PDA

View Full Version : Дитета за отслабване


vasetokb
7th February 2008, 21:56
Здравейте!
Каже каква диета да започна да спазвам нещо.Значи на 16 съм 1178-180 висо и околко 80 кг.Искам да смъкна малко от коремчето и то задните части.Кажете каква диета да спазвам.Четох от форума ,че ако отслабна рязко после може да надебеля двойно дали е така ?

estrella
8th February 2008, 08:04
Това за резките диети е вярно. Няма такава диета, от която да отслабнеш на определени места, да знаеш.

По-добре се храни разумно и ходи на спорт. В залата можеш да наблегнеш повече на отделни части от тялото, но пак не може като с магическа пръчка да се спадне само и единствено корема и дупето.

vasetokb
8th February 2008, 17:28
Ми занчи вече не ям сладко и не пия газирани като изключим биричката от време на време.Ам сутрин преди даксло хапвам във вкъщи нещо след това в дасклото си взимам един данон за пиене и посе в нас хапвам.Гледам вечерта да не ям нищо освем баани и портокали.Ам всяка сутрин в вечер си права упражнения.3-видове коремни преди,вдигане с гирички и лицеви опори.

TedyK
9th February 2008, 14:34
Лично аз ще те посъветвам да прехвърлиш въглехидратите си до обед и тези банани въобще да ги изключиш от менюто си.
Киселото мляко го замени с естествено. Данонът си е жива химия.
Фактът, че ядеш малко храна не означава веднага намаляване на килограми.
Тези три упражнение няма да ти помогнат за да свалиш килограмите.
Вземи попрочети из форума, запиши се на фитнес, оправи си менюто и се зареди с търпение. След 6 месеца би трябвало да имаш начални резултати. Успех.

vasetokb
9th February 2008, 16:40
А има ли възможност до лятто да се оправя.Смисъл да сваля коремчето и задника.Ако може да ми кажете какво да ям/да не ям да пия/да не пия.И упражнения.Ще ги спазвам стриктно.

new_lady
9th February 2008, 16:48
Има шанс до лятото да се оправиш. Но по-добре разгледай темите из форума - има толкова полезна информация, едва ли всички знаещи хора, които са писали, пак ще им се занимава само да се повтарят.

vasetokb
9th February 2008, 19:38
Значи търсих,но не намерих нещо определено.Имам предвид нещо като диетички,която да спазвам.

ezirp
18th February 2008, 16:13
Наблегни на дълги тренировки, които те натоварват достатъчно че да почне изгарянето на мазнините. Примерно бягане бавно за дълго време. Ако искаш да наблегнеш на корема комбинирай с коремни преси.

Избягвай сладко, тестяно, пържено. Вечер не яж хляб ами вместо това картофи или ориз.

TedyK
18th February 2008, 16:17
...Вечер не яж хляб ами вместо това картофи или ориз.

само да отбележа, че точно ориз и картофи трябва да избягва. тя няма да качва за маса.

Bonobo
23rd February 2008, 11:15
Е, с диети резултата е ясен..

Въпроса е да не се ограничаваш от толкова много храни, но да си хапваш разумно и повече физическа дейност. /Още повече, че сега времето позволява и тичане из парка и приятни разходки/.

Закуската трябва да ти е най-важното в менюто, обяда да ти е стабилен и вечерята лека.

Сега тръгват зеленчуците, хапвай зелена салата, моркови, краставици. Набивай и на плодове като ябълки,ягоди, круши. Два-три пъти в седмицата можеш да си хапваш и ориз, то не може и съвсем без него. Ако хапваш хляб си знаеш - черен хляб. Купените кисели млека ги избягвай, особено както се спомена по-горе ДАНОН.. Рибка на скара също можеш да си правиш, пилешки бон филета, както и пуешки на скара също... Имаш много варианти.. Черен шоколад също по малко не е зле... И чай....

Аз съм 166 см, преди бях 56 кг и с този начин на хранене, който ти написах по-горе в момента /от 2 месеца насам/ съм 51 кг /слаба, но и здрава/ .. Просто проблема ми беше, че се нахвърлях на всякакви шоколадови и тестени изделия в големи количества от ставане до лягане. С настъпването на новата година реших просто да ги махна и да мина малко по-здравословно. Можеш и ти.

Успех :good_luck: