PDA

View Full Version : kolko puti da treniram


deni
11th July 2005, 14:34
здравейте! аз тренирам аеробика 3 пъти в седмицата- понеделник, сряда и петък. но през уикенда се отпускам малко и следващата седмица сякаш започвам да градя на ново това, което съм успяла да стегна през предходната седмица. чувала съм много противоречиви мнение, за това как трябва да се почива между тренировките. сега искам да засиля малко тренировките и искам да направя подходяща правилна програма. моля помогнете ми!

_root
11th July 2005, 18:22
ами 3-4 пъти е съвсем достатъчно според мен.... тъй като трябва и да си почиваш малко.....а пък това усещане което го получаваш през почивните дни е защото когато тренираш например в понеделник, мускулите ти са стегнати и напомпани до следващата тренировка, а пък като тренираш в петък и следващата ти тренировка е понеделник, мускулите вече са съвсем отпочинали и просто не са стегнати тъй като не си упражнявала натоварване върху тях..... :)
Това е общо взето, колкото до това да си направиш програма по която да тренираш....... най-хубаво е да платиш еднократно на някой фитнес интруктор и той да ти обясни и как се правят упражненията точно, дору ще ти даде съветчета..... ще каже кое е добре за теб и кое не.

Успех