PDA

View Full Version : Счупен нокът


Boyan
13th October 2007, 20:38
Здравейте. Нокътя на големия ми пръст на кръка е счупен малко по- навътре от средата. Когато се къпя се пълне вода по него. Какво бихте ми препоръчали да използвам за да не стане сух нокът ами да си възвърне предишния вид. Преполагам, че той ще си расте и ще избута това счупенето? Също така и дугия ми пръст на другия крак отново големия ми е грапав един и отгоре по- бял с издутини, това са следствия от игра на футбол :) с неподходящи обувки. Направо си съсипах ноктите. И да добавя режа си ги редовно :). Мерси.

чичо
13th October 2007, 22:12
Как се счупи въпросния нокът и изглежда ли като другия,който е грапав и т.н.?
Най-добре потърси специалист по кожни болести,това най-вероятно е гъбична инфекция ,същият специалист ще ти каже и какво поведение да предприемеш и към счупения нокът...
:idea:

Boyan
14th October 2007, 08:45
Да и аз така мисля да се обърна към специалист. Ноктите ми се счупиха от играене на футбол с неподходящи обувки. Просто така съм си ги контузил, че не са се оправили от много време. Ами и двата изглеждат почти по един същ начин, само че този супения си е счупен и то просто си личи как се е отелил и удря на кухо.

apoklistika
14th October 2007, 13:19
Аз също си мисля, че не е само от играене на футбол- когато ноктите са така грапави, обикновено става въпрос за гъбички :roll:

Boyan
15th October 2007, 20:21
Предложете някой добър кожен във Варна, защото исакм да го питам и за някои други неща. Ако може и координати да дадете. Благодаря ви.

Boyan
17th October 2007, 11:39
Няккави предложения за кожен лекар.

Boyan
20th October 2007, 21:09
Нокъта май тръгнба да пада, отледи се от една страна. Ниакакви мазила несхто. Кажете добър кожен във Варна.