PDA

View Full Version : Преминаване от надмускулно към подмускулно


пилето
19th November 2007, 14:59
тъй като разбрах,че има момичета в този форум,които са сменили начина на поставяне на имплантите си,ще им бъда много благодарна да споделят с мен.Интересува ме,колко време след първата операция е направена втората,същите импланти могат ли да се използват,и възможно ли е да се направи обиране на кожа,при положение,че при първата операция не е направено,и как става/притеснява ме и това,че веднъж сложени надмускулно ,допълнително се е разтегнала кожата/.Може би има и още нещо,което трябва да знам,за това,благодаря ,ако го споделите.

Ava-ava
19th November 2007, 19:19
Аз както ти обещах, ще питам доктора за това дали може от над, подмускулно да се сложат и колко време след първата операция, може да се направи втора. А ти защо искаш подмускулно, между другото/Ефекта, който търсиш, се постига само с надмускулно поставяне на имплантите :wink:

Иначе съм сигурна, че може да се използват същите импланти, тоест няма да се налага да си купуваш нови импланти, поне... :roll:

milena127
19th November 2007, 21:29
Без да претендирам да съм права малко се съмнявам дали може да се ползват същите имплантанти.
Нали при подмускулно се губи част от обема т.е. дали няма да остане вече направения надмускулен джоб леко празен :roll:
Освен това Пиле доколкото помня ти имаше големи тежки гърди. Ще правиш ли обиране или мислиш, че може да се изпълнят от подмускулно?
Доколкото помня Скадкатони мина от над към под и май смени имплантантите с по-големи, ама тя май вече не пише тук.
Но пък нейната история я имаше в Пълня промяна и май се беше получил дабъл-дабъл ефекта. :roll:

Divinemouse
19th November 2007, 21:53
Моятя приятелка си направи тази процедура и и сложиха доста по голями импланти)))

Ava-ava
19th November 2007, 22:09
Моята мисъл беше, че имплантите могат да се използват, друг е въпросът, че може да се наложат по-големи...Пиле, ако е така цялата работа се обезсмисля!Защото това означава гърдите да ти излязт златни! и тогава трябва да решиш дали искаш да коригираш малките несъвършенства или да правиш всичко наново и съответно да приготви цялата сума отново :?

пилето
20th November 2007, 13:40
Без да претендирам да съм права малко се съмнявам дали може да се ползват същите имплантанти.
Нали при подмускулно се губи част от обема т.е. дали няма да остане вече направения надмускулен джоб леко празен :roll:
Освен това Пиле доколкото помня ти имаше големи тежки гърди. Ще правиш ли обиране или мислиш, че може да се изпълнят от подмускулно?
Доколкото помня Скадкатони мина от над към под и май смени имплантантите с по-големи, ама тя май вече не пише тук.
Но пък нейната история я имаше в Пълня промяна и май се беше получил дабъл-дабъл ефекта. :roll:...iмах и имам тежки гърди,които доста явно натежаха,мога да сложа молив отдолу без да падне.Истината е,че търся най добрия вариант,но го търся тук защото с моят доктор наистина не може да се говори.Падат гърдите ми,отделно този проблем отдолу,който не се знае какъв е/според доктора/и вече започнах да мисля за подмускулно,може би тогава ще са по трайни,няма да се свличат така бързо.Като цяло гърдите ми харесват-трябва им повдигане и оправяне на проблема,и ако знам,че с едно обиране/вертикални разрези/ще се оправят/ок,но пак са надмускулно и пак ще си падат доста бързо.На консултацията го попитах този дали ще можем да направим обиране-разсърди се,че съм искала грозни белези..което ще получа,но не обещания за по добър резултат...гледах някъде снимки в сайт на много увиснали гърди,оправени с имплант и обиране на кожа,има голяма разлика с обиране и без...авче,ако се стигне до това да давам цялата сума пак..няма да правя нищо тук.Пиши ми след консултацията си с доктора :wink:

demili 1
22nd November 2007, 19:52
Аз преди месец и половина минах от надмускулно на подмускулно. Първият път имах 240 сс, сега съм с 470 сс и са малко по-големи от преди / колкото и да звучи невероятно/ . Определено съм много доволна и съм за подмускулния метод. Преди това гърдите ми бяха ужасно увиснали и бях получила капсулна контрактура на лявата.

roxy
24th November 2007, 01:37
белезите след обиране на кожа наистина са много грозни и видими,и си ги правят жени с супер увиснали гърди,твойте не са такива пиле!

gwendoline
24th November 2007, 11:05
белезите след обиране на кожа наистина са много грозни и видими,и си ги правят жени с супер увиснали гърди,твойте не са такива пиле!
И аз мисля, че нямаш нужда от това, миличка! :roll:

blanco y negro
24th November 2007, 11:15
Тя беше писала някъде, че гърдите и много бързо падат /увисват/. Значи рано или късно ще се стигне до тази операция, според мен :roll: Ако може сега да мине само с обиране около ареолите май ще е по добре, отколкото да изчака хубаво да увиснат и тогава ще е необходим и белегът надолу. :1250:

Ava-ava
24th November 2007, 12:33
Като чета, се отказвам от надмускулното, колкото и да искам така да си ги направя гърдите.. Явно ще са подмускулно и само мога да се надявам да станат така, както ги искам (макар подмускулните гърди да не изглеждат точно така, както ми се иска и все пак съм виждала страшно красиви, точно подмускулно...Ама от какво зависи, не знам :roll: )

gwendoline
24th November 2007, 13:05
подмускулните гърди да не изглеждат точно така, както ми се иска и все пак съм виждала страшно красиви, точно подмускулно...Ама от какво зависи, не знам :roll: )
Ами мисля, че най-вече зависи от анатомията, не толкова от доктора (макар и това да е важно, разбира се), от големината, от това дали са ти по-отпуснати гръдните мускули и колко са ти големи също, от твоята предишна форма и формата на имплантите... Абе страшна работа... :wink: Но пък е страшно интересно и индивидуално как всеки бюст според тези фактори придобива различен и уникален вид... :)

Ava-ava
24th November 2007, 13:07
Това до някъде ми дава надежда, защото формата на гърдите ми сега е много добра(пак казвам, има разлика с отпреди 5 години, но като цяло изглеждат хубави).

Благодаря за инфото :D

junglegirl
24th November 2007, 20:55
Аз преди месец и половина минах от надмускулно на подмускулно. Определено съм много доволна и съм за подмускулния метод.
Деми,а как е разликата в движението на гърдите при двата метода? :roll:
Според мен основният недостатък на подмускулното е,че импланта се деформира при контракция на мускула,но това разбира се може да е "бял кахър" пред другите недостатъци на надмускулното,не знам :roll: :D

пилето
24th November 2007, 21:46
белезите покрай ареолата/говорим за цялостен разрез на ареола/са много грозни и последствията са не само ,че не е подходящо за нераждали,но също така с течение на времето асиметрия на двете ареоли,това ми каза моят доктор и с това мога да се съглася.Истината е,че трябваше до последно да настоявам на своето,за подмускулни,а една поправка и то временна на надмускулните мисля,че не си заслужава.Не ми е ясно аз сега съм с 410 какво ще може да ми се сложи под..Вертикален разрез-грозни белези и също е само времено,демили,ти написа в лс,че ти е залепил първите джобове с лепило...,ако си спомниш нещо,пиши,за да знам какво може да се направи.А гуен,имам нужда вече,падат всеки ден,аз дори не спя без сутиен,от операцията не свалям ИЗОБЩО сутиените../говорим за спортните,тези,които се носят след операцията/.авче,ако има нещо,пиши.

emisof
26th November 2007, 13:10
Всички импланти над 280-300сс се поставят ЧАСТИЧНО под мускула, тоест там, където гърдата тежи и увисва пак си е над мускула. По-бавното увисване важи само за изцяло подмускулния метод. :idea:

junglegirl
26th November 2007, 13:16
По принцип си права,Емка. :D Но си мисля,че дори и частично подмускуклно,в този случай импланта сраства към две повърхности-отдолу ребрата и каквото е още там,отгоре-мускула.При надмускулното сраства само към мускула,който е отдолу,но и аз мисля,че основната поддръжка е запазен мускул в долата част,т.е. пълно подмускулно,но пък там големината на импланта е ограничена :roll:

diastemma
26th November 2007, 15:41
Не, не имплантът не сраства с тъканите ... предизвиква в тях формиране на капсула, която не е много разтеглива, но с натежаването на импланта се разширява надолу (а нагоре, съответно, сраства) поради делене на клетките, които я изграждат.

blanco y negro
26th November 2007, 15:52
:2005: Какъв е извода тогава Диастемма, все пак по бавно ли увисват подмускулните?

junglegirl
26th November 2007, 16:28
Пак това имах предвид-имплантът предизвиква образуване на капсула от съединителна тъкан около себе си,която сраства с тъканите.В единия случай само отдолу,в другия-двустранно/резултатът е един и същ :roll:

diastemma
26th November 2007, 20:38
:2005: Какъв е извода тогава Диастемма, все пак по бавно ли увисват подмускулните?
jungle точно го е описала:)

diastemma
26th November 2007, 20:40
В смисъл - изцяло подмускулните увисват по-бавно от частично подмускулните, и оше по-бавно от изцяло надмускулните.

junglegirl
28th November 2007, 09:52
В смисъл - изцяло подмускулните увисват по-бавно от частично подмускулните, и оше по-бавно от изцяло надмускулните.
Да,и аз така мисля :D
П.П.А Ди,според теб може ли да се определи при преглед дали мускулът се е разкъсал/или до каква степен/ в долната му част или е запазен?

diastemma
28th November 2007, 22:53
Ако се опипа имплантът под кожата - там точно няма мускул, но дали е разкъсан или нарочно отворен - не може да се каже.