PDA

View Full Version : Нова анкета, инспирирана от тази на _VIP_


_VIP_
5th September 2004, 11:48
чекии сега "на много жени ни _омръзна_ да четем......" Ама и много жени го правят/за силикона в гадите говоря/ да ти кажа и не само в нашта малка мила родна страна а по целия свят.
А за анкетата ТИ може да има хора които си салагат силикон на пен**а но аз не мисля да си слагам поне не за сега. Ама и не намирам нищо лошо в това щом човека където ще си го слага ще се чувства по добре и ще му е гот да си слага лошо нема тва си е негова работа.
Айде и повече хора да пишат и по двете анкети да видиме какво мислят хората.

Айде и с здраве

BTB
5th September 2004, 15:27
Какви са тия простотии оголемяване на члена... кому е нужно това?
По добре се замислете за операции за подобряване на мозъчната дейност...

Flower
9th January 2005, 22:09
Според мен това са големи глупости с уголемяването на члена..
Наистина размерът няма значение..дълбочината на вагината е едва 8см..какъв е смисълът да обяснявам повече..
Мисля че хората започнаха да прекаляват в това отношение.. :?

_VIP_
10th January 2005, 10:58
...дълбочината на вагината е едва 8см..какъв е смисълът да обяснявам повече..

Ми и аз векам така че темата е яко просташка ама........ А за дълбочината на вагината не е ли 15см. Така съм чувъл :oops:

11th January 2005, 00:10
Ми и аз векам така че темата е яко просташка ама........ А за дълбочината на вагината не е ли 15см. Така съм чувъл :oops:
Ами може и ти да си прав..аз така бях чула скоро от някъв сексолог по телевизията,ако не греша..но и 15 да е не виждам смисъла в тея операцийки :!:

pipi
31st January 2005, 17:10
дълбочината е 11 см, от които чувствителни са само първите 7 см, така че размера няма значение, важна е практиката :D

lady74
19th February 2005, 19:50
абе ти зарежи 4е няма зна4ение.............и другото е много важно ама и размера не е за подценяване.....явно не си пробвала с много малък или пък ти си дребна и всеки ти е тамън

2nd March 2005, 15:27
а за силикона на члена съм ЗА
и бих си сложил стига да знам къде, т.е. къде ще го направят професионално, а не после да ми клъцнат пар4ето заради некой неграмотник :)

_VIP_
2nd March 2005, 17:02
еми начи имаш проблем

gost
24th April 2005, 13:41
ами питаи азис каде си уголеми парчето :lol:

bubblegumi
9th June 2005, 14:13
ако половият ти член е 10см сигурно ще искаш да ти е по-голям, така че аз съм ЗА(размерът определено ИМА значение)

jesijan
20th June 2005, 14:57
Чувала съм, че ги уголемяват в МЦ "Хаджигенчев"

obi
5th February 2006, 05:14
абе маните го това че размера няма значение.женен съм от 7 години и имам перфектен секс с женаси ........все ощи което ме очудва но преди време се подложих на една процедура и в момента "фито"е с малко по голямо от преди и трябва да ви кажа че женами е повече от доволна :roll: от което съм радостен и аз защото .........................................разн образието важно в една връзка.ПС.нямах нужда от това просто я попитах да ли иска малко разнообразие :lol: небих искалда си омръзнем.аз съм ЗА силикони,уголемяване и т.н. жените обичат ...............

bimbi
5th February 2006, 08:57
аз съм на мнение всеки да прави квото си иска. ако е с малък член и тва му е комплекс, да си го уголемява, къв е проблема. макар че вчера гледах документален филм едни танцьори как им правиха такива операции и щях да повърна, адски гнусно е. ама то коя ли операция не е гнусна. важното е че накрая се чустваха супер щастливи.
то както има противници на силикона, и тука е естествено да има такива.
пък и аз все съм си мислила че размера няма значение, докато не попаднах на малък и тънък :roll: еми не е приятно, ко да ви кажа. добре че умееше да прави други неща :oops: :lol: :lol: :lol:

Настасия
7th February 2006, 01:11
Бимби, много сладко изказване, хи хи хи ....

dnny
7th February 2006, 12:34
Да Bimbi май повечето сме попадали на такъв екземпляр.
Аз съм ЗА.Човек трябва да се бори с комплексите си.Аз лично често го правя чрез подобряване на външния си вид.Пък и това си е по-важно от нос или гърди.В смисъл полов орган си е и удоволствието зависи доста от него.Един партньор може да не е способен да се отпусне и да задоволи жената от притеснение,че му е малък.
Хирурга при който си правих носа е правил члена на Азис,а и много мъже ходят при него за такава операция.Казват,че е много добър.Въобще мъжете го предпочитат за операции.Лицеви също.Колкото пъти съм ходила чакат и мъже за прегледи и сме коментирали кой за какво е дошъл :)
Ако някой има нужда от операция -Др Николай Георгиев-клиника Ст.Тома

боряна христова
16th February 2008, 07:18
Аз съм ЗА! Щом един мъж иска да си уголеми мъжкото достоинство-ок нека го направи,щом след това ще се почувства по голям мъж!!Същото и при нас жените с увеличаването на бюста-не са ни нужни но го правим! :yako:

645CI
16th February 2008, 09:03
дълбочината е 11 см, от които чувствителни са само първите 7 см, така че размера няма значение, важна е практиката :DМоже ли да те поправя малко?Не съм убедена ,че чувствителноста е само първите 7 см,ако беше така нямаше да крещиме малко преди вие да свършите,и това е заради рязкото и пълно проникване поне накрая.Вземете си забележка и действайте като за последно,по добре не ни мислете нас относно дълбочината,затова има плитки,има и по-дълбоки-индивидуално е както при мъжете по малки или по големи

645CI
16th February 2008, 09:11
obi, ти си готин,това,че си го направил заради жена ти е много мило,но гледай след година две на почнеш да го показваш на всички,че ще има бой :P :twisted:

645CI
16th February 2008, 09:18
абе ти зарежи 4е няма зна4ение.............и другото е много важно ама и размера не е за подценяване.....явно не си пробвала с много малък или пък ти си дребна и всеки ти е тамън Много е важно начина по който го правите,и размера трябва да е достатъчен,но ако си с голям и работа не вършиш какво правиме? НИЩО

645CI
16th February 2008, 09:22
ако половият ти член е 10см сигурно ще искаш да ти е по-голям, така че аз съм ЗА(размерът определено ИМА значение) прав си,ако ти е 10 см трябва да си купуваш китайски презервативи

645CI
17th February 2008, 04:40
а за силикона на члена съм ЗА
и бих си сложил стига да знам къде, т.е. къде ще го направят професионално, а не после да ми клъцнат пар4ето заради некой неграмотник :) до колкото знам в Щатите има специализирана клиника,само за такива неща като увеличение на дължина и дебелина.Доколкото знам дължина до 5см,а дебелината се прави с вложки от трупове с изчистено днк-колкото си искаш

gwendoline
17th February 2008, 13:32
Доколкото знам, в БГ уголемяват пениси до 2 см (такъв е и случая с Азис)... поне дотолкова няма проблем. Ако на един мъж му е прекалено малък - може това да са си "цееели 2 см" :wink: , но ако си му е в рамките - 15-18 - не виждам причина да се подлага на такива безумства, защото разликата в тия см едва ли ще се усети от партньорката му... Но си е относително де, всеки има различни критерии за малък/голям... Виж за тънки... ни ми се говори хич :x ; без да искам да обидя някого, но за по-лош вариант не мога да се сетя :? Дебелината не е за подценяване... поне по моите критерии. Иначе нали знаете, има един лаф "3 см са абсолютно достатъчни да доставят удоволствие на една жена; всичко друго е лакомия" :twisted: (не че подкрепям това твърдение, най-вече поради липса на подобен "опит" :twisted: , но... да не дава Господ... :?