PDA

View Full Version : Изследвания преди операция


susi
1st January 2008, 14:15
Честита Нова година на всички!
Моля, помагайте-много съм притеснена и ситуацията е следната: на 08,01,08 имам дата за операция на бюста;в последния работен ден - на 28,12 усетих, че ме хваща нещо вирусно и веднага взех мерки като започнах курс със Ремантадин / съдържа:rimantadine hydrochloride и помощни вещества-лактоза,картофено нишесте,стеаринова киселина/. Вируса не можа да се прояви повече,обаче от нежеланите реакции получих зачервяване, сърбеж и сухота на клепачите в много висока степен и поради това спрях Ремантадина на третия ден, но нямам облекчение на очите. Слагам капки за очи OKUflasch /изотоничен разтвор, съдържащ 0,7 % рзтвор на sodium chloride и пом.вещества бензалкониев хлорид /0,04 mg/ml/,динатриев едетат,калиев хлорид,магнезиев хлорид,полисорбат 80,тинктура еуфразие /Euphrasia rostkoviana/,натриев тетраборат,вода за инжекции. Не се повлияват особено много и днес взех една таблетка Cetirinax / Cetirizine dihydrochloride 10 mg и пом.вещества-микрокристална целулоза,монохидратна лактоза,кросповидон,безвод ен,колоидален силиций,магнезиев стеарат и състав на филмовото покритие-хипромелоза,полиоксил-8-стеарат,микрокристолна целулоза,пропилен гликол,титаниев диоксид,Е 171.
Изследванията за операцията са ми готови от 10,12,07 , понеже операцията се отложи и имаме уговорка с доктора, че няма да ги правя отново. В петък - на 4,0108-ще повторя само билирубина, че леко ми бяха завишени стойностите.
Притеснявам се как ще се отрази този химически коктейл на операцията ми и въобще дали няма да й попречи!
Аз толкова се старах да се пазя и бях спряла всякакви витамини и въобще всичко, а то....
Ако някой може да прецени дали ще има проблем или да ми даде съвет какво да правя МОЛЯ!!!!!!!
_________________

milena127
1st January 2008, 14:35
Задължително се свържи с лекаря си.
Анестезиолога така или иначе ще те разпита подробно преди операцията (или поне така се надявам).
Може и да не попречи на операцията ти всичко, което си взимала, но само твоите лекари могат да преценят това, тъй като само те знаят какво точно ще ти дават на операцията.

blanco y negro
1st January 2008, 15:05
А кой ще те оперира?

susi
4th January 2008, 16:57
Благодаря ви!!!
Всичко е О.К.
Другия вторник е моят ден-ще ме оперира д-р Тонев-330 сс подмускулно!

blanco y negro
4th January 2008, 17:11
Супер, стискаме палци! :1203:

joliy
5th January 2008, 19:36
Другия вторник е моят ден!
Успех, susi! М/у другото много хубава ден е 08.01 - тогава имам рожден ден - една щастлива дата за мен, а вече и за теб :)