PDA

View Full Version : Михайлов или Бояджиев?


ro_ni_ka
5th February 2008, 12:15
Здравейте дами!!! реших да коригирам бюста си и имам дилема при д-р Стоян Михайлов или при доц.Бояджиев да е... днес бях на консултация при д-р Стоянов , а в понеделник сам при доц.Бояджиев. Някоя от вас ползвала ли е скоро услугите им и за каква сума става дума при корекция на гърдите?

gwendoline
5th February 2008, 12:29
На мен не ми стана ясно за коригиране на гърдите ли става дума, за слагане на импланти или за корекция на гърди с импланти..? Щото са три различни неща.. :?:

ro_ni_ka
5th February 2008, 12:50
Гърдите са ми малки и искам да сложа инпланти около 220 кубика... Висока сам 160 см и тежа около 49кг... Д-р Михайлов сподели, че най-много 250 може да се постави, но цената от 3400евро ме поозадач , при положение, че в сайта има цена 2800... Ще се консултирам и с друг... :?:

gwendoline
5th February 2008, 12:52
Гърдите са ми малки и искам да сложа инпланти около 220 кубика... Висока сам 160 см и тежа около 49кг... Д-р Михайлов сподели, че най-много 250 може да се постави, но цената от 3400евро ме поозадач , при положение, че в сайта има цена 2800... Ще се консултирам и с друг... :?:
Доколкото знам - Михайлов слага надмускулно имплантите. Ти над мускула ли искаш да ги слагаш?
Цената зависи иначе от марката импланти. Примерно на мен ми струваха 2700 евро...

ro_ni_ka
5th February 2008, 12:56
Каза, че при мен трябва да е надмускулно на Евросиликон, грапави и кръгли. ти кога си корегирала бюста си?

Изглеждаш чудесно на снимката от профила ти!!!

gwendoline
5th February 2008, 13:21
ОК. Това е неговото мнение - на Стоянов и Бояджиев мнението същото ли е - доколкото знам, те предпочитат подмускулното поставяне, а твоята дилема беше между тях двамата или нещо бъркам..? :roll:

Иначе аз съм подмускулно, с Евросиликон, сложени преди шест месеца.

ro_ni_ka
5th February 2008, 13:36
Д-р Михайлов ми хареса и беше доста изчерпателен по отношение на въпросите ми, но ме притесни цената честно казано, защото сме предвидили около 5500лв. на този етап....Но мисля да се консултирам и с доц. Бояджиев , за да чуя още едно мнение и да направя тогава своя избор.
Гърдите ти изглеждат чудесно и много естествено.
Трудно ли взе решението за корекцията и как избра своя лекар?

Divinemouse
5th February 2008, 14:13
При Соянов въобще не могат да те оправят тези пари,аз се оперирах при него ноември.При Тонев са 2500евро.
Моя приятелка се оперира при Мяхильов и той слага само надмускулно.А ако след време се получи КК какво сте правиш ,ако си притеснена финансово.Отиди и при други лекари но цените почти са изравнени на всякъде.Просто самият доктор трибва да ти вдъхне доверие и сама сте си решиш че това е твоят лекар)))Успех )))

gwendoline
5th February 2008, 14:17
Гърдите ти изглеждат чудесно и много естествено.
Трудно ли взе решението за корекцията и как избра своя лекар?
Благодаря ти :) Решението го взимах доста дълго - костваше ми около 12 години, но не защото не бях убедена, а първо, защото бях с мъж, който беше против; после пък нямах парите, за да го направя. Но миналата година теглих кредит и вече абсолютно непоклатимо го реших, че ще стане, и то на мига. :P Иначе нито за миг не ме е било страх - легнах на операционната маса и чаках упойката с трепет, каквато и на сватбата си не съм изпитала :wink: Единственото, за което съжалявам, е че не го направих по-рано :evil: :) През годините ходих при четирима общо хирурзи на консултации - единият беше Михайлов, но той не ми направи добро впечатление, защото не отидох на консултация, а се срещнахме в кабинета на приятел на бившия ми, с когото се познават. Тогава не ми обърна много много внимание, макар че специално затова отидох - а каза, че като дойда на консултация и капарирам - тогава ще говорим за подробностите... :evil: Автоматично отпадна за мен като вариант. Спрях се на Н. Георгиев, защото има отношение към пациентите, отдели ми 1 час и 15 мин. на първата консултация и по около 40 мин на следващете две... Просто разбрах, че си е моя хирург, тъй като другите искаха да ми бутнат по-големи кубици, единия искаше през мишниците - а това са все неща, които не исках... И така взех решението - Н. Георгиев ми даде сегашната "оферта", която ме устройваше напълно... :)

ro_ni_ka
5th February 2008, 14:18
Доктора ми хареса, но ще отложа най-вероятно корекцията докато имам средствата. зная, че хубаво и евтино няма...Но ме изненада ценовата разлика от сайта и личния ни разговор.
Какво сте корегирали и доволни ли сте?

ro_ni_ka
5th February 2008, 14:24
Мила Гвендолин, радвам се за теб!!!
И аз решението съм го взела много отдавна, но... винаги имаше някакви причини да се отказвам. Реших да го направя след като родя деца, за да не се получи някакъв проблем при кърменето. После нямахме средства, а сега мисля, че е дошъл момента, но мен май ме е страх...
Мъжа ми ме подкрепя напълно и ще ми даде парите. Но аз все още се двоумя...Но четейки написаното в сайта осъзнавам, че ще го направя, защото не е моментно решение, а отдавна обмислена идея...
Четох и за д-р Георгиев и хубави и лоши неща...Навярно ще се консултирам и с него. Много от пациентките му го боготворят и говорят с уважение за него. Той е корегирал гърдите ти, нали?

blanco y negro
5th February 2008, 17:47
Доктора ми хареса, но ще отложа най-вероятно корекцията докато имам средствата. зная, че хубаво и евтино няма...Но ме изненада ценовата разлика от сайта и личния ни разговор.
Какво сте корегирали и доволни ли сте?
Цената не е гаранция за качеството! :idea: В Пловдив цените са много по-поносими /около 5000лв/ и тук има много доволни момичета оперирани там.

roxy
5th February 2008, 19:17
Ронка и аз мисля че ще е по-добре да се консултираш с хирург от друг град.София- е друга България и е много по-скъпо.Тези пари ще ти са достатъчни при друг лекар.

Valenta
6th February 2008, 07:54
Бояджиев ли беше правил гърдите на Теди Велинова?Ако е той,направо се е подиграл с нея.Такива малки е с такова разстояние..........ужас!
Ронка,избери си най добре трети хирург!Стоянов взена много много скъпо.Аз бях при Тонев и платих 5000лв,ПИП с пет години гаранция на инплантите-т.е при усложнения или смяна на кубатурата по мое желание,ПИП ми ги осигуряват безплатно.Сега е дигнал малко на 5300лв.

bimbi
6th February 2008, 09:28
ОК. Това е неговото мнение - на Стоянов и Бояджиев мнението същото ли е - доколкото знам, те предпочитат подмускулното поставяне, а твоята дилема беше между тях двамата или нещо бъркам..? :roll: Бояджиев също слага надмускулно, Евросиликон.

Бояджиев ли беше правил гърдите на Теди Велинова?Ако е той,направо се е подиграл с нея.Такива малки е с такова разстояние..........ужас!е все пак не са магьосници, нали. ако циците й са били като пържени яйца под мишниците, никой не може да ги събере кой знае колко. аз съм оперирана при него и имам 1 см разстояние, тъй че си зависи и от мат`риала :wink:

ro_ni_ka
7th February 2008, 11:31
Мили дами, благодаря ви за отзивчивостта!!! Още вчера исках да го направя, но гаднярите ми спряха интернета...
Голямо мислене и четене пада покрай това мое решение и сигурно ви се струва много налудничаво, но осъзнавам желанието си за промяна, а се страхувам от нея...
Притеснява ме резултата и възтановяването след това... имам две деца на 4 и 9 години, за които се грижа сама... Мъжа ми може да отсъства от работа най-много 5 дни...
Аз съм доста борбен и издръжлив човек, но все пак отговорността за другите ме притеснява т.е. дали ще се справя сама с грижите за децата и възтановяването...

aniK
7th February 2008, 22:13
ro_ni_ka , аз имам син на 2 год. Понеже работата ми е в провинцията, само през уикендите сме заедно с мъжа ми. Не съм вдигала сина си само първия ден след операцията. Уж се пазех, но нямаше как да не го гушна, като протегне ръчички. Първата седмица е гадничка, но изобщо не се е налагало някой да ме обслужва.
Насаждаш си излишни притеснения!!! Просто ми се струва, че не си 100% убедена. Нито съм разпитвала, нито съм се колебала, нито съм чела негативни последици - знаех, че ще е Н.Г. и в момента в който имах парите, действах. Хвъряй се смело !!!

Valenta
8th February 2008, 07:39
ro_ni_ka
,когато си сложих цици,бебето ми беше на три месеца.Имах бавачка,но вечер си тръгваше и оставах чисто сама.Справих се и то чудесно.А твоите деца са големи.Не искат носене както едно бебе.Ще се справиш!Сигурна съм.

ro_ni_ka
8th February 2008, 11:43
Здравейте, и много благодаря за подкрепата и споделения опит!!! :)
Чудесни сте всички от този сайт. Радвам се, че случайно го открих.
Убедена съм, че искам да променя гърдите си, но все още не съм сигурна при кой лекар...
В понеделник на 11.02 съм на консултация при д-р Бояджиев, но интуицията ми подсказва, че май той не е моя лекар... Но според мъжа ми е добре да го посетим, защото е корегирал гърдите на наша позната и то след едни огромни проблеми вследствие на инжектиран силиконов гел при д-р Сердев.
Аз се замислям и за д-р Тонев, при когото цената е приемлива, а отзивите положителни... Може би съм най-неориентираната в този сайт...ужас...срамувам се от себе си!!! :oops: В повечето случай действам смело и дори налудничаво, но сега...какво ми става незнам...

Vi Fox
9th February 2008, 18:20
Рони здравей.
Преди да направя крачката и аз като теб
ровех из форумите, ходех на консултации, разпитвах непрестанно и единственото, което постигнах беше пълен хаос в главата и абсолютна неспособност да взема решение- дали под или надмускулно; дали при Михайлов, или Евстатиев, или Стоянов; дали Евросиликон, или PIP ; дали кръгли, или капковидни и тн. Всеки един хирург, а съответно и всяка носителка на творенията му си има своя теза за "най- доброто". Според мен във всички тези "или" има и предимства и недостатъци, това което трябва да направиш е да вземеш правилното решение- СВОЕТО решение и да бъдеш силна и уверена в положителния резултат. Това е най-важното, наистина.
Само моля те не рискувай да ходиш в провинцията при някой безизвестен за 500 лв по-малко. Не си струва риска. В София има доста хирурзи с богат опит и не мисля че цените са изравнени. При Евстатиев например, който е Национален консултант по пластична хирургия и е безспорно светило в областта цената много приемлива 2700-2800 Е.
Моя съвет е - действай!!!

roxy
9th February 2008, 19:12
М...аз много не съм съгласна с последното мнение на Vi Fox.Първо когато отидох на консултация при моята лекарка,аз веднага разбрах,че това е моя човек.После аз напълно и имах доверие за това какво ми препоръчва тя,знаех,че искам да изглеждат естествени за това исках анатомични- а не кръгли.Относно препоръчаната ми кубатура(325сс),аз на своя глава реших ,че са ми много и поисках 300,на Евросиликон.
Какво значи :"в провинцията при някой безизвестен за 500 лв по-малко" :?: В провинцията има не по-малко ИЗВЕСТНИ лекари ,които целия си стаж като такива са изкарали точно в клиники по пластики и изгаряния,и мисля ,че слагането на едни цици за тях е ФАСУЛСКА РАБОТА.
Според мен когато една жена иска да направи тази стъпка ,на първо място тя трябва да е наясно точно каква визия търси и после да се довери на хирурга си,това е моето мнение.

blanco y negro
9th February 2008, 20:45
Да бе, това с безизвестните лекари от провинцията е малко не точно така :!: :? Тук е пълно с доволни момичета оперирани там и хирурзите не са никак безизвестни. Пък за Евстатиев, незнам, доста съм чела, но не съм останала с впечатление чак пък да е светило. :lol:

ro_ni_ka
10th February 2008, 17:37
Здравейте мили дами!!! Отново благодаря за отзива. Съгласна съм с вас , че всяка една от вас има различни очаквания и критерии за "добър лекар", но съм съглагна и с казаното, че това се усеща и веднъж видиш ли лекаря който да ти вдъхне доверие...вече си взела решението окончателно.
Мисля, че и в други градове в страната работят добри и съвестни лекари. Но тук , в София има повече клиники и подобни предлагани услуги, защото си мисля, че шума на големия град носи и малко дискретност, която е случая е от значение според мен...поне в началото.
Притеснено ми е за утрешната консултация, защото не зная дали мненията ни с лекаря ще се доближат и дали ще си допаднем взаимно.
Утре ще разкажа как е минало...
Благодаря Ви за споделеното мнение и опит.
Желая ви хубав ден и успешна нова седмица!!!

Vi Fox
11th February 2008, 01:25
Такаааа, Roxy освен въпроса за хирурзите от провинцията, всичко друго което казваш е единствено и само потвърждение на моите думи и критиката ти е необоснована :twisted: Аз я посъветвах да вземе сама решение- на базата на някаква информация естествено, но без да прекалява, защото това по-скоро ще и попречи, отколкото да й помогне.
Освен това не се съмнявам в способностите на лекарите извън София, а напротив. Просто не мисля че има голяма разлика между средните цени тук и там. Такава безумно ниска цена, каквато се коментира по-горе според мен няма как да е дадена от уважаващ качествата и труда си добър лекар. Като извадиш цената на имплантите, остават някакви си има няма 800-900лв, които за кое по-напред са-за клиниката, оператора, екипа му, медикаменти, болничен престой, упойка...!?! Затова и казах да бъде внимателна. И продължавам да съм на това мнение, само не ми изопъчавайте думите.

Excel
11th February 2008, 01:44
Аз бях при Тонев и платих 5000лв...Сега е дигнал малко на 5300лв.
02,2006- анатомични Евросиликон - 4200 , 02,2008- анатомични ПИП -5700 :shock: :shock: :shock: .

roxy
11th February 2008, 18:27
Мoйте извинения ако на някой съм му прозвучала критична.Изказвах мнението си ,какти всички го правят на това място и то не съвпада с твоето относно:"Безизвестните доктори в провинцията"и ни най-малко изкривявам нечий думи :shock:
Аз ли нещо не чета между редовете но никъде не видях:"Такава безумно ниска цена, каквато се коментира по-горе според мен няма как да е дадена от уважаващ качествата и труда си добър лекар. Като извадиш цената на имплантите, остават някакви си има няма 800-900лв, които за кое по-напред са-за клиниката, оператора, екипа му, медикаменти, болничен престой, упойка...!?! Затова и казах да бъде внимателна. И продължавам да съм на това мнение, само не ми изопъчавайте думите."Цените които се коментират видях ,че са от 5000лв нагоре :2045:
Не се :twisted: толкова,и без това Роника вече се е ориентирала и няма нужда да драматизираш :quarrel:

Rali_
11th February 2008, 22:02
Моите ги сложи д-р Михайлов. Предоволна съм от всичко. И от него,като специалист,и от екипа и от отношението към пациента. Единствения минус от престоя ми в клиниката бяха болките след операцията. Цената беше 3200 евро,месец юни 2007

Vi Fox
12th February 2008, 00:12
"Някой" не се нуждае от извинения.
"Някой" когато не знае пита, а когато знае, минал е през нещо и е изпатил се опитва да даде съвет. Не ангажирам никой с мнението си. Повече няма да коментирам и да "драматизирам".

Valenta
12th February 2008, 07:38
roxy,има едно момиче във форума-Борянска.Тя си е слагала циците в Брюксел.Питала е в три клиники за цената.Отговора и в трите е била 2900 евро.Дори коментирахме,че там е по изгодно да се оперираш от колкото тук с цените на някои доктори.
Аз моиже да съм платила 5000лв,о съм доволна от резултата.А има момичета които са платили 7000лв и са с инфекции или други усложнения.Щом Тонев е преценил колко да взема,значи все пак му остава и печалба.Напъло българска черта да се смята кой колко печели.... :lol: :lol:

gwendoline
12th February 2008, 11:15
Момичета, прехвърчат някакви искри тук :2036: Не е нужно да изгрубяваме, точно в този форум, мисля че всички се опитваме да си бъдем полезни една с друга... :roll: А що се отнася до цени и доколко са ни кадърни докторите - знаете, че никой не е застрахован от грешки - случва се и при скъпи и при по-евтини гърди :wink: Четохте ли за Преслава - нали си намалява бюста в Германия - сега има проблем и постоперативна инфекция :? Всеки търси най-доброто за себе си, някои си вярват дори, че са го намерили...Ама дали е така... :?

Valenta
12th February 2008, 11:28
От моя страна никакви искри не прехвърчат!Напротив,така си ви обикнах всички,че сутрин ставам,правя си кафенце и сядам да видя какво сте писали. :2024: Исках само да кажа,че цената не определя кадърността на лекаря. :wink: Никой не е застрахован от лошото дори и да е платил 10 000 Е. :wink:

gwendoline
12th February 2008, 11:33
От моя страна никакви искри не прехвърчат!Напротив,така си ви обикнах всички,че сутрин ставам,правя си кафенце и сядам да видя какво сте писали. :2024: Исках само да кажа,че цената не определя кадърността на лекаря. :wink: Никой не е застрахован от лошото дори и да е платил 10 000 Е. :wink:
Секси, нямах предвид теб, мило, а девойките преди теб, които се бяха изказали... :? Иначе всички знаем, че не си конфликтна личност и не се конфронтираш с другите, освен ако не е в защита на по-големите кубици :twisted: :lol: :wink: :2046:

Valenta
12th February 2008, 11:41
Така е! :Flying_wings:
А в защита на големите кубици ставам :2011: ...........

ro_ni_ka
12th February 2008, 16:42
Здравейте момичета!!!
Нямах възможност да прочета написаното, защото големия ми син взе, че си счупи палеца на крака и сега е с шина и се мъкнах по болници...
Вчера посетих доц. Бояджиев и дълго разговаряхме. Наистина е чудесен и всепризнат лекар, но май д-р Михайлов е моя лекар... и тъй като и мъжа си водя на консултациите и той изказа мнение, че това е лекаря, на когото бихме се доверили...
Наистина цената не е гаранция за качество, но все пак в дадени моменти е водеща...
Ние взехме решение, че месец март ще е операцията ми при д-р Михайлов. Дано до тога ва сте все така мили и отзивчиви, за да ми вдъхвате уверност и да не се откажа...

roxy
13th February 2008, 00:27
roxy,има едно момиче във форума-Борянска.Тя си е слагала циците в Брюксел.Питала е в три клиники за цената.Отговора и в трите е била 2900 евро.Дори коментирахме,че там е по изгодно да се оперираш от колкото тук с цените на някои доктори.
Аз моиже да съм платила 5000лв,о съм доволна от резултата.А има момичета които са платили 7000лв и са с инфекции или други усложнения.Щом Тонев е преценил колко да взема,значи все пак му остава и печалба.Напъло българска черта да се смята кой колко печели.... :lol: :lol:
Секси,и аз се опитвах да кажа ,че цените са различни за една и съща работа.Мисля ,че какво ще стане след операцията понякога е въпрос на късмет,знам ли?
Искрите ги угасихме(надявам се ).
Аз също съм платила 5300лв и съм доволна-поне за сега,да чукна на дърво!!!

ro_ni_ka
13th February 2008, 12:06
Здравейте дами!!!
Подкрепям казаното, че цената не винаги е гаранция за качеството. Когато ходих на консултация при лекаря той каза, че не трябва да се доверявам на прекалено скъпо или на прекалено ефтина оферта за корекцията, защото и в двата случая има нещо гнило... :wink:
Всеки лекар има цена и виждане по въпроса кое ще е най-добре за нас, но всяка от нас трябва да избере своя лекар преди всичко доверявайки се на интуицията си. А ние знаем, че тя рядко ни подвежда.. :)
В петък мисля пак да се видим с д-р Михайлов и да уточним подробностите около корекцията...
Надявам се всичко да се подреди добре и според очакванията ми.
Желавя ви много усмихнат ден!!!!