проблема

Danielka
1st October 2007, 23:49
И цените ме интересуват (5000лв. не вярвам да ме оправят, но толкова съм събрала) и хирурзи, какъв вид импланти мислите, че ще са най-подходящи... Помогнете със съвет и на мен.
5 000? Хм, зависи кой хирург ще избереш, миличка.
При някои всеизвестни и всемогъщи /няма да цитирам имена/ още толкова няма да ти стигнат... :wink:
Най-добре да отидеш на някокко консултации и сама да вземеш решение. Явно проблема ти е по-спецефичен.
Успех! :D

darimai
2nd October 2007, 12:22
Замислих се за Тепавичарска, защото много негативни неща чувам за Ефремов и Малинов. Даже си спомням, че май позна че ми е първа консултация и искаше по-бързо да минем към операцията.
Тя добра ли е на подмускулни?