PDA

View Full Version : Стоянов, 295cc подмускулно, лявата гърда е по-дискомфортна


love
8th October 2007, 09:33
Здравейте момичета,

през юни си направих операция-295 подмускулно, при Стоянов...ок обаче още тогава усетих, че едната -лявата гърда -е по-дискомфортна..леко по-голяма е, със стрелкащи болки от левия страничен мускул, е вече повече от 2 м се прибави и силно напрежение в жлезата /сякаш съм пред цикъл и ще експлодира /, нали знаете какво е усещането , когано те пристегне сърцето-нещо такова усещам вече 4месец-Стоянов каза, че е най-вероятно от това,че джоба е по-тесен и левия страничен мускул не се е отпусналлллказа,че ако искам след 5-6 месец/ако още болир което не било нормално/ще влезе и ще го отпусн.....мамологът д-р Свещаров каза, че не се вижда нищо...но дори в момента усещам това непрестанно пробождане вътрешно,сякаш в ребрага.Не усещам джоба да е по-малък-дори движа импланта по-лесно отколкото на дясната гърда...същата гърда ми е слабо чувствителна в участъка ляв-долен, а мястото под зърното-тази долната част продължава да е дискомфортна...наистина незная какво да направя-да чакам, да отида пак на лекар-ама какво от това, как да разберат защо и какво точно има на л гърда...Моля, ако някой е имал подобно "препятствие" или може да ми даде лог обяснение да се включиллБлаго

junglegirl
8th October 2007, 09:59
Да не правиш капсулна контрактура? :roll:

laska
8th October 2007, 10:01
Здравей ,love.Аз имах подобни бодежи и болка доста време след операцията.Аз също съм оперирана при Стоянов.При мен болката беше под лявата мишница а понякога усещах и нещо като парещи бодежи в областа над ареолата.Не съм ходила на преглед но предположих че джоба се е оказал малко малък и наблегнах на масажа на въпросната гърда.Сега имам съвсем лека болка при масаж.Мисля че всичко ще мине с времето и масажите.Забравих да спомена че съм оперирана февруари.

love
8th October 2007, 11:24
гърдата е по-обемна и мл. жлеза направо ще ми се пръсне...не правя вече масажи, само понякога...ама пък тогава имам чувството, че ме напряга повече...незнамллла при тебе колко време продължиха болките, имаше ли такива и в млечната жлеза?

love
8th October 2007, 11:26
Да не правиш капсулна контрактура? :roll:

НМ, не е много твърда..разликата относно мекота в сравнение с дясната не е голяма...АКК боли ли?

di*
8th October 2007, 12:42
Здрасти,аз имах КК..В началото не ме болеше,но с времето започна.Усешах гърдата си супер напрегната и по твърда.Освен това тя беше видимо по-голямя от другата и по кръгла,защото моите импланти бяха анатомични и над мускула.Аз усещах режеща болка като си вдигах ръката-от под мишницата та чак и ръката ми се схващаше накрая.Появиха се някакви на пипане като възспалени лимфи,а после и се виждаха и тази гърда беше и по лъскава от другата.Масажите ми причиняваха още по-голяма болка и аз ги спрях.Дано да съм ти помогнала.

joliy
8th October 2007, 12:56
love, иди по-добре на консултация при други хирурзи, за да не ти е толкова притеснено.Те най-добре си знаят работата. Ние тук можем само да гадаем какво е...

laska
8th October 2007, 13:04
гърдата е по-обемна и мл. жлеза направо ще ми се пръсне...не правя вече масажи, само понякога...ама пък тогава имам чувството, че ме напряга повече...незнамллла при тебе колко време продължиха болките, имаше ли такива и в млечната жлеза?
Аз млечната жлеза не съм я чувствала подута или напрегната.Болка имах доскоро но аз си мисля че защото не правех достатъчно масажи .Точно като теб бях почти престанала да правя.Преди около месец се появи този парещ бодеж и отново започнах.Сега га ми остана много лека болка под мишницата но мисля че скоро ще отмине и това.Ти си оперирана скоро и спокойно изчакай още , но продължавай с масажите.Не мисля че е изключено но КК е доста по рядко срещана при подмускулните гърди. :roll:

milena127
8th October 2007, 13:29
4 месеца не ми се струва скорошна операция. Според мен не е нормално да имаш силни болки след толкова време, иначе леки некомфортни прорязвания може.

лилия
8th October 2007, 16:21
Може да е възпалена млечната жлеза, много е болезнено, но все пак можем само да гадаем.

huanita
9th October 2007, 09:22
4 месеца не ми се струва скорошна операция. Според мен не е нормално да имаш силни болки след толкова време, иначе леки некомфортни прорязвания може.
А колко време след операцията човек се връща към обичайния начин на живот/пр. фитнес, йога, спорт изобщо/ и кога спират напълно всички дискомфортни усещания???
Има ли във форума поне едно момиче, което да е оперирано при Стоянов и да има перфектни джобове? :lol: Вече се чудя дали съм направила правилния избор

love
9th October 2007, 09:26
добре де, какъв точно може да е проблема с джобовете и какви са съответните усещания??А как се коригират??В моя случай се опитвам да си обясня какво му е на джоба и защо усещането на импл там е болезнено???

junglegirl
9th October 2007, 09:27
Преди около месец се появи този парещ бодеж ......Сега га ми остана много лека болка под мишницата но мисля че скоро ще отмине и това.
Някой знае ли на какво се дължи това?Звучи ми "до болка'' познато :girl_haha:
Ама питам сериозно :roll:

huanita
9th October 2007, 09:39
Ако метода е аксиларен, май ми звучи като засягане на лимфни възли :(

junglegirl
9th October 2007, 09:43
Моят е субмамарен и пак имах същите симптоми/по-силни,а и бонус разни други/ :D Според мен е възпанение на кръвоносен съд или нерв,ама не можах да разгадая кое е,защото и двете минават под мишницата :?

huanita
9th October 2007, 09:45
И какво стана? :roll:

laska
9th October 2007, 09:46
Преди около месец се появи този парещ бодеж ......Сега га ми остана много лека болка под мишницата но мисля че скоро ще отмине и това.
Някой знае ли на какво се дължи това?Звучи ми "до болка'' познато :girl_haha:
Ама питам сериозно :roll:
Какво имаш предвид?
Ама сериозно. :roll:
Да добавя че вече нищо не ме боли.Болката под мишницата за което споменавам беше доскоро и само при масаж.

junglegirl
9th October 2007, 09:52
Ами първите 3 месеца имах пареща болка в части на едната гърда и основно под мишницата.Толкова силна,че болката от самата операция бледнееше пред тази под мишницата.Така и не разбрах от какво е обаче:roll:
П.П.Да не казвам,че и движението на ръката ми беше ограничено на под 50% и въпреки че се възстанови напълно,още ми е шокиращ спомен.

laska
9th October 2007, 10:00
То май и при мен имаше нещо такова.Дали не е от метода му "без рязане на мускулатурата".Тъкмо си правя снимка и забелязах че болезнената гърда стои малко по нагоре.Аз имам изкривяване в гръдната област и се чудя дали затова или....няква грешка.Джангъл ,след малко ще ти прата снимка.

huanita
9th October 2007, 10:05
Това на метода ли се дължи? Нормално ли е? Или на лекарска грешка?

junglegirl
9th October 2007, 10:09
И на мен ми направи впечатлени,че никой досега не е споменявал нещо подобно/а съм разпитвала специално/,а това което ти написа доста се доближаваше,като усещания :roll:
Не знам на какво се дължи,но едва ли е чисто съвпадение :roll:
Моите джобове също са на различна височина,ама не е толкова болка за умиране :wink:
П.П.Добре :D
При мен също гърдата,която имаше проблеми стои по-високо.

love
9th October 2007, 10:52
Junglegirl,

При теб проблемната гърда изискваше ли последваща корекция?
междудругото, гърдите наисна ти стоят много добре... :D

demili 1
19th October 2007, 11:20
На мен ми предстои корекция на гърдата при Стоянов. Лявата е много красива, но дясната е направо ужасна - стои много по-нагоре от другата, и изглежда някак си крива. Докторът каза, че трябва да се отпусне малко джоба на долу. Много се притеснявам.

Divinemouse
25th November 2007, 01:19
Тук,има ли въобще някой който да е доволен от работата на Стоянав?Аз също имам рзлика във двете гърди.

huanita
25th November 2007, 16:05
Аз за сега съм доволна. От ляво напипвам повече импланта , но разликата е невидима и се надявам с времето да се отпусне мускула. Аз познавам много и доволни негови пациенти. Само тук във форума има много недоволни, дано не се наредя сред тях :?
Томи, съжалявам за това, той какво ти каза? Има ли нужда от корекция, моля те изпрати ми снимки да видя за каква асиметрия става дума :cry:

Divinemouse
25th November 2007, 18:21
Според мен има,но той ми каза че сте се оправи след като слязат имплантите. Имам разлика да,но ще изчакам търпеливо до 12 декември.

junglegirl
25th November 2007, 18:27
А ако имплантът не слезе сам,доктора каза ли че ще те оперира като рекламация? :? Или ще ти вземе още 7,8 бона?

Divinemouse
25th November 2007, 18:28
Нищо не ми каза а се опита да ми казва че това било от моята гърда

huanita
26th November 2007, 22:01
Томи, в какво се изразява разликата? В нивата на ареолите, формата или какво? Разкажи повече :cry:

Divinemouse
26th November 2007, 22:11
Едната на мен ми се струва че е по голяма,и при шевовете е по подута от другата.Но се надявам да се оправи до декември.

demili 1
13th June 2008, 17:30
[/quote]

diastemma
13th June 2008, 18:09
Това с паренето и стрелкащите болки звучи като травма на нерв (нервите вървят успоредно на ребрата). Нищо не мога да кажа ... случва се...

pphoto
28th June 2008, 12:28
Това с паренето и стрелкащите болки звучи като травма на нерв (нервите вървят успоредно на ребрата). Нищо не мога да кажа ... случва се...
_________________
Здравейте.Нова съв във форума,но ви чета постоянно.На проблема...
Вече съм 4-ти ден след уголемяване на бюст 350 кубика подмускулно.Аз също имам подобни болки в дясната гърда.Със спортен сутиен на Триумф съм.Няколко часа след операцията усетих тази болка в гърдата.С лявата нямам проблем.На 3-тия ден когато д-ра ми махаше превръзката исках да се гръмна.Болката беше още по-силна.Питах го защо има такава болка (когато си поемам въздух сякаш ме прерязва), и той каза че може би е засегнат нерв.Добре де - нервите вървят успоредно на ребрата - Но се притеснявам.Колко ли време горе-долу (знам че при всеки е различно,но все има някакъв праг на време),трябва да боли...