PDA

View Full Version : Физическа активност след мамопластика


klara2001
4th January 2008, 19:58
Здравейте момичета..Ч.Н.Г. на всички!
Искам да ви попитам нещо,макар подобна тема да се е коментирала вече. Понеже ми е 16 ден вече има ли проблем ако започна да карам велоергометър като смятам да не мърдам ръцете въобще и също така как стои въпроса с пътеката /имам в предвид ходенето с малко по-бързо темпо-максимално 7км/ч? Как смятате това би ли повлияло по някакъв начин,защото вече ми е много тягостно като не правя нищо..:( благодаря ви предварително..

gwendoline
5th January 2008, 16:48
Можеш да правиш всичко, което ти дойде от въображениеот от кръста надолу ;) Няма никакъв проблем с гърдите...

klara2001
8th January 2008, 15:36
благодаря ти gwendoline за отговора..Както забелязвам ти също спортуваш, определено изглеждаш много добре..А ти кога започна да натоварваш горната част и на какви упражнения си наблягала в самото начало? мерси предварително.. :)

gwendoline
8th January 2008, 16:06
Никога през живота си не съм спортувала нищо, нито съм ходила на фитнес; дори по физическо имах забрана да играя години наред заради изместена става... :? Просто постоянната грижа за две деца (едното от които малко) и постоянното му вдигане, както ина колички, шейни и липсата на асансьор... Всичко това ми е помогнало през годините да остана в добра форма...Е - може би има и някакъв ген в цялата работа, но истината е, че много ходя пеша и се натоварвам с физически труд - коремът ми е железен и плочки си имам дори :wink: :)