PDA

View Full Version : Гъбички, бременност и секцио???


sallys
4th January 2008, 01:06
Много съм притеснена, тъй като ми предстои секцио най- вероятно другата седмица а влача още от втория месец на бременността едни гадни гъби, които просто нямат лекуване. Гинекологът ми каза, че не мога да взимам нищо през устата, само вагинални глобули и от близо 7 месеца само ги сменям: Гино Паварил, Гино Дактарил, Клион Д, Утрогестан.... вече им загубих бройката даже. Мазила колкото щеш- Клотримазол, Канестен, Нистатин, Ламинекс, абе вече мога и аптека да отворя. Лошото е, че само Клион Д ми помага, но облекчението е само за няколко дни и след това нетърпимите сърбежи започват с нова сила. Продсто не искам да си представям какво ще е след секциото, когато хем ще ме боли от рязаното, хем ще ме сърби нетърпимо.
Та в този смисъл на нещата исках да попитам някой дали може да ми даде някакъв съвет или идея какво да правя, защото аз просто не издържам вече.

mallvina
4th January 2008, 06:54
и заради бременността е.Отслабнал имунитет благоприятства размножаването на гъбите Гъбите са много коварни попаднат ли в организма,те намират подходяща среда за размножаване ,като в последствие се разпространяват в целия организъм ,затова не ти помагат само глобули,трябва и хапчета да взимаш но и това не е гаранция за напълно излекуване,а в това положение в което си пък нетрябва да взимаш.Много е упорит и трудно лечим,това парене и сърбежи те подлудяват наистина.
Коварна е защото тя може и да вирее в организма ти в латентна форма да нямаш никъкви оплаквания ,и това да те заблуди че си здрав.
При бременните нивото на женските хормони се покачвало което води до промяна на флората.Стресът,намалените защитни сили също много влиаят.Неправилния хранителен режим също.
За момента нищо не можеш да направиш,после според мен смени хранителния режим и яж много витамини ,мляко но не много и никъкво сладко.И ще се изчистиш напълно а и с Флажил вътрешно и външно,за мен това е най доброто лекарство.Другите които ти ги дават са по слаби а ти трябва сериозно лечение за да се пребориш с проблема.

mariapilates
4th January 2008, 10:24
Пробвай промивки с Lactacyd Femina и глобули Lactofem. Te нормализират флората и засилват имунитета. Особено подходящи са след продължително лечение с различни препарати, които унищожават нормалната флора и естествените защитни сили. Препоръча ми ги моя гинеколог и да чукна на дърво съм доволна.