PDA

View Full Version : Шоколадова диета


laska
2nd October 2007, 08:36
Почивните дни се освиних ужасно.В резултат си качих обратно трудно свалените килца и пак съм си 58кг.Може би се дължи на това че скоро ще ми идва .Същевремено откачам за сладко.Дойде ми наум за тази диета.Не съм я правила никога.Доколкото знам се яде само шошолад без ядки и стафиди.Ако ям 2 и полвина шоколада Своге това са около 1200кал.Какво мислите?

allstars
2nd October 2007, 09:07
По-добре не рискувай! Особено ако си предразположена към напълняване! И да ти кажа и аз преди се оправдавах с предменструалния синдром,ама се оказва че това е само оправдание, миличка! Стяагай се и не се поддавай на изкушенията, ако наистина си решила да изглеждаш така както ти искаш!

laska
2nd October 2007, 09:22
Всъщност не искам да споря ,но има някакъв резон в тази диета.1-во ядеш еднообазно 2-ро ще поема 1200 кал.С 300 по малко от нужните ми.И като правя 50 мин кростренажор ще изразходя 200кал.Мисля че и да не отслабна поне няма да напълнея.Е не съм убедена на 100 % .Просто разсъждавам.Днес мушнах полвин Своге и така още 4 пъти.Утре ще отчета резултат.

Ordy
2nd October 2007, 09:47
Според мен ще свалиш ядейки само шоколад няколко дена, обаче после ще ги върнеш обратно.На мнение съм че всякакви резултати постгинати от монодиети се връщат обратон, защото когато поченш да ядеш и нещо друго, килцата се връщат.
Мое мнение
Иначе и аз умирам за шоколад, направо при мен е болестно състояние, но удържам вече 16 дена, а резултатите са на лице..Трай бабо за хубост, и яж марули с месце :roll:
Успех ти пожелавам, разбира се, каквото и да решши да правиш :P

Lottus
2nd October 2007, 13:22
Аз не съм специалист, но според мен ще свалиш главно мускулна маса, а не толко мазнини. Което не мисля, че е много здравословно и тялото ти няма да изглежда стегнато. Освен това мисля, че ще се чувстваш доста отпаднала по време на диетата... Вярно, че шоколада дава енергия, но не дава всичко от което организмът ти се нуждае за да живее пълноценно..