PDA

View Full Version : амми...за съветче ако може...


6u6i_sf
7th December 2007, 11:02
Така първо здравейте на всички!!! Искам да кажа че :new_user: и се извинявам ако има такава тема (търсих ама не намерих) :oops:
Значи ! В какво се състои проблема ... значи от 3 години имам менструация... ама нередовна... значи казвали са ми че е абсолютно нормално първите няколко години да ми закъснява... ама един път в живота ми не ми е дошло навреме... обаче то се така се случва че или пътувам (сменям климата) или съм болна или имам някаква изява пред публика (понеже уча в музикално у-ще почти всаки месец имам концерти) и са ми казвали че всички тези работи могат да му повлияят (на цикъла)....
И така просто искам да попитам вас дали можете да ми дадете някакъв съвет все още дали е нормално да ми закаснява ( и то не с 2-3 дена ами бая 1-2 седмици), и трябва ли да почна да се притеснявам от това ... и саответно дали да посетя "гинеколожкия кабинет" ?!?!?!?! :shock:
Ще се радвам ако някой се отзове да ми отговори и да каже мнението си :lol:
Айде мерси предварително :1201:

bibi_82
7th December 2007, 11:12
иди на лекар най-добре. няма смисъл да гадаеш. за мен не е нормално нерекъснато да си така. може и нищо да ти няма но най-добре отивай, не се чуди.

6u6i_sf
7th December 2007, 11:19
:cry: е права си ... да ....

petyaaaa
7th December 2007, 11:52
Аз винаги съм имала нередовен цикъл, още от 2рия месец, след като ми дойде. Пих хапчета, биха ми инжекции, какво ли не, но на мен ми е прескачал редовно по 3-4 месеца, така че съм доста по-"сериозен" случай от теб. При всички положения, консултирай се с гинеколог, защото знам, че ако не се вземат мерки, като цяло има вероятност да се влошат нещата. При теб не ми звучи нещо страшно, но най-добре може да ти каже лекар :wink:

Babri
7th December 2007, 12:24
И аз винаги съм била с нередовен цикъл като Petyaaa.Преди да родя,ми прескачаше с по месец-два.След това горе -долу се нормализира,но за известно време.После пак същото.Направи си хормонални изследвания и ако всичко е наред,няма от какво да се притесняваш.Но непременно иди на доктор :wink: