PDA

View Full Version : Да се доверя ли на др.Тонев?


Страници : [1] 2 3 4 5

Valenta
10th October 2007, 10:41
След лутане из форума реших да се спра на др.Тонев за увеличаване на бюста по няколко причини.Пловдив ми е по близо(от Ст.Загора съм)и цената е приемвлива.Дайте мнения за него моля ви,защото тук мненията са малко разпръснати. :?:

junglegirl
10th October 2007, 10:52
Аз лично много харесвам гърдите,които Тонев прави,даже май ми е фаворит :D Стегнати,високи и младежки-но имай предвид,че повечето момичета искат много събрани гърди,а неговите ми се струват по-раздалечени.Аз лично не харесвам много събрани гърди и това ми допада,но не знам ти какво харесваш :D
П.П.Има момичета,оперирани при него във форума,те ще са ти по-полезни :D

Puppito
10th October 2007, 12:36
Държа първо да отбележа, че все още нямам пластична корекция по себе си, но моят съвет е да обиколиш поне няколко д-ри на консултации и тогава да решиш кой е твоят лекар. форумът дава страшно много информация и знания, но според мен е най-хубаво да говориш лично с тях, да видиш кой какво ще ти предожи, дали съвпадат твоите искания и техните предложения за кубатура, място на поставяне на импланта, вид на импланта и т.н. другият ми съвет е да не прибързваш с операцията, ако в момента не си в стабилно финансово състояние.

Ava-ava
10th October 2007, 16:43
Дали да се довериш или не, можеш да решиш само и единствено ти! Аз го направих, без оглед на това какво пише във форума. Смятам, че направих правилният избор! Срещни се с него и прецени за себе си :wink:

Успех!

Lady Blue
10th October 2007, 17:29
аз и joliy сме оперирани при Тонев,и на двете имплантите са ни подмускулно с разрез под мишницата.
може да видиш моите

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179024

joliy
10th October 2007, 18:51
Стегнати,високи и младежки-но имай предвид,че повечето момичета искат много събрани гърди,а неговите ми се струват по-раздалечени.
Специално за разстоянието и белезите (на мишниците) пускам няколко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181166
Парола: 2222

На мен разстоянието ми е около 3 пръста, като имплантите ми са 310сс...виждала съм (на живо :wink: ) и момичета с 350сс, там диаметъра на импланта е по-голям е съответно разстянието по-малко, но си зависи и от гръдния ти кош.
Сега за белезите - Тонев май вече предимно слага имплантите през мишницата. Това беше май и най-доброто за мен, защото по принцип от дребни одрасквания ми остават белези, да не говорим за тези разрези...на снимката се вижда, че все още са ми доста червени. НО наскоро се видях с едно момиче, оперирано 10 дена преди мен и нейните белези трябваше с лупа да ги търся...нищо не се виждаше. Искрено й завидях:)
Обаче най-важни са твоите очквания. И наистина е най-добре да отидеш на консултация и при други хирурзи, това ще ти помогне да направиш своя избор. Успех!

stilna_mlada
16th October 2007, 15:23
Не разбрах дали доктор Тонев оперира и в София и къде. Моля някой ако знае да пише.

Puppito
16th October 2007, 15:27
Тонев не оперирали в Пловдив? :roll: и не оперира ли именно той в снощния епизод на пълна промяна?

мда, сега си потвърдих тезата от темата за "Пълна промяна" - той си оперира в Пловдив.

Ava-ava
16th October 2007, 16:40
И в София, в клиника Доверие :D

Valenta
17th October 2007, 05:50
Не ми се ходи при други хирурзи защото колкото повече лекари,повече мнения.Ше се раздвоя.Вътрешно усещам,че той е моят хирург.Запазих си час на 23.10 да видим какво ще каже.Искам под мускула,ама като прочетох преживяванията на едно мимиче след операция и....направо много ме хвана страх.Кажете чак толкова ли боли?

Danielka
17th October 2007, 20:22
Ами боли - да! Ама по-добре да си подготвена за болката, отколкото да те залъгват и после да ти дойде като гръм от ясно небе... :D
Не може да очакваш при такава сериозна операция, особено когато се прави под мускула, да не те боли.
Аз, дето съм с толкова висок праг на болка, като се събудих от упойката, направо полудявах...
Но големия зор е първата нощ, на другия ден ми махнаха дренажите и си тръгнах.
Следващите 2-3 дни вече болката е друга, по-поносима, така че не се шашкай излишно.
Освен това бързо се забравя, особено като си видиш новите придобивки... :D

eliniko
19th October 2007, 12:42
Да sexy, боли само първата вечер и може да повръщаш-това е от упойката. Аз бях при д-р Тонев за операция на нос заедно с една мадама на която и слагаха гърди.Тя беше в съседната на моята стая
и чувах какво става. Лично аз смятам,че няма да сгрешиш,ако избереш
д-р Тонев. Всички са страхотни,а анестезиолога му мн.сладък :lol:

joliy
19th October 2007, 18:48
а анестезиолога му мн.сладък :lol:
eliniko, теб в Каспела ли те оперира? И на мен анестезиолога ми се стори симпатичен, но важното е, че беше много внимателен и нямаше проблеми с упойката (мен много ме беше шубе от това).

Valenta
20th October 2007, 05:06
Момичетаааа,отивам във вторник 23.10.на консултация в Каспела при Тонев.Нямам никакво намерение да ходя никъде другаде.Твърдо за него,макар че в едим е-майл го попитах кога след кърмене мога да си сложа силикон и той ми отговори-6 месеца.Е,минаха два месеца и докато се оперирам ще станат три,а гърдите ми са по меки и увиснали отпреди раждането.Мисля,че вече са готови.Искам 350 кубика частично под мускула да видим какво ще каже.Като се върна ще ви пиша.Много ви благодаря за подкрепата.Бъдете все така готини и секси.След време и аз ще се включа във вашата групичка на "тунинга". :2043:

Lady Blue
20th October 2007, 10:28
мен Тонев ме оперира в Пловдив,ако искаш може и в София,но според него,екипът в пловдив е по-опитен.
а за болката...на мен раждането ми се видя сто пъти по-болезнено,от колкото тази операция.наистина трудна е първата нощ,после боли когато ставаш и лягаш.не е толкова страшно,жените всичко търпим :wink:

Ava-ava
20th October 2007, 12:22
Ох, като ви слушам, няма скоро да се престраша да си правя гърдите. Те за сега и нямат нужда де, но четейки за болките, се моля да се запазят така по-дълго.... :roll:

mimossa
23rd October 2007, 21:50
Здравейте! аз съм нова тук,но вече съм се спряла на д-р Тонев и на 01.11 имам час за консултация,за уголемяване на бюста.малко ме е страх.

Ava-ava
23rd October 2007, 22:07
Браво :D

То не останало :wink:

Стискам ти палци всияко да е наред. ПОсле, ако имаш желание, можея да покажеш и снимки преди/след.

Има ли нещо, което те тревожи? Д-р Тонев е много симпатичен човек и смятам добър специалист. Поне това трябва да те успокоява :wink:

mimossa
23rd October 2007, 22:42
страхувам се от резултата.но все пак вече нямам търпение...благодаря ти за успокоението.

lux&lux
24th October 2007, 17:56
sexy как мина консултацията при Тонев разказваи какви са ти впечатленията от него че и аз събирам инфо още на съм се престрашила :wink:

Ava-ava
24th October 2007, 18:22
страхувам се от резултата.но все пак вече нямам търпение...благодаря ти за успокоението.
Ти всъщност ще си само на консултация. Аз се обърках, че това ти е датата за операцията..Ако решиш при него, дата ще можеш да запазиш може би за след около месец. Аз едва успях да се вредя за след 3 седмици след консултацията.

Резултата е това, от коетов секи се страхува. Съгласна съм, че това е най-важното и притеснителното до толкова, до колкото ще се покрива с твоите очаквания...

Стискам ти палци, кажи после как е минала консултацията и на какви кубици сис е спряла :)

Valenta
25th October 2007, 17:41
Консултацията при др.Тонев мина добре.Поуспокоих се ама малко.Като взе да ми говори за усложненията и ми стана доста страшно.Спря се на 350 кубика защото ми е широка гръдната плочка.Но като сложих един инплант за да разбера как ще изглежда и ми се видяха малки.Мъжът ми не ме хареса така(иска да съм по фрапантна)и се спряхме заедно на 390 кубика.Доктора малко не се съгласи,ама все пак аз си желая това.Сега ще правя изследвания и към края на ноември отивам.Не ме е страх от самата операция,а от последствията.Страх ме е дали ще ме боли след това много.Имам бебе на три месеца и първата седмица ще имам помощничка,ама втората няма да имам.Как ще се справям-не зная.Нека ако има момичета оперирани които си гледат децата сами да споделят мнение.

Ava-ava
25th October 2007, 19:00
Дата определихте ли? Стискам ти палци, да знаеш :D

Добре е да се обсъдят рисковете и евентуалните усложнения, да знаеш. Това е най-важното всъщност. Като дойде деня на операция
та, даже ще ти дадат лист, с описани всички рискове и усложнения, под които ти трябва да се подпишеш, че си запозната с тях :D

blanco y negro
25th October 2007, 19:42
Браво бе, как ти завиждам за мъжа. Моя казва, че като ме види на летището да пристигам с много големи цици, пали колата и ме изоставя :twisted: А то за него и 300сс са много :(

mimossa
25th October 2007, 20:41
Консултацията при др.Тонев мина добре.Поуспокоих се ама малко.Като взе да ми говори за усложненията и ми стана доста страшно.Спря се на 350 кубика защото ми е широка гръдната плочка.Но като сложих един инплант за да разбера как ще изглежда и ми се видяха малки.Мъжът ми не ме хареса така(иска да съм по фрапантна)и се спряхме заедно на 390 кубика.Доктора малко не се съгласи,ама все пак аз си желая това.Сега ще правя изследвания и към края на ноември отивам.Не ме е страх от самата операция,а от последствията.Страх ме е дали ще ме боли след това много.Имам бебе на три месеца и първата седмица ще имам помощничка,ама втората няма да имам.Как ще се справям-не зная.Нека ако има момичета оперирани които си гледат децата сами да споделят мнение.
а на какъв вид импланти се спря? че и на мен ми предстои консултация. засега смятам асиметрични на ПИП,но не са ми ясни много неща

lux&lux
25th October 2007, 21:45
ей sexy радвам се за теб. как чакам с нетърпение деня в който и аз ще се похваля :( а ако видиш зор с детенцето свиркай да помагам :wink: и аз съм от ст.загора

joliy
25th October 2007, 22:49
sexy007, а на какъв метод за поставяне се спряхте? Ако е през мишницата бая ще се узори да вкара 390сс...аз още се чудя моите 310сс как ги е напъхал :girl_haha:

bimbi
26th October 2007, 07:39
Консултацията при др.Тонев мина добре.Поуспокоих се ама малко.Като взе да ми говори за усложненията и ми стана доста страшно.учудвам се че ти е говорил за усложнения, докторите обикновено гледат да го спестят тоя разговор...може би за да не се откаже "клиентката" :roll:

Браво бе, как ти завиждам за мъжа. Моя казва, че като ме види на летището да пристигам с много големи цици, пали колата и ме изоставя :twisted: А то за него и 300сс са много :(не го слушай :wink:

monti
26th October 2007, 13:06
Здравйте и аз от доста време се лутам и се чудех при кого и къде но днес вече си записах час при Тонев на 8.11 Аз съм от Габрово и Пловдив ми се стори най близо :P

Ava-ava
26th October 2007, 13:45
абе момичета, не си избирайте лекари на принципа"Където ми е най-близо", защото не е правилно! Аз обиколих страната докато се спра на д-р Тонев....И определено не ми беше най-близо...

Excel
26th October 2007, 14:33
учудвам се че ти е говорил за усложнения

Това при него е задължителна точка .

Valenta
26th October 2007, 16:07
Ей,ние в този форум сме ,,най-лудите мацки" :D :D :D
Благодаря ви момичета за подкрепата.Страхотни сте!За сега още не съм определила дата.С тонев се разбрахме към 15.11 да се уговорим.Ще ми ги слага с разрез под мишницата.А за 390-те кубика,ще ги навре някак си,щом каза че може,значи няма проблем.Ама аз да ви кажа нищо си нямам сега.Моя приятелка се базика,че сме имали само 20 кубика :D в момента.Така,че едва ли ще приличам на порно звезда.
Др.Тонев всичко ми каза човека,и не ми спести последствията.Евала,значи си е професионалист а не печалбар.
Вчера ходих на фризиор и стана въпрос за инпланти.Козметичката се похвали,че има 300 куб.и ги слагала при някакъв Др.Дренски в Габрово.Разреза и бил под гърдите и подмускулно.Каза че адски много боляло,и пак се стресирах.Хайде кажете чак толкова ли боли???Ама честно.Аз така ли иначе ще ходя,да знам и да съм подготвена.Хайде пак ще се включа.

monti
26th October 2007, 16:14
Докторът от Габрово е Дисански но аз лично не се престраших да отида при него затова и избрах Тонев а тази козметичка доволна ли е :roll: секси ти нали скоро си родила би трябвало да не те е страх от болката не се шашкай толкова повтаряй си `всичко минава`успех от мен сигурна съм че ще са супер после ще пишеш как е менало :girl_in_love:

Ava-ava
26th October 2007, 16:22
Интересно ми е защо д-р Тонев слага само с разрез под мишницата :roll:

Аз примерно бих исака да е с разрез около зърното, но съм чела тук, че той бил казвал, че оставали белези. А съм чела в чужди сайтове(и съм виждала), ченапротив, белезите там са невидими...


И аз искам да знам за болката след слагането на импланти. Как точно я определяте? С какво може да се сравни?КАто силна мускулна треска ли е или не?

junglegirl
26th October 2007, 18:40
Авче,разсмя ме :2046: Каква мускулна треска,бе душа?! :D
П.П.Само да ви обърна внимание,че някои хирурзи режат вътре в ареолата,а не по контура й,което според мен е абсурд.Ако някой ще се оперира така да го има предвид.

Ava-ava
26th October 2007, 20:50
Ми не знам. Просто предполагам като каква може да бъде болакта.

И понеже се разтяга мускула, предположих, че може да прилича на мускулна треска :roll:

джънгълче, кажи повече за болката, де.. Като каква я описваш?С какъв интензитет? Ако трябва да кажеш за силата и, по скалата от 1 до 10 колко ще и дадеш?

Чела съм много за болката тук и съм останала с впечатлението, че наистина е много голяма..Но може ли човек да се подготви за нея или това е невъзможно?

joliy
26th October 2007, 23:37
Ava-ava, да не те стряскам, ама аз, въпреки че се бях подготвила за силни болки не си бях и представяла такова чудо! Много ме болеше първите два дена и понеже бях с още едно момиче в стаята двете си пъшкахме и охкахме като стари баби :girl_haha: ... след това още няколко дена изкарах на течен аналгин, и след седмица чак се чувствах като човек.
Та относно скалата: 1ви ден -10
2ри и 3ти - 9, от там нататъка всеки ден намалява :)
Добре, че човешкият организъм бързо забравя за болката!

П.П.Е, да не забравме все пак, че всеки си има различен праг на болка!

gwendoline
27th October 2007, 00:42
Въпросът с болката е доста относителен. Не бих могла да сравнявам изобщо болката при мускулна треска с болката след операцията, още по-малко пък с тази, при раждането. Като жена, раждала два пъти, болката след операцията е на светлинни години далеч от раждането - ако приемем че 10 е болка като при раждане, слагам болката от операцията на не по-високо от 7 място. И то само първия ден. Следващите няколко вече е съвсем поносима (и все пак съм пила пет дена два пъти дневно "Аулин")... Но както повечето момичета тук са казали - всяка по различен начин реагира на болка. Аз по принцип не съм от най-издръжливите; страхлива и кекава съм; очаквах доста по-силна болка след поставянето на имплантите, бях се наплашила от няколко подобни "страховити" постове и определено изпитах задовлоство като видях, че съм очаквала по-голяма болка, а се оказа нещо съвсем преодолимо; естествено доста помогнаха и аулините... :? Така че, успокойте се, моля ви, :2038: не е нищо кой знае колко плашещо; става дума за няколко дни през които определено някой трябва да ви помага - удавлетворението също си казва думата - тоест, помага да не мислите толкова за страничните реакции... :wink:

Valenta
27th October 2007, 02:24
Относно болката която много ме вълнува....Сега,раждала съм два пъти.Първият нормално,а вторият реших секцио.При нормалното раждане,болката е тъпа като при цикъл,но силна.Минава за няколко часа.Когато реших секцио,всички ме разубеждаваха,че е операция,че няма да мога да ставам от леглото,да дигам тежко един месец и така нататък.Все пак се реших и ме резнаха.Имаше болка,но поносима без обезболяващи три-четери дена.Искам да ми каже някоя ако знае болката от секциото,дали е по силна от тази при имплантите?Абе да ви кажа подпитвам за да разбера силата на болката.Много съм страхлива,ама като полудея и се впускам с целта си и да става каквото ще!Но според мен болката при нормално раждане не може да се сравни с една операция.Колко време не може да пушите?И още един въпрос-след операция колко време не можете да си мърдате ръцете и да вършите движения?Ох,много съм любопитна,ама се надявам с моите въпроси да се подготвя за това което ме очаква.
gwendolin,абе това на аватара твоите гърди ли са?Ако да,много са хубави.Над мускулно ли са,и колко кубика?И аз искам такива,и затова ще слагам 390кб.А ти имаше ли преди това гърди?Аз имам''печени чушки" :D :D :D :D и затова ще ми заспят като че ли.Искам като твоитеееее.Колко кубика са?

Babri
27th October 2007, 09:11
Интересно ми е защо д-р Тонев слага само с разрез под мишницата :roll:

Аз примерно бих исака да е с разрез около зърното, но съм чела тук, че той бил казвал, че оставали белези. А съм чела в чужди сайтове(и съм виждала), ченапротив, белезите там са невидими...


И аз искам да знам за болката след слагането на импланти. Как точно я определяте? С какво може да се сравни?КАто силна мускулна треска ли е или не?
Авче,не е като мускулна треска :wink: Много по-силна е болката.Аз два пъти раждах със секцио и доста боля и затова подходих към тази операция с малко насмешка,че едва ли ще ме боли повече.Уви,сгреших.Беше ужасно,но се търпи в името на красотата.Ако трябва,пак да го направя,няма въобще да се замисля :)

Valenta
27th October 2007, 09:50
Е,Барби,ти направо ме разби с тая страшна болка..Как така ще боли повече от секциото бе скъпа?Ама аз направо ще взема да се откажа....Значи са адски болки,така ли е?

Babri
27th October 2007, 09:54
Sexy мила,не те плаша,но при тази операция болката беше по-голяма, поне при мен.Въпреки,че моя праг на поносимост е голям,пак мрънках 2 дни :oops: Споко,забравя се бързо :)

stilna_mlada
27th October 2007, 10:12
Скъпи момичета, след първото секцио бях много травмирана, защото не ми казаха да взимам обезболяващи, но за второто си ги редувах щом получех лека болка и да ви кажа нищо не усетих. Затова, ви съветвам и при уголемяването да си искате обезболяващи след операцията , а в къщи да си пиете аулин и аналгин профилактично няколко дена и ще си спестите голям стрес.

beberona
27th October 2007, 10:17
Sexy мила,не те плаша,но при тази операция болката беше по-голяма, поне при мен.Въпреки,че моя праг на поносимост е голям,пак мрънках 2 дни :oops: Споко,забравя се бързо :)
Лелееее,ква е тая болка бе :girl_cry2: ,ще взема да се откажа

KEIS
27th October 2007, 11:22
УЖАС ,АЗ ЩЕ ЧАКАМ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО БЕЗБОЛЕЗНЕНО :girl_haha: :medicine:

gwendoline
27th October 2007, 12:38
Относно болката която много ме вълнува....Сега,раждала съм два пъти.Първият нормално,а вторият реших секцио.При нормалното раждане,болката е тъпа като при цикъл,но силна.Минава за няколко часа.

Тъпа като при цикъл ли?!! :2009: Ти с епидурална упойка ли си раждала? Защото в никакъв случай не могада сравня болката при нормално (без упойки) раждане с тази при цикъл... :roll: При мен и двете раждания бяха по 10 и 12 часа съответно и менаха доста тежко с яка болка (дори получих кръвоизлив в окото от напрежението)... Затова направо ми е чудно как изобщо мчоже да сравните болката от имплантите с тази от раждането... Направо ми е утопия... :roll:
както и да е... При мен наистина болката беше съвсем поносима след като си пиех аулините... Казвам го отново, само за да не стресирам допълнително момичетата, на които им предстои такава интервенция.. Не е страшно, моля ви, има обезболяващи - съвсем поносимо е...Ще излъжа ако кажа, че изобщо няма да ви боли, но... абсолютно търпимо е...

fea
27th October 2007, 13:01
Наистина няма кой знае какво страшно от болката, аз сега като се сетя, първия ден изпих един аулин, още в болницата, на следващия ден след операцията. Два дни имах болка само при ставане от леглото без чужда помощ, при дълбоко дишане и при рязки движения на ръцете. А след 1 седмица намерих аулина, който бях приготвила и бях забравила да пия, навярно от стреса или от не до там голямата необходимост от него.
Така че, ако се приема обезболяващо болката ще е напълно поносима.
И аз имах големи претеснения относно болката, но при всичките обяснения, които ми дадоха тогава момичетата, пак не успях да създам ясна представа. Боли, търпи се, минава и се забравя.
Това е истината.

Ани
27th October 2007, 16:52
Е,Барби,ти направо ме разби с тая страшна болка..Как така ще боли повече от секциото бе скъпа?Ама аз направо ще взема да се откажа....Значи са адски болки,така ли е?не се отказвай при всеки е различно при мен болката беше като при силна мускулна треска и я усещах 3-4 дни само когато ставах от леглото

huanita
27th October 2007, 17:56
засега смятам асиметрични на ПИП,но не са ми ясни много неща

анатомични имаш превид нали?

mimossa
27th October 2007, 18:02
точно асиметрични за лява и дясна гърда на ПИП.има и анатомиични но са други....като отида в четвъртък доктора ще ме насочи.. :)

в сайта на ПИП ги има. много мнения има във форума и съвсем се обърквам.всеки държи на неговото.затова нямам търпение да дойде четвъртък...

:)

Stefiela
27th October 2007, 19:33
УЖАС ,АЗ ЩЕ ЧАКАМ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО БЕЗБОЛЕЗНЕНО
Момичета , болката при мен беше 12 при скала от 1 до 10 , но нито за момент не съм съжелявала. Дори като раждах не болеше толкова.
Според мен болката не трябва да ви спира(ако наистина го искате) - резултата си заслужава , а болката се забравя :D .

KEIS
27th October 2007, 21:51
Стига бе мен ако ме боли повече от колкото като раждах :go_to_sleep:

Ava-ava
27th October 2007, 23:36
Хаха.Ужас. И Аз като се знам каква съм и как не издържам на болка..Явно поставянето на импланти не е за глезли :wink: :D

Valenta
28th October 2007, 08:30
Глезли или не аз си слагам.Умръзна ми да ходя с подплънки лятото.Направо ми се спарват гърдите.Като си сложа все с изрязани потничета ще ходя. :D Винаги съм се възхищавала на жени със силикон,и ето,че и моят ред дойде.Сега започвам с изследванията които др.Тонев ми написа да си направя,а и ще ида на мамограф за всеки случай.След което ще си купя така необходимите сутиени-2 бр.Жалко,че не зная какви чашки да взема.Тия спортните имат ли размери?Подгръдната ми обиколка е 80 см.Сега имам малки гърди,ама като сложа 390СС кой размер трябва да си взема? :?:
Стефиелаако това на аватара са твоите гърди,аз ако имам като тях ще издържа на болка не 12 по скалата на 10,а на 120-да знаеш.... :D :D :D :D :D

beberona
28th October 2007, 11:14
Кво раждане бе хораааа? :girl_cry2: То верно,че всяко раждане е различно ,ама аз раждах 3 дни,седалищно.Като се има предвид,че го дават за едно от най-болезнените и продължителни раждания,такава психотравма имам,че не бих си причинила такова нещо, на каквато и да е цена.

Stefiela
28th October 2007, 11:41
Стефиелаако това на аватара са твоите гърди,аз ако имам като тях ще издържа на болка не 12 по скалата на 10,а на 120-да знаеш.... :D :D :D :D :D
Моите са :D - тук са на 7 дена след операцията.
А за болката при раждането - при всеки е различно , аз родих бързо и лесно , без усложнения , може би затова болката при поставянето на инплантите ми се стори по-голяма.

Ava-ava
28th October 2007, 12:13
Секси, да не забравиш после да споделиш за болката..тази тема май се превърна точно в тема за това... Ще бъде интересно всеки да каже как я е усещал.

А кога ти е операцията, ако можеш да споделиш? Сигурно си много нетърпелива вече... :wink:

Valenta
29th October 2007, 07:45
Ще се обадя на др.Тонев да си запиша ден и час.Но ще е към края на ноември.Моят е в чужбина и ще се върне тогава.Не ми се пътува по автобуси..Ох,всичко ми е като в просъница.Години исках,ама все не се решавах.Сега времето дойде и ми е едно странно.А и като прочетох за пустите болки и изтръпвам.Ама с главата напред и това е!А и като гледам тук момичетата от форума какви цици имат,освен че им се радвам,се амбицирам повече.Както казват тук-мъжете са цицомани,и падат в краката на всяка жена която е подържана и има хубави гърди.Това си е така!

huanita
29th October 2007, 08:14
Ами айде успех тогава, не бой се щом 2 деца си родила и тези болки ще устискаш, то страшното е че не бива да се натоварваш след това. Желая ти много успешна операция и да си направиш най- красивия бюст :2020:

Valenta
29th October 2007, 08:24
Хуанита,благодаря ти мила!А ти как се чувстваш сега?Стихнаха ли ти болките?Видя ли си новите гърди?Нали си прясно оперирана,разказвай!

junglegirl
29th October 2007, 08:27
Spam-И на мен ми се струва,че Хуанита се спотайва :1228:

huanita
29th October 2007, 08:45
Мислех да ви изненадвам със снимки, ама и вие не пропущате :lol: Няма къде да ви избягам, имайте още много малко търпение......то и аз не съм ги видяла като хората :roll:

А за болките, вече не ме боли и дори за 2 дни сутиена ми вече е широкичък. Сега ще му зашия мрежичката отпред, така каза Док за да събира гърдите. Имам около 1.5 - 2 пръста разтояние, но понеже знам че ще се оформят, не бързам с изводите. Секси, аз ти писах на лични за операцията, ако нещо те интересува още казвай. Общо взето се чувствам много добре, първите дни ми бяха кошмар, но отокът ми спадна много бързо и сега съм 6 :lol: . Днес ще сменяме превръзката, ами няма нищо интересно за сега :wink:

Ava-ava
29th October 2007, 09:50
Ох, Джънгъл..махни ги тия гърди от аватара, щото като ги гледам и ми се приисква да се втурна да си слагам и аз :cool:

junglegirl
29th October 2007, 10:35
Ти си имаш същите и то натурални.Айде не се прави-нямаш нужда :wink:

Ava-ava
29th October 2007, 11:14
Абе същите...Ама със сутиен. А твоите са такива и със и без..Направо са страхотни(казвала съм ти 100 пъти вече, ама пак не мога да се въздържа) :wink:

junglegirl
29th October 2007, 11:49
Да ти кажа още 100СС нямаше да ми дойдат в повече,ама... :2014:
П.П.Оспамихме темата :1230: :oops:

huanita
29th October 2007, 15:21
Да ти кажа още 100СС нямаше да ми дойдат в повече,ама...
ех, ненаситната женска душа :lol:
П.П.Оспамихме темата Последно :oops:

roxy
31st October 2007, 18:37
Мале момичета като ви чета за тази болка,направо се чудя аз явно сум някаква друга порода.Изобщо не ме боля,изобщо не ми се наложи да пия хапчета а бях се заредила с аулини ,течни аналгини и не знам си кво си.Бях подготвена за много силна болка ,а то...Раждала съм два пъти,чупила съм си крак,и за мен тва не беше болка за умиране.Или адреналина ми е бил много вдигнат от радост,че си имам цици:)

Ани
31st October 2007, 19:10
roxy и мен въобще не ме е боляло приятелките почнаха да ми викат че съм извън земна хахахха

KEIS
31st October 2007, 21:18
:1242:

Valenta
1st November 2007, 05:43
О,дано и аз да съм извънземна като вас и много да не ме боли.Вчера си запазих дата за операция при Тонев.Живот и здраве на 03.12 съм там.Малко е далече датата,но съм с малко дете а моят е в чужбина и тогава най ни е удобно..Вчера бях на кафе с една мацка от форума,и ми каза,че ако др.Тонев ти слага цици и искаш едновременно и уголемяване на устни ги правил бонус...т.е не се плащат.Слагал мас от пациентката в устните.Чували ли сте нещо такова?Кажете първо да знам,после да не се изложа като го питам.Някъде тук из форума го пишело :D ...

ааа забравих..Пратете снимки какъв сутиен да си купя,че Енержи на Триумф тук в Ст.Загора няма,а и не мога да поръчам-идвал късно.Има едни други за фитнес-стават ли?

Ava-ava
1st November 2007, 09:21
Е, то не можеш да отидеш и да питаш"Вярно ли е, че като правите гърди и правите липофилинг безплатно"

Просто му кажи, че искаш да си направиш липофилинг в устните и ако той реши, ще ти предложи сам, да ти го направи безплатно :wink:

Reason
1st November 2007, 17:53
Ех, тия гърди бре!Дали са големи или малки няма кой знае какво значение стига да не са прекалено грозни, виснали кат на някоя баба и подобни картинки, ако ме разбирате правилно (мнение на мъж).
Що се отнася дали да се довериш на Тонев - НЕ!
Не съм си правил корекция на гърдите (Опази Боже! :lol: ), но що се отнася до лицето Тонев по шестобалната го оценявам на 3!

KEIS
1st November 2007, 18:04
Много смешно Reason ,ми не можем всички да сме красиви като теб.. :2033:

Danielka
1st November 2007, 18:16
Що се отнася дали да се довериш на Тонев - НЕ!
... но що се отнася до лицето Тонев по шестобалната го оценявам на 3!
:2016: Нищо общо!

Reason
1st November 2007, 18:19
KEIS, виж сега, извън майтапа.Правил съм си една операция при Тонев на 2 пъти и не съм впечатлен, резултата е задоволителен.Приятел си прави ринопластика при него.С кански мъки докараха резултата отново до задоволителен.Гледах пълна промяна и пак Тонев там е задоволителен - поне оставя пациентите си живи и не ги криви много много. :)
Малко прекалено като че ли съм критичен към него, но след като се подлагаш на подобна интервенция и след като плащаш достатъчно мнгоо пари би следвало да получиш и достатъчно добър розултат.Може и да ме упрекнеш, че съм максималист, но съм убеден в едно - симетрията би трябвало да се спазва в едни такива операции, а това Тонев не го може.
И не съм искал да засегна никого с тая красота, аз сам не се приемам за такъв и за това и съм се подлагал на 3 такива операции и за 4-ти път ще се подложа в края на този месец.Просто грешен избор на хирурзи.

Една забележка само:Тия операции бяха към края на 2003-та година.Може пък човека да се е научил за толкова години...

stilna_mlada
1st November 2007, 18:52
Е как така го оцени? На какво основание? Аргументирай се де!

Reason
1st November 2007, 19:09
stilna_mlada, от горното ми мнение би трябвало да ти стане ясно, но пак ще повторя.Правил съм си на 2 пъти една и съща операция при Тонев, от която не съм доволен.Един приятел също си прави при него ринопластика и не бих казал, че операцията е успешна.Но все пак операциите бяха в лрая на 2003-та година.Да се надяваме, че за толкова години са минали достатъчно много хора, върху които е успял да натрупа стаж и опит. :lol:

KEIS
1st November 2007, 19:12
Добре Reason да виждам ,че еднотото ти ушле е по клепнало но ти попита ли Тонев защо така се е получил резултата и изобщо консултира ли се с други хирурзи ,защото както от всеки нос не става малък и чип може би и при ушите е така :2016: само предполагам всичко си е до анатомията на човек те не са факири все пак ..А за носа ти нищо му няма поне според мен :1231:

stilna_mlada
1st November 2007, 19:13
Да, извинявай не бях прочела горното. Но тука става въпрос за ринопластика, а пък ние ще си правим цици. Затова, трябва да стане ясно, че оценяваш като незадоволителни резултатите му в ринопластиката.

blanco y negro
1st November 2007, 19:15
Да, дано се понаучат докато дойде моят ред :lol: /шегичка/

Valenta
3rd November 2007, 05:10
Reason,добре,че се включи,че да освежиш малко темата :D .Ама както казват момичетата,тук говорим за цици и сме далече от лицевата пластика.Когато ходих при Тонев,ми направи впечатление,че той гледа всяка операция да не е фрапираща на пръв поглед.Моите цици искаше да ми ги направи колкото си може по естествени като кубатура,но аз исках по големи и да си личат...Ти какво искаш?Да те преобрази все едно те издирват от мафията???????Или да приличаш на Брат Пит? :D Той е човек естет и гледа да се съобрази с оригинала.Така,че нямаш право да казваш,че не е професионалист.Щом не ти е направил травма,какво?

Reason
3rd November 2007, 11:35
Щом не ти е направил травма,какво?
:1259: :2013:

Ava-ava
3rd November 2007, 14:01
Reason, обаче ходи по темите и яко плюе Тонев... Жалко, че така се е получило при теб и си стигнал до тук. НО какво очакваш пишейки навсякъде колко некадърен е Тонев? Знаеш ли колко още плюят Н.Георгиев, ама той пак си има пациентки и забележи, те са доволни..ТАка че, не бъди толкова краен в преценките си както към Тонев, така и към всички останали.

само едно уточнение- в тялото на човек винаги (или поне доста често)има асиментрия, която е нормална. Това, че носът или нещо друго криви леко на ляво или на дясно, няма чак такова значение. И не мисли, че такива леки "забежки" на някои органи(в частност носа), могат да бъдат коригирани. Това не е вълшебна пръчка все пак....

Успех на втората ти ринопластика! :D

blanco y negro
3rd November 2007, 15:32
След като видях твоите снимки Ава, а и доста момичета са доволни ще ми е трудно някой да ме убеди, че Тонев е некадърен :wink:

Ava-ava
3rd November 2007, 16:17
След като видях твоите снимки Ава, а и доста момичета са доволни ще ми е трудно някой да ме убеди, че Тонев е некадърен :wink:
Така е. За некадърен и дума не може да става. Но е факт, че не винаги се получават най-добрите резултати. Не само при д-р Тонев, но и при всеки един хирург, затова, ако няма някакво окепазяване(така да се каже), е хубаво да се въздържа човек от подобни оплювки.

А според мен за да не се получава недоразбиране между пациент и лекар( какво точно желае и очаква пациента), е добре преди операцията да се обсъдят много внимателно нещата. Ако трябва 100 пъти повторете какво точно искате(пък макар и с риск да станете досадни).

Reason
3rd November 2007, 16:47
Искам да съм напълно ясен!
Операциите, които правих при Тонев бяха преди 3 години!Нормалана асиметрия ми е пределно ясно какво значи!Учил съм не малко рисуване и до колкото ми е необходимо за това анатомия!Моето не е нормална асиметрия!Винаги си има предварителни разговори с хирурга ти!Трябва да съм леко тъп, за да не мога да схвана, че не винаги се получава това, което пациентът желае!Но това е така, поради факта, че си се е предсатвял иначе с нормални уши, нос, с по-големи гърди и прочие, а не от това, че асиметрията ти ще бъде нарушена в повече от нормалното след операцията.Защо подяволите Тонев нищо не спомена за това?Защо не ми отговори на въпроса:"Като сте толкова добър, защо работите тук, а не в чужбина?"
Защо му трябваха 2 операции да ми коригира ушите?Защо при първата ушите ми върнаха?Защо при втората операция ми скъса ухото, което от своя страна доведе до неноармалната асиметрия?Защо ме кара да нося лента в продължение на 3 шибани месеца, като нормалното е до 1 месец?!?!Защо се пише пластичен хирург, като такива в България няма!Защо на приятелят ми му се наложи след ринолпастиката при Тонев да ходи 4 месеца на разни и аз не знам какви процедури поради това, че носът му беше станал като чушка и оттока му не спадаше с месеци?!?!Защо толкова много хора след риноластиките при Тонев ходят при познат лекар УНГ, понеже имали проблеми с дишането?!?!
Спирам да пиша, защото знам отговорите на тия въпроси!Не плюя никого, а просто съобщавам факти!
Вие си преценявате дали и при кого да ходите!

huanita
3rd November 2007, 17:04
Защо се пише пластичен хирург, като такива в България няма!
:1202: .......... както няма и гинеколози, анестезиолози, кардиолози, дерматолози..........ние сме абуригени и имаме само медицински братя и сестри с престилки :2040: Как изобщо ни има беее, а всички "навън" са тоооолкова талантливии, ум да ти зайде, един за боклука няма :lol:

Ava-ava
3rd November 2007, 17:30
Reason, стига. разбирам, че си афектиран, но разбери, това не ти помага с нищо!

ЗАщо трябва ако някой е много добър да ходи да работи в чужбина?!

А останалите лекаро защо са в БГ? Джамбазов(при който ще се оперираш сега), Н. Георгиев, Стоянов и прочие...?!

Само си мисля какво ли би станало ако всички се изнесат към чужбина..И какво?- Ние тук нямаме ли право на добри лекари?

И само да ти кажа- Бг лекари са много по-добри от тези в чужбина, които визираш. Явно не си много запознат, щом говориш така или живееш с едновремешното схващане, че щом нещо е "вносно" е голяма работа..Е, не е....

Аз също ходя на физиотерапия след ринопластиката си при д-р Тонев, но те уверявам, че нямам почти никакви отоци, а след операцията нямах и синини... Тоест не това определя посещението на тези процедури. Те са с друга цел.

Аз нямам проблем с дишането. НИто преди това, нито след. Като ми махнаха тампоните на другата сутрин, носът ми се ОТПУШИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАПУШИ !!! Сега чакам да минат задължителните няколко месеца след корекцията, за да видя окончателният резултат и се надявам, че при мен нещата ще стават все по-добре(защото и от самото начало като се видях, те си бяха просто перфектни!)

А и да има нещо, кеото не ми харесва(не го отричам, че е възможно), ще отида и ще помоля да бъде коригирано, каквото трябва. Това е.

Разбирам те, наистина, че имаш причина да си толкова отрицателно натсроен към този точно доктор, но пак ти казвам- така не променяш нищо. Приетми също, че понякога се случват недоразумения и в пластичната хирургия и за съжаление това се случва все на някого... :roll:

Успех ти пожелавам още веднъж! :D

Reason
3rd November 2007, 18:08
Отивам при Джамбазов, защото е УНГ и не си присвоява титлата пластичен хирург!

Приетми също, че понякога се случват недоразумения и в пластичната хирургия и за съжаление това се случва все на някого...
При Тонев недоразумението е, когато операцията му е успешна!
И не се опитвам да променя нищо.Просто, правя това което зависи от мен, а то е да дам съвет на следващите, които евентуално мислят да ходят при него да не го правят.
В края на краищата всеки си има глава на раменете и сам прави избора си!
Забележка:Това се отнася до операции свързани с лицето, а тук темата е малко по-различна.Нямам наблюдения върху работата му свъразана с други части на тялото.

blanco y negro
3rd November 2007, 18:27
Reason, аз също съжелявам, че при теб операцията не се е получила! Не го пожелавам на никого! ВСИЧКИ грешат! Сега си се насочил към Джамбазов, който едва ли е безгрешен. Сигурна съм, че има хора, които биха те уверявали да не ходиш при него по една или друга причина. Гаранция няма. Тук сме, за да преценяваме способностите на даден хирург, базирайки се не само на ЕДНО мнение. Напоследък толкова се спори тук, че чак става тежко за четене. :2039: Хайде мир.

Reason
3rd November 2007, 18:36
Когато отидох при него преди 3 години, той ме уверяваше как щяло всичко да е наред и как нямало да има проблеми и т.н.След първия фал, който се получи при него ровейки се из интернет попаднах на форум, в който той отговаряше на питания на потребители.Регистрирах се и анонимно го попитах, за това каква е гаранцията операцията да е успешна.Той даде интересен отговор от сорта на:Каква гаранция Вие искате и мислите, че би Ви удовлетворила?
Тоест един вид искаше да каже, че такава няма.Е, добре, защо подяволите, когато ходих на личен разговор с него той не ми каза това?И колко операции са му необходими да направи, за да се получи добър краен резултат?2,3...N?Нито съм Банка ДСК АД, нито съм автомобил, за да си прави с мен малки, но много "ремонти"!

stilna_mlada
4th November 2007, 15:20
Не разбрах само, защо отиде при Тонев? Някой препоръча ли ти го или ти сам си го избра и по какви критерии?

Reason
4th November 2007, 17:01
2003-та нямаше много много пластични хирурзи.Признавам си беше ме срам, че ще си правя такава операция и не се допитвах до никого.Рових се в нета, но малко успявах да намеря.Намерих тогава единствено Тонев и Сердев.Втория много бързо разрах, че е въздух под налягане, а за Тонев нямаше отзиви.Този форум също не съществуваше тогава.Отидох при него на консултация и отношението, което получих от него ме удовлетвори напълно и ме успокои.Отдавам грешките му с мен на това, че нямаше много практика тогава.Подразни ме факта, че не беше честен до край с мен.Дори и да ми беше казал тогава, че няма гаранция пак щях да се оперирам при него, просто защото тогава все още не се говореше токова свободно както сега.Плюс това не познавах хора, които са си правили пластични операции.След година разбрах къде другаде се правят пластични операции в Пловдив, но като отидох ми кааха, че отдавана не правили такива неща.Препратиха ме при Асенов, който е колега на Тонев в хирургиите в Пловдив.След още една година, обаче разбрах, че всъщност на мястото където ми обясниха, че ужким не се занимавали с подобна дейност не било така.Те никога не са спирали да ги правят.Оказа се, че имало някви борби за "клиенти", които били препращани при определени лекари.Общо взето смътни времена бяха тогава.Дай Боже, човека да се е научил...

joliy
4th November 2007, 19:38
Reason, съжалявам за случилото се с теб! Успешна реоперация ти желая.
Но сега искам да кажа за момичето, с което бях в една стая след операцията. На нея Тонев й беше правил и носа и ушите. Изглеждаше много добре и точно, защото беше останала доволна от работата му, беше отишла при наго да си прави и мамопластика.
Така, че очивидно има прогрес в работата му...не само за цици, а и за лице.

monti
9th November 2007, 11:49
А някой да ми каже нещо за Медикус алфа ?Д-р Тонев ще ме оперира там аз мислех че работи само в Каспела или поне никой не е споделял за Медикус . :girl_cry: Пак започвам да се шашкам.

Valenta
9th November 2007, 12:07
Др.Тонев работи освен в Каспела и в Медикус.Има ли значение къде ще си?Важото е да мине всичко ок,и да си доволна от новите придобивки.
Аз ще се оперирам при него в Пловдив.Пиши после как е минало в тази тема.Да не ни забравиш.И аз се шашкам защото моята дата е на 03.12.До тогава ще събирам инфо за да се подготвя психически.

monti
9th November 2007, 12:16
много ясно че ще пиша ама аз съм на 30.10 и не знам дали няма да остана в Пловдив по дълго може да не съм ти от полза секси ти сигурно си споменала вече ама не си спомням вие на какви сс.се спряхте аз исках 390 но док. ме отряза категорично и каза350сс. се си мисля че ще са малко :girl_hysteric: пуста лакомия.Прецени че имам около 300 но на мен не ми се вярва

gwendoline
9th November 2007, 13:54
много ясно че ще пиша ама аз съм на 30.10 и не знам дали няма да остана в Пловдив по дълго може да не съм ти от полза секси ти сигурно си споменала вече ама не си спомням вие на какви сс.се спряхте аз исках 390 но док. ме отряза категорично и каза350сс. се си мисля че ще са малко :girl_hysteric: пуста лакомия.Прецени че имам около 300 но на мен не ми се вярва

:P :P Не се притеснявай, мило. Дори и да е "сбъркал" в преценката си, че имаш 300 сс, да речем че имаш 200 + 350 = страхотен бюст, повярвай ми. Аз съм с 375, а преди това нямах и 50 сс :oops: и пак се получиха добре. Успех! :D

monti
9th November 2007, 14:32
много ти благодаря Гуени дано си права ако мога по късно ще ви пусна снимка да се види нагледно какви са сега а току що ти гледах снимчиците изглеждаш супер след браулифта. :2013:

Valenta
9th November 2007, 16:49
Е,gwendolineами стига си ни комплексирала с тези снимки бе мила! :lol: :lol: Шегувам се разбира се.
Монти,ти си преди мен и дано се засечем преди да ида да разказваш.
Аз се спрях на 390СС,макар,че док ми каза 350СС.Ама моят като иска големи....Нали знаете-който плаща той поръчва музиката.Сега имам 200 естествени плюс още 390-супер секси ми се вижда.Ама да ви кажа,че гръдната ми плочка според Тонев ми е голяма и спокойно може да понесе и 390СС.Той каза да избираме.
Ох,какви ли мъки ме чакат и мен,ама...

monti
9th November 2007, 16:49
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190741
паролката -2505

аз толкова държах на390 ама уви док каза 350 и това е пък и съпруга ми се съгласи дано всичко ок

gwendoline
9th November 2007, 16:56
аз толкова държах на390 ама уви док каза 350 и това е пък и съпруга ми се съгласи дано всичко ок
Монти, наистина имаш поне 250 сс твои. 350 сс - ще повдигне и опъне гърдите и ще станат доста предизвикателни :)

gwendoline
9th November 2007, 16:58
Е,gwendolineами стига си ни комплексирала с тези снимки бе мила! :lol: :lol: Шегувам се разбира се.
Сега имам 200 естествени плюс още 390-супер секси ми се вижда...
незнам кой кого ще комплексира след вашите операции :P вие направо си имате гърди отсега... :? :)

monti
9th November 2007, 17:01
дано Гуен :1242: искренно се надявам да е така и да не нося вече сутиени pushaps

gwendoline
9th November 2007, 17:05
дано Гуен :1242: искренно се надявам да е така и да не нося вече сутиени pushaps
Със сигурност. :) Най-много да ти се наложи да слагаш сутиен, за да пазиш равновесие и да не залиташ :wink: :) :P

Ava-ava
9th November 2007, 17:39
Монти и моите са някъде колкото твоите големи(или поне така ми се струва) Иа з имам известна доза увисване(ама колко точно не мога да преценя). Теб само с импланти ли ще те правят?Дали те ще успеят да оберат окжата и да я изпънат? Какво ти каза доктора?(Ти при кого каза, че ще се оперираш?)

blanco y negro
9th November 2007, 17:51
Подмускулно ли ще си Монти?

monti
9th November 2007, 18:10
Да подмускулно при Тонев 350 кръгли микротекстурирани на ПИП а Авче относно обирането на кожа не знам док предложи първо само повдигане и се опита да ме разобеди за инплант но аз не искам повдигане а по големи гърди и решихме само инплант доколкото ми стана ясно той ще подпълни празнината но до колко не знам :sos:

apoklistika
9th November 2007, 18:18
А дали наистина подмускулно ще може да обере тоя имплант увисването :roll:

monti
9th November 2007, 18:22
едва ли :girl_cry2: ще пратя снимки

apoklistika
9th November 2007, 18:23
А защо тогава си се решила на подмускулно?

gwendoline
9th November 2007, 18:26
А защо тогава си се решила на подмускулно?
Колкото ще обере подмускулното - толкова и надмускулното; въпросът не е в начина на поставяне, според мен.

monti
9th November 2007, 18:26
Ами след дългия дебат по време на консултацията разбрах че е по добрия вариянт все пак тои нали ме мери и поопипва за да прецени кое е най удачно

apoklistika
9th November 2007, 18:34
Гуендолин, след всичко, което съм прочела, определено не съм склонна да се съглася, ама си е въпрос на личен избор. Във всеки случай стискам палци резултата да бъде задоволителен за теб, Монти :)

gwendoline
9th November 2007, 18:39
Гуендолин, след всичко, което съм прочела, определено не съм склонна да се съглася, ама си е въпрос на личен избор. Във всеки случай стискам палци резултата да бъде задоволителен за теб, Монти :)

Ами не че съм някакъв капацитет по темата, :oops: просто знам, че с подмускулни и надмускулни импланти с еднакъв кубик се носи един и същ размер сутиен; просто при по-голямо увисване не се препоръчва надмускулния вариант, макар да придава принципно по-красива форма, та от това съдя. Иначе да - въпрос на личен избор е и на консултиране. :)

apoklistika
9th November 2007, 18:52
Хм, мисля, че е точно обратното- при по- голямо увисване не се препоръчва точно подмускулния вариант, защото импланта няма как да обере изцяло кожата и се получава това http://www.implantinfo.com/banda2/184baxter/ (като гледам при нея корекцията след това е направена с обиране на кожа)
Иначе ясно, че с еднакъв кубик ще се носи еднакъв номер сутиен (всъщност и това не е много ясно, щото уж при подмускулното се губели повече кубици заради натиска на мускула), ама няма да изглеждат по един и същи начин. Все си мисля, че еднакви кубици надмускулно ще оберат по- добре кожата, отколкото същите подмускулно. Ако греша, да ме поправи някой.

gwendoline
9th November 2007, 19:06
Може би моята информация тогава да не е вярна, но знам, че при по големи кубици надмускулно има риск (разбира се, не е задължително)от провисване на импланта или изместване на зърната. Затова така написах. Всъщност само това беше причината да сложа подмускулно; до този момент преди операцията - бях решила твърдо над мускула, заради това, че често вдигам тежко. Както и да е. Може и да ме е подвел док. :roll: Както казах по-горе, не съм експерт. :?

apoklistika
9th November 2007, 19:16
Преполагам ботъминг аут имаш предвид с това провисване и изместване на зърната, от който за съжаление вече не една или две мацки с подмускулно тук пропищяха :cry:

bimbi
9th November 2007, 19:22
явно Тонев също е фен на подмускулното :lol:

apoklistika
9th November 2007, 19:42
оф не го разбирам тва фенство :lol:

monti
9th November 2007, 20:39
Оффффф не знам какво да кажа освен че Тонев ме увери че няма да имам дабъл бабъл а за друго не знам но определено смятам че мнението му е оновано на опит и визуалната преценка която има на снимката ми гърдите не са като на живо изглеждат по различно

apoklistika
9th November 2007, 21:13
Ааа, Монти, аз в никакъв случай не искам да оспорвам мнението и решението на лекаря ти, разсъждавам по принцип за увисването и избора на метод. Щом ти е казал, че ти гарантира, че няма да има дабъл бабъл, значи сигурно е така, моето съмнение беше по- скоро въпрос и ти сега ми отговори. Както и да е, желая ти доктора да не бърка в прогнозите си и да ти направи страхотни гърди :2020:

Valenta
11th November 2007, 17:20
Момичета,да ви попитам-защо не трябва да си в мензис когато се оперира?На мен ми дойде на 10.11.От един месец съм си запазила час за операция при Тонев за 03.12.Сега ме хвана страх да не вземе да ми дойде по рано и да оплескам положението....
Мисля да взема противозачатъчни и да ги пия до 02.12.Нали след 6-7 дена трябва да дойде цикъла,аз до тогава ще съм оперирана.Какво ще кажете по въпроса?
Ама и аз съм един шаш....

blanco y negro
11th November 2007, 21:17
На мен с противозачатъчни ми идва след един ден :roll:

joliy
11th November 2007, 21:55
Аз не съм пила противозачатъчни, но знам, че като се спрат ти идва на следващия ден..както е при natalia1. Но нека тези, които са по-наясно да пишат, да не те объркам.

apoklistika
12th November 2007, 00:44
Закъсняла си с противозачатъчните, обикновено се почват на първия ден от цикъла, а ти си го изпуснала. По- добре не си прави такива експерименти, за да не си докараш някое хормонално разстройство.
Говори с лекаря си и виж той какво ще ти каже- не всички лекари са категорични по въпроса, че по време на цикъл не се оперира. Има и такива, които оперират, хубаво е да се избегне, ама не е задължително. Всъщност никъде из нета не намерих точна и ясна причина, поради която не трябва да се оперира по време на цикъл. Единственото, което открих е, че има вероятност да се засили кръвотечението.

joliy
12th November 2007, 09:26
А на една позната, оперирана също при Тонев, и дойде веднага след операцията (или на следващата сутрин беше, не съм сигурна) но е било неочаквано, а и вече операцията беше минала...нямаше никакви проблеми при нея.
Само недей да пиеш Вит C, преди операцията. Доколкото знам той стеснява,стяга /имаше си термени/ кръвоносните съдове и по време на операцията може да няма много кръвотечение, но след това, когато съдовете се поразширят, може да се получи кръвоизлив. Така, че не рискувай с това.

gwendoline
12th November 2007, 12:45
Всъщност не рискувай с никакви медикаменти и хапчета, дори противозачатъчни (аз ги спрях месец преди моите операции). Най-добре просто го сподели с твоя хирург - просто е хубаво да знае. На втората ми операция бях последен ден неразположена (и аз се надявах, че ще ми е свършило дотогава, но...), казах на анестезиоложката и тя каза, че това не е от кой знае какво значение, но е хубаво, че съм го споменала за всеки случай...

blanco y negro
12th November 2007, 15:32
Какво пък толкова ако ти дойде. Най-много, да те отложи за след седмица. :lol: То толкова чакаме, че няколко дни не са нищо. Пък може и въобще да не ти дойде до тогава :wink: Само си създаваш излишни притеснения, а те и без това сигурно са ти доста.

Ани
12th November 2007, 23:25
Закъсняла си с противозачатъчните, обикновено се почват на първия ден от цикъла, а ти си го изпуснала. почват се от първия ден ако се пият с цел предпазване от беремнност, но ако целта е да се отложи цикъла може да се започнат по всяко време. на мен ми идва 4 дни след като съм изпила последното хапче. задължително е да се направи консултация с гинеколог точно какви хапчета са подходящи

Valenta
13th November 2007, 06:50
Благодаря ви момичета!Ходих при моята гинеколожка,но тя ме успокои и ми каза да не пия нищо.Надявам се да не ми дойде поне до трети,а и не мога да отлагам...Моят после пак заминава за чужбина,и ако стане гаф...отиде след Нова година!!!!Ама дано не стане!
Днес май някоя от тук(форума)беше май на операция при Тонев?

Аааа сетих се...Мимозае днес на операция!О,дано всичко мине добре и после да разказва.Цял ден ще я мисля!
Момичета,как си смалявате снимките за аватарите?Кажете да зная за да си сложа аз една снимчица.Друга някоя скоро ще се оперира ли преди мен?

Ava-ava
13th November 2007, 13:54
Секси, изчакай със смяната на снимката на аватара, за СЛЕД операцията :wink:

Успех на мимоза! Много искам да видя после всички снимки на оперираните при д-р Тонев, защото той е моят доктор и е много вероятно, след време като с престраша и аз, да ми прави гърдите точно той... :wink:

Valenta
13th November 2007, 15:58
Е,то остава да си сложа на аватара снимка на гърдите ми СЕГА! :2013: Ще падне голяма веселба! :D
Ava-ava,ама ти още ли не си се престрашила да си слагаш?Я по смело.
Вчера като ходих при моята гинеколожка и споделих,че ще ходя на операция,а тя ми вика:Като се върнеш от болницата,веднага да ми се обадиш да те видя.И аз съм се навила да си слагам.
Ох,щом и лекарките си слагат,значи не е толкова опасно.
Днес цял ден мисля Мимозка.Дано всичко е ОК и да пише после.Друга някоя има ли преди мен на операция?

monti
13th November 2007, 16:19
ами аз съм на 30.10 и от мен успех на мимозка :girl_in_love: стискам палци

joliy
13th November 2007, 19:19
... като ходих при моята гинеколожка и споделих,че ще ходя на операция,а тя ми вика:Като се върнеш от болницата,веднага да ми се обадиш да те видя.
И моята така, много ми се зарадва като ме видя с новите цици :)

Дано всичко с Мимоза е минало добре :)

Valenta
16th November 2007, 07:34
Мимоза се е оперирала!Всичко е минало добре и сега чакаме включване...Да са й честити новите придобивки и да разказва!
Монти,ти си преди мен бе мила!Хайде не остана!Ти при Тонев ли си?Аз съм на 03.12 и когато ще те изписват,мпите мъки тогава ще започват!

monti
16th November 2007, 10:58
Да при Тонев съм само че в к-ка Медикус алфа и едва ли ще се засечем което е жалко :girl_kiss2:

Valenta
17th November 2007, 08:16
Е,Монти,пожелавам ти успех мила!
Няма да се засечем,но горе долу ще страдаме заедно.Аз ще съм в Каспела.Мимоса и тя се оперира тия ди при Тонев.Всичко е минало ок.Много позитивно гледа на нещата и каза,че не е болка за умиране.Абе ще се справим в името на красотата. :D

mimossa
21st November 2007, 10:49
Здравейте момичета! Днес ми е девети ден след операцията и се чувствам добре доколкото е възможно,имам голямо напрежение в гърдите и незнам дали е нормално :D

Ама много съм завеяна.влизала съм направо в раздел "пластична хирургия " и се чудех къде е изчезнала тази тема.....ама сега вече я открих...
:wink:

monti
21st November 2007, 13:28
Здравей мимозче радвам се че всичко е наред и отново честито :wellcome: ама искам да те питам беше ли ти студено слид операцията :1202:

Divinemouse
21st November 2007, 19:22
Мимоза,какво чувсташ защото и на мен ми е 9 ден и днес бях на работа?

mimossa
21st November 2007, 19:27
Здравей мимозче радвам се че всичко е наред и отново честито :wellcome: ама искам да те питам беше ли ти студено слид операцията :1202:
Момичето,което беше с мен в стаята каза,че съм умирала от студ,но аз не помня.така че не се шашкай.

mimossa
21st November 2007, 19:31
Мимоза,какво чувсташ защото и на мен ми е 9 ден и днес бях на работа?
Много са ми напрегнати гърдите Thomi и все още не мога да си вдигам ръцете,но разрезите са ми под мишниците.имам си дискомфорт.Ами ти как се чувстваш?

monti
21st November 2007, 21:53
Мацки а някой може ли да ми предложи евтин хотел в Пловдив ако може да е по близо до Медикус алфа ама аз и нея не знам каде се намира но малко инфо ще ми е от полза :oops:

Divinemouse
21st November 2007, 22:23
Аз мила съм супер,мен само ме притискат малко и ме наболяват там където ме притиска лентата но иначе съм си пълноценна.Теб те боли повече може би заради разрезите под мишницата.Нека някои тук които си е правил със разрез под мишницата да си каже мнението.
Ръцете и аз не мога да ги вдигам на 100процента но достатъчно защото малко ме опъва под мишниците.

Valenta
22nd November 2007, 07:17
Абе момичета,защо не зная,че Тонев оперира в Медикус Алфа?Аз ще съм в Каспела и мислех,че само там оперира в Пловдив.
монти,ти защо си решила там бе мила?Защо не си в Каспела?Не мога да ти дам инфо за тази клиника,но моята която ще ходя е на много лесно място.Питай по телефона на регистратурата в клиниката и си запиши.Аз така направих.Хайде,след теб съм и дано не ми дойде....ама съм решила-отивам!
А,видях на Thomi i mimossa гърдите и ви казвам нещо невероятно са!Много хубави макар,че са при различни лекари.Още веднъж ги поздравявам!Заслужавали са си мъките!Само така!

mimossa
22nd November 2007, 07:28
Sexy,аз също знаех само за Каспела,но пък и все пак съм от София и доктора ми каза в Каспела да отида. Незнам дали той самия има предпочитания.

Тхоми радвам се ,че си добре

Монти аз бях в Каспела и отидох предната вечер в самата клиника, е беше като на хотел,но все пак е по- удобно,че не тичах сутринта- 40лв

stilna_mlada
22nd November 2007, 09:29
Първо за разрезите под мишницата- аз съм с такива и си вдигам прекрасно и без всякаква болка ръцете от първия ден. Медикус Алфа се намира в центъра на Пловдив близо да х-л Тримонциум на ул."Велико Търново" успоредна на Градската градина. Питай Тонев дали мъжът ти не може да спи при теб в клиниката /срещу заплащане/, тъй като в стаята има две легла, а те 2-ри човек никога не настаняват.

Ava-ava
22nd November 2007, 13:15
Момичета, тотално се обърках кой е опериран при Тонев. :roll:

Мога ли да помоля оперираните при д-р Тонев да ми покажат снимки, ако трябва на Лс, моля :D

mimossa
22nd November 2007, 13:19
Много съм смотана.незнам как да прикача снимка.. :oops:

Ava-ava
22nd November 2007, 13:28
отиваш в www.snimka.bg и си правиш албумче, лично, то при създаването те насочва и те пита какъв да бъде албума, лесно е. После качваш там снимките, които искаш, от компютъра си, то те напътства и ще се справиш. След това кликваш на "копирай адреса на албума", пействаш го тук и даваш паролката :D

monti
22nd November 2007, 13:55
Благодаря ти много stilna_mlada за информацията . :2015: А на мен ми остават 7 дена до опирацията и вече психясах тази нощ сънувах кошмар -че ми изпаднал инпланта и го държа в ръка :1242: абе луда работа Има ли и други като мен да са се паникьосвали :?: или само аз съм перко :2036:

Divinemouse
22nd November 2007, 18:29
Аз също не съм качила поради същата причина,там ми иска код и като го вкарам ми пише че е грешен :(

mimossa
22nd November 2007, 19:04
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194824

Дано съм се справила, благодаря за напътствията :D
парола-6666
Утре ще се снимам пак....

monti
22nd November 2007, 19:08
Еи Мимозка супер са съз здраве да си ги носиш :2020: и да им се радваш е ти вече им се радваш де

simba JJ
22nd November 2007, 19:09
Честито Мимоза! Изглеждат много добре за 4 ти ден, подмускулно са нали? Със здраве да си ги носиш и ползваш :2035:

mimossa
22nd November 2007, 19:16
Благодаря!
под мускула са :D

Ходих днес при доктор Тонев да ми сваля конците.
То не било страшно махането,аз се бах стреснала

joliy
22nd November 2007, 21:16
Мимоза, страшно добре са ти гърдите, и то като се има предвид, че си 4-ти ден... :roll:
Аз мойте чак след месец ги снимах :girl_haha:

s.s
23rd November 2007, 00:10
mimossa, много ми харесват гърдите ти, а факта, че са с разрези под мишниците и подмускулно само засилва в мен желанието да последвам примера ти. аз изпитвам някакви невероятни страхове, че няма да е това, което съм си представяла, но твоите ми се виждат перфектни. би ли ми казала моля те, колко cc и какви точно са ти имплантите?

Valenta
23rd November 2007, 07:13
Е,др.Тонев се доказа като специалист по гърдите.На мен ми остават 9 дена.Минах през мамограф където доктора като разбра,че слагам импланти,веднага ми "определи"такса от 30 лв вместо официално обявените 25лв. :evil: Направо смешно ми стана.

Монти,и аз като теб психясах.Аз пък сънувах как си лягам на операционната,и след това си пипам гърдите колко са големи и си викам-а,уж ми казаха,че боли,а то не боли....Събудих се с ръце на циците :D .Откачена работа...Хайде,и на теб малко остана!
Аз видях преди вас снимките на Мимоса и определено много,ама много ми харесват.
Момичета,живот и здраве трябва на пролет на организираме еда срещичка на тунинга някъде.Ще ни бъде весело да се видим и да ги"премерим".Вие как мислите?

mimossa
23rd November 2007, 08:33
mimossa, много ми харесват гърдите ти, а факта, че са с разрези под мишниците и подмускулно само засилва в мен желанието да последвам примера ти. аз изпитвам някакви невероятни страхове, че няма да е това, което съм си представяла, но твоите ми се виждат перфектни. би ли ми казала моля те, колко cc и какви точно са ти имплантите?
330сс, кръгли, микотекстурирани на ПИП висок профил/отговаря на среден при другите марки/.. засега са ми още доста твърди,не съм носила и ластична лената само сутиен след изписването.

Секси това е добра идея за срещата. :D

stilna_mlada
23rd November 2007, 08:39
Много са готини Мимоза! Ти раждала ли си?

mimossa
23rd November 2007, 08:40
Благодаря ви момичета! Радвам се ,че ви харесват,че аз още не мога да се определя.

mimossa
23rd November 2007, 08:41
Много са готини Мимоза! Ти раждала ли си?
Раждала съм веднъж.... преди 11 години :D

stilna_mlada
23rd November 2007, 10:11
Защото и старият ти бюст е бил много добър!

monti
23rd November 2007, 10:47
секси това което предлагаш е яко като идея Момичета,живот и здраве трябва на пролет на организираме еда срещичка на тунинга някъде.Ще ни бъде весело да се видим и да ги"премерим".Вие как мислите? Аз пък лятото съм в Созопол защото със съпруга ми имаме магазин там и ако някой ходи там на почивка непременно да ми се обади да побъбрим :sunbath: макар че то май това лято новите ще пропуснем плажа

Lady Blue
23rd November 2007, 11:36
mimossa,страхотни гърди :) едни от най-хубавите които съм виждала :1203:
честито и със здраве да си ги носиш

joliy
23rd November 2007, 12:06
макар че то май това лято новите ще пропуснем плажа
Защо така монти, аз на море отидох 5 седмици след операцията ми :)
Вярно, че не можех много да плувам, защото разрезите на мишниците още ме опъваха, но иначе нямаше никакъв проблем. Трябваше само да си пазя белезите, за да не пигментират.
Помня,че Тонев ми беше казал, че е желателно да изчакам поне 2 месеца, ама то лятото свършваше... :roll:
И аз съм навита за среща, може даже по-рано да я осъществим :)

П.П.Ама ние тук голям клуб на Тонев завормихме :girl_haha:

Divinemouse
23rd November 2007, 12:25
Joly,дали знаеш кога може да се ходи на басейн ,защото аз мисля след месец да отида на почивка но не съм на ясно със минералната вода дали може или не.

joliy
23rd November 2007, 12:32
Не виждам проблем да отидеш на басейн. Разрезите отдавна вече ще са ти зарастнали. За всеки случай не се кисни прекалено много във водата :)

monti
23rd November 2007, 13:45
И аз съм навита за среща, може даже по-рано да я осъществим
само дайте идея и ще си спретнем едно :1225: купонче.
Хей Lady Blue къде се изгуби бе мацко как си?

gwendoline
23rd November 2007, 15:23
Joly,дали знаеш кога може да се ходи на басейн ,защото аз мисля след месец да отида на почивка но не съм на ясно със минералната вода дали може или не.
Две седмици след операцията бях първа на плажа. С горнище обаче... :cool: Иначе няма никакъв проблем :cool:

Divinemouse
23rd November 2007, 16:53
Благодаря ви девойки :) аз се притеснявам заради топлата минералва вода.Утре ще се боря да си кача снимки за да ме видите :)

Divinemouse
23rd November 2007, 20:12
Mimoza,Браво.Гърдите са страхотни и много да им се радваш. :)

mimossa
23rd November 2007, 21:33
Хиляди благодарности.
Заслугарта е на доктора :D
Само се моля дано всичко да е наред и за бъдеще :girl_kiss2:

Valenta
24th November 2007, 08:48
Мимоска,не само заслугата е на доктора,а и генетично имаш хубави гърди.А и хубавата гърда е правената гърда.Рядко,ама много рядко съм виждала хубави естествени цици и то на нераждали момичета.Да ви кажа честно,на мен тук всички ми харесват! :D
Томи,хайде пускай твоите снимки!Е,аз съм ги виждала преди вас и ще оставя да ги видите.Няма да казвам нищо предварително... :D
Абе тук всички сте супер мадами.Радвам се,че си заформихме групичка само сексита.Е,имаме си и един мъж-Реасон,ама той нещо се изгуби или се разсърди....
На ме ми остават до операция 8 дена.
Монтииии,как се чувстваш бе мила?Полудя ли като мен вече?На мен само цици ми в главата.Луда работа.Ще стискам зъби за болката,ама послееее.Магазините за бельо са мои!!!!!Моят мъж се майтапи с мен,че до сега пестихме от към сутиени,а сега....
Мислете за срещичка!Аз съм от Стара Загора,но ще дойда на всяка цена където и да е тя.

stilna_mlada
24th November 2007, 09:24
Ето ви и моите снимки. Те са от 8-мия ден след операцията. Белега е точно след свалянето на конците. За тези, които не знаят съм с 330сс, подмускулно.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195138
Парола на лични!

monti
24th November 2007, 09:56
Монтииии,как се чувстваш бе мила?Полудя ли като мен вече?На мен само цици ми в главата.Луда работа.Ще стискам зъби за болката,ама послееее.Магазините за бельо са мои!!!!! Ами и аз полудявам ама то времето си върви така че малко остана.А за сутиените хич не ми е тръпка щото ние точно бельо продаваме и съм му се наситила повече си мечтая за без :naked:

monti
24th November 2007, 10:02
Мале stilna_mlada страхотни са направо са супер искам и мойте да станат така ти си моят фаворит много да им се радвате и масажирате :2018: ама ти нямаш снимка преди как бяха ако имаш прати ми на лични :oops: :oops: :oops: Много им се изкефих ама много

mimossa
24th November 2007, 10:04
Сексито ,то и доктора каза,че имам хубав бюст преди операцията,ама аз си бях навила,че искам по-голяям
А за срещата кажете къде.аз съм от София.
Момичета аз нямам търпение заради вас...знам какво е да чакаш

stilna_mlada
24th November 2007, 10:07
Благодаря ти! Снимките "преди" са при Тонев- ще ти ги покажа по-късно. А за другото- снощи ги консумирахме циците- много е различно и хубаво! :2013:

mimossa
24th November 2007, 10:07
Стилна върха са ти гърдите... с гордост и здраве да си ги носиш и да се перчиш : :bravo:

Аз още моите си ги вардя :girl_haha:

monti
24th November 2007, 10:13
А за другото- снощи ги консумирахме циците- много е различно и хубаво!
Точно за това говоря браво на вас само така иде ми да те :buttslap:
А за срещата аз съм от Габрово ама не се бърка :3000: :1241: :1241: :1241: Що пък не ми дойдете на гости

stilna_mlada
24th November 2007, 11:31
Аз още моите си ги вардя :girl_haha: :wink:
Няма какво да си ги пазиш за нови! Действай! :D

blanco y negro
24th November 2007, 11:39
Стилна млада, гърдите са страхотни и са само на 8 дни :1223: , а белезите съвсем нищожни. Ако е удобно да сложиш и снимки "преди", моля :lol: ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО.

gwendoline
24th November 2007, 11:44
Стилна, страхотни са, видях ги :2039: :2043: Падат тежко и при теб, което много ми харесва :) Честито! Да те направят още по-красива и щастлива! :girl_kiss2:

stilna_mlada
24th November 2007, 12:02
Благодаря ви! Дай боже да нямам никакви проблеми и след 25-години като си сложа нови, пак ще ви изпратя снимки!!!:2013:

apoklistika
24th November 2007, 12:27
Изглеждат страшно естествено за цици на 8 дни, при това подмускулно :1203: Ако не знаех, никога не бих предположила, че това са оперирани цици :)
А белезите и мен ме впечатлиха- много тънички.
Със здраве да ти служат още поне 25 години :D

Ava-ava
24th November 2007, 12:39
Изглеждат страшно естествено за цици на 8 дни, при това подмускулно :1203: Ако не знаех, никога не бих предположила, че това са оперирани цици :)
А белезите и мен ме впечатлиха- много тънички.
Със здраве да ти служат още поне 25 години :D
Апо, точно писах същото на Стилна_млада, на ЛС :wink:

И на мен ми харесват! Но за мен е важно и това как са изглеждали и преди операцията, защото аз имам сравнително големи(нормални) гърди, с лека птоза, та състоянието на гърдите преди това, са важна предпоставка за това как ще изглеждат после...

Стилна, коментирахте ли с Тонев разстоянието между гърдите(защото е точно колкото искам и аз!) и какво се разбрахте, какво му каза,ч е искаш да е разстоянието?

blanco y negro
24th November 2007, 12:40
Знае ли някой Тонев прави ли повдигане+импланти в една операция или ще са необходими 2? Мисля да му се обадя през седмицата, но все пак ако някой знае... :lol:

stilna_mlada
24th November 2007, 12:52
Според Тонев не може да се играе много с разстоянието между гърдите ти. То е такова каквото е. Не знам дали ме разбра, но какво ще стани от една гърда зависи най-вече от това каква е била преди това.

gwendoline
24th November 2007, 12:57
Според Тонев не може да се играе много с разстоянието между гърдите ти. То е такова каквото е. Не знам дали ме разбра, но какво ще стани от една гърда зависи най-вече от това каква е била преди това.
Така е, и не само според Тонев :) Може да се коригира, но съвсем леко - при по-силно раздалечени гърди - няма кой знае колко варианти :roll:

Ava-ava
24th November 2007, 12:59
Според Тонев не може да се играе много с разстоянието между гърдите ти. То е такова каквото е. Не знам дали ме разбра, но какво ще стани от една гърда зависи най-вече от това каква е била преди това.
Така е, и не само според Тонев :) Може да се коригира, но съвсем леко - при по-силно раздалечени гърди - няма кой знае колко варианти :roll:
Моите не са много раздалечени и това "Малко да се коригира", ме устройва напълно. Но в интерес на истината вече ми е трудно да определя колко точно е разстоянието между тях, защото сега са по-различни, от колкото са били преди 5 години, да речем... :wink:

apoklistika
24th November 2007, 13:06
Ава, моите гърди също са големи, в момента съм с чашка С, все още нямам птоза, ама след едно раждане , ако съдя по жените в семейството, ще порастнат поне тройно и ще виснат до пъпа :?
За себе си съм решила, че дори и да не виснат много, няма да си правя експериметни с подмускулно, а и смятам да не търся ефект "естествени гърди"- искам да ми личи :lol:
Колкото до разстоянието между гърдите, от гледане на снимки съм си направила изводи, че може да се коригира по- значително при надмускулно, отколкото при подмускулно, защото там има опасност от симмастия (сливане на двете гърди), ама това са си мои разсъждения, може и да не са верни.

Ava-ava
24th November 2007, 13:10
Мисля, че са ти прави разсъжденията. Но ако гърдите ти увисват лесно, няма да е много удачно да ги направиш надмускулни, защото пак ще увиснат бързо, а това никой не го иска( едва ли мечтаеш за няколко месеца или година да ти изглеждат "естествени", в смисъл ествествено увиснали гърдите :roll: )

apoklistika
24th November 2007, 13:20
Бе и туй твърдение за мен е малко под въпрос, щото той така или иначе и подмускулно импланта ти няма как да се покрие изцяло от мускула(освен ако не сложиш доста малък кубик, а аз съм склонна към повечко май :lol: ако сложиш повечко, отдолу като че ли пак виси) ) и ако по принцип си предлазположен към птоза, все ще виснат, независимо къде са.

joliy
24th November 2007, 14:20
ако сложиш повечко, отдолу като че ли пак виси) )
Така е, мускулут не може да покрие целия имплант. Но въпреки това малко или много го задържа отгоре и съответно забавя увисването.
И аз като Ава мисля, че в твоя случай не е много удачно да са надмускула... :roll:

А за срещата кажете къде.аз съм от София.

И аз съм от София. Какво ще кажете за 15ти декември, събота, някъде в центъра. Може да си направим една резервация...(ако има достатъчно желаещи, разбира се).

Ava-ava
24th November 2007, 14:21
Бе и туй твърдение за мен е малко под въпрос
Ами всъщност на тази мисъл ме навежда факта, че доста хора си преместват имплантите от над, подмускулно..Значи има все пак известна доза истина. И точно това ме разколеба мен, да си правя гърдите надмускулни... :roll:

apoklistika
24th November 2007, 14:32
Ами въпрос на избор. Те местят, ама не всички са доволни от преместването. Има и такива, които местят от подмускулно на надмускулно. И в двата случая има и доволни и недоволни. Аз лично съм убедена за правотата си в моя случай, заради ефекта, който търся и заради това, че все пак познавам тялото си най- добре. А и след консултации с доктори. Не с такива, които са решили да практикуват само един метод, а такива, които прилагат това, което е най- добро за конкретния пациент. В случай на необходимост също така бих обрала излишната кожа и бих си сложила имплантите пак надмускулно, вместо да тъпча големи импланти подмускулно, за да оберат кожата и уж да не увисват :) Бе всичко е въпрос на личен избор. Аз никой не искам да убеждавам, нито пък искам ме н да ме убеждават, говоря само и единствено за себе си :)

gwendoline
24th November 2007, 14:45
Може би трябва да направим още едно подразделение на форума "Подмускулни" и "Надмускулни":2011: :2035:
Да си кажа и аз мнението - мисля, (като Апоклистика), че надмускулните са доста по-красиви от подмускулните като изработка. Абсолютно съм съгласна; така е :2038:
При едни е важен един критерий, при други - друг...
Но факт е, че по-голяма част от момичетата (поне от известно време насам) са избрали подмускулния вариант; сигурно има защо (не искам да предизвиквам спор, тъй като малко или много съм пристрастна). В едно съм сигурна - тези с надмускулното са абсолютни защитнички на тезата "над" и за нищо на света не биха си сложили "под" (тъй като ефекта е поразителен), а тези с подмускулно поставяне - биха си поставили "над", но само ако се налага :wink:

apoklistika
24th November 2007, 14:52
С всичко съм съгласна, само ей тук бих искала да добавя нещо
Но факт е, че по-голяма част от момичетата (поне от известно време насам) са избрали подмускулния вариант
Факт е също така, че няколко от най- посещаваните лекари в България по необясними за мен причини от известно време са започнали да практикуват единствено и само подмускулно поставяне, което до голяма степен повлиява и избора на пациентките :lol:

gwendoline
24th November 2007, 14:59
С всичко съм съгласна, само ей тук бих искала да добавя нещо
Но факт е, че по-голяма част от момичетата (поне от известно време насам) са избрали подмускулния вариант
Факт е също така, че няколко от най- посещаваните лекари в България по необясними за мен причини от известно време са започнали да практикуват единствено и само подмускулно поставяне, което до голяма степен повлиява и избора на пациентките :lol:
Аз имам обяснение, но само за един от тях - защото директно го питах. Бях 99 на 100 решена да съм надмускулно, след една година ровене в нета и форума. Отговорът му беше, че след като в една страна като Бразилия, (която е на първо място по пластика на гърди на глава от населението и хирурзите са на доста добро ниво) са започнали да поставят само подмускулно - защо ние българите да измисляме тепърва топлата вода?... :2016: По симпозиумите, които посещава няколко пъти годишно - това е предпочитаният метод. Едва ли би го практикувал ей така, от куртоазия или като символ на неговата индивидуалност (тъй като е и по-сложния метод, подмускулния)... Аз имах леко увисване, което можеше да се обере с импланти, не е чак птоза. Той обаче ми каза, че с надмускулни - след максимум четири месеца ще дойда да ми ги преправя, тъй като ще ми виснат още повече (и най-лошото което е, че може да увисне само единия...) Затова за себе си така реших. А все пак това е мнение на един от както ти сама се изрази "най-посещаваните" лекари. :)

P.S. Съжалявам, че коментирам в темата за Тонев; моят доктор не е Тонев. :?

apoklistika
24th November 2007, 15:11
Ам аз нарочно не казах "най- добрите", а най- посещаваните", защото доктора, за който говориш за мен определено не е сред най- добрите (пак въпрос на лични виждания), та по същата логика и не знам защо Бразилия трябва да е критерий, заради това, че слагат най- много цици на глава от населението. Хубаво е да се равняваме по най- добрите, не по най- масовите. А най- добрите подхождат индивидуално към всеки пациент- по метода, който ще е най- подходящ за конктретния случай. В този смисъл ми е абсурдно да се говори за по- добър и по- лош метод. И двата метода имат предимства и недостатъци. Това, което за теб е добро, за мен може да е неподходящо и обратното.
Айде спирам, че много се отдаличихме от темата.

gwendoline
24th November 2007, 15:28
И двата метода имат предимства и недостатъци. Това, което за теб е добро, за мен може да е неподходящо и обратното.
По-горе и аз се опитах да кажа това. На никого категорично не би отказал да направи надмускулни. И на мен включително. Както той сам се изрази - желанието на пациента е основно за мен. Мога да се опитам да убедя някого в моето виждане, но все пак съм и търговец, така че последната дума не е моята"... А за това кой е наи-добър и дали е добър - не се хващам на тая... за теб може да е всеки, за мен- друг. То се знае кои са най-добрите; не му е мястото тук наистина..

stilna_mlada
24th November 2007, 15:33
Да ви кажа честно, аз във форума не съм виждала снимки на надмускулно поставени. Някой виждал ли е?

gwendoline
24th November 2007, 15:36
Да ви кажа честно, аз във форума не съм виждала снимки на надмускулно поставени. Някой виждал ли е?
На Адинка са й такива, тя е първата, за която се сещам.... На Хелън също... Ди, Елинор, Милена 127... Има и други, но не се сещам кои от тях са пуснали снимки

Valenta
24th November 2007, 17:29
Stilna_mlada,страхотно ти стоят гърдите.Завиждам тииии и на теб!Ох,аз само си гледам,ама и мен ще гледате след време.Големи ли ти бяха гърдите преди?Защото с 330СС си направо перфектна.Май има значение преди колко куб.си имала.
Тонев ми каза че имам 200 естествени,ама какви гърди бе?То само кожи вече останаха.Бебето ми ги изяде за 20 дена.Аз съм решила твърдо 390СС,макар,че едната ми гърда виси повече от другата и Тонев искаше да я поизреже малко...аз не се съгласих.Щеше да има белег.Дали не греша?Ох,не зная...
A забравих да питам Stilnaкак е бе мила консумацията на новите цици?О,само да ги сложа,и го почвам моят... :D :D :D :D .Ама ще е за Нова Година.Да му мисли тогава като иска цици :naked:

stilna_mlada
24th November 2007, 18:04
Моят сутрин като тръгва за работа ме пипа за циците за да му върви. Предсавяш ли си каква вълшебна сила имат!?? :girl_cry2:

joliy
24th November 2007, 19:07
Браво, stilna_mlada! Много ми харесаха гърдите ти, а за белега просто нямам думи, съвсем малък е:) !

mimossa
24th November 2007, 19:40
И аз съм от София. Какво ще кажете за 15ти декември, събота, някъде в центъра. Може да си направим една резервация...(ако има достатъчно желаещи, разбира се).
Само трябва да си проверя графика за работа и съм навита

mimossa
24th November 2007, 19:43
Направо взех да ви завиждам,аз днес си свалих лепенките и видях,че един конец ми е останал,та ще ходя в понеделник да ми го махнат.
а и разрера стои като отворен,доктора уж каза,че е само горният слой и че често се получавало така,но мен вече ме гони параноята. а ти това напрежение в гърдите

stilna_mlada
24th November 2007, 20:45
И на мен ми стърчеше един конец, но аз си го издърпах. Не боли!

mimossa
24th November 2007, 23:17
Мен ме е страх заради отворения разрез. поне така ми изглежда на мен.но до понеделник ше изперкам...

Divinemouse
25th November 2007, 01:23
Mimoza,защо трябва да чакаш до понеделник?Обади се на лекаря и му кажи

stilna_mlada
25th November 2007, 07:59
Мимоза, и моят разрез е леко отворен отгоре. Но като се вгледам наистина е само повърхностния слои и като форма наподобява подмишечната гънка.

mimossa
25th November 2007, 09:12
Моя целият е така.Ама си казах,че няма да го мисля,докато не отида уте,за да не се шашкам...малко пообърках темата със тоя моя разрез.извинете ме

mimossa
25th November 2007, 09:13
Mimoza,защо трябва да чакаш до понеделник?Обади се на лекаря и му кажи
аз му се обадих още вчера и той ми каза да отида в понеделник.И ми каза,че е видял отвора и бил само горния слой,но аз си се притеснявам,че е целият

stilna_mlada
25th November 2007, 11:08
Ако е целият, според мен трябва да ти тече кръв...

adinka
25th November 2007, 12:25
Малко късно се включвам,но стилна гърдите са ти много хубави,със здраве да ги ползвате,много естествено ти стоят.Най-вероятно си търсила точно този ефект,за разлика от мен примерно-аз исках да си личи
:D

Ava-ava
25th November 2007, 12:36
mimossa, стискам ти палци да няма повод за притеснение с разреза ти. успокой се, ако не те боли и не кърви, значи най-вероятно докторът е прав.

stilna_mlada
25th November 2007, 12:51
Точно такива исках- много естествени, с плавен преход в горната част. Аз съм 1,62см и 52кг., и не обичам прекалено изявените бюстове- макар, че и моя не е малък, но искам да изглеждам финна и невинна. :dirty_dance:

gwendoline
25th November 2007, 12:56
искам да изглеждам финна и невинна. :dirty_dance:
С тези едри гърди трудно би изглеждала "фина и невинна" :girl_flirt: :2035: но... определено си постигнала естествената визия, на която съм луд фен :)

mimossa
25th November 2007, 12:59
Ако е целият, според мен трябва да ти тече кръв...
не тече кръв.аз дори съм им сложила марли,за да не ги гледам да се психирам

stilna_mlada
25th November 2007, 13:27
Тогава няма какво да се притесняваш. Раните са зараснали!

mimossa
26th November 2007, 21:31
ходих днес за разреза и останалия конец и доктора ми каза.че всичко е наред.Дори не ми сложи лепенки.каза така да стоя...

Ava-ava
27th November 2007, 14:42
Така и очаквах да стане :wink: Доктора никога няма да те успокои, ако има причина за притеснения. Щом ти екзал,че няма страшно, значи наистина е било така. Вече и ти се увери в това :D

stilna_mlada
27th November 2007, 17:17
Браво Мимоза!
Аз днес за пръв път след операцията си купих бельо. Егати кефа! Просто не мога да се нарадвам на покупките. При влизането още поисках един сутиен и продавачката ми каза, че той не бил за мен, защото бил от голямата серия. После като се съблякох, тя се камплексира горката и най-накрая купих точно този "от голямата серия". :1259:

mimossa
27th November 2007, 19:11
Скоро ще дойде и моя ред по магазинитеееееееее! :wink: :wink: :wink: :wink:
Честито на Стилна ,за покупките!

Сега вече съм по спокойна.Доктора найстина много ме успокои,че се бах психирала.

Divinemouse
27th November 2007, 21:51
Това със белъото много ми харесва и на мен ,нямам търпение :1211:

Мимоза,радвам се за теб че няма проблеми и всичко е наред))))

Valenta
28th November 2007, 04:13
Момичета,завиждам ви най-благородно за''големите серии"сутиени!Аз само зимата ще ходя с такива,а лятото без.Яд ме е,че сега с тези сутиени с подплънки примерно като Лормар,всяка изглежда с големи цици...За това аз яма да слагам сутиен за да си личи че си имам без подплънки :D .На мен ми остават 4 дена до мъките.
Монти,как търпиш вече на зная...Аз психясах и не мога да спя.Събуждам се в четири часа и пия кафета.Откачена работа...
Вчера се обадих по телефона в Каспела да потвърдя датата и сестрата ми каза,че сме две този ден.Поне ще си охкам с компания.Подплънките са ми готови-390СС.
Томи,аз ти зная снимките след операция,ама ми прати паролката на лични за да те видя преди.Нали знаеш,че сме с еднакви кубици,та за това.
Мимоска,ама ти такива мъки изкара,а се шашна за един разрез?Е,стига де!А като ти махаха конците болеше ли те?
Момичета,дайте да си направим нещо като нова тема,но там да се представи всяка.Например-Томи-390СС-др.Стоянов и така...,а не да делим надмускулно или подмускуло.Щом има тунинг е от без значение как е.Ох,аз още цици нямам а предложения давам,ама като бях бремена влизах в сайта на бг.мама и там така момичетата се представяха-името и термина.Вижда ми се удачно,ама аз не разбирам много от компютри.

mimossa
28th November 2007, 08:47
Sexy, хич не ме боля свалянето на конците...ами се беше поотворил горният слой на единия и товя ме стресна...
скоро сте наред Ти и Монти мисля.Ще ви стискам палци...

TORNADO
28th November 2007, 09:16
и аз ви стискам палци момичета,очаквам същото и от вас на...6.12 :girl_cry2:

Valenta
28th November 2007, 09:32
Благодаря ви мили момичета!
Торнадо,ти в Каспела ли ще си?Да не се засечем там?
Ох,как ли тайничко си мислите-какви болки я чакат?А? :D :D :D :D

monti
28th November 2007, 10:20
Монти,как търпиш вече на зная...Аз психясах и не мога да спя.Събуждам се в четири часа и пия кафета.Откачена работа...
Вчера се обадих по телефона в Каспела да потвърдя датата и сестрата ми каза,че сме две този ден.Поне ще си охкам с компания.Подплънките са ми готови-390СС.
Не питай направо полудявам доста ме е страх но вече нямам търпение да мине и да не го мисля повече че куп ужасии се мисля .Дали само аз така психясвам....Аз не съм се обаждала в Медикус алфа само на др.Тонев да му кажа че изследванията са добри.... :first_move: Благодаря ви че ви има
sexy007на теб и бебчо много :girl_kiss2:

sladkatony
28th November 2007, 11:19
Момичета,дайте да си направим нещо като нова тема,но там да се представи всяка.Например-Томи-390СС-др.Стоянов и така...
Има такава тема цък (http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2076) :wink:

TORNADO
28th November 2007, 18:29
АЗ ще се оперирам в София при Стоянов,sexy

blanco y negro
28th November 2007, 18:36
Sexy007, Tornado успех и на двете :D . Няма за какво да се притеснявате, тук много хора ще ви стискат палци :good_luck:

Valenta
29th November 2007, 08:16
Благодаря ви момичета!Чувствам ви много близки!Само на вас мога да помрънкам след операцията.Иначе дори и на майка ми няма да се оплача защото ще каже:Аз ти казах да не правиш такива простотии(за нея това е безумие).Ще стискам зъби и това е.Живот и здраве още като се върна ще ви пиша.Обичам ви много и всеки ден докато съм хоспитализираа ще ми липсвате! :P

monti
29th November 2007, 09:49
Айде мацки чао.Утре е моят ден ! Искам да благодаря на всички че ви има а на stilna_mlada и sexy007 особенно, те много ми помогнаха за куража .Благодаря ви !!! :candy: Желая ви най сладкия ден :2024:

junglegirl
29th November 2007, 14:48
Успех и от мен!!! :D :D
Чакаме ви да се похвалите мнооого щастливи! :D

Divinemouse
29th November 2007, 14:55
Успех и от мен и да се похвалите после със страхотни гърди

TORNADO
29th November 2007, 17:03
успех МОНТИ,дано всичко да е наред

gwendoline
29th November 2007, 17:20
Пожелавам ти и аз успех, Монти... Знаеш колко страхотно ще изглеждаш след операцията, така че... смело и с усмивка утре те искам! :P

blanco y negro
29th November 2007, 17:27
Леле, как можах да пропусна Монти! :2047: Успех и от мен и да ни се изфукаш после :D

joliy
29th November 2007, 21:58
Малко късно се включвам, но също искам да пожелая много успех на монти, а после и на сексито,че то и до нейната операция не остана много време :)

Valenta
30th November 2007, 06:25
Момичета,днес Монти нали ще я оперира Тонев и обеща след операцията да ми пише един SMS как е минало.Ще ви информирам като ми пише.
На мен цикалът ми трябва да ми дойде към 7.12 ама еди корем ме болиии.Ужас!Каквато съм "късметлийка"остава да ми дойде.Обаждах се в Каспела и питах сестрата ако ми дойде какво правим,а тя ми каза ако хемоглобина на изследванията ми е висок,тогава няма проблеми.
Моят е 151-направо мъжки.Надявам се да ме оперират защото не мога да отлагам.Настроена съм и толкова.
Наталия1хайде мила,след мен си и ти.Ще те подкрепяме всички.Тук момичетата са страхотни!
Джолиблагодаря ти за подкрепата!Ти си минала по този път и занеш какво и очаква но Тонев си е спец по циците като съдя по твоите.
Гуенинадявам се циците ми да станат като твоите-кръгли и тежки.Нали беше с 375СС аз ще съм с 390СС-горе долу си ги представям като твоите.
Да мине всичко и ще се снимам,а и снимка на аватара си ще сложа.
Купих си сутие Тракшън на Триумф-75С ама като го премерих-той сега ми става.Дали няма да ми е малък после?Уж се разтяга,ама знам ли...
Хайде пак ще се включа.Все пак имам още два дена!Лек и усмихнат ден ви желая!

Divinemouse
30th November 2007, 09:43
Sexi,доктора ли ти каза да си купиш С?Ти се със моите размери а аз пълня Д :)

Valenta
30th November 2007, 10:19
E,Thomi,не ме разочаровай де! :D Ами не док,а сестрата ми каза.А нали трябва да е стегнат все пак?Д-ми се видя огромна когато си купувах и предпочетох да ги послушам от клиниката.Ама да ти кажа често,като гледам симката ти преди,ти си имала по големи цици от моите.Сега съм с 200 кожи,а ти си с по големички и по плъти.Да се надявам,че ще ми стане..............

joliy
30th November 2007, 11:06
Спокйно, секси, аз след операцията бях с Триумф 75B . Вярно, че доста ме стягаше особено в началото и съм с 310cc, но си мисля, че на теб ще ти е добре 75C. Все пак е спортен сутиен и трябва да ни държи цицките :)