PDA

View Full Version : Много много малки гърди..:((


klara2001
12th November 2007, 18:10
Здравейте момичета..Толкова много от вашите теми изчетох че вече се обърках тотално..:) Искам консултация от вас,тъй като смятам че доста от вас са много добре информирани по темата за имплантантите..
На 19ти ноември живот и здраве съм на консултация при д-р Калкова..Исках да се допитам до вас,понеже бюста ми е изключително малък,още повече че спортувам /фитнес/ и това тотално се е отразило на гърдите ми,просто прогресивно изчезват,ето за това предприех крачка поставяне на имплантанти,независимо че съм на 21 год,но наистина имам нужда,не е просто каприз..Мисълта ми е как мислите вие при наистина малки гърди какво количество ще е възможно да ми се сложи,има ли момичета които са си слагали и са под 25 годишни и как това им се отразява? Много ще съм ви благодарна..:) за сега само толкова,но пак ще питам..

adinka
12th November 2007, 18:24
Ооу,аз съм почти на 20 :roll: и операцията ми е в сряда :1207:

klara2001
12th November 2007, 18:32
сериозно ли? суперр вълнуваш ли се? :) Пожелавам ти успешна операция и леко възстановяване..Как се реши на тази стъпка? И къде и при кой ще си я правиш?

adinka
12th November 2007, 18:38
От половин година го обмислям и преди 1 месец и родителите ми се съгласиха и така вече имам дата при Динев.Да си кажа ме става доста страх,ама знам че ще ми мине.Носа дето ми го чупиха и ми правиха всичко възможно,не ме беше страх преди това,а сега.....ама с годините ме става повече страх(как прозвуча като че ли сам на много години сега) :D

А ти кога мислиш горе-долу да се оперираш?

milena127
12th November 2007, 18:43
Привет Клара,

Макар и малко по-старичка :1252: си позволявам също да се включа :wink:
Аз също нямах почти никакъв бюст. Все едно две пъпки имах на кожата. На консултацията с лекаря се чудех дали изобщо ще имат толкова малки имплантанти, като за мен :lol:
Сега съм с 245 и ми стоят перфектно. Исках естествен бюст и се радвам, че не настоях за повече. Всеки лекар си има таблица, по която след като те измери ще определи колко може да ти сложи. Аз съм с надмускулно, вероятно за под можеше и повече.
Трябва да имаш предвид, че кожата на гърдите е доста еластична. Само си представи колко се увеличава по време на бременност. При мен в началото беше доста опъната по имплантантите, а сега си се отпусна и изглежда чудно. Аз лично мисля, че не е добре да се сложи много повече от това, което показва таблицата, тъй като възможните усложнения като риплинг и прочее стават по-вероятни.

klara2001
12th November 2007, 18:45
ее ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало всичко..А за моята операция нищо не мога да ти кажа,това ще стане ясно едва след прегледа..а и аз съм студентка и малко сложно ще се получат нещата,тъй като не ми се ще много да отсъствам..Ако дай Боже всичко е наред,след колко време може да се излиза вече и кога по принцип се махат конците?

adinka
12th November 2007, 18:48
И аз съм студентка,ама со правя сметка да отсъствам не повече от семица-дано да съм по-добре след тези дни.

Нека по опитните да кажат-това и мен ме интересува,ама то си е индивидуално де.
Спомням си имаше една мацка беше писала,че следобяд след операцията е простирала.
Аз ще съм надмускулно и май ще се възстановя по-бързо,нали?

klara2001
12th November 2007, 18:52
здр и на теб милена,радвам се че и ти се включи, доста твои мнения съм изчела и съм впечатлена от информираността ти,така че няма нужда да изтъкваш че си по стара.. :) Вярваш ли ми че и аз като теб си задавам подобни въпроси относно "пищния" ми бюст,но да видим какво ще стане..Аз по принцип съм и дребничка-155см така че не мисля че много кубици биха изглеждали добре на ръстта ми,дори и да има възможност...

joliy
12th November 2007, 19:22
Здравей, Клара,
аз съм на 22г, имам импланти от 3 месеца и половина. И аз съм студентка, но лятото (когато ми беше операцията) ходех на работа и ми се наложи да отсъствам 2 седмици, защото след първата седмица още ме наболяваше доста и предпочетох да си почивам. Но аз съм с подмускулно поставени импланти и възстановяването е по-бавно.
Предполагам, че при теб ще е надмускулно, щом спортуваш редовно.
Разкажи като ти мине консултацията...

klara2001
12th November 2007, 19:47
joliy,Какво общо има спортуването ми със надмускулното поставяне на имплантанти? А това дали ще е под или над мускулно се определя от лекаря ли? или аз решавам как го искам? Като че ли предпочитам подмускулно..

milena127
12th November 2007, 19:51
Клара, и аз съм дребничка като теб.

Но е важно и каква ти е подгръдната обиколка. Щом спортуваш може и да е по-голяма и съответно да имаш възможност за повече кубици.

ПП. Ако спортуваш интензивно подмускулното не е препоръчително, тъй като при напрежение мускула може да избута имплантанта.

klara2001
12th November 2007, 19:57
сега долу горе разбирам,точно с тези неща не бях особенно наясно.. мерси.. :)
а милена ти имаше ли някакви снимки някаде из форума? много ми се иска да видя резултата,ако не е нахално..

Rivin
13th November 2007, 00:09
Това, какви кубици ще се сложат зависи и от твоята индивидуалност и от възможностите на хирурга, т.е. на една жена, един и същ хирург може да сложи максимум 250, а на друга жена може и 400, ако приемем че и гърдите им преди това са еднакви. Друг хирург на същите жени може да не може да сложи и 250.
И аз имах много малки гърди, но сега съм с 390 кубика:)

Ако активно се занимаваш с фитнес, като под фитнес нямам предвид това което правят 90 % от женте - малките тежести с които по принцип тренират за да имат стегнати тела,подмукулното изглежда по-лош вариант, заради постоянното ти натоварване на гръдните мускули.
Ако си тренираш за удоволствие и стегнато тяло, подмускулното е по-добрият вариант.

Valenta
13th November 2007, 07:08
Аз съм още от чакащите за операция.Моята е на 03.12 при Тонев,но да кажа моята история.
Професионална състезателка съм по фитнес.Гърбът ми е широк и съответно гръдната ми плочка е също широка.При прегледа доктора ми изчисли 350СС,но можело и 390СС.Аз се реших на 390СС макар,че имам цици леко увиснали 200СС естествени.Ще ги слага подмускуло.Изключи надмускулното защото кожата ми е тънка.Просто след операцията няма да вдигам от лежанка и това е.Изключвам упражненията за гърди.Това се отнася и за теб!И без това не е естетично хубав бюст и отгоре едни мускули като травестит....
Нека лекарката ти изчисли колко кубика ще ти паснат на гръдната плочка!Тук от форума никоя няма да ти даде точен отговор.Ама искай според мен максимално повече!Е,до допустимото разбира се!Хайде иди и да пишеш след това!

klara2001
13th November 2007, 07:54
аз тренирам само за удоволствие не че не целя да направя някое и друго мускулче,но главната ми причина е тонус,но смятам че имам вече добре оформени мускули.Искам да уточня че по принцип никога не правя гърди, защото ги нямам за да ги тренирам.. :) понякога,но рядко правя пек дек максимално 3 серии по 10,но това не се случва често.Ако евентуално градните ми мускули имат някакво развитие,то ще е от др упражнения с които се засяга тази мускулна група..А смятам че велото ми се е отразило доста на бюста,защото си го карам сравнително редовно..А ти sexy007 от колко време се занимаваш с фитнес и продължаваш ли? Как смяташ как би се отразило временното спиране и колко време след операцията е препорачително да се тренира с тежести? Макар че по този въпрос изчетох доста мнения..

bimbi
13th November 2007, 09:06
Това, какви кубици ще се сложат зависи и от твоята индивидуалност и от възможностите на хирурга, т.е. на една жена, един и същ хирург може да сложи максимум 250, а на друга жена може и 400, ако приемем че и гърдите им преди това са еднакви. Друг хирург на същите жени може да не може да сложи и 250.глупости :roll: всеки може да ти навре и 700 ако иска

Valenta
13th November 2007, 09:31
bimbi,едва ли някой хирург ще се навие да сложи по-голяма подплънка от размера на гръдната плочка!Снощи на пълна промяна жената искаше повече кубици,но Др.Георгиев категорично отказа по простата причина,че импланта щял да се показва в страни.Просто не може да легне добре-няма повече място.Та затова са тези изчисления...
Клара,ама щом е така,тренирай си бе мила.Пек дека е за вътрешна част на гърди,но те съветвам да забравиш всички упражнения за тях!А кога ще тренираш след операцията,може да каже само собственото ти тяло.Аз тренирам от 12 години и когато не се чувствам добре,просто не влизам в залата.
Кога ще ходиш на преглед?Отивай и да разказваш!

bimbi
13th November 2007, 10:32
bimbi,едва ли някой хирург ще се навие да сложи по-голяма подплънка от размера на гръдната плочка!Снощи на пълна промяна жената искаше повече кубици,но Др.Георгиев категорично отказа по простата причина,че импланта щял да се показва в страни.Просто не може да легне добре-няма повече място.Та затова са тези изчисления...я прочети пак какво е написала - ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХИРУРГА. дали ще се навие, доколко ще е естетично и т.н. са съвсем други неща, които не ги разбирам като невъзможност/некадърност на хирурга да пъхне определени кубици

joliy
13th November 2007, 11:14
И аз имах много малки гърди, но сега съм с 390 кубика:)

Ти си приятелката на Ривин, нали? Как си? :)

Rivin
13th November 2007, 11:47
bimbi,едва ли някой хирург ще се навие да сложи по-голяма подплънка от размера на гръдната плочка!Снощи на пълна промяна жената искаше повече кубици,но Др.Георгиев категорично отказа по простата причина,че импланта щял да се показва в страни.Просто не може да легне добре-няма повече място.Та затова са тези изчисления...я прочети пак какво е написала - ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХИРУРГА. дали ще се навие, доколко ще е естетично и т.н. са съвсем други неща, които не ги разбирам като невъзможност/некадърност на хирурга да пъхне определени кубици
Естествено, че зависи от възможностите на хирурга! Защо един хирург казва, че ще може да ти сложи максумум 350, а друг казва 430 и то цитирам "430 ще ми е много трудно да сложа, а и трябва да мислиш за възстановяването, така че по-добре 390"
Ще ми е интересно да видя как ще сложат на някоя жена 700 кубика от 1я път, ако преди това е била с чашка А или Б, особено пък ако е подмускулно!

И аз имах много малки гърди, но сега съм с 390 кубика:)

Ти си приятелката на Ривин, нали? Как си? :)
Много съм добре, благодаря:) Все по-хубави и по-големи стават, противно на някои мнения, че с времето ставали по-малки заради спадането на оттока:) Прото при мен кожата в началото държеше сплескан имплантанта към гръдния ми кош и направо ме смазваше, но сега вече се отпусна и започнаха да изглеждат добре. Не носих ластична лента, сега не нося и сутиен защото няма нужда. Мажа с бебешко олио за да не се получат стрии, а за раните се мажа с крем на който му забравих името, но струваше към 50 лв.
Скоро може да сложа и снимки - снимани са на 5-я, 10-я и 20-я ден (вчера)

bimbi
13th November 2007, 11:53
Защо един хирург казва, че ще може да ти сложи максумум 350, а друг казва 430 и то цитирам "430 ще ми е много трудно да сложа, а и трябва да мислиш за възстановяването, така че по-добре 390"тоя с 350 също може да ти сложи 430, просто според него или няма да изглеждат добре, или като ти гледа кожата /в зависимост дали е тънка, дебела, суха, мазна/, има голяма вероятност да се нацепи, или пък нещо друго
както и да е

joliy
13th November 2007, 13:41
Скоро може да сложа и снимки - снимани са на 5-я, 10-я и 20-я ден (вчера)
Айде с нетърпение ги чакаме :lol:

Divinemouse
19th November 2007, 12:49
На първата консултация със Стоянов ми препоръча 360 но аз настоявах за 390 ,защото Георгиев ми препоръча или 400 или 450 и не съжалявам че сама избрах 390.От чашка В преминах на чашка С а със тези 450 не знам какво щях да нося :shock:

simba JJ
19th November 2007, 18:11
Томи , а ти раждала ли си, защото аз да и имах много малки гърди, с 365cc е добре. А като слушам ,че са ти препоръчали 400-450 ми се вижда много :shock: Всъщност зависи от ръста , височината и гърдите естествено, но при мен повече щеше да е .... :shock: :wink:

Divinemouse
19th November 2007, 22:01
Симба,аз имам дете на 8 години и преди да родя имах доста пищен бюст но след като имах кърма 3 години :shock: смятай на какво заприличах,в смисъл имах стегнати гърди но много малки .Преди носех часка С после B и сега D

забравих да ти кажа ,аз съм висока 170 и съм52кг

simba JJ
19th November 2007, 22:13
Леле томи, откъде я извади тая кърма 3 години :shock: аз кърмих едва 3 месеца. Важното е че сме с нови цици и да се оправяме по бързо, че нямам търпение да си облека голямо деколте. Винаги съм си мечтала за това. :D

Divinemouse
20th November 2007, 19:51
:D да мила 3 години,малкят кърмих и после изцеждах по 500гр :o
Да се похваля,днес ми махнаха конците и трябва да се мажа със DERMATIX,някои знае ли дали има ефект от него.
И аз нямам търпение да доиде декември и да се фръцкам със новите придобивки :lol:

SANTRA
19th November 2009, 09:34
Здрвейте момичета,
Виждам, че в тази тема не се е писало скоро и може никой да не ми отговори, но ми стига да си споделя проблема.
Още от малка имам много малък бюст, който се разви много късно. Децата в пуберитета са много жестоки и търпях много обиди по тази причина като "дъска" и т.н. Това ми беше повече от достатъчно да развия жестоки комплекси. С течение на времето се научих как с помощта на подплънки да направя от нищо достатъчно нещо. По-късно докато кърмех, бюста ми порасна толкова, че не можех да се позная. Харесвах се. Но след това спихна съвсем. Остана си стегнат, но много малък. Отдавна обмислям възможността за операция, но не бях съвсем сигурна. Е вече съм. Окончателното решение беше първото през което трябваше да мина и то трая години. Второто беше,че исках добър хирург в града, в който живея (там няма все още частна клиника от този род), защото съм с малко дете и не искам да се деля от него. Е разбрах, че има. Трето трябваше да му намеря координатите, но и това не беше много лесно, но се справих. Четвърто успях да мина на преглед, като докторът ми каза, максималният обем за мен може да е 270кк, подмускулно и ще ми струва 5000лв. Сегашният проблем, който трябва да реша е с парите. След тази криза,шефът на частната фирма, в която работя ни направи заплатите по документ на минимална и това ми пречи да взема заем. А на подкрепа от съпруга ми не мога да разчитам, защото той е против подобна операция. Казва, че само курвите си правели подобни неща. Естествено това не е така, но той е много консервативен и това е следващия проблем, който ще трябва да реша. Т. е. да направя операцията, докато той е в командировка някъде и да го постявя пред свършен факт. Естествено ще му обясня как съм се чувствала и дано поне малко ме разбере. Е това все още е далече, като се има предвид, че за три месеца успях да събера само 650лв. Така, че не знам какво да правя за да ускоря нещата. Ако някй има съвет към мен, отворена съм към различни идеи. Благодаря на всеки, кйто изтрае да прочете това писмо.

Kristee
19th November 2009, 10:19
Здравей Santra,

Аз съм на мнение, че човек трябва да следва мечтите си. Ако толкова много искаш нещо, трябва да намериш начин да го постигнеш. Защо не поговориш със съпруга си, сигурна съм че ако спокойно му изложиш своите аргументи, ако му обясниш колко е важно това за теб, за да се чувстваш женствена и секси, но не за някой друг, а за самата теб, той може би ще те разбере. Според мен той може би те ревнува, и се страхува, че със силикон ще хващаш повече окото ... Но това не трябва да е пречка... вие имате семейство и дете и тази стъпка няма нищо общо с желанието да се харесаш на някой мъж, ами е свързана само и единствено с теб.
Накарай го да ти повярва, разкажи му за комплексите си като малка и колко щастлива би се чувствала... Освен това ти искаш да си сложиш малък кубик, който ще направи гърдите ти естествени, а не провокативни!
Според мен това е верният път за теб, защото дори и да имаше парите хубаво е да имаш неговата морелна подкрепа.
Желая ти успех!!!

SANTRA
20th November 2009, 09:13
Благодаря за съветите Kristee,
Всъщност това от което най-много имах нужда е да споделя с някого малките си победи и разочарования, защото е много изморително да постоянставаш, за да постигнеш нещо без поне малко морална подкрепа. А аз съм специялист в това. На времето имах и друг проблем - наднормено тегло. С много упорство през годините успях да смъкна 18кг и сега изглеждам много атлетично. Но през цялото време всеки ме караше да се откажа и нито близък,нито приятел не ме насърчи. А това тежи, но аз съм се научила да го обръщам в мотивация.
За намеренията си относно гърдите съм споделяла и с приятелки, но те смятат, че съм "луда" да се подложа на подобно нещо. Може би е, защото вече омъжени малко са се поотпуснали.
А мъжа ми съм го поподготвила леко, че някой ден може да бъде изненадан и се надявам, че вътрешно поне малко се е примирил с моя инат. За съжеление го познавам достатъчно добре, за да предценя, че ако сега му кажа сеиозно за намеренията си, това би довело само до излишни скандали, които само биха ме затруднили още повече. А и той няма финансова възможност да ми помогне. Трудно ще приеме мисълта, че ще дам 5 000лв. само за себеси. Така, че мога да разчитам само на мене си. Да е жива и здрава дъщеря ми, пък аз ще продължавам да се боря. И дано кризата свърши по-бързо. Нали хубавите неща стават бавно.

Мария Василева
20th November 2009, 10:58
Но през цялото време всеки ме караше да се откажа и нито близък,нито приятел не ме насърчи. А това тежи, но аз съм се научила да го обръщам в мотивация.Браво на тебе, не е лесно това! :2020: :2043: :2043:

kimberli
20th November 2009, 13:03
Здравей SANTRA,
Искам само да ти кажа, че не си сама, разбирам те напълно и те подкрепям, защото и аз съм се чувствала и продължавам да се чувствам по този начин, много е лошо, когато нямаш подкрепата от най-близките си хора. Аз си направих ринопластика миналата година без да питам никого, без да искам разрешението на когото и да било, защото както и при теб всички ме мислеха за луда. Сега мечтата ми е да си направя мамопластика, тъй като това ми е другият комплекс, който ме тормози цял живот. Може да се каже, че нямам абсолютно никакви гърди и дори приятелят ми в началото на връзката ни сам признаваше, че има нужда да ги уголемя. Сега обаче изведнъж е абсолютно против подобно нещо, така си ме харесвал, за какво ми били, само да ме гледали другите мъже и т.н. един куп глупости, които не могат да ме спрат да мечтая, че някой ден ще се видя с гърди. По тази причина не мога и да разчитам на него да ми помогне финансово, въпреки, че има тази възможност, но както ти казваш не иска да приеме, че ще дам толкова пари само за себе си. Обясних му, че ще си изтегля сама заем, че не искам нищо друго освен морална подкрепа от негова страна, че искам да го напрая за себе си, за да се чувствам добре, а не заради другите мъже, но без резултат. Човекът си знае неговото, безмислено било да се дават пари на вятъра. Затова и аз като теб ще продължавам да се боря докато не осъществя мечтата си, а дотогава ще си чета любимото форумче и ще събирам информация, за да съм подготвена, когато дойде момента. А аз съм сигурна, че той ще дойде, защото когато искаш нещо толкова силно и се бориш с всички сили за него, то се случва, убедила съм се в това.
Пожелавам ти успех SANTRA и дано имаме късмет скоро да се почувстваме като истински жени. :2020:

dimitriq76
20th November 2009, 13:39
Мила santra НЕ СИ САМА ,аз те подкрепям напълно !Аз също две години обеждавам мъжа си да направя операция на бюста си !И слава бого го обедих . Живот и здраве идващата година ще се направя ,ще тегля зяем 3000лв и мъжами ще ми даде 2000.Така надявам се за 5000лв да успея да си сложа силикон .Майка ми не ме подкрепя за нея това е пълна глупост ,с приятелки не го обсъждам защото смятам ,че и от тях няма да намеря разбиране .Много е тредно и те разбирам ,но те подкрепям и те оверявам ,че човек трябва да преследва мечтите си !Успех!

joliy
20th November 2009, 15:57
Здравейте момичета, пожелавам ви от сърце да сбъднете мечтата си. Избирайте обаче внимателно хирурга си, защото винаги съществува риск от неуспешна операция. Тук, във форума, съм попадала на немалко случаи на момичета, който е трябвало да събират пари за втора, трета реоперация и т.н. Затова не гледайте само цената. Освен това някои лекари сами предлагат да правят операции на разсрочено плащане. Проверете различните варианти.

hera
20th November 2009, 16:20
здравейте момичета.Намесвам се в темата за да споделя моя опит :lol: Операцията ми беше на 08.02.2008 г.сега слава Богу се чувствам перфектно.Но да говорим за преди.Винаги съм била с малък бюст,но с голямо самочувствие.Само,че след 2 раждания нещо взех да не се харесвам.Реших да се пооправя и без да споделям с никого отидох на първия преглед.След това трябваше естествено да " посъбера"малко пари.Това ми отне 1 г.през която се отказах от доста неща,разбира се.През това време подмятах на мъжа ми,че нещо не се харесвам,но той ми казваше колко много той ми ги харесва.....От което заключих,че е безпредметно да говорим.Когото бях готова с парите ходих от ново на преглед и си записах час за операция.Направих изследванията и вечерта преди датата изтърсих ни в клин,ни в ръкав-"Ще си слагам цици и операцията ми е утре"Можете ли да си представите реякцията му????"Ти-казва-любовник ли ще си търсиш,или си го намери???Аз нямям ли мнение???И куп подобни,които вече аз не чувах....Сутринта станах и тръгнах.3 дни в болницата не ми се обади да попита дали съм жива.Прибрах се сама-операцията беше в друг град.Той не ми говори почти месец.После аз не му давах даже да ги види :lol: Сега не сваля ръце от тях.Така,че СМЕЛО-ТЯЛОТО СИ Е НАШЕ!!!!!!

dimitriq76
20th November 2009, 17:11
Hera супер си аз постоянно мранкосвам и му надувам главата ,че искам силикон .Вариянта за любовника сме го обсадили и ние .Казва ми ,че сложали силикон ще ме ревнува повече и аз съм сигорна ,че ще е така .Но казавам човек искали да отиде с някого силикона не е причина да го направи и без силикон една жена реши ли да изневерява го прави ! Мажа ми се съгласи с мен да си сложа силикон ,но на мен ми коства много ,сега ме подкрепя и казва ,че ме подкрепя даже с финанси ще ми помогне но докато не го сложа немога да се похваля ,че съм збъднала съм мечтата си .Имам корекция на носа и си я направих ей така като теб ,бяхме гаджета и той беше заминал да работи в чужбина и аз се оперирах .Когато отидох при него на гости за нова година го изненадах .Силно се надявам да попадна на добър пластик и да имам късмед да имам хубави гърди .Спряла съм се на доц Анастасов .А за разсрочено плаштане зная само ,че Тонев работи така за др незная !

emiko
20th November 2009, 17:24
http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?t=7046

dimitriq76
20th November 2009, 17:30
Извинявам се за грешките но с клавиатурата става често така !

kimberli
20th November 2009, 17:31
Цялата работа идва от ревността им, то е ясно, че ще станем по-добре, ако операцията е сполучлива разбира се, но те си мислят, че веднага ще тръгнем да им изневеряваме, ще ни се вдигне самочувствието и т.н. Започвам да се чудя вече, аз като обичам един човек истински искам той да е щастлив, това тяхното незнам какво е. Както и да е с или без неговото съгласие ще го направя. Поздравявам те hera :1203:

dimitriq76
20th November 2009, 17:33
Да така е !

teodora39
20th November 2009, 21:51
Здравей, klara2001!
Първо да те похваля, че използваш правилния термин – „имплантант”, а не „имплант”.
И аз съм тези, които не пипват йод, за да не им минат, ако се мазнат случайно и без да искат с него :lol:
Ходих в една банка да тегля кредит 7000лв, но за голямо мое съжаление и много горчив плач, ми отказаха. Не ми пукаше как ще го връщам. Просто исках операцията и това е.
Вече зная със сигурност, че тази прищявка няма да се осъществи никога. :girl_cry: :girl_cry: :girl_cry: Искрено се радвам за всички вас, които вече сте сбъднали мечтата си, и за вас, на които ви предстои! Be happy!
Да уточня, че малкият бюст никога не ми е бил комплекс. Просто от форума се запалих.
А като казах на моя "прекрасен възлюбен", че искам силикон и го помолих да ми помогне с парите, категорично отказа с довода: "Аз ти ги харесвам и такива. Щом аз ги харесвам, за кого ще ги правиш? Мъж ли ще си търсиш?". Тъпо и грозно!
А какви ги надробих днес. Започва смешната част.
В предаването „На кафе” обявиха конкурс Ники Георгиев да подари „чисто нов бюст за Коледа”. Еххх, как се размечтах. :1207: Реших да участвам, защото си въобразих, че може пък да спечеля. Първата регистрация не ми се получи. Заради този неуспешен опит се регистрирах още два пъти съвсем ненужно, но пък за по-сигурно. :lol:
За желана гръдна обиколка написах 109cm (гърбът ми е широк), а на въпроса чий силиконов бюст искам да имам - Натали Рууни. Тя е сестра на Уейн Рууни.
Не успях да си харесам от българските силиконки. Най-красивият бюст бил този на Теди Велинова. Еми, гледах, гледах снимки, прехвърлях куп страници и не я видях никъде да изглежда добре. Нейните й ги направи свекърът й Бояджиев, което ме навежда на мисълта да си търся мъж с професия пластичен хирург. Или поне свекър. :D :D :D

apoklistika
20th November 2009, 23:12
Здравей, klara2001!
Първо да те похваля, че използваш правилния термин – „имплантант”, а не „имплант”.

Това според кой? Защото думата е чуждица и на английски е именно implant :roll:

Kristee
21st November 2009, 00:28
Теди,
Поздравления за куража!!! Все пак се изисква смелост, за да се впуснеш в това начинание. Желая ти успех и дано реализираш мечатата си по един или друг начин :2043:

summer_88
21st November 2009, 19:38
Здравейте :D
Най-накрая и аз се наканих да пиша тук след месеци само на четене :D Решила съм твърдо да уголемя гърдите си, но и аз имам един такъв ревнивец при мен, който постоянно ме пита дали няма да си търся друг мъж, защо искам операция при положение, че той ги харесвал и така? Харесва ги ама аз не ги харесвам много. Не знам как да му обяснявам вече, че го правя за себе си. Вие как се справихте с мъжете си?
Също много ме вълнува темата за стриите - каква е опасността да се появят по чисто новичките ми цици (живот и здраве :lol: ) и как да го предотвратя?

teodora39
22nd November 2009, 05:24
[quote="teodora39"Това според кой? Защото думата е чуждица и на английски е именно implant :roll:

Грешка на езика :P.

Дълго време му казвахме имплантант, не зная защо.

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0 %D0%BD%D1%82%D0%B8&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D 0%B5&meta=&aq=4&oq=%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD&fp=84e444aeafd283f6

Kristee
22nd November 2009, 22:32
Моят мъж никога не е бил цицоман, и как да стане горкия като на 16 години се влюби в мен, а аз едно кльощаво девойче :lol:
Когато му казах, че искам да си сложа силикон ми каза просто ОК, щом така искаш. Избери си хирург и ми кажи колко струва. Всичко си уредих сама, той гледа децата докато ме нямаше. / 10 дни /.
Сега много им се радва, но забелязвам, първи признаци на раздразнение, когато излизам сама :)
Но както не беше цицоман, сега е станал голям фен :2007:

gwendoline
22nd November 2009, 22:36
Но както не беше цицоман, сега е станал голям фен :2007:
Моят беше против - чак ултиматум ми беше поставил :1230: - сега вика "Малееее, добре , че не ме послуша" :lol_sign: :1242:

Мариса
22nd November 2009, 22:56
Но както не беше цицоман, сега е станал голям фен :2007:
Моят беше против - чак ултиматум ми беше поставил :1230: - сега вика "Малееее, добре , че не ме послуша" :lol_sign: :1242:


И ние така....заплашваше ме месеци наред,ако го направиш край,ти на ква мислиш да заприличаш,ти ще ме зарежеш,ще търсиш по-хубави,по-мускулести,по-богати :lol: :lol: :lol:

Сега е цицоман,да определено.И винаги съм знаела,че е такъв.просто образът на светия-ма аз и такива си ти ги харесвам,ма нищо,че не са големи,ма са стегнати,ау колко пари ще дадеш-ти си луда :lol:

Момичета хич не ги слушайте мъжете,само могат да ви отдалечат,щото ако не го бях слущала,сега щях да съм навършила повече от година от операцията :)

Armand
22nd November 2009, 23:12
всеки мъж е цицоман :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:28
всеки мъж е цицоман :)
Има и неосъзнати цицомани :wink: , но федно съм сигурна във всеки, който мисли, че не е, дреме по един цицоман, който напира да излезе от него... или поне нямаа върне някоя заради това, че има готини цици (щото за мен да си "цицоман" не означава да харесваш непременно големи цици, а хубави :wink: :idea: )

Armand
22nd November 2009, 23:33
мещо го няма това копче за цитирането

всеки е цицоман реално погледнато, просто не всички харесват хубави цици хаха :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:34
просто не всички харесват хубави цици хаха :)
...щот не перат чорапи, не за друго :wink: :1242:

Armand
22nd November 2009, 23:35
просто не всички харесват хубави цици хаха :)
...щот не перат чорапи, не за друго :wink: :1242: кво беше, големите цици не перат чорапи ли ?! :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:39
"хубавите" :girl_haha:

Armand
22nd November 2009, 23:40
аа, да забравих, че хубавите не винаги били големи :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:42
аа, да забравих, че хубавите не винаги били големи :)
Така е...учудвам се, че не го знаеш... не карай ся да ти вадя чернобели фотографии, манекенки и пр.... :naked:

Armand
22nd November 2009, 23:43
че аз кога съм карал някои да го прави това :) ако някои авторитет се изкаже му вярвам сляпо и без излишни въпроси :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:44
че аз кога съм карал някои да го прави това :) ако някои авторитет се изкаже му вярвам сляпо и без излишни въпроси :) :2045: :roll:

Armand
22nd November 2009, 23:46
добрее, айде извади манекенките :)

gwendoline
22nd November 2009, 23:47
добрее, айде извади манекенките :)
Оооо....данемислиш, че съм им направила албум :wink: Мисля да си лягам след малко, а ти ми даваш задачка за домашно за цяла нощ.... :lol_sign:

Armand
22nd November 2009, 23:51
ше го преживея някак :)

SANTRA
23rd November 2009, 08:54
Здравейте момичета,
Тази вечер пак сънувах, че ще си правя тази прословута операция. Уви само сън. Понякога направо ми се плаче, а го и правя.
А по въпроса за нагласата на мъжете вече споменах, че моят е против, но и аз смятам, че при свътшен факт ще стане цицоман. Сега сигурно избягва да коменрира, за да не ме кара да се чувствам неловко или да не обижда сам себе си, че е съпруг на несъвършена жена. Но го виждам как се позаглежда в хубави гърди. Всъщност и аз го правя с лека женска завист, а какво остава за него.

SANTRA
23rd November 2009, 09:02
Веднъж си направих перманентен грим на веждите без да му кажа. Отначало ми се поприсмя, но след като се успокоиха и обелиха, той започна да ги харесва много повече така, дори да ги хвали пред близки. Надявам се един ден да стане така и с някои други части от тялото ми

Kristee
23rd November 2009, 09:57
Сега сигурно избягва да коменрира, за да не ме кара да се чувствам неловко или да не обижда сам себе си, че е съпруг на несъвършена жена.

Е недей така! По принцип перфектни хора няма и не трябва да се чувстваш по-малко жена, само защото гърдите ти не са като на мис еди коя си! Има и много по-стойностни неща от това как изглеждаш и съм сигурна, че съпругът ти е с теб не само заради външния ти вид!

Не се опитвам да те разубедя за операцията, напротив! Напълно те подкрепям и разбирам.
Но според мен трябва да обичаш себе си, такава каквато си!
Дерзай да станеш по-красива, но не си създавай комплекси, моля те !!! :2043: :2020:

kaka G
23rd November 2009, 09:57
Не можах да се стърпя да го похваля и моят мъж. Не за друго, а заради това, че с него сме абсолютно различни. Чак не мога да повярвам, че мина безболезнено това осъществяване на мечтаните гърди.
Но имам една приятелка, която е отчайващо зле с гърдите. И най-важното, че и са адски голям комплекс. Когато си направих моята операция подхвърлих на мъжа й, за да й помогна по някакъв начин. Той като рипна. Изкуствени били, личало си от километри, усещал се силикона.... и ред други глупости. Абе, казвам му... след няколко месеца ще ти дам да пипнеш, да видим къде ще го усетиш този инплант. А като го знам какъв е шавлив и очите му не слизат от чуждите гърди... и не само очите му де... направо жал ми става за жената. Такива мъже заслужават :lol_sign:
Така че, момичета, според мен ако достатъчно силно искате нещо не трябва да се спирате пред нищо. А те, мъжете, колкото и да се правят на силни, като усетят, че жената е борбена и желанието й е много силно, в крайна сметка се предават.

Armand
23rd November 2009, 10:43
...Но го виждам как се позаглежда в хубави гърди...

начи ако искаш да си направиш цици за да не заглежда другите просто се откажи :) :) направи го заради себе си, ако прецениш, че имаш нужда :) в смисъл, ясно е, че той ще си разглежда околните, важното е и тебе да те разглеждат хихи :)

kimberli
23rd November 2009, 12:38
Така е наистина, най-добре е да го направиш заради себе си, ако ще и да си най-голямата красавица той никога няма да престане да се заглежда, ние също го правим както сама каза, пък какво остава за тях. Аз също се заглеждам по хубави мускулести мъже, но това, че моят приятел не е такъв не значи, че не го обичам и не го харесвам какъвто е. Въпросът е, че ако той не се чувства добре така и започне примерно да тренира, за да постигне тялото, за което мечтае, аз няма да имам нищо против и дори ще го насърча. Нали уж за това сме заедно да се подкрепяме и да си помагаме, когато имаме нужда. Но той явно не мисли така и по всякакъв начин се опитва да ме разубеди.
Възхищавам се на мъжете, които подкрепят жените си в това начинание, включително и на баща ми, който нямаше нищо против майка ми да се подложи на такава операция и то на тези години. :)

Мариса
23rd November 2009, 13:30
...Но го виждам как се позаглежда в хубави гърди...

начи ако искаш да си направиш цици за да не заглежда другите просто се откажи :) :) направи го заради себе си, ако прецениш, че имаш нужда :) в смисъл, ясно е, че той ще си разглежда околните, важното е и тебе да те разглеждат хихи :)

Много ясно си го написал,защото ние хората никога неможем да спрем да се заглеждаме-тва ни е в природата.
Замисли се,че и той може да е най- за теб,но спонтанно се заглеждаш и по другите мъже.Тъй че и мъжете няма да спрат да гледат други задници,цици и тн.
Дори да не им харесва,той ако няма очи за други жени,не би имал и з атеб :)

fani_83s
23rd November 2009, 20:41
Моят мъж ме подкрепи на 100% - винаги съм искала да си уголемя бюста, въобще дори не ставаше дума за подкрепа, а по-скоро за инициатива :lol: от негова страна :lol: Никога не съм имала проблеми преди и след операцията с него:)

te_dda
24th November 2009, 00:12
Но имам една приятелка, която е отчайващо зле с гърдите. И най-важното, че и са адски голям комплекс. Когато си направих моята операция подхвърлих на мъжа й, за да й помогна по някакъв начин. Той като рипна. Изкуствени били, личало си от километри, усещал се силикона.... и ред други глупости. Абе, казвам му... след няколко месеца ще ти дам да пипнеш, да видим къде ще го усетиш този инплант. А като го знам какъв е шавлив и очите му не слизат от чуждите гърди... и не само очите му де... направо жал ми става за жената. Такива мъже заслужават lol_sign

това е нещо нормално, наречено ревност..а е ясно,че щом са се оженили за нас с малките цици, са ни харесвали и заради други неща...но когато картинката се промени си е друго...и никой не може да ме убеди,че е същото...а това да ли ще позволиш нечия ревност да подтиска стремежите ти да изглеждаш по-добре е друг въпрос..

жоро66
24th November 2009, 12:50
И аз не знам, да се похваля ли или да се оплача, като мъж! Харесвам многообразието на формите на женските гърди. Микога не съм предпочитал точно като на тази, или онази. Дори и за големините не съм имал някакви особени предпочитания.

Моята съпруга дълги години страдаше от фалшивия комфорт, който и осигуряваха нейните приятелки дебеланки. Те бяха все на диети, все гладни и все дебели. Тя имаше прекрасен естествен бюст, който след две раждания седеше добре, единствено заради килограмите. Дълги години ми костваше да я накарам да разбере, че хаотичните диети няма да и помогнат да възвърне тегло, в което да изглежда добре. Приятелките и една друга отричаха метод след метод -Тоя увреждал бъбреците, друг сърцето, а фитнеса - това били излишни движения! Свързах се дори с екипа на Емилова, провеждах консултации с диетолози и специалисти, които могат да повлияят на метаболизма.

Няма да обяснявам всичките си перипетии за 10 години, но постигнах това - тя ми повярва, свързахме се с големи специалисти в областа и......за три месеца жена ми свали 35 кг!!! Личната мотивация разбира се че е водещ фактор. Голяма съпротива видях от "приятелките" и, които всячески се стремяха да я откажат!

Проблема ми сега е, че се чудя как да и обясня, да си направи някои хирургични процедури, за да изглежда още по секси! Тя,...не желае да чуе. Според мен с една мамопластика за повдигане, една абдомино и малко липо - и няма да се познае! След свалени 35 кг. ясно е, че кожата е доста увиснала. Ха сега де! Аз искам жена ми да е харесвана, да се обръщат след нея и жени и мъже, защото е красива, а сега и стройна! Най вече заради нейното лично самочувствие. Хората не ме интересуват.

Тя знае и се чувства секси сега, но аз искам да се чувства още по добре. Вероятно трябва да изчакам и да бъда търпелив, за да свикне с новата си визия и сама да потърси дребните детайли. Сега постоянно получава комплименти от всички, които я срещат и това я радва много. Намират я привлекателно променена, а няма и друг начин! Какво е вашето мнение по въпроса!

Благодаря на всички, които са имали търпение да прочетат дългия ми пост!

rade
24th November 2009, 13:00
жоро66 дай боже на всяка жена мъж с твоето мислене.
Браво, приятно съм изненадана.
Обратното е по често срещано явление, радвам се че има мъже като теб.
Продължавай да я подкрепяш и да и показваш колко много я желаеш колко е секси, всяка жена има нужда от това.

kaka G
24th November 2009, 13:53
Мъже, като теб наистина са рядкост. Хубаво е, че на края търпението ти се е увенчало с успех. Дано съпругата ти те послуша и за детайлите за оформяне на тялото си. Щом не е толкова суетна, съществува опасност след като всички сега й правят комплименти, а и тя най-вероятно се харесва много, да се примири с този резултат. Ще се наложи да продължиш с такт и търпение. Друг е въпросът на какво мнение е тя за пластичните операциите - все пак не всеки изгаря от желание да изтърпява силни болки и рисковани манипулации.

жоро66
24th November 2009, 14:27
Благодаря ви дами. Ще уважа всяко нейно мнение разбира се! Тя е най важна, и е единствения човек, който ще вземе крайното решение.

Какво може да ми помогне да я мотивирам и дали е необходимо да го правя - надявам се вътрешния ми глас, който винаги ме е ръководил правилно - да ми подскаже отново. За сега само подхвърлям - уж на шега, че ако се опъне тук и се "смукне" там, тялото и би могло да се моделира перфектно. И че не е важен за мен периода на белезите и дискомфорта, а да мисли за това, как в пъти би изглеждала по добре! Разбира се, всичко това - много деликатно.

Всъщност за корекция според мен са:
Липо на вътрешната част на бедрата и колената, предмишници. Абдомино за "престиката" на корема, евентуално малко липо на врат и повдигане на гърдите гърдите (въпреки че с новите сутиени, които накупихме, деколтето изглежда перфектно). Дупето в панталон изглежда добре и не е приоритет в момента.

Това е положението. Благодаря ви отново за мненията момичета.

rade
24th November 2009, 14:40
Моля моля, за мен е радост да срещам мъже с твоето мислене.
Аз не срещам същото разбиране от моя съпруг. Дори ме обвинява че сигурно искам да се омъжа за пластичен хирург и така всеки ден да си лягам на масата. Не че е лоша идеята :girl_haha:

жоро66
24th November 2009, 15:33
За да се омъжиш за палстичен хирург, първо трябва да се срещнеш с него! Така че, смело на консултациите :wink:

Имах позната, която си купуваше специално бельо с жартиери - секси и предизвикателно - за пред гинеколога и. Според нея, той се бил нагледал на голи жени, а така - щял да остане приятно впечатлен!

Безспорно е така, но според мен, тя вкарваше и малко фантазия за самата себе си, в което разбира се, няма нищо лошо. Харесвам жени със самочувствие. :wink:

gwendoline
24th November 2009, 17:22
Аз имам особено мнение по темата. Навремето излизах с един мъж, който искаше да съм "кукла Барби" - да ме направи по свой образ и подобие на някакъв пластмасов модел в главата си, а аз - мацка, та мацка... даже още нямах комплекси за гърдите си :idea: Това ме уплаши до степен, че се отдръпнах. Не мога да се подлагам на ремонт заради нечии чужди нужди :idea: :roll: След време същият този мъж си взе жена з направи й устни, нос, цици и др. нещица.... но се почна такова ходене по мъките...така го закъса девойката с реоперации...че и до днес не могат да се оправят... даже и вв чужбина не съумяха да постигнат някакъв минимално естетичен резултат :idea: И всичко това заради нечии болни амбиции... Не бързайте да ми се нахвърляте, защото казвам всичко това единствено с идеята, че PLASTIC SURGERY IS NOT A GAME - всяка една операция е риск...а като говорим за няколко - рискът е преклено висок :idea: Аз самата съм жив пример за това :idea: :!: Но с тази разлика, че сама стигнах до идеята какво да оперирам в себе си, не за да се харесам на партньора си, а за да се харесам сама на себе си първо :idea: Тоест един човек сам трябвада стигне до мотивацията, че тр. нещо да промени у себе си, а не някой друг да му прави списък за това, защото така се насаждат комплекси,които никаква операция не е в състояние да оправи :idea: Знам, че много ще рипнат сега, но... това е въпрос на личен избор и одобрение от страна на партньора, а не обратното - личен избор на партньора, чакащ одобрение от половинката, която трябва да реши дали иска да легне под ножа. :idea:
Жоро, аз и преди съм ти казвала мнението си по този въпрос, така че...надявам се да не се сърдиш за откровеността. Почувствах се длъжна да си кажа :idea:

жоро66
24th November 2009, 17:41
Напротив, ценя мнението ти. Благодаря ти за отговора, разбрах много добре посланието :2043:

Мария Василева
24th November 2009, 17:42
Геун, бих цитирала цялото ти мнение! :bowdowl: :bowdowl: :2020:

gwendoline
24th November 2009, 17:51
Напротив, ценя мнението ти. Благодаря ти за отговора, разбрах много добре посланието :2043:
Искрено се надявам да не си ме разбрал погрешно, затова и ти дадох този пример с мен самата... Това е страхотно, че я подкрепяш да бъде по-хубава и всичко това...Просто обаче тя сама трябва да го поиска, да го осмисли, да го реши най-вече. Но предполагам ще й трябва време...нека се порадва на успеха си с килограмите първо...тогава може ще дойде следващата мотивация на дневен ред... но и да не дойде - приеми я такава за момента.... та тя е постигнала голям напредък... изживейте първо този момент. Понякога промяната, когато е коренна, коства повече нерви и притеснения, отколкото да носи удовлетворение накрая....Понеже всичко това, което й желаеш, е с добра мисъл за нея/вас - ти го казвам, за да не стане в желанието си да изпишеш вежди - да извадиш око :idea: :roll: Деликатна е темата, пак казвам... не пиша с лошо :idea: :roll:

жоро66
24th November 2009, 18:08
Разбрах те идеално. Аз така или иначе не бързам. (мисля че го споменах по горе) Щастлив съм и от това! То е нещо, на което не се бях надявал.

Сега гоним едни килограми, които още не сме достигнали, дори я съветвам сега, зимата само да задържи, за да може на пролет да атакува наново. Освен това, искаме да задържим идеалното и тегло за известно време (клетките помнили около 3 год.) Не желая да направим процедури и да последва след това ново качване!

За сега да ми е жива и здрава, това е най важното в момента! с нея съм и я подкрепям с всичките си сили :2043:

Самия факт, че ходи сериозно на фитнес и осмисли необходимоста от него - е постижение за мен. Не мога да опиша колко бях щастлив, когато тя лично ми предложи да идем да разгледаме екипи! Баси! А допреди няколко месеца със завист гледах семейни двойки, разхождащи се или тичащи на гребната база.

gwendoline
24th November 2009, 18:15
За сега да ми е жива и здрава, това е най важното в момента! с нея съм и я подкрепям с всичките си сили :2043:

Самия факт, че ходи сериозно на фитнес и осмисли необходимоста от него - е постижение за мен. Не мога да опиша колко бях щастлив, когато тя лично ми предложи да идем да разгледаме екипи! Баси! А допреди няколко месеца със завист гледах семейни двойки, разхождащи се или тичащи на гребната база.

Браво! Иска се страхотна воля и мотивация за тези резултати! И постоянство! Шапка й свалям на жената и на всички, които проявяват усилия, за да са във форма! :2003: :2020:

Armand
24th November 2009, 18:51
виж, ако не харесваш жената търсиш друга, а не я тунинговаш :) ако вече тя е решила обаче задълже трябва да и помогнеш, щото са бая трудностите

Armand
24th November 2009, 18:52
жалко, че няма възможност за променяне на мнението, та това което исках да добавя е, че е много грубо да подложиш на такива мъчения 55-60 годишна жена, тва така ми се върти из главата, не ме нападайте, че няма разлика дали е на 20 или 40

Оnly
24th November 2009, 19:12
Ти какво състари човека , та и жена му :?: :roll:

жоро66
24th November 2009, 19:32
Армандо, след 25 години, като стигне тази възраст ще се консултирам лично с теб по въпроса за тунинга след 60-те. Засега е твърде рано обаче!

Благодаря за готовноста ти :2043:

sibi
24th November 2009, 19:45
Жоро, ако бях на мястото на жена ти, лично аз бих се засегнала от деликатните ти подмятания. И то много. Защото те означават - не ти харесвам това, това и това.... та ако искаш да си перфектна в моите очи, трябват ти пластични операции. Едно е жена ти да поиска да промени нещо в себе си и ти да я подкрепиш, друго е ти да й казваш какво да промени. Едва ли си искал да чуеш точно такова мнение, но съм напълно искрена, а и съм горе-долу на твоята възраст.

жоро66
24th November 2009, 20:00
Не са били такива, че да я засегнат, въпреки всичко - благодаря за мненията, всяко е ценно по своему и ще ме накарат да съм още по внимателен. Не съм я нагрубил и обидил по никаъв начин, напротив - чувствата ни един към друг в този момент, са по силни от всякога!

Разбрах какво трябва да внимавам в поведението си. Нека не спамим повече по темата, наистина се отплеснахме в друга посока!

Извинявам се на авторката и я моля за разбиране. Просто последните постове преди първия ми - провокираха изказването ми!

Оnly
24th November 2009, 20:06
За да се омъжиш за палстичен хирург, първо трябва да се срещнеш с него! Така че, смело на консултациите :wink:
Има ли свободни :?: :girl_flirt: :girl_in_love: :1242:

titi1
24th November 2009, 20:14
Аз пък за пръв път срещам мъж, който така да поощрява съпругата си към пластични операции :roll:
Жоро, защо го правиш, това ще те накара да я заобичаш повече ли, ще те накара да я желаеш повече ли !?
Или може би, ще се кефиш на изказваия или подмятания от рода "леле, на тоя жена му к`ва мацка е самооооо..."
Интересни са ми подбудите ти :roll:

Babri
24th November 2009, 20:20
Аз мисля че Жоро тактично е подсказал на съпругата си че се нуждае от някои пластични промени.Но най-важното наистина е тя да осъзнае че се нуждае да се промени,да иска да изглежда по-добре в своите очи,а после в очите на другите.И вярвам че ще го направи с подкрепата и обичта на такъв мъж до себе си :P

жоро66
24th November 2009, 20:22
Тити, жена ми беше на такива килограми, на които не бих пожелавал на никой да бъде. Виждам как и харесва да облече нормална дреха, да и стои добре и да бъде харесвана. Сега я подкрепям в свалянето на килограмите. Знам че ще дойде ден, в който ще постигнем определен резултат.

Има вероятност обаче, и то огромна той да не бъде такъв какъвто си го представяме, поради увисването на кожата. Не съм говорил с нея открито за пластична операция на всяка цена - разбирате ме много погрешно! Но за да изглежда както желае ТЯ самата, вероятно ще се наложи!

Аз си я приемам такава, каквато е и сега. За мен е по важно че вече спи като бебе, може да клекне, че може да се качи на третия етаж наведнъж - без почивки на всяка площадка! Както съм я подкрепял досега за диетата и фитнеса, така ще я подкрепя и във всяко нейно желание, да изглежда по добре.

Оnly
24th November 2009, 21:00
Жоро66 , ти все пак си медицинско лице . Защо й позволи толкова рязко да отслабва :?: При постепенно отслабване и спорт за стягане проблемите са доста по-малко .

жоро66
25th November 2009, 08:14
Тя също е медицинско лице Онли и знае какво прави. Плюс това, се храни нормално. Всичко е под контрол и на диетолог, така че - няма страшно. Знаем какво правим.

Нека сперм тази дискусия момичета, това все пак не е тема за диети :wink:

kaka G
25th November 2009, 10:06
Не можах да се въздържа и ще продължа темата!
Естествено, че трябва да се мотивира и поощрява половинката ни за да изглежда по-добре!
Естествено, че трябва и да помагаме в този процес.
Моят съпруг на 25 г. беше вдигнал кръвно от наднормено тегло. Да, признавам си на моменти дори не бях тактична и буквално му се карах, че трябва да отслабне. Да, казвах му открито и че не го харесвам така. И не мисля, че съм му създала коммплекси. Напротив! Подложи се на диета, свали 25 кг., кръвно вече нямаше.
Всичко това на пръв поглед няма много общо с пластичната хирургия, но е част от нашите взаимоотношения. Предпочитам да кажа какво не ми харесва в мъжа ми, да му помогна с каквото мога, от колкото да тръгна да си търся любовник със слабо телосложение.
Естествено всичко трябва да бъде в границите на нормалното, макар че за всички това е много относително. Аз лично се придържам към златната среда.
Жоро, похвално е това, което правиш, но... Според мен не изпадай в крайности. Някои от дребните детайли, които споменаваш могат умело да се прикриват с подходящи дрехи. А и фитнеса, ако е постоянен може да промени някои от тях. Дано успеете да постигнете баланс в преследване на целите си.

жоро66
25th November 2009, 10:27
Разбира се, че няма да изпадна в крайност! Вчера дори ходихме за колан, специално за областа на корема, навзехме нови тоалети и сутиени и останах втрещен от резултатите. Наистина има достатъчно аксесоари, които умело прикриват и коригират дребните несъвършенства! (То пък аз, да не мислите че съм идеален :wink: )

Моето мнение е, че ако бях съвсем тактичен, досега жена ми щеше да е ХХХ килограма и да се мъчи с теглото си! Това е моята съпруга, аз я познавам най добре, и знам как да я мотивирам така, че дори накрая да излезе че е била нейна инициативата. Разбира се, не е важно чия е! Важното е, че тя е на път да направи нещо, което ако някой и беше казал преди 2 години че ще направи, щеше да му се исмее!

И най вече - сега е здрава жена, с чудесно самочувствие и всеки ден изпитва възторга на хората, които постоянно и повтаряме колко е секси и красива!

SweetShark
25th November 2009, 10:34
Браво, Жоро, възхищавам се и на двамата - и на теб и на жена ти, за успеха.

Все пак, преди да обирате кожа операционно, направете опит с масажи и стягащи кремчета за един по-продължителен период (примерно година). Нали знаеш като бременни какви тумбаци имаме, а после всичката тази излишна кожа се прибира, изчезва някъде...не че ти обещавам положителен резултат, ама от друга страна, защо да не опитате?

Още повече, че жената ти е на моите години, така че самоприбирането на кожата все още е възможно (след 50 ще е вече трудно, но сега....). Отделно, за една година тя сама ще поиска операция, дори без да й подмяташ тактично, защото и на нея ще й пречи излишната кожа...

жоро66
25th November 2009, 10:51
Обещавам най тържествено да не подмятам нищо, благодаря на всички ви! :2043:

В живота на всяка жена настъпват промени. Личния ни съвместен живот - не беше подминат от такива. След появата на второто ни дете, в комплект се случиха доста събития, на които няма да се спирам подробно. Имаше катастрофа, проблеми със едното дете, раздялата между майка и син, залитания по врачки - все неща с дълбоко депресиращи последствия.

Демотивацията, чувството че човек е ненужен, в един момент, могат да доведат до катастрофални последствия за едно - иначе здраво семейство. Каквото и да се случи в живота ви, поменте че човека до вас също носи семейния кръст. Не абдикирайте от женската си суета. Никога не трябва да е все едно на една жена, как изглежда. Увереноста на една жена, чувството и за сигурност се изгражда и от двамата партньори.

Аз носех кръста си цели десет години през които думите - отслабване, фитнес и здравословен живот бяха мръсна дума у нас. Но не се отказах. Борих се и ето, сега мога и имам шанса, да си върна онази жена - суетната кокетка, която само може да ме накара да се чувствам наистина необходим, обичан и уверен мъж, а тя желана, харесвана и секси!

Марулка
25th November 2009, 12:00
Геун, бих цитирала цялото ти мнение! :bowdowl: :bowdowl: :2020:

И двете и дори.Вчера още като написа първото си мнение тук(Жоро) се въздържах да му ги кажа,тези неща,защото съм сигурна,че от мен казани тези неща,той ще ги интерпретира по коренно различен начин.
Всички тук,който сме направили дадени подобрения по себе си ,е защото ние сме го искали,а не някой друг.Наистина е много деликатно в неговият случай.Чета чат-пат един друг форум и там е огромен процента на жените против пластичната хирургия.Тях никой ,никога насила няма да ги накара,а и не дай си боже да успее.......Та хора всякакви,едни се чувстват красиви в собствената си кожа ,други в чужда......Аз лично се аплодирам първите. :!:
п.п външно никога не бих искала да променя партньора си,ако той сам се харесва такъв какъвто е.

жоро66
25th November 2009, 12:09
Интерпретирам те съвсем правилно Марулка! Разбрах какво не трябва да правя. Важното е, че промених нещата, които директно оказваха влияние върху здравето на жена ми. Ако тя реши каквото и да е било друго, от мен ще има цялата ми подкрепа!

Наистина, мисля да наблегнем на стягане чрез движения и някои не-хирургични процедури. Още повече сега, след като е факт и масажния кабинет, който направихме, може да вкараме и някои уреди, а и тя е медицински грамотна, така че, ще оставя на нея да реши.

Пак казвам - и на това не бях се надявал!

SweetShark
25th November 2009, 14:22
Жоро, аз съм жив пример как масажът прави чудеса (ти знаеш повече от другите защо :oops: ), така че - качествени марки стягащи кремове, а другото жена ти си го знае по професионална линия.

Марулке, нещо ми се губи "спора" ви със Жоро...така и не разбрах в една друга тема защо така групово скочихте срещу него (не искам да ми се обяснявате, просто искам да кажа, че тогавашния спор и вашата обща женска позиция срещу Жоро ми се сториха преувеличени, преекспонирани и в крайна сметка - непродуктивни...) В постовете на Жоро нищо не е пошло, женкарско, флиртаджийско или обидно...На мен може да не ми допада неговата търпимост към нечии постове, но неговата търпимост е негов плюс, а моята нетърпимост - мой минус, и смятам, че прекалената му толерантност не е равнозначна на флирт.

В настояшата тема той повдигна един много смислен въпрос, а пак се получи изопачаване на думите му... Всички знаем каква страшна заплаха за здравето (особено за сърцето) е наднорменото тегло, и чест му прави, че са се постарали и двамата и са постигнали толкова много...И че не са се отказали насред път...

Мария Василева
25th November 2009, 14:47
.. но той е много консервативен и това е следващия проблем, който ще трябва да реша.

За намеренията си относно гърдите съм споделяла и с приятелки, но те смятат, че съм "луда" да се подложа на подобно нещо.
Вероятно трябва да изчакам и да бъда търпелив, за да свикне с новата си визия и сама да потърси дребните детайли. Точно така, ти сам си си казал решението. :2043:

Макар и на пръв поглед съвсем противоположни двете ситуации (на SANTRA и Жоро) те всъщност имат нещо общо - и то е, че партньорите им са на различни мнения. Според мен всеки желае доброто, но по негов си начин и според неговите си виждания.
Успех и на двамата. :2003:
Шаркче, твое мнение, няма общо с темата. За масажите сам 1000% ЗА!

жоро66
25th November 2009, 14:56
Благодаря за хубавите думи, но няма смисъл да се връщаме към онази тема. Аз извадих своите поуки и от нея. Радвам се, че има още неща, които мога да уча. Мисля, всеки е взел своите поуки.

Не се сърдя на Марулка, така ме е прочела - така ме е определила. Не се стремя да се харесвам на всички.

По принцип това е лошото на всички форуми и аз за себе си съм го установил. Мислиш едно, пишеш друго, а после като се четеш излиза трето! А някой, четейки те разбира четвърто.

Затова никога не цитирам и не анализирам чужди постове. Лесно е, да съдиш някой от това, което набързо, между работата си е написал, без предварително да го осмисли от всички посоки и всички гледни точки!

Сега ако не мога да обмисля много внимателно поста си, просто не пиша!

Бобето
25th November 2009, 15:37
Геун, бих цитирала цялото ти мнение! :bowdowl: :bowdowl: :2020:

И двете и дори.Вчера още като написа първото си мнение тук(Жоро) се въздържах да му ги кажа,тези неща,защото съм сигурна,че от мен казани тези неща,той ще ги интерпретира по коренно различен начин.
Всички тук,който сме направили дадени подобрения по себе си ,е защото ние сме го искали,а не някой друг.Наистина е много деликатно в неговият случай.Чета чат-пат един друг форум и там е огромен процента на жените против пластичната хирургия.Тях никой ,никога насила няма да ги накара,а и не дай си боже да успее.......Та хора всякакви,едни се чувстват красиви в собствената си кожа ,други в чужда......Аз лично се аплодирам първите. :!:
п.п външно никога не бих искала да променя партньора си,ако той сам се харесва такъв какъвто е.

Добре де, вие замисляте ли се , че неможе само да се отслабва и отслабва, а , че при загуба на толкова голям брой килограми почти винаги е нужно хирургическа намеса....демек кво като си свалил 50 кг???....като едвам прибираш излишната си кожа....(говоря по-принцип...)
Ами съгласна съм с Жоро и ако съм на негово място ще дълбая докато не постигна своето.
Просто жена му е по нерешителна и страхлива, но ако на всички ни беше важно да изглеждаме готино САМО в дрехи....защо да си правим операции....(подплънките и стегнатото бельо правят чудеса, нали?)
Ама всички искаме да ходим на плаж и да изглеждаме "секси"!!!
Жоро е в пълното си право да поиска подобно нещо от жена си!!!

Аз лично ако имах дсебел мъж , или отслабнал с увиснала кожа, ами нямаше да мирясам докато не го накарам да промени дефектите си, които Сам си е причинил през годините.

Ние не говорим за крив нос, или малки цици....говорим за килограми ....нещо, което е поправимо, нещо което не е било там преди години, нещо което ни отнема здравето.

Мария Василева
25th November 2009, 15:38
По принцип това е лошото на всички форуми и аз за себе си съм го установил. Мислиш едно, пишеш друго, а после като се четеш излиза трето! А някой, четейки те разбира четвърто.
Те това е много вярно. :2043: Но то може би си е и нормално, защото всеки от нас си има различан житейски опит и през своя си поглед пречупва "нещата".
А той винаги е различен от чуждия поглед. :1246:
:wink:

жоро66
25th November 2009, 15:54
Още веднъж искам да се извиня на момичетата, чиято тема развалих! :( Не съобразих, че ще генерира толкова въпроси моят пост!

Ако темата е интересна, и няма такава (а аз мисля че имаше), може да се дискутират тези - наистина важни проблеми в тема от сорта "как ни подкрепят близките в усилията ни и решенията да изглеждаме добре". Явно има какво да се каже по този въпрос от всички тук!

Мария Василева
25th November 2009, 16:30
....демек кво като си свалил 50 кг???....като едвам прибираш излишната си кожа....(говоря по-принцип...)
Бобенце, все пак не става въпрос за 50кг, а за 35. Макар и също да са много разликата е значима. Виж какво предложи Шаркчето по-горе - има и други начини за прибиране на кожата, и дори и да не са докрай ефективни във всеки един случай и пак да се стигне до операция нищо лошо няма първо те да се опитат. По не-травмиращи са и приятни. :) А в някои случаи и ефекта от тях трябва да е достатъчен.
И пак да кажа - двойката ти и мъжа ти сте различни от двойката Жоро и жена му. Не може едно и също да е валидно при всички, нали! :idea:

xxxxx
25th November 2009, 19:45
Най-мотивирана да спортувам и да изглеждам добре съм, когато съм лудо влюбена, Жоро :1246: :1246: Та не знам какво точно да те посъветвам :1242: :1242: :1242:

жоро66
26th November 2009, 08:42
Точно така се чувстваме в момента и двамата Х-че! :2039: И аз мисля, че там е ключът!