PDA

View Full Version : Болки в областта на гръдния кош


Magikka
18th October 2007, 15:32
Ами така или иначе не мога да се юрна сега на доктор, т.к. съм на работа,а предполагам и че до няколко часа ще отшуми, но изпитвам трудно поносими болки в областта на гръдния кош, които определено се изострят при вдишване и издишване. Случвало ми се е и преди.... имам чувството, че някой много здраво ме е ударил в слънчевия сплит.... Мислех си, че може просто да ми е прекалено стегнат сутиена, но преди 20 мин го отхлабих максимално, а подобрение няма... Та ако някой е имал подобно усещане, ще се радвам да сподели как се облекчава и евентуално от какво може да е...

jj
18th October 2007, 18:02
ами и аз лятото имах същия проблем ,около 5-6дни ме боля ,особено при вдишване ,отидох на лекар и ми каза,че са ми простинали гръдните мускули -от течение :roll: изписа ми неуробекс и беналгин и действително помогна...,но според мен най -добре и ти отиди да те прегледат ,ако продължава...

Акупунктурист
19th October 2007, 01:29
Най-безобидно би било да е междуребрена невралгия, а не от сърце или бял дроб, но ако имаш съмнения можеш да провериш като отидеш на преглед. А иначе, първия случай се лекува добре с акупунктура и донякъде с физиотерапия.

Gia
19th October 2007, 04:42
Аз имах преди време (и сега понякога) остри, пронизващи болки в областта на гръдния кош. При мен се оказа на нервна почва-от стрес, преумора, бла бла. Ако не смяташ, че си настинала някъде, или е следствие на контузия, най-вероятно си като мен. Разбира се, можеш да отидеш на лекар за свое успокоение. На мен бяха ми изписали лекарства на билкова основа, но не се сещам за името им.
Дано всичко се оправи при теб...А и защо не се поглезиш малко-един релаксиращ масаж няма да навреди :wink:

Magikka
19th October 2007, 08:51
Благодаря за отговорите, макар че не ги дочаках и си тръгнах от работа, разходих се с кучето и ми мина горе долу. В общи линии най-вероятно е на нервна почва.... Все пак какво е това междуребрена невралгия???????